עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אשמח לקבל המלצות על תוכנות צריבה חינמיות, קלות ופשוטות שעולות על nero (אם קיים דבר כזה). שתהיה תמיכה בכמה שיותר סוגי קבצים ובפרט לקבצי תמונת דיסק (ISO וכו'). תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by IMT,

אני זקוק לאמולתור (אם ככה כותבים את זה...) ל ps1

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by LIOR42,

איזה אנטי ווירוס כדיי לקנות אחד שאפשר לסמוך עליו

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  4. שלום לכולם אני אשטף אתכם בבבעיה שיש לי כבר המון זמן.. ווירוסים! אני מנייד המון קבצים בעזרת הדיסק און קי שלי בין שרתים שונים והמון מחשבים וכל הזמן אני נפגע מווירוסים קבועים. אני מחפש תוכנה שברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי שלי היא תבדוק אותו ותמחק את הווירוס שעליו וכמובן שתבדוק בשבילי את ההארד דיסק כאשר אני ארצה. שמעתי את תוכנת הNOD אבל אני משם מה לא מקבל ממנה שום פידבק כאשר אני מחבר גיסק און קיי שאני יודע שיש בו ווירוסים. תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by ThaOG,

יש לי כמה וירוסים מציקים במחשב אחד מהם גם מכבה לי את המחשב כל 10-20 דקות (זה שסופר לאחור). הבעיה היא שהNOD32 עושה לי בעיות אז מחקתי אותו. ועכשיו אני צריך להתקין משהו ניסיתי להתקין את הAVG אבל זה נותן לי כל הזמן ERORR בסוף ואומר שההתקנה נכשלה. איזה אנטי וירוס חינם אתה ממליצים לי להוריד?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by jambo7,

שלום חפשתי בחיפוש ההודעות ישנות ואי אפשר להשתמש בהם. טוב אז ככה נמאס לי מנורטון{ 2005} שקיבלתי יחד עם הלוח אם, הנורטון מעקב את המחשב בזמן ההדלקה, המחשב כאילו נתקע ורק לאחר 2 דקות הוא מסתדר, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס חינמית יעילה שתחליף את הנורטון. תודה

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by AmitDanan,

שלום לכולם סידרתי מחשב פנטיום 3 ישן התקנתי עליו אנטי וירוס AVG אבל ניראה שזה מכביד על המחשב ומאט משמעותי את המחשב כאשר הוא מגיע בCPU ל100 אחוז מאמץ כאשר האנטי וירוס מבצע סריקה, אני מחפש את האנטי וירוס הקל ביותר שקיים היום שהשימוש במעבד לא ירקיע שחקים, בקיצור "קל" מה ההמלצה שלכם ?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  8. אז יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי ואחד של המשפחה. בגלל שהמשפחה שלי לא מבינה הרבה במחשנים אני מחפש אנטי וירוס שהוא טוב אך פשוט או אנטי וירוס שלא עושה הרבה בעיות ושהוא לא "גומר" את המחשב, תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, לאחר שנים רבות שאני משתמש בכל מיני אנטי וירוסים התייעשתי וכרגע המחשב שלי ללא אנטי וירוס. תאמת זה די נחמד ככה שאין דברים שקופצים כל הזמן אבל עדיין יש חשש קטן בלב שאיזה יפני יחליט להוציא איזה וירוס ואז . בקיצור מבקש המלצות על אנטי וירוסים קלים שעושים את העבודה ובלי כל התוכנות שמיסביב מה שנקרה אנטי וירוס נטו. (אם אפשר גם מספר גירסה) תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. לאחר זמן מה עם החבילה של קספרסקי "בתשלום", מחפש אלטרנטיבה חינמית (אם קיימת) שלא תיפול ממנו. אני מניח שאין חבילה של אנטי-וירוס ופיירוול ביחד, אך אין לי בעיה לתוכנות נפרדות. תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2010 בשעה 16:15:29 ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  11. מחפש אנטי וירוס חינמי להסרת וירוס שהופך קבצים ליצורי דרך. תכננתי גם ככה לרכוש NOD32, האם מישהו יודע שהוא אכן מטפל גם בווירוסים שהופך קבצים רגילים לקיצורי דרך? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. רציתי את קספרסקי, אבל הוא לא תומך בהחלפת משתמשים ב-XP (ברגע שמחליפים משתמש אז הוא לא פעיל אצל המשתמש השני). האם NOD32 תומך בהחלפת משתמשים? (אני מאד מקווה שכן אחרת המצב קשה...) אם לא - מה האופציות? NORTON זה לא אופציה מבחינתי (=זבל). תודה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  13. השאלה בכותרת תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  14. שלום, יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני עושה סריקה אז הוא לא מוצא כלום אבל לפני כמה דקות היה לי מסך כחול לגמרי והיה כתוב רוברט וירוס או משהו כזה שנמצא ועכשיו זה בסדר אבל אני לא יודע מה לעשות אז שמתי פיירוול ורציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מנורטון אני יכול להוריד? תודה, מטוס

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  15. Started by MODI,

שלום לכולם, אני כרגע משתמש בAVG FREE והוא עובד מעולה אבל הוא ממש מציק, כל הזמן עידכונים וכל הזמן מבקש הפעלות מחדש. אני מחפש אנטי וירוס חלופי (ללינוקס) שיעבוד רק ברקע מבלי להציק לי כל הזמן. המלצות? תודה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. כמו שכן אני מחפש אנטי וירוס חינמכי לויסטה אולמטה 64BIT יש המלצות ? בתודה

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  17. יש לי קבצי dbx (תקיות האחסון של התוכנה outlook express) הם כבר מקושרים לפרופיל בתוכנה עצמה. הנוד 32 סרק אותם מצא האם מכילים מיילים עם וירוסים, אך הוא לא מצליח להסיר אותם (פעולה דומה על קבצי PST של M-outlook כן עובדת). מחפש תוכנת אנטי וירוס שיודעת לסרוק בתוך קבצים אלו וגם למחוק מתוכם את וירוסים (כמובן אם אפשר להציל את מיילים הנגועים). תודה, טל

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by zam,

אי משתמש היום עם ה- Kaspersky ומאוד מרוצה אבל אני מעוניין בעוד אחד. הבעיה שלא מצאתי כזה שלא יתנגש עם ה- Kaspersky יש למישהו המלצה?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. נכון להיום אני משתמש ב AVG ו TuneUp Utilities 2009

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  20. אז כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש אנטי וירוס קל לשימוש וכמובן שיהיה מהיר ואיכותי במיוחד בשביל אנשים שלא מבינים הרבה במחשבים ותוכנות עם הרבה בילבולים ( בשביל ידידה שלי היא צריכה משהו פשוט כזה)

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by night-fire,

שלום, אני מחפש אנטי וירוס (בתשלום או חינמי) לא ממש משנה,רק שיהיה אמין וטוב ושיגלה את רוב הוירוסים תודה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. ניסיתי את ה קלאודמארק - והוא מצויין לי = הבעייה אני לא מצליח להרשם לשירות מה שאני לא עושה( לא מצליח להעביר כרטיס אשראי) את האנטי וירוס של נורטון - גם לא היצלחתי לירכוש דרך הרשת בלי קשר לזה - יש אולי אחד חינמי ראוי או ביכלל אנטי ספאמים טובים אחרים (להעביר דרך גוגל זו לא אופצייה מיבחינתי - מהרבה סיבות) תודה לכל מי שעוזר....אני טובע בזבל!!! :s05: ???

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by tulz,

שלום לכולם,אני כרגע עובד עם Norton Internet Security 2005 המעפן,אני מת להחליף אותו,יש אנטי-וירוס מומלץ?

• 113 תגובות
    • 13.7k צפיות
  24. Started by Psy,

תוכנה חינמית מעודכנת וטובה שמתאימה למחשב (הכי חשוב שלא תעמיס עליו)

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. שלוםםםם קניתי מחשב חדש ואני לא מתקמצן עכשיו בהגנות!!!! עכשיו הבעיה היא שאני לא סגור על איזה אנטיווירוס ללכת???(AVEST?קפיקסקי?נוד32? הלפ מי!) וגם לאיזה פיירוול ללכת(קפיקסקי??סייגט??? הלף) תמליצו לי את הכי טובים לדעתים-כמובן לא רק מהדוגמאות שנתנתי... והאם לדעתכם זה הגנה מושלמת מכול הבחינות?!!?!

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים