עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wArezm0n,

קיבלתי את הBigTyphoon יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D אני לא יודע איך להוציא את הקירור סטוק של AMD,כי אחרי שהרכבתי לא יודע איך שמתי את החוברת הוראות.מישהו יכול להסביר לי איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  2. Started by DJPOWER,

אני עשיתי אוברקלוק לליבה: 430 לזיכרון 518 ל520 הוא לא מגיע... למה זה? יכול להיות שצריך וולט מוד כל כך מוקדם??

• 17 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by wArezm0n,

התקנתי היום את הATI Sliencer5 על הX850XT שלי ורציתי לדעת אם הטמפרטורות טובות, במאמץ עם קירור סטוק 80-84,עכשיו במאמץ 58-54 קירור סטוק במנוחה 47-50 ,עכשיו במנוחה 38-40 הטמפרטורות טובות או או למרוח את המחשב יותר טוב? כי לא ידעת איך למרוח אבל רואים רק ממש טיפה ממה שכתוב על הליבה וזה ממש מתושתש ואי אפשר לקרוא כי זה רק איזה אות אחת מטושטשת

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  4. ככה המערכת AMD 3200+ WINNCHESTER 2.0GHZ@2.4GHZ GA-K8NXP-SLI SUPERTALENT 2X512MB @ 200 MHZ 2.5-3-3-8 2X XFX GEFORCE 6600GT @ 550/1150 המעבד רץ בטמפ של עד 46 בעומס על קירור XP-120 עם מאוורר TUNDERBLADE 120MM והכרטיסי מסך מגיעים ל 78 בעומס על קירור סטוק תוצאות 3DMARK03 http://service.futuremark.com/compare?2k3=4229634 3DMARK05 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1179781

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  5. Started by oitb,

היצעו לי אתTwinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5X2 אבל זה יכול לעבוד כ דואל? אני יכול להשקיע עד 1400

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  6. יש את שני אלה במסגרת התקציב... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6767 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=6685 הזלמן בא עם סינקים לזכרונות (למרות שאין לי בעייה להכין כמה מנחושת... השאלה מה נראה טוב יותר או פשוט ללכת על האופציה הזולה? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by yonib5,

לאחרונה ששאלתי פה בפורום מה עלי לעשות בכדי לראות ירידה בטמפ' הכללית של המחשב אמרתם לי דבר ראשון לטפל בחוטים שהם ידועים כחוסמי סירקולציה. וכך עשיתי רק שבאותה הזדמנות נאלצתי לחסום ישירות את נתיב האיוורור של המאוורר הנה לכם תמונה: כמו שרואים בתמונה סדר משמעותי לא ממש רואים אבל זה המקסימום שהתאפשר לי לעשות ע"י האזיקונים ושימו לב מאחורי המאוורר יש רצועת חוטים שחוסמים את האיוורור - מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by kobi_af,

שלום אני בקירור סטוק 40 מעלות במנוחה פשוט יש oc ממש מוגבל ל9600xt אני מעלה קצת לליבה ולזכורונת והופ ארכיפקטים רציתי לדעת למה זה ואם יש תוכנה להצגת טמפ של הכרטיס מסך בזמן אמת?ואם יש תוכנה יותר טובה מ ati tool

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. נו טוב החלפתי 2 מאווררים והוספתי מאוורר וכולם של AeroCool X-Blaster The Heat Terminator 80MM ועדיין 57 בזמן עיבוד וידאו. מה שכן, הדיסקים הקשיחים יותר קרירים עוד עצות? משהוא להורדת הטמפרטורות? לסיכום: 1) יותר רעש 2) פחות כסף 3) לא השתנה - טמפרטורה יהודה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  10. אני יודע שהרבה ישמחו לשמוע שיש אלוף עולם ישראלי הרבה כבוד לקהילה הישראלית מעבד 630 המהיר ביותר בעולם !!!!! מאושר 5400 http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=33678 קופרה אני מצטער אבל לדעתי ותקן אותי אם אני טועה אני לוקח לך את הבכורה בסופר פיי ;D אני בטוח זה ידרבן כאן לא רק את קופרה עוד כל מיני AMD פריקים לשבור לי את השיא אבל לא לדאוג חובבי אינטל יש לי עוד כמה שפנים בשרוול וגם את השיאים האלה אני מתכנן לרסק בנתיים בישראל ובעולם אינטל לוקחת את AMD בסופר פיי בכל אופן תהנו :cool2: אני חייב לציין שללא אליאור ומערכות הקירור המעולות שלו כל זה ויסכים איתי קופרה גם השיאים שלו לא היו קורים אז גם כאן הרבה תודות לחברת EMP ולאליאור the byter העומד בראשה כאחד שמכי…

• 81 תגובות
    • 10.9k צפיות
  11. Started by ras81,

שלום מישהו מכיר את המוצר הזה? לא מצאתי שום ביקורת עליו וגם לא ראיתי אותו באתר של זלמן.

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by shay205,

לקחתי מאוורר מהספק של המחשב הישן והתקנתי במחשב הנוכחי אבל אני לא יודע איפה לתקוע את הכבל שלו קצת תמונות גרועות להמחשת המצב: לוח האם הוא MSI 6309

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by nore0,

GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה אתם אומרים ? לשים זלמן או TT

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by moshe_ha,

????

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי אוקיי, יש לי כמה שאלות על OC, שאלות של מתחיל, אפילו לא. 1) אם רוצים לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, צריכים גם זכרונות טובים? (עם תזמונים טובים? או שזה לא קשור?). כמובן שאני מדבר על 66gt. 2) למה צריך ספק של 24pin בשביל אובר קלוק לא פשוט? 3) אם אני רוצה לבדוק את טמפ' המעבד למשל, בתוכנה prim95, זה לוקח 12 שעות?! 4) אני כבר אחשוב על עוד שאלות! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. עדיף חלשה, בהספק נמוך תודה!

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  17. Started by moshe_ha,

37 מעלות גם למעבד וגם ללוח אם...איך היתם מגדירים את זה? כנמוך או כגבוה? והאם יש טמפרטורת מעבד במאמץ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. צריך המלצה ללוח שהכי טוב כיום ל-סוקט 478 שיהיה עים הרבה פיצרים ושהיה הכי טוב לאובר קלוק תודה המחיר לא משנה וגם החברה לא משנה תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Linkin Park,

שלום חבר'ה, יש לי TI4200 AGPx8 . הכרטיס עבד מצויין תקופה ארוכה עד אתמול שפתאום המחשב עשה לי פריז כשהעלתי משחק. מסתבר שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד והכרטיס התחמם מהר מאד ולכן המחשב קפא. השאלה שלי אם יש איזו דרך לתקן את המאוורר או להשיג אחד חלופי. פרקתי את הכרטיס מהמחשב, פרקתי את המאוורר מהכרטיס ונסיתי לנקות אותו מהאבק שאולי תקע אותו אבל זה לא עזר, כנראה שהוא פשוט דפוק (המאוורר). תודה...

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  20. יש לי מאורר 80 ס"מ סמוך לספק תאורטית האויר שלו מגיע ישירות לאזור זכרונות משמאל לזכרונות יושבים הארד דיסק והכוננים cd משמאל וקצת דרומה יושבים כרטיס מסך כרטיס רשת מימין צפונה יושב המעבד וקצת אחריו הספק רציתי לשים באזור מאחורי הזכרונות וקח הוא יגיע גם אליהם וגם לכונני ide או שעדיף שיגיע ישירות לככרטיס מסך מאחוריו ? זה לא יגרום לבעיה? ואגב פתחתי כבר הרבה פעמים תמארז וכל זה אתם חושבים שיהיה לי בעיה בחיבור מאורר?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  21. עשיתי ניסוי קטן. העליתי את ה FSB מ 200 ל 215 מגה הרץ, והרצתי 3Dmark 2005. בסופו של דבר היה לי שיפור של 3 נקודות. מ 3456 ל 3459. נשמע הגיוני?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by DJPOWER,

אני מחפש אתרים של אוברקלוק, קירור אקסטרים, קירור אוויר חזק.. כל האתרים המטורפים האלה חיפשתי בפורומים ולא מצאתי ואם אפשר לינק ל אקסטרים סיסטם תודה יונתן

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by redead,

בהמשך להודעה הקודמת שלי למי שמכיר פתרתי את הבעיות והתוצאות יפות ביותר ירידה של 10 מעלות גם בטמפ של כרטיס המסך וגם בטמפ המעבד.. כל מה שעשיתי היה להעביר את המאורר 8ס"מ מאחורה לקדימה שיכניס אוויר ומאחורה שמתי עוד מאורר 12 סמ שיוציא אוויר.. תודה לכל מי שעזר..

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

עשיתי אובר קלוק למעבד..המפרט כתוב למטה הוא לא נתן לי לעלות ב2500 אז העלתי 0.050 או 0.50 אני לא בטוח חח עד איזה מתח אני יכול? אני עכשיו על 1.53 וטמפ: 51 מאמץ

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by redead,

הבאתי עוד מאורר של 12 סנטימטר לאחורה שיוציא אוויר ועכשיו אני רוצה את ה8 סנטימטר שהיה מאוחרה להעביר לקדימה שיכניס אוויר הבעיה היחידה שלי היא איך לחבר אותו מקדימה.. אם אני לא טועה ואם כן תקנו אותי אני צריך לפתוח את כל הפלסטיק שיש מקדימה כדי שתהיה לי גישה טובה עם הברגים והכול ואין לי מושג איך פותחים אותו.. צירפתי תמונה : [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים