אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
-
OK שלום לכולם .אני קונה מחשב חדש, המפרט שלי הוא כזה : לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM מעבד : ATHLON 64 SOCKET 939 3200+ זיכרון : GIGA 400MHZ [KINGSTON] כ.מסךMSI ATI RX850XT TD256E PCX הארד דיסק : WD 160GB SATA DVD צורב - מארז THERMALTAKE S VIKING 9K+מסך AOC19" א. אני צריך מאוורר שקט למעבד וספק שיחזיק טוב את הכרטיס מסך ושיהיה שקט אני לא רוצה לשלם עליהם ביחד יותר מ-600 שח (שוב חשוב שיהיו שקטים) ב.איך ההארד דיסק מבחינת רעש , הוא שקט? ג.האם הייתם ממליצים על איזשהם שינויים? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש אז אני שוקל לעשות oc אבל אין לי מושג בזה אז אם משהו יכול להפנות אותי לאתר בו מלמדים
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שנים פורסם מדריך לבניית מאוורר ללא כנפיים, שמזיז את הרוח על ידי מטען חשמלי כלשהו שעובר בין חוטים (וכשהוא עובר, הוא דוחף אגב כך את האוויר). אני מחפש את המדריך הזה כבר כמה זמן ללא הצלחה. מישהו יודע לכוון אותי למדריך, או לטכנולוגיה בה השתמשו? במדריך הזינו חשמל לקופסא שניראת כמו מטען של מחשב נייד, ובצד השני פרסו כמה חוטי חשמל פשוטים במקביל במרחק 3 ס"מ זה מזה. כשמחברים לחשמל נוצר משב רוח נעים. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני חייב ביוס שנשמר מהכרטיס עצמו. דחוף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את הערכה הנ"ל מחו"ל ומחפש מישהו שיוכל לעזור לו להרכיב את זה. יש תמורה לאגרה יש מתעניינים? כי אני זוכר רק את ליאור CUPRA (פגשתי אותו פעם כשהיה עובד ב LOGIC PC) שהיה מלך הנושאים האלה ונעלם משום מה. גם הייתה איזו חנות שפעם הייתה מוכרת את זה בארץ EPM או משהו כזה ???
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש עם המעבדים החדשים של אינטל broadwell E ו אני באמת רוצה לעשות קירור מים עם Hard tubing ו אני צריך מישהו עם נסיון שיארה לי איך עושים את זה ו אני מוכן לשלם סכום יפה אם הוא רוצה לעשות את מערכת הקירור שלמה אני מתכנן למערכת קירור שלמה כלומר המעבד ושני כרטיסה המסך כל הקניות של הציוד תהיה מEK תודה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי דור, אני גר בפתח תקווה, בן 22 ואני מחפש מישהו בעל ניסיון ומבין עניין בOC שיבצע במחשב שלי למעבד ולכרטיס מסך בתשלום. איני מעוניין לנסות לבד, קראתי מדריכים, ראיתי סרטונים, אך עדיין אני חושב שאין לי את הביטחון והידע הדרוש ואיני מוכן לסכן את חומרת המחשב שלי כשאני במצב הזה, ולכן אני מוכן לשלם לאדם שיגיע ויעזור לי עם זה. חומרת המחשב היא: מעבד - I7 4770K קירור נוזלי למעבד - Corsair Hydro H55 לוח אם - MSI Z87-G45 Gaming כרטיס מסך - MSI GTX 980 Gaming זיכרונות: 4GBX2 Crusial Ballistix Elite ספק כוח: Seasonic 750W +80 GOLD
-
- 19 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיוכל לעזור לי לראות את זרימת האוויר במחשב כמו המכשיר שבו משתמשים במנהרות רוח. אם לא מכשיר אז דרך . נמאס לי לנחש מה קורה במחשב שלי מעין מוט שמשחרר עשן או חומר אחר הנראה בעין בלתי מזוינת.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משהו כמו CoolerMaster AeroGate 2 רק שאפשר להכניס ת h.d לבפנים ואז זה אמור לקרר אותו או משהו עכשיו יש לי כמה שאלות זה משתלם? זה באמת מקרר או שעדיף ללכת על אחד בלי מקום ל H.D ? וכמה זה עולה ואיפה אפשר להשיג (חיפשתי בתאילנד לא היה :-\)
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור מתחיל ככה,בשעה 11 אני קמתי לעוד בוקר ניפלא ואז הלכתי להוציא את כל הכלים ורציתי להתחיל לעבוד,עכשיו הוצאתי את הג'וסון ולא שמתי לב שהנסורית שיש אליו היא בשביל עץ,אז התחלתי לעבוד והדלת התחילה לקפיץ לי,אחרי המיקרה המחריד הזה ללכחתי מסורית שככול הניראה הייתה בשביל מתכת,ואז הוצאתי את הישנה ושמתי את החדשה(מסורית של boch) שהיא הייתה קצרה כזאת והשיינים קטנות,חיזקתי והתחלתי לעבוד הכל הלך בסדר לכמה שניות ואז המסורית השתחררה,החזרתי וחיזקתי שוב ניסיתי אותו דבר. מכל הספור הזה אני רוצה רק לבקש עזרה. אני רוצה לדעת כמה תעלה לי מסורית למתכת טוב ואולי יש איזה כלים אחרים(חוץ מדרמל)? ועוד שאלה כמה יעלה לי פרספקט ????
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, לפני המשך הקריאה של הדיון הזה, מומלץ לגשת ל"מפרט מחשב" ולבחון את החלקים העיקריים של המחשב שלי שקשורים לדיון הזה (מעבד, לוח-אם, כרטיס מסך ומארז). לפני כשבוע בערך אני עשיתי נקיון של המארז שלי (לכלוך/אבק) וכמובן שהסרתי את הHSF מעל המעבד שלי. להפתעתי, כאשר החזרתי את הHSF למעבד, והדלקתי את המחשב, הטמפ' הכללית של המעבד עלתה בכ-7 מעלות. טמפ' לפני הנקיון: מצב המעבד: OCed to 133*15 on 1.675V IDLE: 35C Full Load: 38C טמפ לאחר הנקיון: מצב המעבד: OCed to 133*15 on 1.675V IDLE: 41.5/42C Full Load: 44C כמובן שמרחתי שוב ושוב את המישחה הטרמית על המעבד ועל הHSF (המישחה היא מסוג Artic Silver 3). אפילו ניסיתי לעשות קצת Lapping לHSF. לא עזר שום דבר. הטמפרטורה נשארה עיקשת ועמדה על 42 מע…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מ-TMS ושהם יעשו לי עליו OC. המפרט שחשבתי עליו נכון לעכשיו הוא: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 399 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 564 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 ¤ 357 1 כרטיסי מסך Biostar 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1419 1 השאלה היא במידה ויש לי עוד תקציב האם כדאי לקחת לצורכי OC מעבד טוב יותר כגון E4400? (עוד 200 ש"ח בערך) כיוון שלE2160 יש סה"כ רק 1 MB של cash? כמו כן, האם ה Freezer 7 pro יעשה טוב את העבודה ב-OC, אם אני רוצה להגיע ל…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי תקציב נמוך ואני רוצה לקבל עליו ביצועים הכי טובים שאפשר. בעבר הייתי מתעסק בOC, היום אין לי מושג מה הולך.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנה והגיע הזמן לעשות לו טיפול 10,000, אני מחפש מעבדה שמבינה בקירור ובאוברקלוקיניג ולא רק במחירה של מחשבים.. מישהו מכיר מעבדה מקצועית באזור השרון שתעשה לי אוברקלוקינג עם אחריות ותתקין את הקירור הדרוש? יש בכלל מעבדות שמתעסקות בנושא? נראה לי די פשוט לעשות לבד עלפי המדריכים באתר אבל האחריות חשובה לי.. אז מה יש לי במחשב: asus p5n-d Intell Q9300 2.5 8Gb Memory 2x9800GTX (SLI) Antec 850 אפילו צירפתי תמונה של הבייבי שלי.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעגל או פרטים אחרים שקשורים להצגת הטמפרטורה של רכיב מסויים במחשב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
מה מערכת קירור המים הנורמלית הכי זולה שאני אוכל להשיג?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מערכת קירור מים מקצועית איכותית בקיצור בין הטובות... המעלות המחשב שלי נעות מ27 ל30 בלי שום מאווררים כשאני מדליק את המאווררים המעלות עולים ל30 מישהו מכון להסביר לי למה זה ככה? אני רוצה לקנות את המערכת קירור מים בשביל שהמעלות ירדו ל20 זה אפשרי? ערן
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקצת שקט :'(. מוסיקה מאוד חשובה לי, והמאוורר של ה 775 שלי מרעיש באופן מפחיד. חשבתי להחליף ל 7700CU, אבל אז חשבתי לעצמי האם אפשר להעיף את כל המאווררים מהמחשב? האם הדבר בכלל אפשרי? האם מערכת מים מכסה, למשל, על דיסקים קשיחים? כרגע יש לי עליהם מאוורר מיוחד. המטרה שלי היא שקט. כרגע אין לי בעיות טמפרטורה (CPU 50, MB 40). כלומר, אני מבקש המלצה לקירור מים רגיל לחלוטין, שרק ייתן לי שקט. אני יודע שאתם אוהבים לומר "תריץ חיפוש" אבל אני מריץ חיפוש וכל מה שאני מקבל בחיפוש זה "תריץ חיפוש" לאחרים. האמת שאתם רוב הזמן מדברים כאן על קירור מים לאוברקלוק, ואני לא מתעסק עם זה. אני רק רוצה שקט. אז אני מסכם: 1. מערכת קירור שקטה פשוטה שתעשה את העבודה (אם צריך לשלם קצת י…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חוסך לקנית מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי כל דבר.... אני מחפש מערכת קירור מים איכותית שמקררת מחשב שלם ולא רק חלק אחד... שלא תיהיה יקרה מידי (יותר מ-1500 בערך) ושלא תיהיה פשוטה שלא מקררת טוב או שהצנורות נקרעים בקלות... תודה. עריכה: דרישות.. מקום ל-2 מעבדים מקום ל- 3-4 דיסקים קשיחים מקום לכמה שיותר זכרונות מקום לכרטיס מסך כרטיס רשת לוח אמ וכו'
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש שיהיה במרכת קירור למעבד כרטיס מסך ולזכרון...עדיפות ם יש גם קירור למעבד....
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
היי אנשים , יש לי בעיה , יש לי כרטיס מסך של X850 XT וכמו שאתם יודעים הוא יונק אויר מפתח יחסית קטן . הפתח הזה תמיד נסתם לי באבק , ואז הכרטיס מגיע לטמפרטורות של 75+ במאמץ. בכל מקרה , אני מחפש מספר דברים : מארז חדש (יש לי כרגע את ה TT Soprano שהוא עלה לי 500-600 שקל) אבל הוא קטן מידי בשבילי , צפוף , הכבלים מסתבכים. אני רוצה מארז גדול וטוב. בנוסף אני רוצה מערכת קירור מים טובה , למעבד + כרטיס מסך + (אם יש דבר כזה) לחלל המארז. התקציב עומד על 2000 שקל , אפשר לחרוג. דגש על : מארז גדול \ מערכת קירור רצינית ונוחה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הכרטיס מחברת גיגהבייט ויש לו קירור פסיבי. הקירור הפסיבי גדול וגורם לכרטיס לא להיכנס במארז ה HTPC לכן אני מחפש תחלופה. למישהו יש רעיון? חיפשתי מערכת קירור מתאימה ולא מצאתי לכרטיס הזה אלה רק ל 8800
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-