עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by _אור_,

רצתי לדעת אם אתם מקירים עוד אתרים בעיברית שעוסקים במודינג?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  2. עדיפות שהוא יהיה עם קירור מעליו.. עד 800 ש"ח.. תודה. נדמה לי שראיתי משהו של Crucial.. האם אלה טובים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2086&products_id=13421 כמו כן אתם יכולים להסביר לי קצת על התזמונים? האם עם הזכרונות הנ"ל 2-2-2-6 ניתן להגיע ל-OC גבוה? ומה לגבי תאימות ללוח אם.. אם נגיד מפורסם באתר היצרן של הלוח אם על תאימות שלו עם זכרונות מחברות שונות שנבדקו על ידו, אם אני קונה זיכרון שלא רשום שם זה עדיין בסדר?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by JaIgor,

טוב אז ככה אני חדש בפורום. אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוקינג למחשב.. עכשיו הבעיה היא שיש לי לוח אם של אינטל וכמו שידוע לי אין אפשרות לעשות ללוח אם של אינטל. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם:Intel D915PGN מעבד:Intel Pentium 4 530, 3000 MHz LGA 775 כרטיס מסך:חלש אחו שליניג קניתי תמחשב לפני כ3+ שנים ולא עשיתי שום שידרוג... SAPPHIRE RADEON X300SE 128 מגה.... זיכרון:2*256 400MHZ... יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. איזה מעבד חזק ? לא איזה צלחנו לעשות לו oc יותר חזק איזה אחרי oc יוצא חזק יותר ?

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  5. Started by vner@,

שבת שלום התחלתי לחרוט על פרספקס 5 ממ עם דרמל, ועם ראש מספר 107. אז אני מתחיל לחרוט, במהירות ,1, הכי נמוכה, (10,000), וזה נמס ! הפרספקס נמס ! וכל כמה שניות זה מצטבר על ראש החריטה.... וצריך להוריד את זה משם.... כשאתם חורטים, זה נמס ? החריטה עצמה, זה אמור להיות בצורה כזו, של המסה ? או עם פרורי פרספקס שהדרמךל מגלף ? מה לעשות ? תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מאוורר שלושה פינים אבל אני לא יכול לחבר אותו ללוח אז איך אפשר להעריך את החוטים?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  7. Started by Guy950,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם המעבד Q9550 והמארז CM690, למארז אני שוקל להוסיף עוד מאוורר אחד שיהיה קירור טוב ומאוזן ואני עכשיו מתלבט לגבי הקירור של המעבד. בעיקרון אמרו לי שהFreezer 7 Pro הוא קירור מעולה למעבד ושומר עליו טוב. אני לא מתכנן לעשות OC (אולי בעתיד) אבל החדר שהמחשב מתאכסן בו הוא חדר מאוד חם (במיוחד בקיץ) וכבר נשרף לי מעבד אחד אז אני לא רוצה לקחת סיכון עם מעבד שהוא יותר חזק ופולט יותר חום. אז מה אתם אומרים, Freezer 7 Pro הוא באמת קירור מעולה למחשב שיהיה דולק כל הזמן בחדר חם? וגם, כמו שאמרתי אני רוצה להוסיף מאוורר למארז, המליצו לי על 120MM אבל רציתי לשאול, איזו חברה כדאי? אני לא רוצה מאוורר רועש.. השקט לא כזה חשוב לי, מצידי שישמעו את המאווררים אבל שלא ירעישו כ…

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  8. שלום חברים, קניתי מחשב חדש שיגיע שבוע הבא. החברה ממנה אני קונה מבצעת OC עד 40% ללא תוספת תשלום.. השאלה היא האם כדאי לעשות עכשיו או להמתין שהמחשב יתיישן קצת.. השימושים שלו בעיקר משחקים (רמת ה GTA האחרון) ועבודה בסביבות וירטואלית (VMWARE). זה המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 38492 3 פאנל בקרה "5.25 CoolerMaster Aerogate II Black ALD-V02 4 מעבד AMD Phenom II X4 920 Box AMD1281 5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe CGAX-4852DDO 6 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB Deskstar500S 7 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ 8 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 9 מארז כולל ספק CoolerMa…

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by alex28,

שלום לכם חברים!!!! מה אתם חושבים איזה גוף קרור טוב??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu או שמשהו אחר אתם חושבים???.. תודה רב על עזרתכם!!!!!

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  10. Started by tovtov,

שלום, אני לא מבין בזה כלום - לכן השאלה (אני מכווה שלא טיפשית ) איזה גוף קרור עדיף ל AMD 939 3000 1. זה שמגיע ב BOX (האורגינל) 2. TR2 M6 SE של thermaltak תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by d4rki,

בבקשה לענות האם המעלות תקינות . לאחר מכן מה הטווח מעלות שאמור להחשב כ "טוב" ורק אז לתת עצות איך לשפר הבדיקה בוצעה ב OCT עם כל ה LOGICAL CORES ב 64BIT במשך שעה וחצי 90 אחוז MEMORY ומשום מה CORE #0 תמיד הכי קר. למה? PC Specs •Case: Antec GX 505 windowed with 1X2 Antec 120MM Fan on top+1x1 JTC led fan on front •CPU: Intel® Core i7-2700K CPU @ 3.50GHz-4.5GHz Turbo OC (8 CPUs) •CPU Cooler: Hydro Series H60 Liquid CPU Cooler, 2x1 120MM fans on radiator in Push&Pull •Memory: Samsung 8GB 4X2 DDR3 1600Mhz •Video Card: Sapphire R9 280X Dual-X 3GB •Power Supply: CoolerMaster GX II 550W •Motherboard: Intel® Desktop Board DZ68BC •OS: Windows 8.1 Enterprise 64bit …

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. אני בדיוק עושה OC לכרטיס מסך ורציתי לדעת לאן אני יכול להגיע. המפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB + Tuniq Tower ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 + ZALMAN VF900-CU הטמפ' ממש נמוכות, כרגע הטפמ' של הכ.מ 26C* ככה שאפשר להשתולל. אני רוצה להגיע איתו ממש רחוק ורציתי לדעת מה הגבולות במומלצים בהתחשב לנתונים. אני מתכנן OC גם לשאר המערכת אבל מתחיל עם הכרטיס מסך. אני עובד עם ה - ATITool וה - RivaTuner אך אני לא יודע בדיוק מה וכמה מתח וכל זה אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור קצת. תודה מראש !!

• 6 תגובות
    • 436 צפיות
  13. Started by the godfather,

שלום קניתי קירור חדש לכרטיס מסך nvidia asus fx5900 128mb קניתי לו את ה-arctic-cooling silencer 4 rev 2 ורציתי לדעת איך עושים אובר קלוק והאם מרגישים בהבדל ואם בכלל אני יכול לעשות אובר קלוק תודה רבה

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  14. קיבלתי את ה-arctic cooling silencer 4 rev2 nv ל5900 שלי שמוקדם היה קורע לי את האוזניים ועכשיו אני לא יודע אם הוא פועל מרוב הקט וגם יש לו כמו אגזוז שמוציא את החום אבל הקירור ענק אז לאס אל איי הוא לא מתאים כי יש לא גם קירור פאסיבי לזכרונות מהצד ההשני והמעלות ירדו מ59-60 במנוחה ל41-42 ;D ואני רוצה לעשות אובר קלוק לאיזה מהירות שעון וזכרונות לכוון יש המלצות???

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  15. Started by YOAV28,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על מערכת הקירור מים של ZALMAN RESONATOR XT מבחינת כסף אין בעיה השאלה היא האם המערכת הזואת טובה אם אני מוסיף לה גם בלוקים של קירור לכרטיס מסך ולציפסט תודה יואב

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  16. Started by RT2,

מצ"ב תמונה של המארז שלי..והמאווררים המותקנים בו. השאלה שלי אם הסירקולציה טובה או שאפשר לשפר? המערכת תחת OC.. יש מאוורר אחד כמו שאתם רואים שמכניס אוויר מקדימה (להארדיסקים), 2 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה, ועוד 2 שמכניסים אוויר בצד (אחד לאזור הכרטיס מסך והשני למוספטים של הזכרונות ולזכרונות). בנוסף יש גם את הארקטיק קולינג שמוציא אוויר לאחור ווונטה ענקית של המעבד תודה! המארז הוא Antec 1080AMG עם תוספת מאוורר 1 בדלת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  17. מעבד : CORE 2 QUAD Q9650 3.0GHZ מחיר 1730 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME (775) Extremely Quiet Twin Tower Solution מחיר 170 ש"ח לוח אם : ASUS P5Q מחיר 640 ש"ח כרטיס זיכרון :OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK מחיר :380 ש"ח כרטיס מסך : HD4870 1GB DDR5 של חברת גיגבייט מחיר 1320 ש"ח דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 500GB 7200RPM 32MB SATA II מחיר 350ש"ח מארז: ANTEC P182 BLACK מחיר 710 ש"ח ספק כוח : CORSAIR VX 550W מחיר 490 ש"ח צורב DVD: של LGX22 מחיר 140 ש"ח מאוורר רביעי למארז: Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm מחיר 118 ש"ח מקלדת: Microsoft® Comfort Curve Keyboard 2000 B2L-00007 מחיר 80 ש"ח עכבר: ‏MX518 Gaming-Grade Optical…

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  18. חבר שלי רוצה לקנות את הערכה הנ"ל מחו"ל ומחפש מישהו שיוכל לעזור לו להרכיב את זה. יש תמורה לאגרה יש מתעניינים? כי אני זוכר רק את ליאור CUPRA (פגשתי אותו פעם כשהיה עובד ב LOGIC PC) שהיה מלך הנושאים האלה ונעלם משום מה. גם הייתה איזו חנות שפעם הייתה מוכרת את זה בארץ EPM או משהו כזה ???

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  19. הארד דיסק הקודם שלי הלך, ולאחר איבחון קטן הוא הגיע ל 89 מעלות. תאמת אין לי מושג מה הטמפרטורה הממוצעת ש hd מגיע, אבל אחרי הכל זה נראה "קצת גבוה". אני מחפש קירור לדיסק החדש. קירור פסיבי חשוב לציין שלא ישמיע שום רעש, ובנוסף יתאים למפרט השקט שבניתי... עד עכשיו מצאתי שני מוצרים אבל אף ביקורת "ראש בראש". http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=134 http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=18&pPath=599&productID=599 אני כרגע נוטה לכיוון הזלמן מפני שאת החברה השניה אני לא מכיר שאגב המוצר שלה קיבל ביקורות מצויינות.. אשמח לשמוע המלצות לקירורים נוספים או המלצות לאחד מהקירורים הנ"ל, תודה !

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by gigabot,

שלום, אני צריך המלצה לקירור R9600XT למטרות אוברקלוק , הקירור צריך להיות על הזיכרונות ועל הליבה, תודה לכל העוזרים...

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  21. טוב מיכוון שאני חולה שקט ומכיר עוד כמה כאלה ובינהם ice2k, אז חשבתי לעצמי איך אשפר להרכיב את המחשב השקט ביותר שאפשר ובאותו זמן גם מקורר אבל לא יקר מידי... אז לאחרונה קניתי Vantec AeroFlow והוא ממש לא מה שציפיתי ממנו הוא גם לא שקט וגם לא מקרר, אז התייעצתי פה והגעתי למסקנה שזה כנראה בגלל החום במארז אז אני קונה את המארז הזה שהוא מגיע עם חמש מאווררים ואז שוב צצה השאלה של הרעש אז חשבתי על להוריד את המתח שלהם ל5V בעזרת זה או לקנות 5 מאווררים כאלה שפה יש עליהם ביקורת. ואם כל זה ילך טוב אז אני גם יוכל להוריד את ה-rpm של הVantec AeroFlow בעזרת זה בשביל שיהיה יותר שקט. דבר ראשון מה אתה אומרים על הרעיון בכללי? שתיים מה יותר טוב לקנות 5 Vantec Stealth (יוצא 215 שקל אבל כמובן שאני רו…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני רוצה לנקות ביסודיות, בשביל החלפת קירור, אני מאמין שכוהל יעשה את העבודה ואפילו יתנדף מהר כדי לא להתנגד למשחה החדשה. אמת ?

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  23. שלום, לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש (בחתימה), ובזמן האחרון הוא מתחממם לי יותר מידיי (65 במאמץ, 50-60 במנוחה) עכשיו אני מעוניין לקנות איזהשהו מאוורר או מערכת קירור במקום ההיטסינק המקורי של אינטל, אני ישלב אותו גם עם AS5. רציתי לדעת איזה מאוורר\מערכת קירור תביא לי תוצאות טובות ושקטות ושתוריד לי את המעלות ל-45 לפחות. ד"א אני לא מבצע אוברקלוק, ואם אפשר גם שלא יהיה יקר מידיי (300 ש"ח) תודה, דוד.

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. kingston KVR667D2N5\1G - זיכרונות DD2 מאוד זולים שנמכרים כרגע בין 180 ל 200 ש"ח לגיגה. שווה לדווח איך הם מסתדרים באוברקלוק חזק (של המערכת) ולאן הן מגיעים, בעיקר מה שנמכר בארץ. למרות שהם משתמשים בכל מיני צ'יפים בסדרת הVALUE כמו הייניקס Y5, מיקרון D9 , צ'יפים שרשום עליהם KINGSTON שאין לי מושג מהם ועוד , עדיין שווה לראות איך מתפקדים אלו שנמכרים בארץ. אני קראתי על בעייה איתם על לוח NF4 ULTRA עם X2 AM2 , בעייה באוברקלוק כמובן. הנה לינקים שמתארים את זה (הראשון ביקורת מעולה על אוברקלוק של BRISBANE): http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=139353 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=143929 בשני אפשר לראות שהזיכרון ממש הגביל אותו באוברקלוק של המעבד לא …

• 0 תגובות
    • 479 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.