אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי הרכבתי למעבד E6300 (שבמהירות 2.8 ליבה כפולה) מאורר פשוט ישן של COOLER MASTER הנה הקישור http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4722 אלו המעלות במנוחה , האם זה תקין? אלו המעלות במאמץ: גם מהירות המאוורר לא משתנה , מדוע? [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 15:08:31 אלו המעלות עם תוכנת OCCT:
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי,החלטתי לעשות OC לE8400 שלי ולהחליף כבר את הקירור שגם ככה רציתי להחליף כי הוא מרעיש כמו טרקטור. אז אני צריך המלצה לקירור שקט(בשביל שאני אוכל לשון ולהשאיר אותו מוריד)למעבד עד 100-150 שקל בשביל OC קל-בינוני. למארז אני צריך 2 מאוררים שקטים גם,עד 30-60 שקל לאחד. אגב עוד שאלה,זה קשה להחליף קירור למעבד?יש איזה סיכון בגרימת נזק למעבד?מדריך יעזור.. תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עד לפני חודשיים בערך עליתי עם המעבד שלי (Q6600) ל3.0-3.2 בקלות... אבל אחרי ששלחתי את המחשב להחלפת המארז, המעבדה החזירו לי את המחשב על הגדרות הDefault שהן 2.4, וכאשר אני מנסה לעלות אפילו ל2.6 אחרי הריסט פשוט עולה מסך שחור. בשביל שהמחשב ייפעל אני צריך להוציא את הבטריה. לא הוחלף שום רכיב במחשב - רק המארז. מה יכולה להיות הבעיה? כי בעבר זה לא קרה... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חבר שלי מביא לי קירור למעבד ואנחנו לא יודעים לאיזה חברה הוא שייך אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד זה הקירור: הציור זה של שתי מגלים אחד על השני, מישהו מכיר את החברה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מפרט בחתימה התחלתי להעלות bus, כרגע ב-3.2, יש עוד הרבה להמשיך אבל רציתי לשאול בקשר למתחים, כולם מוגדרים בלוח על auto, יש צורך לשנות את זה ? הם יכולים לעלות לבד כאשר על auto ? ועוד שאלה בקשר ללוח הספציפי הזה, איפה אני רואה את המחלק של הזכרון ? לא הצלחתי למצוא אותו תודה
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כמו שכבר פירסמתי פה נושא אחד על עצות וטיפים לOC עכשיו נתקלתי בבעיה נוספת שנראת קצת מוזר. אני עובד עם Nike (מנהל מעבדים זכרונות ולוחות אם) ואנחנו עושים לאט לאט כל הזמן קצת OC למעבד (יש לי עליו קירור Mugen 2 Rev. B). בנתיים הכי גבוהה שהגעתי זה באס על 382, מכפלה 11, מתח 1.55 והכל עבד יופי (המעבד הגיע לטפמרטורה מקס' של 62 ואז Nike רצה שנבדוק אם הלוח אם יחזיק בבאס 400 אז ניסיתי באס 400 מכפלה 8 ומתח 1.6 ושוב הכל עבד יופי, הגיע ל53 מקס'. ואז ניסינו באס 400 מכפלה 11 ואז בדיוק שסיימתי להגדיר את ההגדרות ולשמור נגמרו לי הבטריות במקלדת, אז החלפתי והייתי צריך לעשות ריסט (ידני) כי המקלדת לא עבדה, אז אחרי הריסט (ההגדרות של הביוס לא נשמרו) נכנסתי שוב והגדרתי את הנתונים לאוברקלוק ומאז יש…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האנטק עולה 120 ש"ח. והטרמלטייק עולה 61. איזה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק קטן של +100 לזכרון +65 לליבה יש לי hd4850 sapphire הגרסת סטוק..במאמץ מטורף הוא מגיע ל88-89 מעלות..(בזכרונות הליבה קצת פחות) זה מוגזם ?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
צרבתי ביוס בATIWinflash ועכשיו אני רוצה להחזיר את הביוס הקודם אבל זה כותב לי : p/n mismatch מה עושים ? עריכה : בdisplay properties זה מראה לי כאילו יש לי 2 כרטיסים או dual monitors . קראתי את הקבצים דרך Notepad וכתוב לי בביוס המקורי RV770pro GDDR3 RV770 PCI_EXPRESS GDDR3 RV770 Pro ובביוס שצרבתי כתוב: 113-B50102-105 RV770 PCI_EXPRESS GDDR3 זה הכרטיס שלי : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 אודה מאוד לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם זה נורמלי הוא מגיע לטמפרטורה כזאת אחרי משחק קצר בCSS שזה משחק לא כבד... ויש לי עוד בעיה שהמחשב דלוק הרבה זמן והמסך מתכבה והנורה שלו הופכת לצהוב אז אחר כך המחשב כיאלו תקוע ואני צריך להדליק מחדש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהבנתי באשכול הקודם(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403229.20) שהטמפ' שלי גבוהות מדיי... ושיניתי את הRPM דרך SPEEDFAN, הדרך לשנות שם ל ON/OFF ארוכה ומסורבלת האם יש תוכנה\דרך אחרת לשינוי RPM בקליק אחד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אני אשמח לקבל קישור
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מכיוון שהפורום די יבש והOCDB לא התעדכנה שנים אני רוצה לפרסם כאן את התוצאות האחרונות שלי ואם לעוד חבר'ה יתחשק שיפרסמו גם נתחיל לוח 965P-DS3 R3.3 HEC WIN550UB 2*1024 GSKILL PK 8800GT קירור - TT BT עם MX2 *הערה - הלוח מאוד מוזר שכן אם לא מוסיפים לו מתח לFSB ולMCH מהירות הPCIE יורדת לX1 http://eliad.org/viewer.php?id=1249885751.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1249916659.jpg לE6300 מתח של 1.475 בביוס לE5300 מתח של 1.465 בביוס שני המעבדים יציבים לגמריי
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי אוברקלוק קבוע לפני הרבה זמן ואני לא מרגיש את האוברקלוק לכן רציתי לדעת אם עשיתי הכל נכון בהגדות של הביוס ואם ניתן לקבוע הגדות יותר יציבות. אז הנה כמה תמונות של ההגדות שקבעתי בביוס : 1. 2. 3. תודה..
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז cooler master sniperעם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך NVIDIA 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה GPU מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ?ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים ועוד שאלה קטנה קירור רגיל למעבד מאוורר משו cold bit זה מספיק למעבד המעבד יושב בזמן מנוחה על 35 מעולות סלזיוס בעבודה מגיעה ראיתי גג ל 47 אני לא עושה אובר קלוק משחק שעה שעתיים ביום ובעיקר המחשב פתוח להורדות ושטויות מוזיקה כאלה תודה לעוזרים עד כמה מותר להגיע במעבד במעלות ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את המתח של המעבד שלי, ואני מבצע בדיקת יציבות על ידי prime95 אחרי כל הורדת מתח, כדי לבדוק איפה נמצא הגבול. בהורדה האחרונה, ולאחר שלוש שעות של prime95, שמתי לב שאחת הליבות [Worker #3], הפסיקה לעבוד. הנה ההודעה של פריים: אשמח לדעת אם יש קשר להורדת המתח, או שנתקלתי כאן ב"סתם" באג.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי את הקירור הנ"ל למעבד Q9550.. צירפתי לו מאוורר אחד Noctua 120MM NF-P12-1300Rpm ראיתי שאפשר לשדך לו שני מאוורים, אחד מכל צד.. האם כדאי לי לשים עוד אחד? זה יקרר יותר בהרבה? מובן מאליו שOC מתוכנן פה..
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
עשיתי קצת OC למעבד והגעתי איתו רק ל2.0MHZ מ1.8 עשיתי מבחן למעבד דרך S&M והראה לי שזה יציב, הטמפרטורה במנוחה היא על 36 ובמאמץ היא על 45+- אני רוצה להמשיך עם הOC, אבל משום מה אני לא יכול לעלות יותר (ראיתי אנשים שהגיעו עד 2.8 בלי לעלות מתחים), שמתי בCPU FREQUANCY על 295 וזה עבד מצוין, אבל שאני בא לשים 300 ומעלה זה לא עובד ההגדרות חוזרות לDEFAULT אחרי הפעלה מחדש... מה בדיוק הבעיה פה ? אני צריך לעלות מתחים ? אני מפחד לשחק בזה כי אני יודע שזה עלול לשרוף לי את המעבד... אבל לא נראה לי שבגלל זה כי כולה העלאתי 200MHZ שאלה שניה : למה אני לא יכול לשים את הזכרונות על 1:1 ? כי אצלי אני רואה שאפשר רק 1.50 ומעלה הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA-945P תודה לעונים !!
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! בקרוב אקנה את מרובע הליבות Q9550 של אינטל, והתעניינתי בהמהרתו. כמה שאלות: 1. אם אפשר לגרום לרכיבים לרוץ יותר מהר, למה היצרן לא עושה את זה? 2. אם ידוע שכל ליבה של המעבד עובדת במהירות של 2.83GHZ, אחרי המהרה, כמה פחות או יותר אני אקבל? 3. שאלה חשובה!- האם אוברקלוק למעבד "שוחק" אותו, מהם החסרונות של אוברקלוק בנוגע לבריאות המעבד? 4. שאלה אחרונה, האם אהיה צריך להוסיף מאוורר יותר טוב אחרי המהרת המעבד? תודה רבה ויום טוב לכולם!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ASUS P5B DELUXE WI/FI לעומת ASUS P5Q PRO לא חשוב לי כסף, רק העניין שציינתי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מישהו עשה לו אוברקלוק?? ולכמה הצלחתם להגיע?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB PCIe DDR3 מה עדיף קירור אקטיבי או פאסיבי? *אני לא עושה OC וכל הדברים האלה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מי יגיע ראשון? FUGGER? כרגע התוצאה הטובה ביותר עומדת על 21 שניות. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=4&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לאחר חודשים ארוכים של דם יזע ודמעות התנעתי את המפלצת של איהיים מודל 1250 יחד עם ראדיאטור של EMP (עושה עבודה לא רעה בכלל!!) ויחד עם בלוק של ..................................(תופים .!!!!) זלמן ......... וכמובן איך לא מיכל מים של 2.5 ליטר וכאן אני אתמקד בבלוק : בולק זול (יחסית ) נוח להתקנה על מהכי מצחיק הצי'פסט יותר חם מהמעבד !!! ;D בקרוב נתחיל עם סדרת התעללויות ב 2.4C שלי ........לאחר ברייק אין של המשחה ( לוח P4C800 עם זיכרונות ADATA500 וכמובן מוד למתח של הזיכרון ....) צפו פגיעה בקרוב של OC כאן ............. תמונות זה קצת רחוק כי המע' לא גמורה לגמרי כי היא צריכהכ לעבור צבע דחוף ......( וזה יהיה צבע בחדר צבע ולא בתנור כי עף לא צובעים בתנור כמו מתכת ....) אני חושב על שחור …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אז ככה: AMD 3500+ 939 venice קירור למעבד TT TR2 msi k8n neo4 nforce4 ultra platinium 2*512MB זכרונות ג'נרים עובדים ב 2.5-4-4-8 - חרא אני יודע leadtek 6600gt tdh extreme edition נכנסתי לביוס לאופציה שנקראת CELL והעלתי את ה FSB מ200 ל- 222 ואז קיבלתי OC קטן מ. 2.2GHZ ל- 2.42GHZ אם אני מנסה לעלות ליותר מ 222 אז המחשב עושה RESET, חוץ מזה יש עוד מלאאא אפשרויות ל OC בלוח הזה, אבל אני לא יודע איפה להתחיל מה אתם מציעים? במיוחד אם אתם מכירים את הלוח ויודעים להגיד לי בדיוק על מה ללחוץ , תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-