אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה את המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9203{33}146 ויש לי את המערכת של TT אקואריס 2, אני רוצה גם להחליף צינורות , איזה מתאמים ואיזה צינורות אני צריך, שיהיה כמה שיותר טוב, וכמה שיותר זול, תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . רציתי לשאול אם כדי לי לעשות Oc לradeon 9600 xt שלי. שאר המפרט שלי הוא: פנטיום 4 1.8@2.4 512 ddr333 asusp4-533-e הסיבה שאני רוצה לעשות היא שיש משחקים שהמחשב לא הכי סוחב אותם לדוגמא סאן אנדראס אני משחק עם פילטרים שמוגדים על 4 aa ו8af . אם איזה תוכנה עושים oc? ,ובקשה אחרונה שלי היא קישור לתוכנה fps . תודה ענקים לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
חיפשתי ומצאתי שרק הדגמים של 120 מ"מ של הקירור של זלמן מתאים לתושבת 775(!). מישהו יודע על גירסה 92 מ"מ של זלמן שמתאים לתושבת הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא הייתי פעיל אני חוזר להיות פעיל עכשיו אחת הסיבות שלא הייתי פעיל בתקופה דיי ארוכה זהההה אני קונה סוף סוף לוח חדשששש תציעו לי לוח הכי טוב של אסוס אבל הכי טוב שמתאים לאוברקלוקינג למחשב amd 754 3000 תציעו לי כמה לוחות במחירים שונים ותזכרו אל תתפשרו על מחיר מה שאתם חושבים הכי טוב תציעו ותגידו תמחיר תודה עריכה: אני רוצה שיהיה בלוח את כל החיבורים הכי חדישים sata pci express וחוץ מזה זהו נכון
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
הי, יש לי X700Pro של gigabyte עם FV700AlCu של זלמן (הרכיבו לי אותו עוד בחנות) יש לי מארז Antec 3700BQE עם מאוורר אחד מאחור (פולט אויר) מעבד AMD64 3500 (winchester) עם קירור stock, וכולם רצים בלי OC, ובדקתי וראיתי שכל המאווררים פועלים. נראה לי שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי, כי ב- Far Cry אחרי כמה זמן הוא פתאום מתחיל לגמגם בוידאו בצורה נוראית ומדי פעם המסך הופך לשחור. כשפתחתי את המארז - נראה לי שהצלחתי למנוע את התופעה. חלק מהבעיה הוא שאין לי מושג איך למדוד טמפרטורה (הכרטיס בא עם תוכנת V-Tuner אבל משום מה היא לא מראה טמפרטורה של כרטיס המסך) יש למישהו עצות בשבילי?
-
- 9 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב אז הגעתי ל475/725 עם ה6200 החמוד שלי...המעבד שלי וראם שלי מגבילים אותי אני בטוח בזה אבל לא נורא)(1.7 P4 , 384RDRAM) אני רוצה לדעת מה הלאה?איך אני עושה עוד OC?אתמול מרחתי AS5 אבל זה לא נתן לי עוד אפשרות לOC למרות שזה הוריד בסביבות ה5 מעלות! אני עושה סינקים לזכרונות מהיטסינק של P3 גדול וישן, עם שלוש שורות אני מפריד בניהם - שאלה האם כדאי לחבר שורה לכל שתי סטיקים או לחתוך את השורות לשתיים וכל סטיק של זכרון יקבל חצי שורה?(חח נשמע כמו סמים ) איך אני בדוק כמה מתח הכרטיס מקבל?
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איך פותחים את הנעילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 372 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי 512 זכרון נוסף מחברה לא מוכרת, ג'נרי, מה שכן הוא נותן Cl 2.5 עכשיו, הבעייה היא שזכרון אחד עובד במהירות נמוכה יותר מ 200 הרץ , והמשחב נמצא באוברקלוק של 220 Fsb וזה מציג 189 Fsb למרות שכתוב ב Everest ששניהם pc3200. מה הבעייה ? איך אפשר לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 503 צפיות
-
-
או'קי ,אממ המחשב התחיל לצפצף באמצע משחק (gta sa) ישר עשיתי alt-tab ראיתי שהמעבד מגיע לטמפרטורה של 54 (מקסימום) אני עם הקירור סטוק , ועם מארז מקורר היטב... רציתי לדעת אם זאת טמפרטורה גבוהה יחסית למעבד הזה , ואם זה יכול לסכן אותו. אם כן על איזה קירור טוב אתם ממליצים לי? תקציב של 300 .. גג. אם הטמפרטורה הזאת עוד בסדר , אז מתי אני צריך לדאוג? באיזה טמפרטורה זה כבר גבוה מידי... (שאני ידע להבא... לשיא הקיץ )
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך ליקונת מערכת קירור למעבד שתחזיק אותו בטמפרטורה נמוכה ככל האפשר במאמץ !! 1. http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm עולה 90 ש"ח בערך ואמרו לי שהוא מתאים לי והוא יהיה טוב. 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 עולה יותר יקר השאלה עם המחיר שווה ? האם הביצועים אותם בציעוים בטמפרטורה ? אמרו י גם על הזלמן 7000 ALCU אבל הוא יקר .. בכל מיקרה מי מהשניים טוב יותר וממומלץ או יותר וביכלל אם יש משהו עד 175 ש"ח שמקרר טוב יותר תנו פה הצעות. מה שנתתי כאן מותאם למעבדים סוקט 478 3.06 ג'יגה הרץ HT [מה שיש לי] תודה רבה לכולם על התגובות
-
- 5 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי gigabyte 9550 128mb 128 bit האם ניתן לעשות לו overcloking ואם כן איך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ..... עצה שלי לכל בעלי ה5200 למיניהם....אל תעשו בנצ'ים עם 3DMARK2005
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי Volcano 7Plus אני רוצה לשלוף אותו החוצה אבל אני לא מצליח. מישהו מכיר מדריך שמפרט איך מוציאים את הסינק מהתושבת?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שאלה בכותרת 8CM זה כמו 80 מילימטר? אם אפשר תמונה..
-
- 16 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום מאיפה אני משיג ביוס ל5200 שלי?...הכוונה שאני רוצה להחליף לביוס של 5500....אז איפה אני מוצא ביוס של 5500??
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות במרכז ולא בחיפה שמוכרים את הקרור של זלמן שאלתי בpchardware יש להם רק את ה alcu מישהו יכול לעזר? תודה
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשלוט על מאווררים דרך ספיד פאן..למה?
-
- 2 תגובות
- 408 צפיות
-
-
עשיתי ניסיון אובר קלוק לכרטיס מסך שלי FX5200 ומאז התצוגה בהירה כזאת במחשב עשיתי ריסטים לא עובד לי מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
התקנתי היום מאוורר ג'נרי יש לי עוד אחד אבל אני עושה איתו אחר כך משהו הקיצור למה המחשב לא מזהה בביוס ובתוכנות שיש לי אותו? הוא מזהה תמאוורר של המעבד והקודם שלי למה הוא לא מזהה את החדש?
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רציתי לבנות מערכת קירור מיים אבל אין לי כל כך כסף אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1.איפה אפשר למצוא רדיטורים,(כל מיני מקומות,חפצים)...? 2.ראיתי בגלרייה אנשים עם צינורות בצבע ירוק,האם זה הצבע של הצינורות או הצבע של הנוזל (שמו חומר ירוק בתוך המים?)? 3.ראיתי פה מישהו שעשה בלוק קירור מים מפרספקס וגוף קירור רגיל,האם זה טוב,עובד? 4.תודה רבה לעונים!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הסטפינג DH-E3 נחשב לטוב ל OC ? תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בימים האחרונים החלטתי לאור תוספת תקציב פתאומית לסדר סוף את זרימת האוויר במארז המטורף שלי. את זרימת האוויר כפי שרואים בתמונות קשה מאוד לסדר בגלל שניורון (יצרני המחשב הארורים) החליטו שזה יהיה חכם לקרר רק את המעבד,ולהשאיר את האוויר החם בחלק העליון של המארז. יצירת חורים חדשים למאווררים היא אפשרית ומעשית. זכרו גם שהאוויר הכי קר מגיע מלפנים המארז (צד שמאל) בגלל שאחורי המארז נמצאים מתחמת לשולחן. נ.ב. בתמונה האחרונה מלפני החלק המחורר נמצא בדרך כלל פלסטיק כך שהאזור חסום לזרימת אוויר [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=272&pnum=0
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-