אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב חדש ובמקום קירור סטוק לקחתי TT SILENT BOOST K8 וגם דרך אגב יצא לי יותר זול רציתי לדעת מה אמורה להיות הטמפ' עם הקירור הזה בנוסף יש לי 5 מאווררים במארז כולם 80מ'מ אחד בדלת שניים מקדימה ושניים מאחורה הטמפ' שלי 50 מעלות בביוס והRPM של המאורר הוא 2600 בערך איזה טמפ' אמורה להיות?
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
מה צריכה להיות הטמפ' של מחשב בממוצע כללי של מחשבים
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת קירור מים במחשב עם רדיאטור של 2 מאווררי 120מ"מ. לאחרונה שמתי לב שיש לי עוד 2 מאווררים ספייר אז אמרתי למה לא לחבר אותם לרדיאטור מהצד השני. האם זה יועיל,יזיק או לא ישנה כלום ?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי שאלה... אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, ובנתיים נראה לי שאני הלך על ה-: TT BT. הוא כמובן בגודל של- 120MM שזה טוב ( שקט יותר ), אבל זה יכול לעורר לי בעיה קטנה: במארז שלי וגם ככל הנראה במארז החדש שאני נתכוון לקנות יש / יהיה איירדאקט בגודל של 80mm שיוביל למאוורר של המעבד. זה לא יצור בעיות בגלל שהאיירדאקט קטן? האיירדאקט יעזור בכלל למרות שהוא קטן מידי? או שעדיף כבר לא לשים איירדאקט?
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עשיתי OC ל2.6 עם 10 כפול 260 ומתח 1.5 .. עכשיו הרצתי PRIME95 והמחשב פשוט קופא כזה .. נתקע בקיצור מה עשיתי לא טוב ?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
?? ועוד שאלה עד כמה הספק משפיע על יכולת הOC של המחשב והאם אפשר להעביר בביוס את הFSB למצב התחלתי אחרי OC
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מה קורה כשהמעבד נשרף? איך המחשב מגיב כמפעילים אותו מחדש? (האם יש מאין BOOTים אינסופיים כאלה?)
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
סתם לשתף אתכם במצבו של מחשב שפתחתי אחרי שלא ניקו אותו המון המון זמן. כמויות מסיביות של אבק ומקרוב וזה ילדים למה תמיד צריך לנקות את עצמכם...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד ואני לוקח מאוורר שהוא 800RPM ואני לוקח פן וגורם לו להסתובב במהירות יותר גבוהה יכול להיות שייגרם לו נזק?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים הזמנתי כמה חלקים באתר של EMP (משאבה ומיכל מים). מאז אף אחד לא יצר אתי קשר, לא התקשרו לקבל פרטי כרטיס אשראי ולא כלום. היום ניסיתי להתקשר למכירות שלהם, לפי המספר שכתוב באתר והגעתי למשיבון של איזו משפחה פרטית. מישהו יודע אם החברה הזאת עוד פעילה ? מישהו הזמין מהם משהו לאחרונה (וקיבל את ההזמנה שלו) ?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי על זה תרד לפני יומיים אבל ניזכרתי שיש את הסוניק טוואר שאף אחד לא הגיב עליו ואמרו לי שהוא יותר טוב מהביג טייפון ואני לא יודע אם הוא יותר טוב מהנינגה מה אתם אומרים???
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה קירור אוויר הכי כדאי מבחינת ביצועים. תרשמו גם כאלה שאין בארץ אולי אני יעשה משלוח
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אחרי האוברקלוקינג לכרטיס מסך ati readon x300 פתאום במאפיינים נהיה לי 500X series. אפשר הסבר על כך? האם זה טוב? יש בעיה? כי זה מסומן בסלש...עם ה-300X..תודה.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
ראיתי שהוא נעלם מהחנויות...מה ההסבר? ומה ההבדל בינו לבין המאוורר Thermaltake Spark 7+ ?
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעייה רצינית! ניסיתי להוסיף מאוורר למחשב שלי (פנטיום 4 1.4 עם לוח אינטל גאריבלדי) ומשהו כניראה השתבש התהליך. עשיתי את מה שאמרו במדריך ולקחתי מאוורר מספק ישן הוספתי לו חיבור וחיברתי אותו לשקע FAN על הלוח אם. פתחתי את המחשב שמח, המאוורר התחיל לפעול עד ש :-\ פתאום המחשב נכבה, ישר ידעתי שמשהו רציני השתבש. עכשיו שאני מנסה להפעיל את המחשב אין טיפת סימן חיים! ואני ממש עצבני . בכל מיקרה לדעתי הלך הספק, נכון? או שהלך הלוח אם? מה לעשות? ושאלה חשובה היא האם יש סיכוי שהלך לי כרטיס Geforce 4 ti 4600 שהבאתי מארה"ב. הוא התקלקל כבר פעם אחת והיה סיפור שלם להחזיר אותו ולקבל חדש... בכל מיקרה כל תשובה תעזור. בתודה מוומוו
-
שחזרתי מהמפגש היו לי דוקטור אחד, ספייר בלי מאוורר, וזהוא... אז....הנה מה שיצא מהם עוד מאוורר 120ממ' יתווסף למטה שיהיה לאבא שלי כוח... -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ;D
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כלומר אני עושה אוברקלוק עכשיו כולם יודעים המתח סטוק הוא 1.5 עכשיו אני רוצה לדעת באיזה רמת מתח כבר זה ישרוף את המעבד 1.7 או 1.75 נסבלים? כי רק ב1.7 המעבד עולה על 3400...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אבא שלי נוסע לארה"ב אז כמובן שחבל לשלוח אותו בלי מטלה אחת לפחות......... יש למישהו הצעות מה שווה שהוא יביא משם? חשבתי בכיוון של מערכת קירור מים..... השאלה היא האם יש סיכוי שהוא ייכנס לאיזה רשת ויידעו מה הוא רוצה או שעדיף כבר באינטרנט לקנות? יש למישהו רעיות אחרים? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם למישהו פה יש התנסות ב OC לזכרונות של ADATA עם צ'יפים (נראה לי תוצרת ADATA ולא סמסונג או ווינבונד - דגם: ADD8608A8A-5B ) ובאיזה מתח מומלץ לעבוד איתם ? אני כרגע על 2.6 וחשבתי להרים ל 2.7 .. יש לי לפעמים גיהוקים בגרפיקה - וזה לא חשוב אם זה במשחק סרט או כל דבר אחר.. גם כשהמחשב מפורמט ונקי וגם עם כרטיסי מסך אחרים וגם ללא OC . מאז שקניתי את המחשב (שנה) יש לי את הבעיה הזאת. מן עצירה או קירטוע בגרפיקה למשך שניה וקצת ואז זה משתחרר (בדרך כלל אני כבר תקוע בתוך קיר אחרי זה ומאבד את ההובלה ב NFS:MW חח ) אותו דבר בסרטים ובכל משחק.. יש קשר בין הזכרונות לזה? זה החשוד היחיד שעדיין לא בודדתי לבדיקה.. עריכה : יכול להיות שהייתי צריך לפתוח באוברקלוקינג וקירור ? אם…
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
יש לי בקר מאוררים : Scythe Kaze Master Pro http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/kaze-master-pro-525.html כתוב שיש לו שליטה של 5V עד ל 12V. אם המאורר נותן 1300RPM כשהוא ב 5V, האם ניתן להוציא ממנו יותר סיבובים אם נעלה את המתח?... (נגיד ל 8V?) . עריכה: עדכון: כשאני מסובבת את כפתור השליטה עד הסוף... כל מאורר מסתובב אך-ורק במהירות שהייתה מצויינת במפרט שלו! אי אפשר להוציא יותר סיבובים! כנראה אצטרך לרכוש אחד עם יותר סל"ד שאלה: משהו מכיר את ה KAZE MASTERPRO? האם יש אופציה ל אוטומטי? שיזהה לבד מתי להעלות ולהוריד מהירות (על איז טמפ לשמור?)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בינתיים העלתי את תדר הבאס ל270 [לאט לאט כמובן] עם מכפלה של 13 למעבד. לא היה צורך בהעלאת מתח והטמפרטורות עם קירור סטוק עדיין לא עוברות ת53 במאמץ מלא. רינדרתי כשהמעבד על 100% בערך 10 דקות ועבר חלק. הבלגן שלי פה זה עם הזכרונות...רציתי שהם ישארו על 800 בערך כי אני לא רוצה שיהיו בעיות איתם. זה בעצם הורס תרעיון של האוברקלוק אם הם נשארים על אותו דבר? ומה זה Rated FSB? לוח אם: MSI G41M4 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי היום עם המחלקה שלי של הצבא בראשון בבאולינג וקצט הקדמתי אז החלטתי ללכת לקוסמוס לראות את המסך החדש שאני מזמין (lg700p) אומנם לא ריאיתי אותו שם אם כי היה ניתן להזמינו. וראיתי שהם מוכרים שם כבלים IDE עגולים (כחולים) ב50 ש"ח!!! מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה ממכם קניתי לפני 5 חודשים מחשב חדש AMD 1700 XP+ עד היום לא היית לי שום בעיה עד שהתחלתי לקבל מסכים כחולים באקס פיי בסוף מה שגרם לזה...טמפ' המעבד....שלי מגיע ל 58 59 ול 60 מעלות הרבה אומרים שזה נורמלי לדעתי ה גבוהה מידי הבעיה שלי בזרימת אויר המארז כי שנאי פותח את המארז הטמפ' צונחת ל 46 מעלות רציתי לשאול אתכם מה אני אמור לעשות...לקנות מאוור?? לקנות מזגן? בבבקשה תעז רו לי :-X
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-