עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמו שרשמתי בכותרת אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד זה ולא מוצא מדריכים ספציפיים למעבד חלש זה... אם מישהו יכול לעזור ולתת לי כמה עצות או מדריכים בנושא זה תודה באמת לעוזרים

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by moris1977,

היי! שתי שאלות ברשותכם: 1) האם זו משחה או פד? מספיק מה שנמצא על הגוף קירור לא צריך למרוח עוד על המעבד? (דרך אגב לא ידעתי שהגוף קירור מגיע עם משחה/פד טרמי,טוב לדעת) הנה התמונה: http://img163.echo.cx/my.php?image=17mn.jpg המון תודה!

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  3. Started by HellBoY,

שלום לכולם מעוניין בתוכנת ניטור טמפרטורות פשוטה שנמצאים בה רוב הטמפרטורות שאני צריך לדעת..(חוץ מspeed fun שהכול שמה לא ברור) כמו nb pwm cpu gpu hd mb וכו'. יש חיה כזאת?

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  4. לילה טוב! עם בוא הקיץ מחשבי הקט התחיל לגנוח.. והחלטתי לצ'פר אותו בקצת שופינג (: אז ככה.. פנטיום 4 3ghz northwood (תודה לאל שקניתי אותו עוד לא היו פרסקוט בשוק). עם הוינטלטור סטוק של אינטל בעומס קל יחסית (HL) הוא היה מגיע בקלות ל-53 ויותר.. היום התקנתי לו zalman cnps7000-cu והאמת שאני קצת מבולבל.. כרגע עם 60%-70% מעבד הוא על 35 מעלות (עם הסטוק כזה מצב הוא היה על 50), אבל קודם בלי ששום תוכנה כמעט פעלה הוא היה לי 40+.. יכול להיות שלוקח זמן למשחה טרמית (AS5) זמן להתקשח או משהו כזה?.. בכל מקרה הבעסה האמיתית היא שציפיתי סוף סוף לשקט! אבל להפתעתי גילתי שעדיין יש רעשים די חזקים. מהניסויים שעשיתי הגעתי למסקנה שזה גם מ-2 ההארדיסקים הישנים שלי (יש לי 2 ישנים, אחד של 40G ואחד של 30G,…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by PCguy,

אתמול נסיתי לעלות את המהירות של המעבד אך להפתעתי מהירות הזכרונות עלתה גם היא. המעבד שלי הוא AMD 3000 939 שיניתי זאת דרך הביוס באופציה של הבאס200-400Mhz ברירת המחדל היא 200 שאומר 1800mhz בכל אופן האם זה טיבעי? האם ניתן לשנות מהירות ע"י תוכנות אוברקלוקינג? האם זה שמהירות הזיכון עולה לא מסוכנת לזכרונות{ללא קירור}

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  6. שלום לכולם, שנים שלא ביקרתי פה ושנים שאני לא מתעדכן בענייני החומרה והקירור .... אז ככה, עכשיו יש לי את ה VANTEC AERO FLOW (סוקט 478)שהמאורר שלו גוסס (פעם פועל פעם לא), מאחר ואני גם ככה לא מרוצה כל כך מהגוף קירור הזה החלטתי לקנות גוף קירור חדש - זול, טוב ושקט. חשבתי על ה THERMALRIGHT SLK948U הוא עולה בפנדה רק 145 שח ואני משלב את זה עם מאורר של זלמן 92ממ ב 45 שח. זה יוצא 200 שח וזה סביר בשבילי, השאלה שלי היא האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? למיטב ידעתי THERMALRIGHT עדיין שולטים בכל מה שקשרו לקירור טוב(אני צודק?) ? תודה מראש.

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by FIRE-KID,

שלום .. אני חושב לקנות סלינסר לכרטיס מסך שלי ... איך מרכיבים אותו על הכרטיס שלי?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by OutRaGe,

שלום בטח כבר חלק ממכם יודעים ואם לא אז עכשיו תדעו שקניתי לפני כשבועיים Radeon 9550 128bit 128mb של ג'יגהבייט מיזגזאג בכל מקרה כרטיס נחמד+ אבל זה לא מספיק כמובן :] היום עשיתי לו OC והופתעתי לגלות שלמרות דאגותיי לגבי זה שאני לא יצליח לעלות את המהירויות הרבה מכיוון שיש לי מארז מעפן ולא מאוורר בכלל (למעשה אין לו שום מאווררים , כאילו רק ספק מעבד ופאן קארד) ה-OC הצליח לא רע בכלל :] אך למרות הכל , שוב הופתעתי לגלות שבשלב מסוים של ה-OC המעבד בסופו של דבר כן יגביל את הכרטיס קצת (לא כמו בהתחלה כמובן) המעבד 1.5ghz אינטל איך הגעתי למסקנה הזאת ? שתי אנשים בדיוק עם כרטיס כמו שלי בדיוק עם אותם מהירויות ועם מעבדים 2.4 ואחד 3.0 מקבלים 600-700 נקודות יותר ממני ב-3dmark 2003 ובמהירויות סטוק…

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by integral,

טוב, הגיעו ל 20 שניות. מתי ירדו מתחת? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  10. שלום. המים במערכת שלי הם מים מזוקקים, מידי חודש בערך הם מתלכלכים ממש, וכשאני מנקה את המערכת, יוצא מאין חומר לבן כזה כמו קצף... עם קצת גוון ירוק, מה זה יכול להיות? קורוזיה? אני יודע שיש מיליון תראדים אבל לא מצאתי תשובה מדוייקת, מה יש לי, ומה אפשר לעשות כדי לטפל / למנוע בעתיד, ממש חשוב! תודה רבה לכל העוזרים .

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by שורטי,

יש לי שאלה ישאיזה שהוא חומר שקל להשיג והוא מפזר חום טוב ואני יוכל לחבר אותו לחלקים במחשב? אם כן איפה אני יכול להשיג אותו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אני מעוניןן לרכוש את הxp 120 ורציתי לדעת אם באמת כדאי לי. אני לא עושה OC וגם לא ממש מתוכנן. אוליי קטן מאוד. הטמפרטורות שלי: מנוחה-34-39 מאמץ-43-47. כדאי? ואם כן אתם יכולים לפרט במה זה יעזור לי?

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  13. בחתימהיש לי את המפרט.... במנוחה הכרטיס מסך על 47 ובמאמץ על 76 ! אפשרי או מסוכן לעשות לו OC בכאלו טמפ'??

• 8 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by דניאל מלנקי,

היי, יש לי בעיה קצת גדולה במחשב, המחשב שלי רועש כמו לא יודע מה!!!!! (יש לו את המאורר המקורי של אינטל) הוא מתחמם מאוד (המעבד במצב מנוחה 55 מעלות)........ וכשאני מוריד משהו בלילה והולך לישון אני משתגע מהרעש!!!!! מישהו יכול לעזור? כבר ניסיתי לשמן אותו וזה לא עזר......... <*כותרת נערכה*>

15. Started by Falcon4g3,

במחשבי מותקנים חמישה הארדיסקים פועלים... 2*160 , 1*80 ועוד 2 ישנים 13 ג'יגה ו-20 ג'יגה הטמפ' של ה-160 וה-80 עומדת על 30-35 מעלות ולעיתים אף עולה יותר מכך... האם זה נורמלי או שדבר זה יפגע באורך חיי הדיסק? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by DJPOWER,

פלטייר פועלים או ב15V או יותר אז למעשה שאני מחבר אותם למולוקס אז הם לא באמת מוציאים את ההספק שלהם... איך אני מחבר שהם כן יקבלו את ההספק שלהם???(אפשר לחבר לשנאי?) תודה מראש יונתן 8)

• 10 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by Dream2K,

אז ככה אם טעיתי בפירום מצטער מראש אממ.. אז אני מחפש מאוורר למארז (80 מ"מ) אבל שיהיה חזק.. אני בתקווה שיוכל להגיע ל4000 rpm ב10v

• 18 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by Doctor Ice,

שלום לחברי הפורום המעולה הזה !!!! אני יחסית חדש באתר הזה (מבחינת רישום לאתר ולא מבחינת הגלישה בו) ואני צריך לקבל השבוע מערכת קירור מים שקניתי מחברת DANGER DEN המערכת כוללת: משאבה של DD 12V-D4 בלוק מים למעבד DD TDX בלוק מים + פלטייה לכ. מסך שלי DD MAZE4GPU?80 WATT PELTIER צינורות: CLEARFLEX + DD UV BLUE?GREEN TUBING יש לי רדיאטור חימום של רכב GMC בגודל של 240 מ"מ (2 מאווררי 120 בצד אחד יושבים עליו) והרדיאטור הוא מאלומיניום . 1. האם הרדיאטור - שעשוי אלומיניום הורס את כל מערכת המים שלי או שזה בסדר ? 2. מאיפה אפשר להשיג נוזל קירור למערכת שלי - תקציב של עד 100 ש"ח 3. אשמח אם מישהו שמבין יציע לי עזרה פיזית בהרכבה של המערכת אם יש לכם עצות לגבי התקנה / מיקום /…

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by bagetrek,

שלום , רציתי לדעת מה הטמפ' המומצעת של הארדיסק ! תודה לעונים , רק רציתי לציין שהארדיסק שלי נע בין הטמפ' 30 במצב הטוב ל- 35 - 43 גג ( האם 35 ומעלה זה יותר מידי בשבילו ? ) את הפרטים לגבי הארדיסק אתם יכולים לראות למטה ... | | | | | | | | | / | \ / | \ / \

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  20. הוא עומד להישרף או משהו כזה.........והתוכנה דרך אגב לא מזייפת.....גם אני מרגיש שהוא חם וגם בספיד פאן רשום אותו דבר....מפחיד..

• 16 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by KF,

שלום שמתי לב היום שיש לי טמפ 117.6F עכשיו אף פעם לא היה לי דבר כזה עם F וזה לא עבר אף פעם את ה 57C מזה המעלה הזאת ? נ.ב אני רואה את הטמפ במארז שלי (יש לי מד דיגיטלי).

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  22. השאלה בכותרת.

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by OutRaGe,

שלום. רציתי לשאול אם יש דרך כל שהיא "לפרוץ" את החסימה מהלוח המסריח שלי של אינטל לעשות OC למעבד? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by qpalzm,

יש לי מאוורר 80 מ"מ בקדמת המארז שזורק אוויר על ההארדיסקים וכרטיס-המסך. בכל אופן, אותו מאוורר מכוסה בלד זכוכית מאז שקניתי את המחשב. יש מצב שהסרת הלד תייעל את הקירור?

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by nadaw,

שלום! אני יודע שכדי להתקין את הפריזר 64 לא צריך לפרק את הלוח.. ומה בנוגע לפריזר 7? (אינטל) האם הוא יתאים לP4 2600? צריך לפרק תלוח בשבילו? צודהה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים