אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לדעת מה מגביל אותי באובר יש לי מעבד פרסקוט 3.000 איך אני יכול לדעת מה מגביל למה כשאני מגיע איתו ל 3.5 הוא מראה לי בפרים 95 שהוא לא יציב מפרט טכני: מעבד 3.000 לוח אם:P4S800D זכרונות : 1 של ELIXIR ן1 של NCP תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , קניתי לפני שבוע וחצי את הלזמן הנ"ל ZalmanTech® CNPS7000A-cu במחיר של 190 שקל !!! אז הטמפ' של המחשב לפני כן עם ה- STOCK נעו בסביבות ה- ..מעבד 27 +\- ( ביום קריר ) 30 + ( יום חמים ) והלוח אותו גם קצת יותר ! ( לגבי עומס הטמפ' עולות ומגיעות ל- מעבד 36 ולוח 34 ) זה גם כן מעצבן אותי בסטוק לא היה ככה ! עכשיו אחרי שקניתי את המאורר הכנסתי אותו למארז בהתחלה קצת חששתי שאם הוא לא ישב טוב יאבד טמפ' ז"א יתחממות ..נסיתי כמה דרכים ( לא פרקתי את הלוח - למי יש עצבים לכל הבלאגן הזה ) אז הושבתי אותו שם הברגתי וזהו ...( כמבון אחרי מריחת המשחה שבאה עם הזלמן עצמו ) .. והטמפ' נשארו אותו דבר לא ישתנה כלום זה די מכעיס אותי למה הוצאתי סכום כסף וכלום לא קרה ...המארז שלי גם כן די…
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז יש לי שאלה קצרה. לאחר שקניתי את הלוח אם ASUS P4P800SE i865, רציתי לוודאות שאכן מה שעשיתי זאת נעילת AGP/PCI. נכנסתי לביוס ובאפשרות של האובר-קלוק יש אפשרות לעשות 5%, 10% וכן הלאה וזה עושה אוטומטי, ויש אפשרות מנואלי. כמובן שבחרתי מנואלי להחליט מה עולה מה נשאר וכו'. ושם היה משו כמו AGP/PCI frequency (אם אני לא טועה), והאפשרות שהיה לי לבחור הם Auto 66.66/33.33 (משו כזה אם אני לא טועה) ועוד כמה איזה 2 יחסים יותר גבוהים. מכאן הסקתי, לפי דעתי, שהאפשרות האוטומטית תעלה את התדירות של הכרטיס מסך וPCI בהתאם לאובר קלוק לפי היחסים ובהתאמה כמובן. והאפשרות של ה 66.66/33.33 תשאיר את היחסים של התדירות קבועה לא משנה כמה אני העלה את מהירות השעון של המעבד. האם זה באמת…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לחבר שלי יש פרסקוט והוא עשה OC הוא העלה את הבאס ב1 MHZ ואז החזיר שוב למה שהיה מקורי... ובמקרא יום אחד באתי אליו ושיחקנו בFAR CRY ... אחרי שגמרנו חום המעבד היה על 69 מעלות בחדר ממוזג ?? אותו חום גם בAIDA 32 וגם בביוס ... האם הOC פגע במעבד ?
-
- 14 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני חייב לדעת איפה אפשר להסיג את המאורר המטורף הזה :http://www.hwzone.co.il/gallery/album20/aaa
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ובכן השאלה שלי היא מה יותר יעיל ואפקטיבי? שני מאווררי 80mm או מאוורר אחד 120mm על דלת המארז? אני רוצה להרכיב מאוורר על דלת המארז שלי ורציתי לדעת מה יתן לי את הביצועים הטובים ביותר? שני מאווררי 80mm או מאוורר אחד 120mm?
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה כדאי יותר לקחת ? ZALMAN CNPS7000B-Cu LED OR ZALMAN CNP7000B-ALCU LED אני יודע הCU יותר כבד אבל מזה משנה המשקל ? וכדי להתקין את המאורר צריך לפרק את כול לוח האם ? (יש לי לוח של אינטל סוקט 478) תודה
-
- 68 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
עשיתי oc קטן :: 2375@2200 250x9.5 עכשיו עשיתי oc גם לזכרון :: pc3200 8,4,4,3 2.8v t2@pc4000 5,3,3,2.5 2.8v t1 עכשיו כשאני מריץ את memtest על מכפלה 9.5 של המעבד אין לי שום בעיות ומתי שאני רוצה להוריד את המכפלה ל-9 (2250) התוכנה מוצאת לי מלא בעיות למה זה קורה ? תודה רבה אני חושב שסבכתי אותכם קצת
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה נחשב חום סביר ? ומה נחשב חום גבוהה מידי עבור מעבד מדובר באינטל פרסקוט 3.0
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס של גיגבייט 6200 הגירסה המומהרת של 400/500 ואני לא רואה בדריברים את הטמפ' לא אמור ליהיות לכרטיס חיישן טמפ'?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות היט סינק חדש לנורת' ברידג כי המאוורר שיש עליו עכשיו מאוד רועש אז האם כדאי לקנות רק היט סינק או שמא צריך מאוורר? והאם ההיט סינק שאזמין יהיה באותו גודל של זה שיש לי עכשיו? והאם אני צריך להוציא את הלוח ממקומו כדי להתקין את ה HS?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
טוב אז ככה. צינורות פתוחים והצלחתי להגיע ל 386/813 בלי כל בעיה ואפילו לא שינוי של מעלה אחת בטמפרטורה עכשיו ככה יש לי שאלה: נגיד שאני עושה OC והכול טוב ויפה אני יכול להריץ בדיקות לשחק חופשי והכול,יש מצב שהמחשב פתאום לא יעלה או משהוא לא יעבוד כשורה? תודה לעוזרים אה אגב הסטוק הוא 325/750
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
תמונות מ CPU http://planet.nana.co.il/talsatla/cpuz.rar
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הם המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1057&products_id=9203&PHPSESSID=334bed3707c9d6d9d406eb39b289df3f תתאים למערכת אקוואריס 2 של TT? תודה .
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לא עשיתי OC למרות שזו הייתה הכוונה שלי בקניית הכרטיס פשוט כי אין לי מספיק קירור ועוד מעט אני אקנה קירור לכרטיס ואתחיל להתעלל בו פשוט אני לא רוצה לאבד את האחריות כי אין לי כסף לכרטיס חדש היה לי לוח של אביט והוא הראה 62 מעלות ועכשיו יש לי לוח של גיגהבייט והוא מראה 64 מעלות (כל זה כמובן במנוחה ללא OC וולא הרצה של משחקים ) כמובן שהמאוור של הכרטיס עובד ...... תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי את המאורר סטוק של אינטל של המעבד שהוא כבר לא בשימוש: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 כפי שאתם רואים שם יש שם 3 חוטים חשמל בצבעים:ירוק צהוב ושחור. הוצאתי מספק ישן מאורר ועכשיו אני רוצה לחבר את החוטים של המוארר מהספק לחוט חשמל שאני יוציא מן המאורר סטוק. עכשיו השאלה שלי אם בכלל אפשר? נ.ב במאורר של הספק יש 2 חוטים:אדום ושחור ובמאורר סטוק:ירוק צהוב ושחור (וזה חיבור שמתחבר כמובן ללוח אם). לאן לחבר את החוטים אם אפשר. תודה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם הסל"ד של המאוור של המעבד (סטוק) שיש במפרט של החתימה, אמור לעלות עם הגידול בשימוש ב-CPU או רק כשהטמפ' של המעבד מתחילה לטפס מעלה? למישהו יצא אולי לראות אם המאוורר הזה מגיע לסל"ד גבוה מ-3000 או אפילו 4000? התוכנה של ג'יגה ביית לא מראה אצלי את הסל"ד שלו ובאוורסט הוא לא מציג יותר מ- 2700 גם בהתחממות רצינית. פתחתי את המארז וניסיתי להקשיב אם יש עלייה בסל"ד אבל לא הצלחתי לשמוע שינוי.. :-\
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3500 WINCHESTER לוח אם MSI K8N NEO2 וכרטיס מסך X800XT PE של TUL , השאלה שלי היא האם הטמפ' שהם מגיעים נורמאליים? בזמן מנוחה המעבד עובד על 48 מעלות וגם הכרטיס מסך, ובזמן מאמץ המעבד מגיע ל 62 מעלות והכרטיס מסך ל 60 מעלות, אני לא ממש יודע מה המקסימום והאם הטמפ' האלה מסכנות את המחשב? אודה לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=559 אשמח לקבל תגובות/הצעות בנושא
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://www.nanocoolers.com/products_cooling.php
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אני מתעניין על הלוח ואני קראתי ברשת שיש בעיה לעבור איתו את 220 FSB . האם למישהו יש את הבעיה או למישהו יש את הלוח והצליח לעשות לו OC
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
OK שלום לכולם .אני קונה מחשב חדש, המפרט שלי הוא כזה : לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM מעבד : ATHLON 64 SOCKET 939 3200+ זיכרון : GIGA 400MHZ [KINGSTON] כ.מסךMSI ATI RX850XT TD256E PCX הארד דיסק : WD 160GB SATA DVD צורב - מארז THERMALTAKE S VIKING 9K+מסך AOC19" א. אני צריך מאוורר שקט למעבד וספק שיחזיק טוב את הכרטיס מסך ושיהיה שקט אני לא רוצה לשלם עליהם ביחד יותר מ-600 שח (שוב חשוב שיהיו שקטים) ב.איך ההארד דיסק מבחינת רעש , הוא שקט? ג.האם הייתם ממליצים על איזשהם שינויים? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-