אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם הGigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 הוא כרטיס שאפשרי לעשות עליו אוברקלוק?(למעבד/כרטיס מסך/זיכרון)? והאם אפשר לעשות אוברקלוק לAMD Athlon 64 3000 (939-pin) ולהשוות אותו נגיד ל3200+/3500?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מעבד Core 2 Duo 6400 עם קירור סטוק של אינטל (המאוור וגוף הקירור שבאו עם המעבד). אתמול שמתי לב לתופעה מוזרה (על פי PC Wizard 2008) - המאוורר מדי פעם מפסיק לעבוד לכ-20 עד 30 שניות ולאחר מכן חוזר לעבוד. פתחתי את המארז ובדקתי אם התוכנה משקרת, וגיליתי שאכן המאוורר מדי פעם מפסיק לעבוד ואחר כך חוזר לעבוד. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד לא גבוהה (על פי PC Wizard היא 29-30 מעלות) ולא נראה שהיא עולה גם שהמאוורר לא עובד (לא ראיתי שהיא עולה על 31 מעלות). האם זו התנהגות מתוכננת של המאוורר או מדובר בתקלה? בתודה מראש על תשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קודם כל, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. אם לא אשמח אם תעבירו, כי אני כבר ממש לא מעודכן. אז ככה.. המאורר של הכרטיס מסך הנוכחי שלי שבק חיים, והטמפרטורות גבוהות ברמות מטורפות... הכרטיס מסך שלי הנוכחי הוא nvidia 6600gt אשמח לקבל המלצות לקירור לכרטיס מסך, מה אתם אומרים על Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 או Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO? דבר נוסף, ההרכבה מסובכת? תודה רבה לכם.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
נזכרתי לא מזמן בפרוייקט המודינג של הבחור הנחמד שעשה מהמחשב שלו גם מכונת קפה. פרויקט מגניב לאללה. מצאתי את הכתבה המדוברת אך ראיתי שהאתר לא קיים (או הדף לא קיים יותר). מישהו שמר אולי את הכתבה או תמונות מהפרויקט???
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני כבר יום שלם שובר את הראש בקשר לזה ניסיתי כל תוכנה אפשרית שמצאתי, אבל זה לא עזר. יש לי MSI Geforce 7600GS, והורדתי היום את הדרייברים האחרונים של nvidia. בדקתי את המהירויות ב control center, וראיתי שהם עומדות על המהירות של הסטוק. עכשיו, המטרה שלי היא שהמהירות ליבה תהיה 500, והמהירות זיכרון, תהיה 900. אבל הבעיה שלי היא שמשום מה, שני הסליידרים מגיעים רק עד ל 800. ניסיתי את Rivatuner, וזה מגיע רק ל 600, כנ"ל powerstrip השתמשתי גם ב coolbits ושום דבר לא משפיע על זה. any help here?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי אוברקלוק קבוע לפני הרבה זמן ואני לא מרגיש את האוברקלוק לכן רציתי לדעת אם עשיתי הכל נכון בהגדות של הביוס ואם ניתן לקבוע הגדות יותר יציבות. אז הנה כמה תמונות של ההגדות שקבעתי בביוס : 1. 2. 3. תודה..
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קצת המעבד הזה נעלם מהעולם אז די קשה למצוא בשבילו גוף קירור... בנתיים מצאתי בנעה ב 90 שקל COOLER MASTER XDREAM II http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HAC-L82&other_title=+HAC-L82+XDream%20II אני לא יודע אם הוא טוב או לא , אשמח לשמוע את דעתכם. רציתי לשמוע המלצות נוספות ... תודה
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני כשבועיים החלפתי את לוח ה-ECS שהיה לי והתחלתי לעשות קצת OC. לצערי המקסימום שהגעתי היה 133X13=1733Mhz כאשר המעבד עובד בטמפ' של 40-45 מעלות. מעבר לכך המחשב עלה אבל windows קרס ואיתחל, מסך שחור או BSD עם ההודעה: Windows has been shut down to prevent damage to your computer הוספתי מתח עד ל 1.7 למעבד אך ללא הועיל, כמו כן העלתי ללוח אך גם זה הותיר את המצב ללא שינוי. חשבתי שזאת יכולה להיות בעיה של Windows אז העלתי את המעבד ל- 1900Mhz וזה לא עלה יותר... אחרי שעשיתי RESET לביוס (לשם שינוי ג'מפר ולא לוח ECS פשוט שבו צריך לשלוף את הסוללה) העליתי את הבאס ל-200 בשביל לנצל את מהירות הזיכרון ועכשיו אני מקבל ביצועים טובים יותר ב- Sandra - Memory Bandwidth Benchmark בכ 35-40 …
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שבת שלום, הכרטיס החדש שקיבלתי נורא מרעיש ולפי התוכנות gpu-z \ catalyst control center \ riva tuner הכרטיס עומד על 12% למרות שמהרעש זה נשמע כמו מינימום 80%. והתוכנה היחידה שאיתה הצלחתי לשנות את מהירות הסיבוב היא riva tuner וכשהעלתי ל100 אחוז זה נשמע הרבה יותר אבל לא כמו קפיצה מ12%. אז מה הבעיה? *הערה: אין אפשרות לשנות את מהירות המאוורר מהדרייוור של הכרטיס מסך. הדגם: http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputer.asp
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
Is that normal that Easytune5 make blue screen when you try make OC by %% or by the FSB change function? I've tried to make the OC useing the %% change function and once click GO it make blue screen and reboot. I've also tried the advanced tab and changed the FSB and clicked GO and was again bluescreen and reboot. All this useing GIGABYTE'S EasyTune5 program. Then after reboot (in both cases) I had this stupied window right after windows up the window with "close/report" and when i clicked Debug was no files or some thing only IDs/ltrs nothing special. What do you think? You can see my specs on my Sign down... Is that normal for EasyTune do such things?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
צרבתי ביוס בATIWinflash ועכשיו אני רוצה להחזיר את הביוס הקודם אבל זה כותב לי : p/n mismatch מה עושים ? עריכה : בdisplay properties זה מראה לי כאילו יש לי 2 כרטיסים או dual monitors . קראתי את הקבצים דרך Notepad וכתוב לי בביוס המקורי RV770pro GDDR3 RV770 PCI_EXPRESS GDDR3 RV770 Pro ובביוס שצרבתי כתוב: 113-B50102-105 RV770 PCI_EXPRESS GDDR3 זה הכרטיס שלי : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 אודה מאוד לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי את שתי האופציות האלה לקנייה 512MBx2Kingston HypeX 500Mhz ב 1400 ש"ח או 512MBx2 A-DATA 500Mhz ב 1600 ש"ח ה קינגסטון הוא משומש - אבל זה לא משנה כי יש לו אחריות לכל החיים. ה A-DATA חדש אבל יש לו אחריות ל 3 שנים מה יתאים לי יותר מבחינת תועלת - מחיר/אוברקלוקינג? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E4300 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. איך בעצם עושים אוברקלוק? ועם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? ד"א הקירור זה קירור של המארז: Cooler Master Elite 330 (RC-330) הקירור הזה יספיק לאוברקלוק?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני באובר ל-3.32 עם 805 -מפרט בצד.</p><p>ושאני משנה את ה PCI-E לתדר אחר מ-AUTO המחשב לא עובר POST.</p><p>הביוס מעודכן ל-F11 ואין לי עוד רעיונות.</p><p>עצות ומענות יתקבלו בשמחה..</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאורורים לכרטיס מסך ולצ'יפסט אז איך כדי לשים אותם שידחפו אוויר או שישאבו
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני עומד על OC 3.2 וסתם לדוגמא שאני באינטרנט אפילו שזה לא מאמץ את המחשב הוא נכבה לי ביטלתי את הOC והמחשב עובד בסדר גמור הוא לא קורס ולא כלום. זה רק שאני נמצא על OC המעלות לא עוברות את ה48 גג
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת אם אני יכול לחסוך בקטע הזה ואולי לקבל ביצועים טובים יותר? אני יודע שהרדיאטור הוא אם לא החלק החשוב ביותר במערכת קירור והייתי רוצה לדעת אם רדיאטור של מכונית או אופנוע יעזור לי באיכות הקירור לעומת טרמוצ'יל 120.3?? אגב לגבי מיקום זה לא משנה כי גם ככה הוא יהיה מבחוץ. מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים , אשמח לדעת זאת.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Conroe E6300 (להבדיל מה - E6300 שיש היום בחנויות). הוא נוטה להתחמם מאוד, גם בלי OC. כרגע המאוורר שיש לי עליו הוא המקורי של אינטל. חשבתי להחליף אותו ב - AC Alpine 11, שאינו יקר במיוחד. שאלתי היא האם הוא טוב יותר מהמקורי של אינטל (ואם אפשר לדעת למה) ? באותו מחיר אני יכול לקנות גם את Arctic Cooling Alpine 7 PRO. איך הוא בהשוואה לשניים האחרים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך ATI HD 3850 והטמפרטורות שלו הם: במנוחה: 40+- מעלות במאמץ: 80+- מעלות האם הטמפרטורות האלה טובות? יכול להיות שינוי כזה קיצוני? ואיזה טמפרטורות טובות לכרטיס מסך הזה?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זה המפרט. intel pentium 2.4 northwood gigabyte 8ipe1000-g geil 256X2 w.d 80 giga sata ג'יפה 4 מארז ג'נרי עם מאוורר 80 מ"מ בצד של ההארדיסק טלמרטייק 360 ואלה התוצאות על מנוחה האם אני צריך לחשוש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6550 2GB kit ddr2 800MHz ocz GigaByte p35c-DS3R 8600GTS(MSI) enermarx Liberity 500W enermarx chakra 3052(מצוייד במאוורר 25) התחלתי לעשות אוברקלוק-אבל אני רואה שמה שגורם כל הזמן לקריסת המערכת זה הזיכרונות-וכמעט כל פעם להעלות להם את המתח גורם ליציבות. והשאלה שלי-אם אני אגזים בהעלאת המתח אליהם,או שלא יהיה להם קירור מספיק-המערכת תקרוס-או שהם ישרפו? בכל מקרה -המכפלה שלהם זה 2.4,ובנתיים עשיתי אוברקלוק ל-FSB ל-380(מכפלת מעבד 7)-והמכפלה הכי קרובה שיותר נמוכה היא 2 (כדי שיעבדו במכפלה 2 בתדר המצויין עליהם אני צריך לעשות אוברקלוק ל-400 FSB) ואני שואל-האם כדאי לי להוריד את המכפלה שלהם ל-2 ולעבוד בתדרים מאוד גבוהים ב-FSB?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לא יודע אם זה במסגרת החוקים או לא. אבל ,האם מישהו מכיר ספקים המוכרים את המוצרים עליהם אנו מרבים לדבר פה ? אני מחפש חנות המוכרת את ה AX-7 (לפנדה אין במלאי)
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אוקיי בן דוד שלי קנה לפני כחצי שנה מחשב מהחברה KSP. שמו לו מאוורר אחד בצד שאין לי מושג אם הוא עובד, לא רציתי לפתוח את המחשב כי שמעתי שיש להם שם מדבקה שנקרעת מתי שפותחים. אז אוקיי, לחלק השמח, המעלות: מעבד: 75. לוח אם: 55. הארד דיסק: 57~. כרטיס מסך: 82. המפרט הוא כזה: PentiumD 2.8GHZ. לוח אם כלשהו של ASTROCK. כרטיס מסך של חברה כלשהי, 7300GT. הארד דיסק גם אין לי מושג, אבל 150GB. מצטער על חוסר המידע :-\ והשאלה: זה יעזור אם הוא יוסיף שתי מאווררים מאחורה שיוציאו אוויר + אחד מקדימה שיכניס? ויכול להיות שתוך כמה זמן בקצב הזה יהיה אפשר להגיד עליו קדיש? גם החדר עצמו יותר חם משאר החדרים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי במחשב זכרון של יונדאי שהוא לא מוצלח כ"כ לאוברקלוק Hynix DDR333 האם, האוברקלוק הקטן הזה שעשיתי יכול לגרום לנזק? האם כדאי לי להשאיר אותו? הוא יתן לי שיפור מסויים בביצועים? ודרך אגב כל עלייה מעל הערך הזה גרמה לכך שהמחשב לא יעלה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי את הקירור הנ"ל למעבד Q9550.. צירפתי לו מאוורר אחד Noctua 120MM NF-P12-1300Rpm ראיתי שאפשר לשדך לו שני מאוורים, אחד מכל צד.. האם כדאי לי לשים עוד אחד? זה יקרר יותר בהרבה? מובן מאליו שOC מתוכנן פה..
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-