עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zombie,

יש לי מארז NZXT LEXA Blackline והמאוררים דיי מטרטרים ולא דוחפים הרבה אויר.... אני רוצה להחליף את כולם ולהוסיף אחד.... זה אומר:3 מאורריי 120מ"מ, 2 של 80 מ"מ חשבתי על ה Tt thunderblade דוחפים 78cfm רק בטח מרעישים....אבל חפיף אני מחפש מאורר שדוחף כמה שיותר אויר בכמה שפחות רעש...ורצוי לדים חיחי!! תודה רבה מראש!!!!!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  2. יש לי 2 סמארטים, שכמו שיודוע שעוברים את ה2800 סלד הם מתחילים לצרוח בצורה לא נורמלית! אבל עושים את העבודה כמו סוסיםםםם [ השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף 2 מאוררי "סמארט פאן 2" שיש לי במארז, במאוררי לדים - ולא רק בגלל היופי, אלה בגלל הרעש ] אני רוצה להוריד את שתי הסמארטים, אחד מאחורה, ואחד בגג להחליף אותם למאוררים שקטיייםםםם!!! שעושים את העבודה ביעילות, ושיראו טוב! (לדים וכאלה...) הסמארטים שקטים רק שהם ב 2000-2500 סלד, ובמהירות הזאת הם לא דוחפים בגלל רוחחחחחח נאדההה כלוםםםםם פיניטו!!!! (אם מישהו יודע בדיוק כמה הסמארט דוחף במהירות כזאת, אני ישמח מאוד לשמוע!) איך ההבדלים בתאורה של LED FAN מול UV LED FAN דרך אגב, אני לא מעוניין במאוררי קטודות.. ואיזה מאורר נחשב לשקט+יעיל לא צ…

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yoav1000,

אני הולך לקנות את הSTACKER 830 ואני רוצה לדעת איזה מאוררים להוסיף למארז, איזו זרימת אוויר לעשות.

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  4. זה הכל תשאירו את זה פשוט מחפש מאוררי 120mm למארז P182 שיהיו שקטים שלא יהרסו את השקטע של המארז .. עכשיו שאלה לגבי המארז - זה עד כדי חובה הוספת המאורר מקדימה או הזה האמצעי שמה ?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  5. Started by swisaman,

ברשותי מארז CM590 עם 2 מאוררים שבאים איתו(אחד מקדימה ואחד מאחורה)ועוד 2 שהוספתי(אחד למעלה ואחת בצד). אני רוצה להחליף את כל המאוררים לחדשים ושקטים שיקררו יותר טוב את החלקים. במאמץ המחשב עושה דיי הרבה רעש ואני רוצה לצמצם את הרעש כמה שיותר עד שאחליף למארז שקט יותר.(בנתיים אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך קודם ואז למכור את הישן ולהוסיף עוד כסף למארז שקט) אני מעדיף לקנות מKSP,בעקרון אני רוצה המלצה ל5 מאוררים,4 על המארז ואני גם אחליף את המאורר שעל המוגן 2 לאחד שקט יותר וחדש. לא רוצה לעבור את ה200-250 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Idom,

היי אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה, הסכום עד 600 ללא ספק המארז צריך להראות טוב וכמובן לשמור על קירור המערכת.

7. Started by BigT,

אני מחפש מארז לפרוייקט גמר שלי שיכלול בין השאר חיתוך חלון והוספת מאווררים - האם מישהו יכול להפנות אותי למארז זול, פשוט וטוב - מומלץ בסביבות ה - 200 ש"ח (מומלץ FULL TOWER אבל לא מצאתי אחד ב 200). אודה מאוד אם תשלחו תמונות ו/או פרטים (אם אפשר באשור חיפה) תודה מראש, תמיר.

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  8. שלום אני מחפש מארז למחשב שיהיה FANLESS (ואם אפשר שיהיה מוקשח ככל האפשר) יש לי לוח MICRO ATX בעיקרון על הלוח מחוברים שני כרטיסי על אפיקי ה PCI תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. אני רוצה להחליף את המארז שלי ויש לי שאלה: בדלת של המארז יש צינור מפלסטיק שמקשר בין המאורר של המעבד החוצה. אני רוצה לדעת אם אפשר להוציא את הצינור הזה מהמארז ולשים אותו במארז החדש שאני אקנה אם יש לו מקום בדלת למאורר ( במקום מאורר )? בנוסף אני רוצה לדעת עד כמה הצינור הזה עוזר? האם אפשר לוותר עליו? אני רוצה מארז שיהיה כמה שיותר שקט ובעל יכולות קירור כמה שיותר טובות עד 600 ש"ח.

• 86 תגובות
    • 7.1k צפיות
  10. Started by The Grey Matter,

אני מחפש מארז חדש שיהיה נוח לModding שיראה יפה , יהיה גדול והכי חשוב מאוורר טוב המלצות?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by DJPOWER,

מארז מאוורר עד 400 שקל לפחות 2 מאווררי 120+ 3 92/80 חלון בצד ועדיף שהיה מלוג'יק או מנעה תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by noambaum,

אני מחפש מארז חדש כי נמאס לי משלי אבל אני מחפש מארז שיש לו פילטרים לפני המאווררים וגם שיהיה לו אפשרות ל-2 מאוררים מאחורה ו-2 מקדימה אני גם צריך המלצה לקירור אוויר זול למעבד והכרטיס מסך תנסו רק לרחם על הכיס שלי כי קניתי עכשיו R9800P ואני לא ממש עמוס כסף לגבי המארז אני יכול למשוך לכיוון ה- 600 שקל אבל אני ממש ממש לא רוצה להגיע לסעום הזה תודה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by Laydeejane,

בהתחלה חשבתי על Shuttle XPC SN45G שזה Barebone אבל הוא לא משתלם בגלל המחיר הגבוה ולא תיהיה לי אפשרות לשדרג אחר כך את הלוח. ואז עברתי לכיוון הטאוורים בסגנון Thermaltake Xaser 3 V1000D אבל אחרי שקראתי בפורום קשה מאד לקרר מארזים כאלה כי הם גדולים. אז מה נשאר ? אני כרגע עם מארז Midi tower הטמפ של הלוח אם שלי היא על 40 מעלות והמעבד על 53 Volcano7+ הדלתות של המארז פתוחות.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by 114508534,

היי אני רוצה להעביר את המחשב לסלון ואני מחפש מארז שוכב . למי שלא יודע זה המארזים של המחשבים הישנים הם דקים והמסך עומד עליהם

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by imac,

במכירים זולים אבל ממש זולים אני לא רוצה שהם יהיו מדהימים ביופים העיקר שיהיה זול תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Glow,

שלום! קודם כל אני יודע שהנושא נטחן (עשיתי חיפוש....) אבל בכל זאת הייתי חייב לשאול פה...כי אני לא בטוח... יש לי: WDC WD400BB-00CAA0 ואני רוצה קירור טוב בשבילו....ותקציב עד 200...... ושוב אני מצטער שפתחתי דיון על הנושא הטחון הזה אבל אני רוצה לדעת בטוח מה לקחת....

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  18. בוקר טוב ושבת שלום חבר'ה. אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה, אבל הכוונה שלי היא למדבקה שמיועדות להעביר את החום לנחושת כמו המשחה הטרמית. אני כמעט בטוח שאתם מבינים את כוונתי. אשמח לעזרה, היכן ניתן למצוא ולקנות כאלה?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by THE FOX,

מחפש מדריך V-MOD לכרטיס 7900GT מחברת PALIT.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  20. אפשר לפרוץ אותו כדי שיהיה אפשר לעשות אובר קלוק אין לי מושג איך עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. אני קונה את הקייסר 3 ויש בו הארדקאנו עכשיו אני רוצה לבנות לו תאורה אחורית , הכיצד אני מבקש ממכם מדריך לבניית תאורה אחורית בעברית!!! וברור!!! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  22. קודם כל, תודה לכל מי שנכנס.. להלן המפרט: http://rotter.name/User_files/nor/431ef5cd1d071307.jpg http://rotter.name/User_files/nor/431ef5d41d485e21.jpg http://rotter.name/User_files/nor/431ef5dc1d660216.jpg http://rotter.name/User_files/nor/431ef5e21d7dce2e.jpg http://rotter.name/User_files/nor/431ef5eb1d96ce2e.jpg http://rotter.name/User_files/nor/431ef6641fe51501.jpg http://rotter.name/User_files/nor/431ef5f01dab5cee.jpg השאלה היא, האם אני יהיה חייב קירור נוסף? (אם כן איזה מומלץ?) ואם אפשר מדריך והמלצות... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by tal^_^,

היי אני מעוניין להכין MOD למקלדת שלי, שיהיו בתוכה (מתחת למקשים) לדים כחולים, ראיתי באיזה אתר (אני לא זוכר באיזה) מדריך, התוצאה נראתה יפה, אבל הבעיה הייתה שהם לא הראו איך לחבר את הלדים (הם אמרו פשוט לקנות את כל החומרים באתר, במכיר מופקע). אז אם יש לכם מדריך, או סתם עצה תרשמו אותה. נ.ב רצוי שהמתח ללדים לא יבוא מהמקלדת (אם מקור כוח חיצוני) תודה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Spyro,

שלום, אני רוצה ללמוד קצת על איך עושים OC לזכרונות, למעבדים וכו'... במקום לבקש ממשהו בפורום לבזבז זמן יקר להסביר לי, חשבתי שבטח יש מדריכים שיכולים ללמד אותי את הבסיס. אם משהו מכיר מדריך טוב לOC עדיף בעברית כמובן אבל אין בעיה גם באנגלית אני אשמח לקרוא אותו. או אם למשהו יש דרך יותר טובה להתחיל ללמוד על OC אני גם אשמח לדעת מה מי ואיך...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום ראיתי את המדריך לOC לכרטיס מסרך אבל אין OC למעבד אז משהו יכול להסביר לי או להביא לי מדריך לOC למעבד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.