תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול האם אתם יודעים עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש במקום התוכנה של ulead cool3d? תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
שלום , עד עכשיו הייתה לי חבילת אבטחה של מקאפי ( Total ) שכללה אנטיוירוס , חומת אש ועוד .. מחפש פתרונות חינמיים יותר .. חשבתי על zonealarm ועל avira .. אשמח להארות ועצות ..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך לפצל כמה סרטים והוסיף להם תרגום אז איך עושים את זה? ואיך אני ממיר את הקובץ לvcd?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ... אני מחפש תוכנה טובה שרק פשוט תיצרוב לי דיסקים טוב.... כאילו לא נרו אבל... משהו שעושה תעבודה שלו... בסך הכול ליצרוב דיסק אם שירים ושלא יהיה לא קטעים שקטים ופאקים מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם קרה לכם פעם שרציתם לסגור תוכנה בשעה מסויימת ולא ידעתם איך ? האם קרה לכם שתוכנה נתקעה ולא ידעתם את שמה במנהל המשימות ( Task Manager ) ? הקץ לסבל! לבקשתו של אחד המשתמשים בפורום פיתחתי תוכנה שעושה בדיוק את זה. ע"י מעבר עם העכבר על החלון המבוקש ניתן לחסל אותו מיידית או בשעה רצויה. אתם מוזמנים להוריד את התוכנה מכאן. פרסמו תגובות ודיווח על באגים בת'רד זה. טיפים: תנסו לחסל את מחסל היישומים ;D !- שימו לב, התוכנה עובדת על מערכות ההפעלה 2000 ו XP בלבד! תהנו. עריכה: תודה לכל הבטא טסטרים שלי: שגיא, יונתן, נועם וטל. יונתן - הוגה הרעיון. טל ( TopGun) - חושב שהוא בטא טסטר אבל הוא לא. אבל שיהנה שהשם שלו פה ;D
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ועדיף שתמיר ישר לVCD עם אפשרות להכניס מוסיקה. תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה שבודק את ארדיסק שלי אם הוא טוב הוא שלו תנו לי כמה תוכנות לבדיקת ארדיסק שהיו קל להשתמש איתם
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד חדש אני מחפס תוכנה שתגיד לי בדיוק איזה חומרה יש לי במחשב כלל המהירות של כל חלק וכל שאר הפרטים הנחוצים תודה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
משהו יכול לתת לי המלצה לתוכנה להמהרת וידיו אני רוצה להמיר קבצי וידיאו מכל הפורמטים לפורמט MP4 תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להקלטה מכרטיס מסך geforce 6600gt vivo הוא מחובר לממיר אני מחפש תוכנה שמקליטה גם באיכות טובה כמה שיותר תודה למי שעוזר...
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש אתר אחד של דוהר אלקטרוני שלי ובטח מי שהוא פרץ אלי והחליף סיסמה שלי אז אני לא יחלתי להיכנס מי שהוא ידע אם יש תוחנה שבודקת קודים.. הוא איך אני יכול להחזיר את הדואר אלקטוני שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה שמות של כמה תוכנות מקצועיות ואיכותיות לעריכת שרטים. תודה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
או המחשב או הוינדוס, עדיף כמה שיותר פשוטה תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה נדירה יש לי פה מספר פלאפון של חבר אני מחפש תוכנה שכשאני יקליד בתוכנה את המספר שלו הוא יתן לי את מספר ה-ID של אותו מספר פלאפון יש תוכנה שכזאת???
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב קבצים עם סיומות sql ו-aspx אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לפתוח קבצים אלו
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. תוכנה לצריבת DATA וקבצי קול כולל MP3 2.,תוכנה ליצירת קליפ מתמונה ומוסיקה 3.תוכנת לסריקת ותיקון שגיאות בדיסק קשיח שתמכת ב FAT 32 תודה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא משנה חבר'ה אני מצאתי כל מי שצריך דיסק התחול סידירום מוזמן להיכנס לאתר הבא http://www.bootdisks.us/windows-98/13/windows-98-bootable-cd-images.html
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך אייך להשתמש בתוכנה הזאת FreeRAM XP Pro ממליץ לכולם על התוכנה הזאת מי שירצה לינק שידבר איתי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
בבקשה תגידו לי את השם ועם אפשר גם לינק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה למי שעורך קליפ של תמונות מאירועים שונים בתוכנה הנ"ל נתקל בטח בעניין הוספת האפקטים השונים, וכאן שאלותיי,,,,1. האם ניתן להוסיף אפקטים למעבר בין התמונותבאופן מיקרי ובלחיצה אחת לכל התמונות? 2. האם גם ניתן להגדיר זמן קבוע להופעת התמונות בלחיצה אחת גם כן? 3.אולי מישהו מכיר איזה שהוא מדריך בעברית לתוכנה המצויינת הנ"ל.? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אחים יש לי מצלמת וידיאו ואני רוצה להאביר מה שיש בקסטה למחשב אבל באיכות צפיה טובה .. עם איזה תוכנה אני יכול להישתמש .? תודה למי שיעזור לי ..
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על להפוך מחשב יש שיש לי למחשב הורדות (חוקיות ) עכשיו יש לי את המחשב ואני לא רוצה שיהיה לו מסך (סתם מסך ענקי ומגושם שתופס המון מקום) אז חשבתי על תוכנה שאני יכול לישתלט על המחשב שאני רוצה שמעתי על התוכנה Remote Administrator 2.2 העם התוכנה טובה, היה לכם שימוש איתה? המלצות
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-