עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DJPOWER,

עשיתי אוברקלוק : ליבה: 456 זיכרון: 807 הכרטיס בא אם קירור זיכרון ויש לי עליו זלמן... אני לא יכול יותר הוא כותב לי שהדרייבר נכשל לשים על מהירות כזאת או משהו כזה אני מקבל ב 3D MARK 7526... איך אני יכול יותר אובר קלוק?? תודה יונתן

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by uzana2004,

יש לי 6800LE ואני רוצה להחליף לו את הקירור לזלמן או משהו.... הבעיה שהקירור מחובר בברגים שחורים מפלסטיק(לא כ"כ ברגים אבל שיהיה),האם יש אפשרות להוציא את ה"ברגים" מהמאוורר מבלי לחתוך אותם??? אם אני חותך הלכה האחריות...

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  3. איך אני עושה אובר קלוק בביוס תעזרו לי יש לי לוח אם של MSI אם זה קשור למשהו בכלל תודה לעוזרים אני יוסיף תמונות בקרוב תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by moonjib,

בחודש הקרוב אני קונה 7800 gt של eVga (שכולל את bf 2 ) וברצוני לקנות לו גם קירור טוב, אם תוכלו לתת לי המלצות (התקציב לא מוגבל) אני אשמח. ד"א יש גרסה של arctic cooling silencer ל-7800? איתי עריכה: אם תוכלו לומר מה במפרט שלי יהיה צוואר בקבוק, או בכללי חרא של איכות. ביקורת בקיצור.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by pyaniv,

שלום, אני לא מבין גדול בקירור. המחשב שלי נמצא בחדר השינה ומרעיש בצורה יוצאת דופן יש לי AMD ATHLON 64 3000 s-939 GIGABYTE K8NS NVIDIA ALBATRON 6600GT (מרעיש באטרף) כרגע יש על המערכת קירור סטוק אני לא רוצה אוברקלוק, רק מחשב שקט מאוד מאוד... הייתי רוצה שתציעו לי בבקשה את פתרונות הקירור האופטימאליים על מנת להגיע למחשב ***דומם*** שיכול לפעול ברקע בלילה ושאוכל להירדם גם... המון תודה !

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by Dj.P,

אני צריך שהיה חזק ושיחזיק 4 קטודות ו 4 מאווררים צורב ושני כוננים קשיחים ושיהיה תקציבי תודה מראש. אני מעדיף מהחנות של פנדה אבל לא החרכי

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

אפשר לעשות למעבדי סלוט 1 אובר קלוקינג ? מצאתי מעבד 350 MHZ סלוט 1 פנטיום 2 זרוק אז חשבתי למתוח אותו קצת לשיא היכולת שלו. תגידו כן ואני מסתער על הטרף ;D

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Static,

המממ שאלה פשוטה על התוכנה SPEED FAN מישהו יודע אולי מזה remote temp ו- local temp [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by mongoL---,

אני יודע שהלוח אמ שלי epox 4gea+ לצערי תומך ב- agp *4, האמנם, כרטיס המסך שברשותי : leadtek winfast A 280 4800 ti 128 ddr תומך ב- agp *8, לא הצלחתי בשום דרך שהציעו למשתמשים אחרים לבדוק את הטמפ מה שבטוח נגיעה בגוף הקירור מוכיחה שהוא חם. האם זה אפשרי בכלל לעשות oc ללוח אמ כדי שהכרטיס מסך יעבוד על agp *8 או שעושים את זה לכרטיס מסך בכלל. אם כן אילו דרכים אפשריות והאם זה באמת כדאי.

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by et_gershon,

אוקיי השאלה עם אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב אני צריך להאריק את עצמי ואני מתכוון ניקוי אבק עם מברשת!

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tal14,

אני צריך קירור למעבד intel p3 370 pin במחיר סביר, גג 130 ש"ח! ותתנו לינק לאתר, תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  12. שלום! קניתי מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE עם ספק של 480W רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות לקירור מארז זה ???

• 15 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

זה ממה מעצבן כל אחד אומר לי תוכנה (שאני לא מוצא אותה/לה סיריאל) אני לא יודע אם 41 מעלות בלי מאמץ זאת התחלה טובה כשיהיה לי תתוכנה מה אני צריך לעשות בה גם

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by tiger3,

יש לי Voodoo3 3000 ונפל לי הקירור פסיבי (שלי בלי ברגים הוא מודבק) מישהו יודע איך אפשר להדביק אותו והוא יקרר באותה מידה שהוא קירר לפני שהוא נפל????????

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה השגתי מאוורר למארז 1 . אני שם לידו את היד זה מאוורר בכלל ? הוא זז מהר אבל אין שם בכלל עוצמה של אויר. השאלה אם אני אשים את זה במארז זה יתן משהו ? 2 . לשים את המאוורר שהמדבקה שלו כלפי חוץ או פנים ? ...

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  16. זה הנתונים שלו..: C7015B12M 4000 rpm 27.35CFM 70mm 32dba תודה..

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by Tal555,

וכהבטחתי רציתם לדעת כמה מעלות זה הוריד.... אז כמו שראיתם אז המחשב שלי עמד במנוחה על 74 - 76 מעלות קבוע... כרגע המעבד עומד על 54 - 55 קבוע במנוחה... והכי חשוב ה-ש-ק-ט !!! המאוורר כל כך שקט שזה לא יאומן!!! הוא כרגע על 1400 RPM שזה גם בקושי שומעים מקודם המאוורר של הפרסקוט עשה רעש ל שדה תעופה קטן כמו שמשהו אמר כאן פעם... ובכן אני ממש מרוצה מהעבודה והשקט שלו... עכשיו לצרות שאני ואחי גרמנו... :s05: :-[ :-\ :'( ובכן... כדי להתקין את הביג טייפון זה היה סיפור מהתחת... המארז שלי לא ממש גדול והייתי צריך להזיז כלפי פנים את שני ההארד דיסקים שלי ואחד הכונני דיסקים כדי שאוכל להוציא את הלוח אם... וגם ללוח אם היו מלא ברגים ... כידוע כשמתקינים את הביג טייפון צריך לשים תושבת מיוחדת כז…

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי חברים אני רוצה לקנות Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.2 לXFX 6800LE שיהיה לי בקרוב מאוד הקטע שהוא שהשבוע אני נוסע לתל אביב יש למישהו מושג אולי יש חנות בתל אביב שאני יוכל למצוא את זה תעזרו לי בבקשה זה נורא חשוב לי תודה לכולם נ.ב זה יתאים לכרטיס שלי נכון?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. יש לי במארז 2 מאוררי 12" אחד קדמי ואחד אחורי , האחורי מחובר ללוח האם עם חיישן טמפ' ולכן הוא שקט ומסתובב בהתאם לחום המארז אבל ל12" הקדמי לא היה מקום לחבר על הלוח :-( אז חיברתי אותו ישירות למולקס ועקב כך החיישן שלו לא פעיל והוא מסתובב במקסימום עוצמה ורעש יש משהו לעשות? מה עדיף איזה פאן באס או שאולי יש מאורר שלשהו שמגיע עם פאן באס קטן משלו בשביל שאני לא יצטרך לקנות סתם משהו גדול נ.ב. הטמפ' במחשב שלי סבבה הכל יחסית קריר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אמרו לי שהם השתפרו והמאווררים שמקבלים זה לא כמו פעם... זה נכון?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shay205,

ראיתי באתר כלשהו מן רצועות כאלה שמתלבשות על הזכרון...זה יעיל? כדאי לקנות? כמו כן הכנתי תרשים של אוורור המארז שלי ואני רוצה שתתנו חוות דעת ואם יש מה לתקן/לשפר אז תגידו. הריבועים האדומים אלה מאווררים והחצים מראים את כיוון האוויר. ודבר אחרון, עם איזה תוכנה (קלה) אפשר לראות את טמפרטורות הרכיבים השונים במחשב?

• 19 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by KA-52,

שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. מה קורה חברים הרבה מאד זמן לא היתי פה (חודש וחצי) וטוב לחזור.. בקיצור לאחר שה7800 גי טי איקס שלי נהרס ונישלח לחברה (רק עוד חודשים אני יקבל חזרה תשובה) אז החלטתי שחבל סתם לבזבז את הזמן ואני מעוניין לשבור שיא עולם חדש !! עם הגיפורס 6200 הרגיל של גיגבייט והפעם אני יוכיח הכול.. בקיצור הכרטיס בכללי פשוט מטורף באוברקלוק.. לכן אני מקווה להצליח להגיע למקום הראשון בעולם או לפחות בעזור עם הכרטיס הזה... וכמובן בעזרת מודים וקרור גז משלו מקווה שאני יצליח חח.. בקיצור אז הינה הפעלה ראשונית עם פתיחה ל8 צינורות עיבוד ואוברקלוק של התחלה מ 300 ליבה ו500 זיכרון ל700 זיכרון ו551 ליבה!!! וזאת רק ההתחלה עם קרור סטוק והכול בסטוק.. מקווה עוד הערב להתחיל את האוברקלוק עם הגז.. כי מחר בסיס.. בקיצ…

• 82 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. איזה עדיף ל9600XT זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by ronenvvv,

שלום לכולם, אני לא מבין גדול בנושא אבל יש לי שאלה.... יש לי מחשב 2.8 , לוח אפוקס ברמה גבוה, זיכרון 512(דואל 2*256) , ווינדוס אקס פי אז ככה החלטתי לנסות לעלות קצת את המהירות של המעבד, ויש לי שאלות בנושא... דבר ראשון נכנסתי לביום ושם העלתי מ 200 מגה הרץ ל 215 , מה ששינה את המהירות ל 3.01 במקום 2.8... האם זה באמת ישפיע על מהירות המחשב... ? האם זה מסוכן אם אין לי מערכת קירור נוספת חוץ ממה שהגיע עם המחשב.? מה טמפרטורה של הלוח ושל המעבד בטווח נורמלי!? לפי אידה 32 אני עומד על 32 -לוח 39 - מעבד , האם זה נורמלי!? תודה רבה ... רונן

• 7 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.