תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך מנקים את המטמון של אופיס 2007 (קבצים שנפתחו לאחרונה בוורד ואקסל למשל) באופן ידני, בלי צורך בתוכנות כמו - CCleaner וכ"ו? זה חשוב לי למשל אם אני רוצה לשנות את שמה של תיקיית המסמכים שלי, מבלי שכל המטמון ייהפך לזבל בלתי נגיש שייצור בלגאן. ותוכנות כמו - CCleaner מסוגלות לבצע פעולות שיכולות גם לגרום לאובדן מידע שחיוני בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע זאת תוכנה שאפשר לדבר איתה בעזרת האייפי אז עכשיו אני רוצה למחוק תתוכנה איך אני עושה זאת? נכנסתי להוספה ולהסרה ואין שם תתוכנה בכלל גם דרך "כל התוכניות" אני לא מצליח עזרה בבקשה!!!1
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם התקקנתי את התוכנה כדי להשתמש בתוכנת הTV שיש באתר ואז ראיתי שזה לא משהו ורציתי לעשות UNNINSTALL אבל זה לא נותן . כנ"ל גם לגבי מצב בטוח . בנוסף לא ניתן להכנס להגדרות של התוכנה אי אפשר כלל לפתוח אותה . מה עושים איך מוחקים אותה . היא שינתה לי את הגדרות קבצי ה-MP3 להיות תחת תןכנה זו והם גם לא נפתחים אלא אם עושים OPEN WITH ורק אז הם נפתחים ואי אפשר לשמור על ההגדרות של פתיחה בעזרת תוכנה אחרת
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס אימל שקבלתי אבל רוצה למחוק קודם כל חלק מהתוכן לפני שאני מדפיסה האם זה ניתן לעשות? גם מהאוטלוק אקספרסס וגם מיאהו??? תודה
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הפך להיות איטי והחלטתי להתקין NOD32 (בדרך כלל אני משתמש בSymantec Antivirus - לא הנורטון! אלא הסימנטק הרגיל). הNOD32 מצא וירוסים שחמקו מעיניו של הקספרסקי (!) ומצא כמה טרוייאנים ו-וירוסים במצב בטוח. מחקתי את הוירוסים אך הסימנטק עדיין מודיע על טרוייאנים מסוג Torjan.Webus האם אתם מכירים תוכנה טובה ויעילה שתסיר את המזיק הלא נחוץ הזה? הייתי מאוד מרוצה מיכולת הגילוי של הNOD32, אך כמו שאתם רואים - היא לא הרמטית.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נניח שבמסמך וורד (2010) מופיעה המילה "הונולולו" 100 פעמים. איך אני מוחק בבת אחת את כל המופעים של המילה במקום בצורה ידנית 100 פעמים? תודה...! הבעיה נפתרה....לכל המתעניינים CTRL+F עם חיפוש המילה, בלחצן הקטן של "אפשרויות נוספות" ליד תיבת החיפוש, ישנה אפשרות "החלפה" ופשוט החלפתי את כל המופעים ב"רווח" בודד = מה שעושה את העבודה...
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
בגדול, השאלה בכותרת.. מה שקרה זה שיצרתי שני משתמשים על מחשב ופיצלתי שני חשבונות מייל (פרופילים) שהיו על המחשב בתוכנת אאוטלוק 2010. הבעייה שנוצרה היא שעכשיו במשתמש המקורי אני רואה את יומן האאוטלוק כשורה, אך במשתמש השני אני רואה את היומן שלו פלוס את היומן של המשתמש המקורי. יש כפילות יומנים וממש שברתי את הראש איך לפתור אותה, עד כה ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך פשוטה לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מקווה שאוכל להסביר את הבעיה.. אני משתמש באופיס 2007 ובמסגרת העבודה אני שולח מיילים עם הודעות לרשימות תפוצה, רשימות כתובות וכד'. כל מייל עם 90 מכותבים בעותק נסתר. הרשימות לא קבועות, אלא משתנות כל הזמן. הבעיה היא כשאני צריך לשלוח מייל על פי הרשימות - אם כתובת מופיעה פעמיים או יותר, הoutlook לא מיידע אותי על הכפילות - וכך אני שולח אותו מייל פעמיים או שלוש, דבר שמפריע הן למקבלים והן לי במסגרת העבודה. האם יש דרך לגרום לoutlook להתריע אם כתובת המייל כבר נמצאת בתוך רשימת המכותבים של המייל הנוכחי, וכך למנוע את הבעיה תודה..
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן למחוק כתובת מייל של אדם שהיה איש קשר ואיננו עוד, אך הOUTLOOK מציג את המייל שלו אוטומטית בכל פעם כשמנסים לכתוב כתובת מייל דומה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
אני מנקה את ההיסטוריה, מוחק קבצים זמניים וקבצי Cookies, אבל עדיין יש אתרים שמופיעים לי ב Address Bar ויש עדיין סיסמאות, ומילות חיפוש שהמחשב משלים לבד. איך מוחקים?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חברים שלום.. יש לי 2 שאלות לגבי פיירפוקס.. 1. האם יש דרך למחוק את אחת הלשוניות (לשונית bookmarks) כיוון שאני משתמש בתוסף שמסנכרן את הפיירפוקס והאקספלורר, התווספה לי לשונית favorites ולכן אני לא צריך את הלשונית bookmarks. 2. עשיתי גיבוי של כל הפרופיל שלי דרך התוסף של FEBE (ולא השתמשתי בו) ועכשיו משום מה בכל אתר שבו אני רשום, במקום שכשאני מעלה את האתר אני אהיה כבר מחובר עם השם משתמש שלי בצורה אוטומטית אני צריך ללחוץ על התחבר (השם משתמש וססמא נשמרים אוטומטית) ובחלק מהאתרים אני צריך אפילו למלא את הזיהוי מילים (captcha) ורק אז אני יכול להתחבר.. איך אני יכול להחזיר את זה למצב הקודם.. תודה לעוזרים מקווה שהייתי מספיק ברור..
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
איך אני יכול למחוק מאיילים שמגעים אליי נגועים שמאותרים ע"י נורטון ובמקום להגיע לספריית הINBOX שלי שימחקו?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם ניתן באמצעות Norton Partition Magic 8 למחוק Primary Partition C מבלי למחוק את Logical Partition D, וליצור במקום המחיצה שנמחקה מחיצת C חדשה בפורמט שונה מבלי לפגוע ב-Data שבמחיצה D? במידה והדבר אפשרי, אז האם הפעולה מתבצעת באופן מיידי ובטוח ב-100%, או שזו פעולה שלוקחת זמן ויש בה סיכון מסויים?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן, מאחר ומסתבר שבעזרת תוכנה קטנה ניתן בפשטות ובקלות לשחזר היסטוריית מחיקות וקבצים/מידע שנמחק בשיטה הרגילה - אני מחפש תוכנה (כמה שיותר קטנה, קלה, פשוטה ויעילה) שמוחקת קבצים מדיסקים והתקנים שונים לצמיתות. אשמח לשמוע המלצות, בעיקר מניסיון. תודה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בסרגל החיפוש המפורסם של Firefox יש כמה מנועי חיפוש שאני לא מעוניין בהם כמו Yahoo, Amazon ואחרים. יש דרך להסיר אותם מהסרגל חיפוש שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטח עד הפירסום או הקריאה של ההודעה האנטי וירוס כבר לא יהיה עם רישיון, כידוע יש משטרה של תוכנות חוקיות שמסתובבת לה, ובודקת בכל המחשבים. אני לא רוצה שבמשרד של אמא שלי ידפוק איזה "שוטר" ויתן לה קנס על כך שיש לה תוכנה "לא" חוקית. בכל אופן, ניסתי בכל דרך מקובלת לא הצלחתי, עשיתי בגוגל איך למחוק קובץ שלא רוצה להימחק והורדתי תוכנה בשם Unlocker, הצלחתי להוריד את הנוד מ-ההתחל אבל מבדיקה מעמיקה מגבלה שעדיין התוכנה קיימת, אומנם לא עובדת אבל תופסת סתם מקום שבטח אני אוכל להשתמש בו במידה רבה. מה לעשות? תודה לכל העוזרים!!![br]פורסם בתאריך: 24.12.2008 בשעה 23:55:26 טוב אני מודה לכל העוזרים אך הצלחתי למחוק את התוכנה בעזרת התוכנה Tuenup 2009. גאון מי שבנה את התוכנה!!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קיימת ב-calendar של אוטלוק 2003 תופעה מוזרה: חגים ואירועים שנתיים מופיעים פעמיים בשני תאריכים עוקבים בכל שנה. אני חושב שהתאריך המוקדם הוא התאריך הנכון, והשאלה איך אני יכול למחוק באופן גורף את כל החגים שבתאירך המאוחר ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק סיסמאות שהפיירפוקס שמר? תודה, עדו
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש דרך למחוק סיסמה ספציפית שהאקספלורר שמר. אני יודע שאפשר לגרום לו למחוק הכל, אבל זה לא מה שאני רוצה, כי אני רוצה לשמור את שאר הסיסמאות (וחוץ מזה, זה טיפשי שאני אצטרך לעשות את זה...) ניסיתי לחפש בתמיכה של מיקרוסופט ולא מצאתי... וגם חיפוש בגוגל לא הועיל (מצאתי רק תוכנות שמציגות את הערכים, אבל לא משנות אותם....) אני יודע שב-firefox אפשר לעשות את זה, אבל זה לא בשבילי אלא בשביל אמא שלי שרגילה להשתמש באקספלורר. (מה גם שנראה לי שזה סיסמה ששמורה אצלה בעבודה, ולא בבית....) תודה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך אני עושה שלא ישמר לי כול דבר שאני מחפש באינטרנט למשל אני מקליד מילה באות א' אז כול מה שחיפשתי אי פעם עולה לי כול הזמן וזה מעצבן.. ודבר שני שלא יודע אם זה אותו דבר אבל בכול זאת: יש לי את אותה בעיה אם אני למשל רושם נושא כאן בפורום אז כול נושא שכתבתי פה מופייע לי ברשימה כזאת למטה בכותרת...מאוד מעצבן. תודה למי שעוזר, כבר מאז שהגיע המחשב אני לא מצליח לסדר את זה.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש אפשרות ב-iTunes שכשאני אעשה Delete לשיר מסויים זה ימחוק גם את הקובץ של השיר? כי המחיקה רק מסירה את השיר מה-LIBRARY שמוצגת ב-iTunes, ואני רוצה למחוק אותו בכלל, מהמחשב. אני יודע שיש אפשרות שזה יראה לי את מיקום השיר באקספלורר, אבל זה לא נח לי, כי אני רוצה למחוק הרבה שירים.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי קבצים מסויימים במחשב שכאשר אני רוצה להסיר אותם המחשב כותב שהקובץ הוא תוכנית ואם אני יסיר אותו אני לא יוכל להשתמש בתוכנית הזאת עוד פעם בעתיד... הבעיה היא שאני רוצה למחוק את זה כרגע בגלל בעיה של מקום וכו... אבל נראה לי שאני ירצה להשתמש בתוכנית הזאת בעתיד. רציתי לדעת אם אפשר לשנות משהו במאפיינים של הקובץ או אם יש תוכנה/שיטה שאפשר למחוק איתה את הקבצים האלה רגיל ואח"כ אני יוכל להשתמש בהם שוב תודה
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה ויסטה בייסק איך אני מוחק קבצים קפולים שיש לי במחשב וכיצד אני מוחק היסטריה כללית של האינטרנט מהמחשב (לא דרך הגדרות של האינטרנט בלוח הבקרה) האם יש עוד דרך הודה לכם מראש..
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך אני מוחק קבצחם ב DOS כשהם רשומים בעיברית או בג'יבריש? אי לא יכול לעשות פקודת DEL כי זה מסובך לרשום את שם הקובץ.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי outlook express 6 עם XP. אתמול מחקתי את רוב הרבצים ב inbox וגם רוקנתי לחלוטין את תיקיית ה deleted items. עם זאת, קבצי ה-dbx נותרו בגודל של מאות מגה, כולל הקובץ deleted items.dbx - שזה קצת מוזר כיוון שאין לי אפילו הודעה אחת בתיקייה הזאת. בנוסף, כאשר אני נכנס ל- maitenance ואז clean up הוא כותב total size - 0. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-