עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by galh_5,

שלום קניתי קכרטיס מסך 7600gt על הקירור סלינט פיפ 2 ובזמן מנוחה הכרטיס מסך שלי הוא 52 מעלות ובזמן משחק הוא 57 ככה אני יודע שזאת טמפרטורה טובה אבל בכל זאתמדרגה 1 עד 10 איך הוא מתמודד עם הקירורים של זלמן ואבר קול ואחרים?

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by RGod,

קיצר היום פירקתי את הטוניק שלי ויש לי מין שריטות כאלה על המעבד ועל הטוניק באותו מקום כאילו ,הטוניק היה חלק כמו מראה ...מקודם ,המעבד לא עבר ליטוש ,בהתחלה חשבתי זה משחה וזה לא ירד עם אצטון ,מה זה יכול להיות וכתצאה ממה זה יכול להגרם ? הניחוש שלי שזאת משחה שממש התייבשה ולא יורדת :'(

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ElEmEnt,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  4. איך זה עובד יש משהו ?:

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by shayyzz,

שמעו חברה אני מעלה את הארצים של הכרטיס מסך פתאום המסך נהיה שחור ואז רגיל שחור רגיל שחור רגיל במהירות חבל על הזמן דרך אגב החלפתי עכשיו את ה x1950GT Super ל x1950Pro ואם הג'יטי לא היה לי את זה ? מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2007 בשעה 12:45:15 סבבה חברים הסתדרתי ועוד שאלה עכשיו הטמפרטורה עומדת לי בין 50 ל 60 זה לא כל כך טוב נכון?ועוד שאלה אחת קטנה D: איך אני עושה שבמשחקים יראה לי כמה FPS יש לי בצד שמאל למעלה בצבע צהוב? תודה

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  6. Started by YanivHZ,

שלום ! אני מחפש קירור טוב וכמה שיותר שקט למעבד Q6600 ושיכנס על לוח-אם P35-DQ6. תודה לכל העוזרים! יניב.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. האם קיימת תוכנה שאני שולט בכמות העומס שהיא 'מפילה' על המחשב וסוג העומס? (למשל הכפלות והעלאת חזקות של מספרים ראשוניים לעומת לקחת סתם מספר לחבר אותו לעצמו לשמור עוד מספר נוסף לזיכרון וגם אותו לחבר לעצמו (אלו סתם דוגמאות)) . תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי מאורר למעבד שעושה 3000 סלד משום מה לאחר שהחלפתי לוח לDFI 975X הלוח לא נותן למאוורר לעבור ת1030 סלד ניסתי בתוכנות לשליטה על המאוררים לא עוזר כוונתי תמאוורר לעוצמה מלאה דרך הביוס שום דבר לפני היה תלוח DS4 והמאוורר היה עובד במלוא העוצמה תודה מראש מה הבעיה לכל הרוחות

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  9. האם 5 נחשב טוב מול אחיו הבוגרים ? האם 5 נחשב טוב מול אויבו הכחלחל ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי זכרון בן יותר משנה, ורציתי לדעת מה ואיך ניתן לשפר אותו על פי התוצאות של הCPU-Z: האם מישהו יכול להסביר לי מה אומרת כל שורה? ואם אכן ניתן לשפר אותו (שינוי תיזמונים או משהו כזה) האם יש תוכנה או רק דרך הביוס, בגלל שלא מצאתי היכן זה בביוס. Abit AI7 תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 ללא אוברקלוק. זכרונות XMS2 800 DDR2 ספק קורסייר 450 וואט. קיצר אני מעוניין לברר מהם המתחים הנכונים ביותר שאוכל לתת הן למעבד והן לזכרונות. בתודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by vegeto,

איזה זכרונות טובים לאובקרקלוקינג? לפי מה אני בודק? ואיזה חברה אתם ממליצים? תודה, vegeto

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by kobibo,

בצעתי אוברקלוקינג לכרטיס בעזרת התוכנה Nvidia Tweak או משהו דומה ( הורדתי מההורדות באתר ) . בעזרת התוכנה AquaMark 3 בצעתי בהתחלה בדיקה והתוצאה היתה : ליבה : 175Mhz זיכרונות : 400Mhz תוצאה לפי AquaMark הייתה : 7,483 לאחר כמה שעות של ניסיונות של העלאת קצב ליבה ל- 210Mhz וקצב זיכרון ל- 458Mhz הגעתי לתוצאה של 10,180( שהיתה יציבה ) . האם בכלל היתה שווה ההשקעה ?, האם אני אוכל לראות איזשהו הבדל במשחקים ? או שכידי להחזיר הכל למצבו הקודם ? . אודה לתגובתכם .

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by mrbig,

חשבתי על סילנסר -אבל מצאתי רק לגירסת PCI-X מישהו יודע אם זה זהה ?? אולי זה כמו 6600 AGP ?? לא מצאתי -תודה על העזרה!!!

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Amazing! this macci is one heck of an overclocker. 4.8ghz prescott! omfg http://www.akiba-pc.com/forums/index.php?showtopic=186 sorry eran... i accidently highlighted the link when i clicked an emoticon and only after i posted i noticed..

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  16. asus: 1)P5K3 Premium/WiFi-AP 2)P5K64 WS 3)Blitz Extreme 4)P5K3 Deluxe/WiFi-AP 5) COMMANDO ואם הם תומכים ב-DDR2??? אל תציעו לי לוחות אחרים! אני סגור רק עליהם...

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by sabosal,

החלטתי לתת קצת זריקת מרץ למחשב הישן שלי, כדי שיחזיק עד המחשב הבא, או שאולי אצליח לגרום לו להיות מספיק שימושי בשביל לא לקנות מחשב חדש. קראתי קצת על OC, ואיך עושים. נכנסתי לביוס ושיניתי כמה דברים, ואחרי שיצאתי מהביוס (שמרתי כמובן), הוא עלה בפוסט הראשוני וכתב מהירות שונה (כמו מה שקבעתי) ואז היה מאתחל את עצמו מיד שוב, וחוזר להגדרות הקודמות. כשאני נכנס חזרה לביוס, הוא מראה לי את הנתונים שהכנסתי, אך מבוטל אצלו cpu host clock control. והוא חוזר לאותו מצב בכל פעם מחדש. חיפשתי הגדרות מיוחדות בביוס שאולי גורמות לזה לקרות.. אולי סוג של הגנה, אבל לא מצאתי. המעבד: D920 לוח אם: GA-8i945p-g gigabyte ביוס: F11

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by elad76,

סגרתם לי תדיון הקודם והבאתם לי אזהרה...שכחתי לומר סליחה הדיון שלי כבר היה בעמוד ה2 אף אחד לא ענה איזה 14 שעות...ואתם סוגרים אין צדק!!!אזהרות בלי סיבה מה אתם עושים כל היום??מחפשים אזהרות??כי אני לא רואה שאתם עוזרים לאנשים רק דופקים אותם. בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? העלתי ל330 ,משהו הכניע אותי. מה זה יכול להיות??הTWINMOS 667CL5?? איפסתי תביוס...המחשב עלה...הכל טוב...אני לא יודע אם לעשות OC שוב?? זאת הייתה טמפ'?? למה הטמפ במנוחה על 50???אני יודע שיש בעיה בלוחות של DF…

19. Started by allammo,

מעבד E6600 כרטיס מסך eVGA 8800GTS 320MB המעבד כמו שאתם יודעים היה על 2.4, עכשיו אחרי שמיציתי את המקסימום שאני ראיתי בביוס (30%) הוא על 3.12 הכרטיס מסך הגיע כך: זכרונות: 575 הCORE: 850 לאחר אוברקלוק: זכרונות: 700 הCORE: 1015 פה זה נעשה ע"י ATI TOOLS, בעזרת RIVATUNER העלתי את הקירור ל100% (היה על 60%) ואחרי האוברקלוק הטמפ' היו אפילו 2 מעלות פחות משהיה בלי אוברקלוק על 60% אבל יש רעש, 78% מטפל מעולה בכרטיס, 52 מעלות. עכשיו יש שאלה אחת: אני לא מצליח להעלות יותר את המעבד, פשוט לא יכול יותר מ30%... מחר אני קונה BT והייתי רוצה להמשיך עוד יותר עם האוברקלוק... כמובן שהכל נעשה בהדרגה...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב אז אחרי שהבנתי שהV60 הוא צעצועון והוא לא מספיק לQ9550 מעל 4 החלטתי להחליף אותו , כי ממילה הוא הולך להיות במחשב הורדות ..(שמה יהיה מעבד חלש יחסית E6300 או משהו ) חשבתי לקחת את האולטרה 120 הנחושת .. מזה שהיא כבדה אני לא דואג כי אני יבנה לה תומכות .. מה לגבי ביצועים? יש הבדל משמעותי בין הנחושת לאלומניום? מה עם השחור ?

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. ערכתי כי חבל לפתוח אשכול חדש הבנתי את הקטע של הפלטייה ירדתי מזה גם קראתי שמצד אחד היא קרה אבל מהצד השני היא פולטת חום אדיר שקשה לסילוק חשבתי להכין לדוד שלי מאוורר עם צלעות נחושת משהו כזה לקחת מאוורר 80M רגיל לחתוך לו את המסגרת להדביק על הליבה את הסנפירים ומעל לשים את המאוורר זה יעבוד ? אפשרי לעשות כזה דבר ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ABL,

יש לי X800XT PE 256MB עם קרור של ארקטיק הנתוני בסיס הם מעבד 520 וזכרון 560 הצלחתי להגיע ל521 על 610 בלי ארטיפקטים (כשאני מעלה את המעבד יוצאים מיד ארטיפקטים) טמפרטורות במצב מנוחה 37-39 טמפרטורות מקסימליות 51-55 וזה הוסיף לי 300 נקודות ל3DMARK05 1)השאלה אם זה לא ידפוק את הזכרונות או את הכרטיס מסך לאורך זמן? 2) ובכלל מתי יש סכנה לכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. שלום אני צריך בלוק קירור מים למעבד סוקט 775 ומשאבה במחיר טוב וסביר עם מוצרים איכותיים תודה ואשמח אם יש בלוק שמתאים גם לסוקט 775 וגם ל1366 תקציב עד 600 ש"ח אבל אם תציעו יותר תסבירו ותשכנעו אני עלול להסכים P: לא ממש משנה לי העיקר שיהיה לאביזר אחריות ויהיה נותן שירות פה בארץ(חברה מוכרת שלא תפשוט לי מחר רגל)

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by fit3,

יש לי מחשב די חדש חצי שנה בערך אולי קצת יותר פנטיום 4 3GHZ אני מאמין שזה prescot והחום מעבד שלי במצב רגיל איך שאני מפעיל את המחשב הוא על 60 מעלות בזמן מאמץ הוא מגיע גם ל 65 ו 70 האם זה תקין? פתחתי את המחשב ניקיתי אבק אפילו שמתי משחה טרמית חדשה ועדין אותו טמ"פ לעומת זאת הטמ"פ של הלוח אם היא 42 אני מאמין שזה תקין לא? אבקש את עזרתכם הדחופה לגבי טמפ" המעבד בתודה אמיר

• 16 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by Omer DA,

שלום,לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי וויסטה,רציתי לדעת אם הטמפרטורות תקינות או שצריך עוד מאוורר,כרגע יש רק מאוורר 120mm אחד לכל המארז..

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.