עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מדפסת HP Laserjet 1012, ואני לא מצליח למצוא דרייברים להורדה ל windows 7 64 bit, גם לא באתר של HP! יכול להיות שאין תמיכה ב-7?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה תוכנה שתוכל להפעיל את duke nukem 3d מבלי שאני יצטרך לצאת לדוס ושהמשחק יוכל לזהות את הכרטיס קול שלי (קרייטיב אוודיג'י אי אקס) קיים דבר כזה לא? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by amir.o,

הבעיה היא שהוא חוסם את ה-javascript ןלכן אני לא יכול להיכנס לכל מיני דברים כמו למשל ל- "מפרטי מחשב" של אנשים פה, אני יודע שהבעיה עלתה פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון כלשהו. למישהו יש הצעות ? חוץ מלהחליף פיירוול :-\

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by SHAY951,

כשאני מנסה להתקין הוא מציג לי את ההודעה הבאה: אחרי ההודעה הפסקתי את ההתקנה כמובן ולא המשכתי. השאלה שלי היא מה ההודעה הזאת אומרת בדיוק (אני מבין אנגלית, אבל לא את כל המונחים שהוזכרו שם), ואם אני יכול להתעלם ממנה ולהמשיך.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by kozimus,

שלום. אני מחפש תוכנה ליצירת IMAGE של כל הדיסק הקשיח ושיהיה גם BOOTABLE ניסיתי את NG14 אבל המחשב לא מוכן לעלות ממנו. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. יש לי בעבודה מצלמת אינטרנט שאין לי מושג איזה דרייבר מתאים לה, הדיסק שלה אבד והדבר היחידי שכתוב עליה זה PLEOMAX. יש למישהו מושג איך ניתן לדעת איזה דגם היא? או מאיפה אפשר להוריד דרייבר?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזו תוכנה מטפלת בקבצי mdf ו-mds? הם כמו cue ו-bin? תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by at,

מעוניין להרציץ מ"ה וירטואלית כנראה windows 2000 (אם לא אז ME או 98SE) , על איזה אימולטור אתם ממליצים? VMware Workstation v5 או Virtaul PC 2004 ? מה היתרונות וחסרונות של כל אחד ? (מה לא ניתן לעשות בכל אחד מהם?) אם כבר מדברים אז יש לי מעבד P4 2.4GHZ 512 cash עם 768MB ddr266 עליו רץ מ"ה XP pro, האם צפיות בעיות עם אימולטור? כמה זיכרון להקצות לו 128 , 192 , 256 ? תודה על המלצות ועזרה, טל

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  9. שלום. לחבר שלי יש בעבודה כל מיני תיקיות וקבצי WORD חשובים שהיו נעולים ע"י הבוס בסיסמאות. בשבוע שעבר קרה מקרה מצער ואותו הבוס הלך לעולמו. כדי שהמשרד יוכל להמשיך לתפקד החבר שלי חייב לפתוח את התיקיות וקבצי WORD המדוברים. איך בעצם עושים כזה דבר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Rocket_Pool,

להכנת לוגואים מתקדמים ! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. היי כל פעם שאני מוסיפה משהו למועדפים (גם תיקיה חדשה) הוא נרשם בתחתית רשימת המועדפים לאחר פירמוט המחשב והעברת המועדפים למחשב המפורמט הכל הסתדר לפי א-ב אך מאז כל מועדף נוסף שאני שומרת נרשם בתחתית הרשימה שאלתי היא:כאשר אני לוחצת על אייקון הכוכב איך אני מסדרת ורואה את המועדפים (בחלונות XP) לפי ה א-ב ולא לפי סדר שמירת המועדף

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  12. אחרי שעתיים של חיפושים לא מצאתי פתרון! אני מחפש תוכנה להגבלת גלישה באתרים מסויימים לפי זמן מוקצב. ולא לפי שעות מסויימות. לדוגמא: הגבלת זמן גלישה בפייסבוק לשעתיים בלבד כל יום. השעתיים יכולים להתפרס על כל היום מצאתי כמה פתרונות לדפדפנים מסויימים אבל אני מחפש פתרון גלובלי, שיתפוס על כל הדפדפנים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by wooper,

שלום איך אני מוחק את ההיסטוריה חיפוש בגוגל?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by omri_ro,

משום מה אני לא רואה אנימציות FLASH אצלי בדפדפן(סמיילים בפורומים וכאלה) התקנתי את קובץ הACTIVEX ועדיין כלום במחשב השני עם דפדפן AVANT אין לי שום בעיה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by thebenjamin,

אם אני לוחץ פעם אחת על העבר בשביל שהממשק יופיע (במסך מלא) או שם את העכבר בתחתית (בשביל שיעלה הממשק הזה שנותן לשלוט במיקום בסרט) אחרי שאני מסיים להשתמש נשארת הצורה של אותם ממשקים בכחול כהה על המסך (במקומות בהם השוליים) על הסרט עצמו לא מופיע כלום.. יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by overload,

יש לי רשימה של שירים בוינאמפ (קובץ M3U ). אני רוצה לצרוב אותם על דיסק, אבל שיהיו כMP3 ולא מוסיקה. יש אפשרות? אני משתמש בנרו 6 אולטרה. אם לא בנרו אז איזה תוכנה כן? אגב, זה דחוף עד להיום ב1 בלילה :-\. תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. בעת ההתקנה נשאלתי על אופן החיבור שלי לאינטרנט האפשרויות הם: cable dial up dsl wireless T1 אני מחובר לכבלים - הוט , ללא חייגן איך שמחשב עולה האינטרנט עובד. מה אני אמור לבחור ? תודה. שאלה נוספת : כשאני רוצה להוסיף ip address של המחשב השני בבית (מחובר בעזרת ICS ) הוא מבקש גם description מה זה?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by apazar,

פירמטתי מחשב ונמחקו לי הקבצים אני צריך לשחזר אותם אני מחפש שמות של תוכנות לקנות על מנת לשחזר את הקבצים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Component,

יש לי בעייה מעצבנת: כאשר אני יוצר מסמך חדש באמצעות Envalop Wizard אני מקבל בנוסף עוד עמוד ריק שאי אפשר להסיר אותו. גם כאשר אני יוצר מסמך חדש רגיל ואז נכנס לכלים>מעטפות ותוויות העמוד הריק נשאר. אם אי אפשר ליצור מעטפה בלי עמוד נוסף, איך אפשר לשנות עמוד מסוים לגודל של מעטפה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KoDkOd,

שלום , אני זוכר לפני כמה זמן אני לא בטוח שפה מירסמו איזה תוכנב לכיון המסך צבעים גודל וכו' , אני ממש לא מוצ אותה מישהו מוכן לרענן את זכרוני ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by Zadu,

יש לי ווינדוס 8.1 ואני רוצה להוריד Codecs לצפייה בסרטים באיכות הכי טובה. איזה codecs הכי מומלץ להוריד?

22. Started by MK007,

שתראה את טמפרטורת הרכיבים במחשב ושיהיה אפשר לשלוט במהירות המאוררים במארז.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by iakovl,

לכל חברי HWZONE, הת'ראד הזה נפתח כת'ראד נסיוני מבחינתי שלי בשביל לראות אם לכתוב גם פה חלק מהדברים שאני כותב ברחבי האינטרנט. בעיקרון מדובר על חבילת תוכנות PORTABLE שאני אספתי ופרסמתי כחבילה אחת באתר אחר, אני העברתי לכן את החלק המקורי בנוסף לחבילה שלי (ה2 במספר) אתם מוזמנים להנות מהדיון עצמו ומהחבילה, נקווה שההנהלה לא תראה את זה כצעד שלילי, מי יודע אולי אני אעלה לפה עוד דברים. מדריך: כיצד להפיק את המירב מהDOK הקדמה DOK את כל הסיפור שלנו אנחנו חייבים להתחיל עם תולדות הDOK הוא בשמו המלא, DISK ON KEY. בסביבות שנת 2000 פרץ לתודעה שלנו התקן הDOK באמצעות חברת M-Systems הישראלית (קצת גאווה לאומית לא יכולה להזיק) שהציעו לראשונה התקן נייד לאחסון שהתבסס על זכרון FLASH …

24. התקנתי את Nav, ואני לא ממש גולש במחשב שלי כל יום, רוב הזמן הוא בכלל אוףליין כי אני לא בבית.. אין לי כל כך שימוש בהגנה שלו כל הזמן, אלא רק כשאני משתמש בקאזה ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי ש-Norton יעלה רק כשאני מבקש ממנו, ולא ישר בסטארט אפ. תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. איך מבטלים שמירת סיסמאות אוטומטית בFIREFOX ? אני לא המשתמש היחיד במחשב ובעצם כל מי שרוצה לראות את חשבון הבנק שלי צריך רק ללחוץ דאבל קליק על החלונית וכל הנתונים שלי מופיעים בחלוניות איך נפטרים מהעיניין הזה?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.