עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yan,

מה המאורר הכי קטן שיש בשוק היום? אני לא סתם רוצה לדעת כאילו לא בקטע של מיניטורי אני פשוט צריך מאורר קטן המאורר הכי קטן שראיתי זה של המעבדי AMD של פעם המאורר 42 מילימטר יש יותר קטן?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by qpalzm,

אני מתכנן לנסר חור בתקרת המארז ולהרכיב שם מאוורר 120mm, אבל אני זקוק לטיפים בנוגע לגודל החור וכיצד להתאים אותו למאוורר ולגריל. כמו-כן באיזה כלים כדאי להשתמש? מומלץ להוציא את הלוח לפני? תודה.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. טוב אז לאחר קריאת המדריך להכנת מערכת קירור מים ביתית החלטתי לבנות אחת ולהשתמש במיכל מים גדול ומעוצב במקום רדיאטור (כ - 10 ליטר במיכל שקוף מפרספקט שאני בונה...) אבל לפני הכל יש לי כמה שאלות.. 1. בלוק קירור - איזה מומלץ, האם יש סוגים, והאם תוכלו לתת לי מספר לינקים לכמה סוגים שאבחר כי אני לא נתקלתי בכאלה. 2. חיבור הבלוק ללוח האם - כיצד זה נעשה? והאם תושבת הלוח משנה משהו? (939) 3. צינורות לבלוק - איזה צינורות מומלץ מבחינת קוטר\סוג והאם החיזוק שלהם לבלוק עם באנדים מספיק או שיש סוג אחר של חיבור (למניעת דליפות מיותרות). 4. חשמל למשאבה - כמומלץ במדריך אשתמש במשאבת דגים השאלה שלי היא האם ניתן לגרום למשאבה לפעול כאשר אני אדליק את המחשב מהכפתור הרגיל או שהיא צריכה לפעול 24/7? (…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שאלה של מישהו שלא מבין (אבל גם לנו צריך לענות...) אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה קצת על הקטע הזה של המשחה התרמית. שמים אותה בין המעבד לצלעות הקירור, נכון? היא אמורה לשמש בתור דבק ביניהם או משהו כזה? נגיד שאני רוצה להוציא את צלעות הקירור, לנקות אותם, ואז להחזיר - אני צריך לשים משחה תרמית נוספת? להוריד את הישנה ואז לשים? או שהמשחה הקיימת עדיין עושה את העבודה גם אם מוציאים את צלעות הקירור ואז מחזירים? יש לי בעיה שבשביל להוציא את המאוורר שעל המעבד אני צריך להוציא את כל גוף הקירור, אז אני רוצה לדעת אם אני יכול להוציא הכל ולהחזיר או שזה קצת יותר מסובך מזה וכולל התעסקויות עם משחה תרמית שצריך לדעת איך למרוח. מן הסתם בכרטיס המסך זה גם כן ככה, ודווקא נראה לי חשוב לנקות אותו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by saar2,

יש לי ידע בתחום המחשב ותמיד עניין אותי כל התחום הזה של אוברקלוקינג , איך אני מגיע למסך לביצוע הפעולה הזאת ? יש לי מעבד 2.6 בתור התחלה אני רוצה לעלות אותו ל 2.8 מה אני צריך לעשות ? קצת חומר והסברים על אוברקלוקינג אשמח מאוד לקבל .

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  6. תודה לכל מי שימצא.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT של XFX רציתי לדעת מה דעתכם האם כדי לי לעשות לו OC או לחקות עד שמשחקים יעבדו אצלי פחות טוב? ואם אני יכול לעשות OC טוב איתו

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. יש לי לוח abit ic7 ומעבד פנטיום 2.4 עכשיו כשאני ניכנס לביוס ומעלה את הפריוונסי ל 3.0 אני שומר ואזז מנשה להדליק את המחשב אבל המסך ניכבה ואזז אני מוציא את הכרטיס מסך והוא עובד שוב אבל הוא אומר לי להחזיר את ההגדרות הישנות ? מה שאני חושב שאיכשהו אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך גם ואת זה אני לא רוצה ? אולי אני עושה משהו לא נכון מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד ?

• 4 תגובות
    • 432 צפיות
  9. Started by שורטי,

שלום שלום וערב טוב יש לי את כרטיס המסך המצוין (תרתי משמע) בכותרת מתוצרת GIGABYTE 256MB איזה קירור אוויר נחשב לטוב ביותר ...... אין הגבלת תקציב מסיבה אחת.... יש לי יומולדת ולכן ONLY THE BEST (אל תגידו לי לך על קירור מים כי המחשב די חדש והשקעתי על קירור זלמן איכותי למעבד ולא בא לי בכלל לזרוק אותו אחרי 3 חודשים)

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by elad the master,

מישהו חושב שהמשאבה הזאת: http://www.hydrogrow.co.il/products/22451 תתאים לקירור מים ? מי לא ? ולמה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. סתם ראיון ראיתי בזאפ מקררים ב-1000 ש"ח http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Fridge&DB5344=5358 האם זה יהיה יעיל ? הםא יהיה עיבוי ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by אוריפ,

שלום! אני שוקל קנייה של XP120, ולכן אני צריך מכם המלצה למאורר 120 מ"מ שיתאים לסינק. אני צריך שהיה שקט אך בסו שמנית שיהיה מספיק חזק כדי לקרר X2 4200 בOC לכ2700 מגה הרץ... עדיף לא לעבור את ה100 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by iGev,

שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום, אני מתכוון להחליף את הסלרון הזוועתי שלי ולקנות את המעבד בכותרת ההודעה, MSI Neo 4 Platinum Ultra (המליצו לי על לוח אם ידידותי יותר ל OC עם נתונים דומים: DFI LANPARTY NF4 ULTRA - מה דעתכם?) כ. מסך 6600 256MB (דגם מדוייק לOC מוצלח?) והארד דיסק SATA Seagate 7200.7 8mb buffer עם NCQ. מארז Compucase 6A19 עם ספק HEC 300 (מספיק כח?) לא מעוניין להוסיף כסף עבור אמצעי קירור נוספים... אלא רק בעוד מאוורר למארז לכל היותר... (אשמח להמלצה על אחד ד.א.) אני רוצה 2x512 זיכרון, אבל אני רוצה לדעת שאני קונה רכיבים שיאפשרו OC מספיק טוב.. קראתי שהוניס מושלם ל OC - מ1.8ghz מהירות שעון מקורית, הגיעו איתו למערכת יציבה ללא קירור נוסף ב 2.8ghz ! אני לא רוצה …

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  14. מערכת 1. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm מערכת 2. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm לפי מה שראיתי שכתוב אין הרבה שוני בנינהם אז למה יש הפרשי מחיר כאילה?

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by BlackDiablo,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה) ואני מעוניין לעשות OC לראות עד כמה הוא מגיע לי :jump: אז ככה... אני לא כל כך מבין בדברים האלה אז אולי יש פה אנשים שמוכנים לעזור לי? צעד צעד... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by reuven5,

שלום חברים אני צריך המלצה למאוורר 80MM הכי חזק שיש בזיגזג כי אני מזמין משם כמה דברים לא חשוב לי הרעש אני פשוט רוצה שיהיה חזק וקטלני ביותר אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  17. כבר זמן מה שהכרטיס שלי נח על טמפרטורות מבעיותות של כ 95 מעלות. לאחר בדיקת מעבדה, ניקוי ושימון מאווררי כרטיס המסך (Leadtek GeForce 6800GT) המסקנה הייתה חד משמעית - הקירור הרוס. כרגע טמפ' הכרטיס נעה בין ה 80 מעלות במנוחה, דבר שלא יכול להימשך. מכיוון שאין לפנדה אחריות על קירור החלטתי לקנות קירור אחר ולגמור את העניין. לאחר חיפוש בפורום והתייעצות עם חברים, הגעתי ל Arctic Cooling NV5 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40 רק רציתי לוודאות, רגע לפניי הקנייה, שעשיתי את הבחירה הנכונה. ובכן, דעתכם?

• 4 תגובות
    • 448 צפיות
  18. Started by Gimel,

יש לי 9800XT ישן של ATI. הרצתי את הבדיקה של ATITOOL במהירות סטוק והכרטיס מגיע ל-84 מעלות אחרי 7 דקות של עבודה!!! זה נורמלי לכרטיסים כאלה? במנוחה הכרטיס על 68-72 מעלות...

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by אדם לוי,

אמרו לי שזה אפשרי אבל צריך לעשות משהו אם איזה עיפרון על השבב של הnF4 זה נכון? ואם כן אפשר הסבר קצר איך לעשות את זה? ואיך לדעת אם התהליך הצליח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  20. השאלה בכותרת.. ומה הם הטמפרטורות המומלצות למעבדים הללו בסטוק עם הקירור המקורים במאמץ וללא מאמץ?? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  21. Started by דניאל מלנקי,

איזה אוברקלוק אני צריך לעשות לgeforce 5700 כדיי שאני יראה תוצאות במשחקים?

• 2 תגובות
    • 405 צפיות
  22. שלום! בימים אלו המחשב עובר מודינג (כן, זה לא לפורום זה ככה שלא ניכנס לזה) ואחרי חשיפה גבוהה מידי למערכות קירור מים באתרי מודינג שונים החלטתי שאני רוצה להשקיע במערכת. האמת שאני לא צריך מערכת בשביל לשבור תחומרה שלי עם אוברקלוק, אני לא הולך לשבור שיאי עולם.. ויותר ממה שעשיתי עד כאן אני לא הולך להתקדם.. (אולי אני אתקדם עם המעבד עד 2.2, עם הכרטיס אני חושב שאני גמרתי, הוצאתי עליו מספיק כסך בשביל סיכונים מיותרים :-X) אני רוצה הנמכה של הטמפרטורה של הכרטיס שלי (לעזאזל 60 מעלות במנוחה). מה אתם אומרים על קירור אוויר נחמד למעבד וקניית קירור מים לכרטיס? הרי הקירור של לידטק אימתני, אין קירור מיוחד שאני יכול להוסיף להכרטיס לפני קירור מים.. בבקשה תראו מה אתם יכולים לעשות בתקציב של 700-80…

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by eli_a2006,

שלום אחים שלי מה המצב אני רוצה לעשות v-mod לכרטיס מסך שלי ולא הכפת לי עים הוא ישרף כי במילא אני קונה חדש תודה רבה לעוזרים אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by boom!,

לאיזה מהירויות אני אוכל אוכל להגיע עם קירור סטוק ל6800GT?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  25. מצאתי פה איזה מדריך אבל אני לא מבין כלום תוכלו לעזור לי בבקשה http://www.vr-zone.com/guides/NVIDIA/MX440VMod/

• 0 תגובות
    • 399 צפיות

דיונים חדשים בפורומים