עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by piro,

למישהו יש המלצות\לינקים לתוכנות ניקוי לרג'יסטרי? תודה piro

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Spiritus,

עם איזה תוכנה אני יכול לשמור את הסאונד של הסרט על מנת לסמפל ווקלים ... ועוד שאלה... יש לי סרט AVI לא תקין, אי אפשר להעביר בו קדימה ואחורה, זה תוקע את המחשב. איזה תוכנה יכולה לסדר את זה? תודה !

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by hagay21,

הורדתי קאזה בעיברית אך התוכנה אינה מצליחה להתחבר לשרת יש למישהוא פיתרון או לינק לקאזה דייט כלשהיא שפועלת?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by TheWave,

הורדתי את הפוטושופ החדש (CS) והורדתי גם סיריאלים אף סיריאל מהם לא עובד לי מישהו יכול לתת לי סיריאל עובד לפוטושופ סי אס? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by bilbo,

:

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by king ping,

יש לי את החבילה של Super Norton 2004 PRO ואחת התוכנות שם זה Norton AntiVirus Corporate Edition client 8.1.1 רציתי לדעת מה זה התוכנה? מה יותר טוב פנדה פלטניום או Norton Internet Security Pro 2004

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by iakovl,

יש לי סרט (XVID,AC3) שהבעיה העיקרית שלי איתו היא שהקול בו הוא מאוד חלש. העלתי במאפיני השמע שלי את הכל למקס' אבל עדיין הקול נשאר חלש (טוב מבהתחלה אבל עדיין אני רוצה שיהיה חזק). מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא (או דרך) שבה אני יכול להעלות את הקול בסרט?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by e.s,

???

9. Started by TimoTy,

איפה אני יכול להשיג demon tool שמישהו יביא לי לינק תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by e.s,

אני לא מצליח להפעיל את הסרט כי הוא קובץ avi למישהו יש תוכנה או משהו שיכול להפוך ל-vcd ושיסביר לי?? תודה עריכת המודר: סימני השאלה הרבים בכותרת מיותרים לגמרי. המנע מכך בעתיד.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by pbl1,

אני צריך המלצה על אנטי ווירוס כי יש לי כול מיני ווירוסים ולא יודע למה אבל מאז ששידרגתי את המחשב מ98 לxp שום אנטי ווירוס של סימנטק לא עובד אצלי

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by avidan28,

התקנתי את התוכנה אצל חבר ומידי פעם הוא עם השם שלי.הוא לא מוצא אותה בהוספה .הסרה של תוכניות והוא לא מבין גדול במחשבים. אם יש דרך להסיר אותה לגמרי מהמחשב שלו אשמח לדעת אותה אגב מדובר בגרסא 6.1 אשמח לקקבל עצות

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לטלפון בבית או משהו כזה.. (חינם כמובן אני לא מדבר על Skype... כי זו רק להתקשרות ממחשב למחשב.. האם מישהו מכיר כזו תוכנה? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kikkler,

מן הסתם זה כבר בוקש בעבר, אבל חיפוש לא העלה הרבה בחכתו בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר להזין לה כתובת והיא כבר תוריד את כל האתר למחשב, כולל התמונות והכל.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by asdfg,

אני ורצה להעתיק תיקייה מסויימת מכונן אחד לכונן שני ע"י copy אבל התיקייה היא בעברית והיא רשומה בדוס בגבריש כזה איך אני רושם בשפה הזאת??????

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by wow,

מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. אהלן!... אוקיי היום התנקתי את הנורטון אינטרנט סיקיוריטי ו........ אחרי שהתנתקתי הכל היה סבבה וזה ואז הגדרתי לו פיירוול והכל סבבה אבל אז! התחילו הודעות של REMOTE SYSTEM שמנסה לפרוץ למחשב שלי!! טוב וזה ממשיך ואני לוחץ על הOK ובא עוד ובעשר דקות 300 פריצות!! הפריצות זה מפורט UDP... וזה קורה בדרך כלל מתי שאני לא מחובר לאימיול מתי שאני כן באימיול זה כבר TCP.................. עכשיו כתוב באתר ליונטוורק שצריך לפתוח פורט 4673 UDP אולי כי לא פתחתי אותו זה עושה את זה והאימיול הוא "הפורץ"................................ מה לעשות?????? זה משגע אותי יותר מדי פריצות!!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by nissim_y,

דרך אתר macromedia זה עולה 400$ האם ניתן להשיג בעלות סבירה את התוכנה ?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. כבר הרבה זמן יש לי את הבעיה הזו וראיתי אצל עוד אנשים שזה לא עושה את הבעיה הזו. אני מתחבר למספר איסיקיו שלי דרך האתר -> http://go.icq.com ולאחר דקה פחות או יותר שאני מחובר הוא מודיע לי את ההודעה הבאה ומתנתק : מישהו נתקל בבעיה ויודע כיצד לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by miki03,

איך משתמשים בתוכנה? אני לא מבין פה כלום דחוף!!!!!!! אני רוצה ש נסיך הפרסי יעלה לי יש לי כרטיס מסך ASUS AGP-7700 pure\Deluxe מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  21. שלום Abit Flash Menu היום עדכנתי את הביוס שלי מגרסה 1.6 לגירסה 2.2 , אני לא יודע אם זה עשה משהו אבל המחשב קצת יותר מהיר , לא משנה, רק רציתי להגיד שהתוכנה הזאת היא MUST HAVE בשביל אנשים שלא רוצים להתעסק אם עדכון ביוס דרך דוס (אף פעם לא ניסיתי :-X) אבל מה שאני כן יכול להגיד שהתוכנה הזאת פצצתית ! היא עידכנה לי את הביוס תוך דקה ! בקיצור אם המנהלים יכולים להוסיף אותה למדור ההורדות אני בטוח שהרבה בעלי לוחות אביט ישמחו ;D http://www.abit-usa.com/downloads/bios/flashmenu.php אם תוכנה זו כבר נמצאת במדור ההורדות אז עוד יותר טוב (למרות שלא ראיתי) תודה נ.ב - הלוח שלי הוא ABIT NF7-SL :-)

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. יש תוכנה כזאת שיכולה לקטוע קטע סאונד מסרט בוידיו לדוגמה במדיהפלייר ולהפןך אותו לקובץ wav? אם יש אני ישמח לדעת מה שמה ואיפה אפשר להסיג אותה, תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. ICQ מתנתק בתדירות גבוהה וגם לא עושה רפרש למי שנמצא און ליין (כדי לעשות זאת אני צריך לעבור למצב אוף ליין ולהכנס מחדש). נ.ב. אני משתמש ב ZoneAlarm Pro

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by ward,

יש לי בעיה בתוכנת נירו גרסה 6 כשאני מנסה לצרוב דיסק של SVCD הוא מציג לי שיש מקודד חסר והוא MPEG 2 מאיפה אני יכול להוריד תמונה מצורפת ... סליחה אם הכותרת לא היתה מספיק טובה אבל פשוט הבעיה ב NERO לא מצאתי כותרת יותר טובה מקווה שעכשיו יותר טוב !! סליחה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by Dolby,

נמאס לי כבר מהסירבול של התוכנה הזאת באירגון השירים שלי (ויש עוד בעיות קטנות יותר) יש משהוא יותר טוב? עריכה: לכול מי שיענה לי תודה רבה אני אגיב רק לאחר ה 15/3 (פולין) שבוע נעים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.