עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by I7210I,

שלום אני רוצה תוכנה שאפשר לחסום איתה בראוטר אתרים בעייתים...אבל שהיא תשב על הראוטר שלא יוכלו להכנס מכל מה שמתחבר אליו אלחוטי תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אז ככה ההרמקולים שלי נדפקו והם תמיד על העוצמה הכי גבוהה שיש ועכשיו כל הזמן בשביל להנמיך ולהגביר אני צריך להיכנס לבקרת עוצמה הזאת אתם יודעים האייקון הזה בסרגל הכלים ומשם אני כל הזמן מגביה ומנמיך.. זה ממש מעבן. למשל במשחקים אם הוויליום נמוך מדי אני צריך למזער תמשחק בשביל להגביר.. יש איזה תוכנה שתעשה לי תחיים יותר קלים? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה שתדע לנעול את המחשב, אפילו עדיף לפני הבוט של הוינדוס, שינעל את המחשב עד שיכניסו למחשב DISK ON KEY שהוכן מבעוד מועד. קיימת כזו תוכנה? תודה!!

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by benor,

אני רוצה תוכנת מסרים ניידים (ממש כמו מסנג'ר) - שדרכה אוכל להשתמש בצ'אט של הפייסבוק. הוא ממש לא נוח, ואני רוצה תוכנה שתפעיל אותו ללא תלות בחלון דפדפן פתוח. ניסיתי לחפש תוכנות כאלה. אבל שום תוכנה לא עשתה את העבודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Dr Hardware,

או כל מה שצריך.. דפדפן מומלץ, תמיכה בעברית, הגדרות שצריך לסמן, חוסם פופ אפים, וכל פלאג שימושי ומגניב אחר. תודה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  6. הצעות יתקבלו בברכה

7. Started by RONEN1N,

לקוח רוצה שאני יתקין לו את התוכנה חשבשבת ואח"כ הוא יפעיל אותה פעם מצאתי אותה באתר שלהם ועכשיו אני מוצא

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by Joha132,

שלום לכם, לאחר שימוש רב בתוכנה NOD32, ומספר וירוסים שנכנסו למחשבי תוך שימוש בה החלטתי לחפש תוכנת אנטיוירוס חדשה. אשמח לקבל ממכם שמות אנטיוירוסים טובים בעלי יכולת גבוהה באיתור והגנה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שאני בעזרתה יכול לכוון מתי תוכנה אחרת תפעל. לצורך העניין בא לי שתוכנה מסוימת תעלה מתי שאני לא בבית , ואני כל הזמן שוכח להפעיל אותה ... יש למישהו רעיון איך ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. אודה למי שיוכל לשלוח לינק להורדת הדרייבר או לשלוח אליי לאימייל rjjb7@walla.co.il את הדרייבר. בתודה, רועי.

11. Started by lior_boss,

יש לי מעבד DG965SS intel עד היום היה לי XP PRO ולא היה שום בעיה עם הכרטיס קול, היום החלפתי ל WIN7 PRO 32BIt ה WINDOWS עידכן לבד את כל הדריברים וסאונד עובד אך המיקרופון לא עובד משום סיבה הוא פשוט מסומן ב X אדום ואין אופציה להפעיל אותו. בעיקרון הבעיה היא במיקרופון כי הסאונד עובד רק המיקרופון לא

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! אני מחפש תוכנה להקליט שיר שאני שר דרך המיקרופון ושיהיה ברגע את הפלייבק יש מצב שאתם עוזרים לי.? תודה מראש לעוזרים...!!!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. שלום, אני מחפש תוכנה המסוגלת להציג על המסך (כמו שעושה וורד בחלק התחתון בסרגל הכלים) האם המקש Caps Lock פעיל או אינו פעיל. הבעייה היא שאני משתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים ובמקלדת שלי (לוג'יטק) אין את הנורות המורות האם הקאפס לוק פועל או לא, דבר היוצר בעיות מדי פעם. אני מאמין שלא תהיה בעייה למצוא תוכנה פשוטה כזו. נ.ב. עוד יותר טוב יהיה אם יוצג ע"פ הצג גם סימון האם ה Num Lock וה- Scroll Lock פעילים או לא (בנוסף ל Caps שהוא החשוב מבין השלושה עבורי). תודה, רועי.

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  14. שלום , אני מחפש תוכנה שיכולה נגיד לקבץ לי קובץ IMAGE של משחק בעל 4 גיגה ל100 מגה לדוגמא . כמו GTA סאן אנדרס הוא קובץ ל 1 מגה בייט , איך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לפני דיי הרבה זמן היה אשכול על תוכנת נגן וידאו שעשתה דברים ממש מעולים והציגה וידאו באיכות עליונה... באותו הרגע ניסיתי את הBETA וממש התרשמתי. כרגע אני מחפש את שמה של התוכנה הזאת מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dd7,

1. תוכנה טובה ללימוד הקלדה עיוורת 2. תוכנה שעושה את הדסקטופ כמו ווינדוס וויסטה (ראיתי המון תוכנות כאלו כמו סטייל אאקספי או בליינד 5 לא הצלחתי להפעיל סקין של הויסטה) אם אפשר אלטרנטיבות אחרות... תודה.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by iyehuda,

1. תוכנה שמחברת בין סרט DVIX לקובץ תרגום ( SUB.SRT וכו"ו ) כמו BSPLAYER רק שזאת לא מתאימה ל ויסטה 2.תוכנה שניתן לחבר את התירגום קבוע לסרט כמו תוכנה PocketDivXEncoder רק שזאת לא מתאימה ל ויסטה תודה

18. התוכנה3DMARK אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? יש תוכנה שבוקת בצועים של הזיכרון או אר דיסק או שאי תגיד לי עם הזיכרון תקין ..יש תוכנה כזאות?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. חיפשתי בוגול ולא מצאתי מה שרציתי (( אז באתי לכאן!!:)) קיצר, אתם מכירים את זה שהאקספלורר עושה לפעמים "לא ניתן להציג דף זה בלה בלה..." אז אני צריך תוכנה, שמתי שזה יקרה תעשה רענון פעם אחת.. אוטומטי מתי שיש את הדף הזה... אני גם צריך תוכנה שאם עולה לי הודעה באקספלורר של אישורביטול כזאת, שזה אוטומטי ילחץ אישור... זה הכל!!! שתי תוכנות פשוטות... זה כל מה שאני צריך!!! אם יש את שתי התכונות האלה בתוכנה אחת אז גם טוב!!! תודה!!! מי שמוצא לי מלך!!!! תודה!!!!! :)

20. תודה, נמצאו פתרונות. למחיקת מספר תוכנות - http://www.pcdecrapifier.com לרישיונות אופיס - http://www.magicaljellybean.com/keyfinder היי, תוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנת uninstaller חינמית מוצלחת (שלא עושה בעיות/התנגשויות) והכי הכי חשוב - יודעת למחוק מספר תוכנות בבת-אחת (אם יש לה אפשרות לסמן ב-v מהרשימה של המותקנים זה יהיה מצויין!). פשוט יש המון uninstallerים בשוק וקשה לדעת מי מהם באמת מספקת את הסחורה. ב. יש לי מחשבים עם אופיס 2007, אופיס 2010 ו-אוטלוק 2007 (רישיון מופרד בלי אופיס). אני צריך לראות איזה cdkey מותקן בכל מחשב בשביל שלא אשתמש יותר מידי פעמים באותו הרישיון. קראתי מדריכים שמציעים להשתמש ב-ospp.vbs או משהו בסגנון אבל אין לי את הקובץ הזה באף אחד מהמחשבים. אחר כך רא…

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. לא משנה אם חינמיות או לא, העיקר שיהיו מומלצות וטובות. תודה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  22. אז את התוכנות: תוכנה ראשונה שאני מחפש - נכון יש ברדיו כזה באינטרנט שעובד דרך הוינאפ ובוינדוס מדיה פלייר -איך אני מקליט דברים משם???? תוכנה שניה שאני מחפש - שיר לי שיר אבל אני רוצה להוריד לו את התתחלה כמה שניות מהתחלה עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים עם תוכלו להביא לי את השם של התוכנות זה היהיה מצויין עם תוכלו להביא לי לינק זה יהיה משהו ליגת על

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by The Ball,

הכל חינמי כמובן, והכי טוב שיש. אנטי וירוס פיירוול ותוכנה נגד ספייוורים. אנטי וירוס לפי מה שראיתי בפורום, מומלץ על avg. יש עוד משהו חוץ מזה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BenK,

היי ישנה תוכנה שנקראת 3deep של Ecolor! וכיום היא בגירסה 4.משהו אני מחפש גירסה שנקראת 3.4 אם למישהו יש רעיום איפה אני יכול למצוא את הגירסה או למישהו יש אותה ויוכל ליצור איתי קשר אז אנא.... תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by eliezer,

גירסה 9 עושה לי יותר מדי בעיות. אבל איך מוצאים את 8 ? כל נסיונות החיפוש מביאים אותי לגירסה 9...

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים