אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס שלי עומד על 60 מעלות במנוחה.. איך אני יקרר אותו? איך אפשר להכניס מאוורר 80מ"מ ג'נרי שיקרר אותו מלמטה?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי.. במחשב שלי ישנם 3 מאווררים, 2 מאווררי 80 מ"מ מאחורה שמוציאים אוויר, מאוורר 92 מ"מ (קצת רועש, מפורק מספק כח) מתחת לדיסק הקשיח שנושב עליו אוויר. ומאוורר של gigabyte על המעבד.. אבל אני מעוניין לקרר עוד את הכרטיס מסך שלי.. כיצד ניתן לעשות זאת? הנתונים לפי תוכנת אוורסט הם: מעבד + לוח אם = בין 38 ל-39 מעלות. דיסק קשיח = 35 מעלות. כרטיס מסך = 50 מעלות במנוחה (אבל הדרייבר של nvidia אומר 60 מעלות, מי צודק?) כיצד ניתן להרכיב עוד מאוורר שיקרר את הכרטיס מסך? כי הוא די חם.. אפילו אם הוא 60 - זה נורמלי? כמו כן איך ניתן לסדר את חוטי הספק בקבוצות של חוטים (כמו כבלים עגולים של כוננים)? הם כרגע קצת מבולגנים אבל דחפתי אותם בין הכוננים כדי שלא יפריעו.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני עושה OC לרדאון הזה, עכשיו השאלה היא בכמה מעלות בערך אני צריך להפסיק את האוברקלוק... כלומר, איך אני יודע מה הגבול ? ???
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איך אני בודק את הטמפ של כרטיס המסך שלי?? יש לי g fx 5200 תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם הוא טוב לאובר קלוקינג יש לי מעבד Intel Pentium 4, 2400 MHz אני מתחנן לקנות זכרונות A-DATA VITESTA 500MHZ 256X2
-
- 15 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro עם ביוס של 9800xt שרץ במהירויות לא גבוהות (350- ליבה 330- זיכרון). היום חיברתי לו arctic coolin והוא מגיע לטמפרטורות של 70C במנוחה ו82c בעבודה. בטוח שזה לא אמור להיות חם כזה ואני לא יודע מה לעשות. אין ארטיפקטים או כל בעיה אחרת (קפיאה או קראש) בבדיקה עם ati tool הליבה הגיעה עד 90 מעלות למהירות של 460 אבל שוב בלי ארטיפקטס או משהו אחר. הוא מקבל 1.6v רץ על x4 (כי אמרו שזה יותר stable) ואני לא יודע איך לקרר אותו יותר מזה.הקיצר ממש אובד עצות. (קיבינימט אפילו צלעות קירור לזכרונות הוא קיבל היום) .
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות BigTyphoon למעבד ו-ZALMAN לכרטיס מסך אבל ראיתי שבמחיר כזה אפשר כבר לקחת קירור מים (TT BigWater) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=2517 אבל לפי מה שהבנתי ה-BIG WATER מוצר גרוע אז ירדתי מזה . אבא שלי עובד במחלקת המים בעירייה אז הוא מבין בכל הקטע הזה אני רוצה לבנות איתו השאלות למטה
-
- 73 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
שווה לקנות את הקירור הזה ל-7800GT? או שעדיף להישאר עם הקירור סטוק? כי אני רוצה שהכרטיס יקפא ויתאמץ כמה שפחות.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp.html Big Typhoon ניצח ובגדול זלמן בהחלט צריכים לבדוק על מה הם מדברים לפני שהם מצהירים על קירור אוויר שביצועיו יותר טובים מקירור מים... עכשיו לכמה דברים ששמתי לב אליהם ב Big Typhoon : -אין מגע מספיק טוב בין פלטת הנחושת להיט פייפים וניתן לראות זאת... כיצד ניתן לפתור את בעיה זאת? ישנו איזה חומר טרמי שיעשה את העבודה? -בסיס הסינק אינו משוייף הייטב לכן המגע נחשב "כלא איכותי" האם מישהו ראה ממדידות של אנשים ששייפו את בסיס הסינק? -מישהו ניסה להחליף למאורר יותר חזק? [כי לא ראיתי שום ביקורת שבה שמו לסינק מאוורר יותר חזק...] ואם כן מה השיפור שהושג?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
משהו יכול לכתוב פה לגודמה (1M) מחשב עם ביצואים נורמלים בין 45 שניות ל 60 ומחשב איטי כאילו זה בין 60 ל דקה ו 30 ואלה יש מצב כזה? או שהשאלה שלי טיפשית?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.5 עם ליבת Williamet , החום עומד על 40 במנוחה ו-46 במאמץ, וחום הלוח עומד על 32 במנוחה ו-39 במאמץ. האם אלו מעלות טובות? בנוסף - הוספתי לא מזמן מאוורר בגב המארז - ג'נרי 80MM שיוציא אוויר חם, ויש מאוורר בקידמת המארז שיכניס אוויר קר - האם צריך להוסיף עוד אחד? אם כן - היכן? תודה רבה לעונים, ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני צריך את המאוורר כדי לקרר רדיאטור ע"פ נתוני יצרן -זה המינימום לחץ שאני צריך כדי שאוויר יעבור את הרדיאטור - הספיקה נגזרת מהנתונים של טמפ יציאת נוזל..... חיפשתי בכל החברות המוכרות ולא מצאתי - אני צריך מוצר שיכול להגיע אלי בפרק זמן סביר כסף לא מהווה בעיה באופן עקרוני! (במסגרת מחיר הגיוני) 1 מיליבר שווה ל 10 מ"מ מים או ל 0.39 אינצ מים תודה גדולה למי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קירור למחשב שלי לא משהו יקר אני אשמח להמלצות ועזרה. עכשיו רציתי לדעת איזה קירור מתאים למחשב שלי... פרטים: ====== Processor ====== Manufacturer Intel Corporation Processor Name Intel® Pentium® 4 CPU 1500MHz External Clock 100 MHz Bus Speed 400 MHz Processor Speed 1.5 GHz Stepping 10 Form Factor ZIF Socket +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ אשמח אם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
אני כבר יודע כמעט הכל על המחשב, כל בעיה שלא הייתה קשורה למה שציינתי הצלחתי לסדר... אבל למשל נתנו לי עכשיו מחשב שהבנתי (לפי בדיקה בביוס) שהטמפרטורה היא 70 (ואני מציין שזה רק בביוס) אבל כמו שאמרתי אין לי נסיון בהוצאה הרכבה של הסינק והמאוורר לכן אני לא רוצה להתעסק בזה.. זה הדבר האחרון שנשאר לי לדעת כדי לסדר כל כמעט כל בעיה...
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני מקבל את הכרטיס הזה עוד כמה ימים, וחשבתי לעשות לו OC... אני משתמש בתוכנה POWER STRIP, זה לא כל כך משנה באיזה תוכנה אני משתמש IS IT? עכשיו, הקירור שמגיע עם הPOWERCOLOR הוא מספיק לOC ואם כן אז כמה אני יכול להגיע איתו ? אני לא רוצה להתחיל להשקיע במאוורר חדש וצלעות קירור לזכרונות etc...
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
טוב אז שמעו יש לי מעבד amd 64 bit athlon 3000+ והוא נורא חם 75 מעלות?! פעם באמאמץ הוא בקושי היה מגיע לזה ועכשיו 75 במנוחה אין לי מושג למה לא עשיתי שום oc אל התקוונתי להתחיל ואז אני בודק את הטמפרטורה ורואה מה שאני רואה מישהו יודע למה? לא החלפתי כלום ולא שיניתי כלום : \ :s05:
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מאוורר פשוט ג'נרי מחבר, ואני לא ממש יודע איך מחברים (אם אפשרי בכלל...) יש לו חיבור שמתאים לשני פינים.. אני יכול לחבר אותו לAbit NF7 V2.0? אם כן, איך? תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
Etreme volcano 12 ב200 שקל למעבד את'לון 64 ביט האם הוא מתאים? איך הוא ? טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קצת OC לכרטיס מסך שלי (7800GTX) עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה OC דרך ה DRIVER של NVIDIA אז אם יש סיכוי שהכרטיס הישרף או שאם הוא מתחמם יותר מדי אז התוכנה מחבה את המחשב ומשחזרת את ההגדרות הישנות ? וגם איך כדאי לי להגדיל את ה - Harz של הליבה והזכרונות ביחד או של כל אחד בנפרד ואחרי שאני מסיים איך לבדוק עם הכל יציב הקירור שיש לי הוא Zalman Fatal1ty VGA Cooler והטמפרטורה היא סביב 40 מעלות במנוחה ו עד מקסימום 60 במאמץ (3Dmark05 , F.E.A.R - DEMO) אני אודה לכם מאד אם תקדישו דקה מזמנכם כדי לענות לי עם מספר השאלות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת לעבוד עם המעבד הנ"ל ואיזה קירור אתם\אתן ממליצים\ממליצות לי לשים על המעבד בשביל שלא ימות לי...?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1)אני עשיתי אובר למעבד(ראו חתימה)והכל פעל מצוין עד שאני מכבה תמחשב ליותר מחצי דקה ואז אוטומטית המחשב חוזר לדיפולטס(כאילו לא עשיתי אוברקלוק!) מה עושים כדי שהאובר ישאר תמידי בלי שכל פעם שמכבים זה יתאפס? 2)האם הטמ"פ שלי טובות?? מנוחה=33+- מאמץ= 40
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVARSHDCA&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698 אתר החברה: http://www.evercool.com.tw/products/shdc_a.htm מה אתם אומרים ? המוצר הזה נחוץ ? עולה רק 40 שקל... באתר החברה רשום שהרעש הוא קטן מ26 דציבל... שזה יותר שקט מההארד דיסק עצמו (WD).. אני אישית בחיים לא נתקלתי או שמעתי על בעיות חימום של הHDD :s05:
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקי אני לא הכי מבין במחשבים ואני רוצה לעשות oc למעבד.. איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים ועוד משו איזה תוכנה טוב יש למדידת מעלות המעבד שלך?? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב? שמעתי שהזלמן עדיף בגלל שהוא קירור אוויר, אבל פועל כמו קירור מים. חוץ מזה שחבר שלי שיש לו את הביג טייפון אמר לי שהזלמן עדיף אבל אני רוצה לשאול אותכם בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-