עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המערכת שלי סיימה חישוב SuperPI ב-41 שניות (של 1MB),האם זה בסדר או שזה איטי מדי? (המערכת כרגע ללא אוברקלוק) כיצד ניתן לשפר את מהירות החישוב מלבד אוברקלוק? מה יגרום לחישוב מהיר יותר,מהירות שעון גבוהה יותר או מהירות באס גבוהה יותר? (מי מהם ישפיע יותר?) תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  2. הלך לי המאוורר על ה-9800PRO, אני שוקל קניה של מאוורר חדש, ראיתי את זה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=36 יש ממליצים?? (ולא אנשי מכירות בבקשה)

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  3. הלוח אני יודע שאחלה לוח וכל זה אבל בקשר למעבד אני לא בטוח ביכלל כי גם ככה הוא עובד על 166Mhz הזכרונות גם נראה לי לא יחזיקו בגרוש ADATA רגילים ביותר... מה אתם אומרים שווה לנסות או להשאיר את זה למערכת הבאה (זה רק הHTPC שלי ותאמת שממש ממש משעמם לי)

• 9 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by O.G.D 2k5,

שלום מישהו יכול להגיד לי אם זאת תוכנה טובה והיא עובדת עם כל המעבדים והלוחות, אם כן איפה להוריד אותה ואיך לקנפג אותה??? תודות מראש

• 9 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by ezx,

שלום לכולם היום קניתי ספק של טרמלטק 480 וואט אבל לא קיבלתי תוצאות באובר קלוקינג יש למישהו מושג מה עושים הזיכרונות טיפה יותר יציבים על אובר אבל עדיין קורים הצעות פתרונות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי amd a64 s754 +3200 clowhummer בלי אובר קלוק epox 8kda3j 2 x 512 a-data pc3200 מארז לאן פייר של טרמינל טייק יש על הספק כוח של טרמיל טייק 2 מאוורים אחד תחתון שפונה למעבד ואחד שפונה לחוץ המארז ויש במארז מאוורים מקדימה שמכניס אוויר אחורי שמוציא אוויר ומאוור בכול דלת שמכניס אוויר אחד זורק אוויר מהחדר על המעבד והשני על התושבת של הלוח יש לי 43-45 במנוחה 50-53 מאמץ איך הטמפ ? הקירור הוא קירור סטוק של ספיר שמרוח עליו נורטון בלו 2

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  7. לא לענות פה בבקשה, יש כפילות בטעות. ADMIN, נא למחוק

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by thegodx,

תגידו לי מזל טוב סוף סוף הצלחתי לעשות OC יציב!

• 18 תגובות
    • 947 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי עם אוברקלוקים וכשניסיתי לבדוק תוצאות בתוכנה Super-PI הופיעה בכל פעם אחת מהשגיאות הללו: NOT EXTRACT IN ROUND או NOT CONVERGENT IN SQR05.. תוכלו לעזור כיצד לגרום להן להיעלם ולתת לבדיקה לרוץ עד הסוף? ניסיתי העלאת מתחים עד שמחשב כבר קרס .. (1.550V + 1.10%) <= ככה עשיתי במתחי המעבד.. ומלבד זאת יש לי עוד שאלה: האם הזכרון שלי דפוק? אני שואל מפני שבשום צירוף אפשרי לא הגעתי ל600MHZ שהובטחו מראש וכדי לייצב אותו הצטרכתי לתת לו 3.2V (!!) כשהזכרון הוא TCCD... תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  10. אני יכול לעשות oc ? מעבד 25 מעלות לוח אם 32 מעלות ו aux אני חושב שזה מארז :33 מעלות זה דרך התוכנה aida32

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by gilad0327,

אוקיי אז ככה ..אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי . הטמפ' של המעבד במנוחה היא 32 . אחרי שאני מתחיל להריץ אותו קצת..איזה משחק או משהו ,הוא עולה ל49-51 מעלות.. בקיצור יש לי 2 שאלות. 1. אני בכלל יכול לעשות OC ג למעבד שלי ..אם כן אז בבקשה מדריך. 2. אני חושב שאני צריך להחליף לו את הקירור של אינטל ..למשהו אחר , למה כדאי?

• 57 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by lion03,

שאלה בכותרת

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DJPOWER,

עשיתי OC 2400@2970 אני לא מצליח לעלות יותר מי זה בביוס אפשר להחליט V1.5 או V1.6 ובהתחלה זה היה 5 אחרי זה שמתי על 6 ואז עלה אבל אחרי כמה שניות הופיעה לי מסך כחול שכתוב בסוף זורק זיכרון או משהו כזה?? מישהו יודע מה הבעיה??

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המעבד שלי P4 2.4B GHZ לוח אם GA-8S648FX זכרונות PC3200 512 MB DDR תמונות מ CPUZ : איזה יחס מעבד\ זיכרון אני ייתן?? וכיצד אני נועל PCI\AGP? תודה מראש לעונים,

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי מחשב: 2.4C ASUS P4P800 2X256 PC3200 HYNIX D43 MX440SE 128MB התוצאה שלי ב3DMARK2001 בסטוק ללא OC למחשב ולכרטיס ובדריברים מקוריים הייתה 4900 נקודות! לאחר שינוי הדריברים לדריברים של אפוקליפסה קיבלתי ציון של 5956 ללא OC לכרטיס ומחשב ועכשיו עשיתי OC לכרטיס: 250@330 לליבה 333@500 לזיכרון וקיבלתי 7060 נקודות! ושזה לא הספיק לי עשיתי OC גם למחשב: 2.4C@3.0GHZ DDR400@500 וקיבלתי כמו שאתם רואים 7800 נקודות!!!! איך אOC שעשיתי הא??? הוצאתי את המיץ מהMX440SE הזה לא? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by gilad0327,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=nph-1-y לאוברקלוק מ- 2.4 עד 3.2 ככה.

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  17. יש לי ממעבד אינטל 2.8 פרסקוט שכרגע נמצא ב o.c של 3.23 שביצעתי לא מזמן והייתי רוצה לדעת עד לאן אני אוכל לקחת אותו בקירור אוויר טוב (יש לי 3 TT smart case fan 80mm, וקירור למעבד zalman CNPS7000B-ALCU ועוד שני מאווררים ג'נריים שקיבלתי עם המארז שלי. כרגע הCPU שלי על 45 מעלות והמערכת כולה על 36. הזמנתי ספק כוח חדש של TT 480W כי שלי היה ג'נרי מדי ופחדתי להעלות איתו מתחים... :-\. לא חשוב ביקיצור אני מסתכל באוורסט והוא מראה לי שהסטפינג של הCPU הוא C0 וכשאני מסתכל בCPU-Z הוא מראה לי שהסטפינג 3. מישהו יכול בבקשה לומר לי עד איזו מהירות אני יוכל להגיע?

• 18 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by E-Bear,

הוצאתי את ה CPU של אחותי מהמחשב שלה וזה Pentium 4 2.4 והסטפינג שלו על הCPU עצמו זה SL689. רציתי לדעת אם נפלתי על סטפינג טוב ואני יוכל לטחון אותו בOC? : ;D עריכה: לא רלוונטי. הורדתי CPU-Z וגיליתי שזה northwood עם סטפינג C1 ככה שנראה לי שאני הולך לטחון לו את הצורה . אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  19. Started by arkadur,

לוח ASUS P4S800. מעבד - NORTHWOOD 2.6 זיכרונות NYANA :-[ יש לי טמפרטורות מעולות (26 - 28 במנוחה ) אולי זה הספק הג'נרי??

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  20. היי חברה.... מה אני יגיד לכם אזלו כוחותיי,אני כבר לא יודע קירור אוויר לקנות ,אחרי כל-כך התלבטויות ,תחקירים,שיטוטים בפורום, וויכוחים עם אחי שהוא בעל המחשב הגענו לשתי אופציות שהם: א.Zalman CNPS7700-Cu 120MM (שאני מאוהב בו אבל חושש לחיי לוח האם שלי שהוא AV8-3rd Eye ABIT ) ב.Thermalright XP-90/C ?(שזה האופציה של אחי.שנכון גרסת האלומניום שוקלת רק 360 גרם!!! והנחושת גם יחסית "קל" 690 גרם) אז חברה נו מה אני עושה????. :s05: רוצה כבר להזמין משהו השבוע ??? ??? ?מודה מראש לעזרתכם :xyxthumbs:[glow=red,2,300][/glow]

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. Started by DeAk,

אני לא ממש מצליח לעשות אוברקלוק למעבד שלי דרך הביוס :\ חרשתי את הביוס כמה פעמים ...ואני פשוט לא מוצא שום דרך לעשות שם אוברקלוק מצאתי משו JumperFree ...עשיתי לזה Enable וזה לא פותח לי שום אפשרות עדיין :\ אולי אני צריך עידכון לביוס ? זה מסובך לעשות ? הבנתי שאם לא יודעים להתעסק עם אז לא כדאי לעשות..:\ יש לי לוח M של אסוס אם זה משנה ... P4S800D-X ויש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.6 תודה רבה רבה למי שעוזר D:

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. Started by Iron~Chef,

הי אני עומד לקנות קירור Thermaltake SonicTower ולהרכיב עליו מאור 120ממ ובקביל לשדרג לוח אם ללוח Abit AV8- 3rd eye 939 הבעיה היא שהבנתי שיכולה להיות בעיה בהתקנת המאורר, תלוי בכיוון התושבת על הלוח (נעילה אנכית או מאוזנת) רק שלא ברור אם הבעיה היא במיקרה זה או במיקרה שני. לפי הדוגמא באתר pc arena נותנים בתור דוגמא את ה SilentTower, ומראים באיזה סוג תושבת הוא יושב בצורה טובה (זאת אומרת שהמאורר יוצא לכיוון האחורי של המארז) האים אני יכול להסיק מכך ש ה SonicTower צריך את אותו כיוון תושבת?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  23. האם ניתן לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך onboard כלומר כרטיס מסך שמולחם ללוח אם? אם האוברקלוק לא יצליח האם הכרטיס מסך ישרף? שימו לב זה לא בדיוק כרטיס מסך אצלי זה רק היציה של המסך שמולחמת ללוח אם

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by psycho killer,

יש לי מארז קטן מאוד יש בו רק שני מקומות לסידי מקום אחד לכונן דיסקטים ועוד 2 מקומות להראד דיסק ומילאתי את כל המקומות עכשיו יש לי רק מקום אחד מוכן בתוך המארז שאפשר לשים בו מאורר והוא בקדמת המארז למטה את השאר אני צריך לעשות בעצמי אני חשבתי על לשים מאוורר אחד שך 80 ממ בפרונט למטה ועוד אחד למעלה בגג המארז זה שלמטה יכניס אויר וזה שלמעלה יוציא הרעיון שלי טוב?? אם לא תציעו לי איפה לשים את המאווררים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by Idanp,

טוב יש לי תקירור סטוק של הX800XL שלי.. אני רוצה לחבר אותו למחשב הישן(9600SE)..הוא מתאים בול! אבל הבעיה היא שאין עליו את התקע הזה שמחברים אליו תחוט של המאורר איך אפשר להפעיל תמאוורר הזה?>:

• 3 תגובות
    • 425 צפיות

דיונים חדשים בפורומים