עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bmagice,

הצלחתי לעשות OC עד ל-2350 אם מישהו הצליח יותר עם הלוח הזה (Asus A8N-e) אני אשמח לשמוע איך ??... יש לי זכרונות של Corsair 2.5 ומעבד AMD 3800+ X2 ו- eVGA 7600gt co. מישהו יכול להמליץ לי גם על תוכנה לבדיקת עומס ( לא prime95) ולינק להורדה. ? תודה.... [attachment deleted by admin]

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

מה אתם אומרים עליו? האם זה מספיק לכם כל המאוררים על מינימום של 6.5V או שזה יותר מידי? השליטה נוחה? כמה מאוררים חיברתם על כל ערוץ? האם חיבור מספר מאוררים על ערוץ מתבצע בקלות? עד כמה החוטים ארוכים? האם לבעלי מארז עם פאנל קדמי נסגר היה בעיה עם הכפתורים? היה צריך להכניס את הפאנל יותר פנימה או שהכל בסדר? (אתם מוזמנים להוסיף כמובן עוד כמה מילים התרשמות אישית פלוסים מינוסים לפני קניה, אני לא רוצה לקנות אותו ולהתאכזב שלא קניתי אחד אחר..) תודה רבה (:

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  3. לאחר כמה חודשים על 2750MHZ יציב, החלטתי להעלות עוד קצת... שיחקתי עם מתחים, מחלקים ותזמונים וכל השאר עד שמצאתי את השילוב הטוב ביותר [בו המערכת יציבה] של מתחים נמוכים, תזמונים נמוכים, מחלק טוב, תדר באס גבוה ומהירות מעבד גבוהה הגעתי גם ל- 2900mhz אבל המחשב היה כבר לאכל כך יציב, וחם עקב המתח שהועלה במהירות הזאת. בסופו של דבר המעבד הוא זה שמגביל אותי כאן, הפריזר עשה את שלו עד עכשיו, אבל מכאן והלאה זה כבר לא בשבילו.. למשהו יש קרור מיותר?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  4. על המעבד שלי היתה כבר חצי שנה משחה טרמית Zalman STG-1 . הוא התחיל להתחמם ל 72 מעלות במאמץ והמשחה נגמרה אז קניתי את: Gelid GC2. שאלתי עליה בפורום ואמרו לי שהיא בערך ברמה של MX2 . ניקיתי את הישנה טוב עם אלכוהול 95% ומרחתי את החדשה בשיכבה אחידה כמו שצריך. הדלקתי את המחשב. 80 מעלות במאמץ מה אתם מציעים לי לעשות? קירור ג'נרי של COOLERMASTER. נכון הקירור לא משהו אבל לפי ההגיון המעלות לא אמורות לעלות ועוד שמשחה טרמת חדשה ואמורה להיות יותר טובה מהקודמת.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by cohenkobi1,

שלום, יש לי בעית חימום רצינית במעבד, הורדתי את התכנה fanSpeed, ואני רואה שם שהאוורר עובד על 30 אחוז, ניסיתי לשנות דרך התכנה וזה לא משפיע על כלום, אחרי הפעלה מחדש את התכנה המספרים חוזרים ל30 אחוז. מה אני עושה?? תודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by Joli,

יש לי ספק רגיל לחלוטין עם מאורר שנראה כמו 80mm, אני הוא מרעיש (ולא בגלל ליכלוך) ואני רוצה להחליף אותו... שתי שאלות: 1. על איזה מאורר אתם ממליצים (מולץ שקט!!!) התלבטתי בין: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9288 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9291 2. השאלה השניה איך אני מחליף את המאורר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האמת שאני לא בטוח אם זה בכלל הכרטיס מסך אבל סביר להניח שזה שכן בשום משחק אחר זה לא קורה לי . שם המחשק C&C3 - גרפיקה על המקסימום ... ( אני משחק עם ה SHADER לבינוני לפי התמיכה של EA בשביל שלא יקרוס לי המשחק .. ) אחרי רבע שעה של משחק ( לפעמים הרבה פחות ) מופיע מסך כחול ( לא של הווינדוס ) ריק - ללא תוכן , ואני שומע את המחשב עושה רעש כאילו עשו לו ריסט . ( מעין רעש של הדלקה כזה ... ) ספק - 400W - ישן מאוד יחסית ! אני כמובן חושש שזה הספק אבל אולי זוהי בעיה אחרת , אז לפני שאני מתחיל אני מעדיף לשאול ולעלות ספקולציות ... הנה המערכת : AMD Athlon 64 venice core 3000+ (OC 267BUS X9 ==2400MHZ ATI X800 AGP XL WITH NO OC ! LG DVDRW 2x512 Geil 400DDR SATA 250 WD 16MB Ca…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. מהי הטמפרטורה הכי גבוהה מתחת לקו החם מדיי של הלוח אם,מעבד והארד דיסק? כי הטמפ'שלי דיי גבוהות של הלוח 40-43 בזמן מאמץ ו38 בidle אבל גם אם זה יום חם אז לפעמים גם בidle הלוח נמצא על 40 מעלות בערך המעבד שלי הוא במאמץ 37 מעלות (אני יודע שזה כלום אני מתכוון בקשר ללוח ולהארד דיסק) ועכשיו ההארד דיסק שלי הכי רותח!! במאמץ הוא 45 מעלות ואפילו בidle הוא נע בין 40-45 מעלות האם זה בסדר? תודה רבה לעזורים

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by naorai,

אוקיי אז ככה עד שאני כבר יודע איך להעלות מכפלה, למדתי חצי מהטבלה של הגי'מפורים בע"פ (שכחתי ליין שהלוח לא פותח מכפלה בביוס :-[ ), אני מגיע בח"ב של לוח אם לסעיף בתמונה שאין לי שמץ מה הוא אומר אודה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  10. תודה למצביעים ושיהיה קר....

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. לא מצליח לעבור את רף ה- 3.67@3 במעבד Northwood על קירור ביג טייפון. הטמפרטורה נשארת במנוחה 30 מעלות, במאמץ 41. זכרונות G.SKILL בדואל (PC-3200) ספק פאוארסטרים 520 של OCZ לוח P4800 SE יכול להיות שהגעתי לגבול של המעבד? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 687 צפיות
  12. כל הזמן המעלות של המעבד שלי הם על 25-26 מעלות איך אני יכול לבדוק אם זה נכון או לא? יש לי amd 3000+ 939

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  13. כותרת.. דחוף

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. ותראו מה יצא VANTEC AEROFLOW 8RDA+ 1700 JIUHB 0310 מעבד על 52 טמפרטורה המחשב לא ממש יציב קורס מידי פעם המלצה : אל תעשו את זה בבית או שעיבוי אדים של המזגן ישרפו לכם את הלוח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן אנשים. לא מזמן רכשתי את החומרה הבאה: לוח - GIGABYTE EX58-UD5 ספק- TAGAN 1100W מעבד- I7 920 קירור למעבד- TRUE 120 FOR 1366 SOCKT זכרונות- CORSAIR DOMINETOR 3X2 6G 1666 כרטיס מסך- GIGABYTE NVIDIA GTX295 אני חייב לציין שאין לי שום ניסיון בעברי ב-OC זוהי הפעם הראשונה שאני עושה OC למחשב ואני מודע לסכנות שבזה, אז תודה מראש לכל מי שמתכוון להזהיר אותי בנושא. אז ככה הקראתי קצת מאמרים פה מהאתר, ואתרים אחרים, ואפילו מצאתי בגוגל מדריכי OC מאתרים בחו"ל ללחו הזה ולמעבד הזה. התחלתי קצת לפי נתוני OC של אחרים ממעבדים ולוחות כמו שלי. כמובן שהתוצאות שונות במקצת ולכן החלטתי לפנות לעזרה בפורום. אז ככה זהו מדריך שעבדתי לפי מה שנאמר בו, מדריך זה נכתב לפי מה שהבנתי ע"י אחד מאנ…

• 66 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by SMMI1,

שלום עשיתי OC של E2160 ל3GHZ נעלתי את PCI E ,הכול עובד מצויין ,עשיתי בדיקת מאמץ של 5 שעות ללא שום נפילה! אך כשאני מפעיל את המחשב מחדש תדר הריענון יורד ל60HZ וכרטיס המסך מתחיל להראות עיוותים במשחקים, כשאני מפעיל את המחשב מחדש ללא הOC אין בעיה כזאת וכרטיס המסך יציב במשך שעות.

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  17. יש לכם איך אני יכול לשרוף את המעבד שלי לצורך האחריות? הוא פנטיום 2 233.

• 38 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by shlomid,

אני לא מתכוונן למרוח אף אחד ולא סתם לסחוב אבל יש באפשרותי ( אפשרותי מציאותית מאוד ) להשיג את המעבד הנ"ל בסטפינג הזה בכמות עכשיו המטרה שלי היא פה שלא אתקע עם יותר מידי מעבדים כאלה , כי זה לא ממש עוזר לי להחזיק כאלה בבית. אז אני מבקש שכל מי שבאמת רציני ורוצה שירשום פה את עצמו. המחיר צפוי להיות אטרקטיבי ומשתלם. תרשמו בכיף, יש זמן עד שבוע מהיום אולי טיפה יותר בברכה...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by HilaX3,

שלום, יש ברשותי מעבד Core i7 920, לאחר אובר קלוק הוא הומר מ-2.6GHZ ל- 3.6GHZ. יש לי מארז של Antec DF-85, עם 7 מאוררים, קירור של Nuctua, אפשר לראות במפרט של המחשב את הדגם המדוייק. השתמשתי במשחה טרמית שהגיעה עם הקירור. (אם חסרים פרטים, אוסיף) הבעיה שלי זה טמפרטורות מאוד גבוהות של המעבד. בהתלחה הטמפרטורות היו 51 מקסימום עם אובר קלוק, ולאחר מכן זה זינק ל-60. מדובר פה במעלות בלי מאמץ בכלל, אולי דפדפן אינטרנט. וגם כאשר אין כלום הטמפרטורות נשארות בין 50~60. המליצו לי לעשות בדיקת מאמץ למעבד לראות מה הטמפרטורות המקסימליות, השתמשתי בתוכנה OCCT, וכאשר הפעלתי את התוכנה, כש85 זה הטמפרטורה המקסימלית, שנייה אחרי שהוא התחיל את המבחן האמיתי הטמפרטורה זינקה ל-95 והמבחן נפסק מיד. אשמח לעזרה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Mafteah,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU - [691 NIS] Motherboard : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) - [552 NIS] Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Ultra Memory - [725 NIS] חשבתי על אלה מה אתם אומרים?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם היום קניתי את זלמן 6000 והוא ממש לא כמו שרשום אליו שהוא טוב והמחשב עובד לי על 60 מעלות וזה ממש גרוע למאורר הזה רציתי לשאול מה אתם ממליצים אני חייב את העזרה שלכם כי אני לא יודע מה לקחת אה דרך אגב זאות הרשימה שיש בחנות הזאות Thermaltake Smart Case Fan Thermaltake Volcano 8 Thermaltake Volcano 10 Thermaltake Volcano 11+ Spire Falconrock II וכמובן את המאורר המאפן שלי זלמן בדיוק השם מתאים לא חברה אני צריך ממש עזרה :-[

• 13 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by m_a_t,

איזה לוח אם למעבד P4 c הכי משתלם לאוברקלוק?

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by KF,

שלום יש לי שאלה... יש לי בצד של המחשב מאורר (בחלון) עכשיו הוא מוציא אויר החוצה.. אפשר לסובב אותו כך שהכיוון של הרוח תיכנס לבפנים? כלומר שמהאורר יכניס רוח לתוך המחשב,האם זה טוב ? כדאי לעשות את זה? תודה לכל העוזרים.... נ.ב יש לי טמפ 57 מעלות שאני משחק...

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zoloboy,

לפני כמה ימים המאורר של המארז התחיל לעשות קולות מוזרים וחזקים פתחתי את המחשב וראיתי שכל כמה דקות המאורר משנה את המהירות שלו פעם מהר פעם לאט וכשהוא נהיה איטי הוא עושה רעש מחריד למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה ???

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by Yossi1981,

היי , אני מחפש גוף קירור שקט למעבד שלי. ההגדרה שלי לשקט : משהו שרק אם מתאמצים ממש ומקריבים את האוזן למארז אז אולי שומעים אותו(ולא אני לא!!! אודיופיל אז לא להגיד לי דברים כמו "זה תלוי בשמיעה שלך"). המארז נמצא מתחת לשולחן המחשב , משהו כמו מטר מהאוזן שלי אז השאלה שלי , מה רמת הDB שנופלת להגדרה שלי?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.