עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Or ei,

מישהו יודע אם הax7 מסתדר על התושבת של הam2?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by kfirlion,

שלום, יש לי כרטיס מסך, וברצוני להוציף לו קצת מתכת למה שיש לו (גוף קירור) באיזה דבק אני יכול להשתמש כדי להרכיב וגם איפה אני מוצא מתכת מוכנה?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by reyrey_200,

שלום, יש לי שאלה לגבי שני המעבדים שהצגתי למעלה. ראיתי הרבה פעמים בפורום ש-E2160 הוא אוברקלוקר מעולה,עכשיו השאלה שלי היא האם שווה ללכת על הE2180 שיש לו 2GHZ או לקנות את הE2160 שיש לו 1.8GHZ. האם יהיה לי שינוי כלשהו בOC ? האם זה שווה לקחת את ה2180 ולהשקיע בו עוד קצת,האם גם הוא אוברקלוקר טוב ? [דרך אגב לא אני עושה תOC אני מבקש מTMS ,היקרור שאני קונה זה TUNIQ].

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  4. שלום אני מחפש המלצות לפתרונות קירור ברי השגה למחשב שלי: יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 (541) ליבת Prescott, מארז סטנדרטי עם מאוורר בחזית ו"כוס" שאמורה להוביל את האוויר החם מהמאוורר של המעבד מחוץ למארז. מאוורר סטנדרטי שהגיע עם המעבד. כרגע המעבד עובד על 63 מעלות, בחדר ממוזג חלקית (הדלת פתוחה), כשהמאוורר על 2700 סל"ד. סביר להניח שנקיון של המארז ישפר את המצב, אבל לא מאוד משמעותית לאור הנסיון שלי (אולי יוריד ל-55 בחדר לא ממוזג). אני רוצה להגיע למצב בו אוכל להשאיר את המחשב דלוק בחדר לא-ממוזג (מישור החוף) בלי לדאוג למעבד שרוף. המחשב אמור לשמש להורדות ומרכז מדיה, כך שלא אמור להיות עומס חריג על המעבד. יהיה גם נחמד להחליף למעבד שקט יותר מזה הקיים. אני יודע שמאוורר גדול יותר בקוטר אמור…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  5. חיברתי השבוע HARDCANO5 שהיה לי למחשב. את החיישן טמפ שלו חיברתי לבסיס הסינק של הP4 שלי ליד הליבה (הרמתי את הסינק, והדבקתי אותו ליד המקום של הליבה) עכשיו, התחלתי מדידות 1. המחשב מכובה לאחר לילה שהוא לא עבד 2. מצב IDLE בWINDOWS 3. סתם בביוס רבע שעה 4. LOAD על ידי שני PRIME95 רצים (2 בגלל שהמעבד עם HT מופעל) התוצאות מצורפות בגרף. המחשב לא בOC ההפרשים עצומים.... מישהו שיש לו ניסיון עם חיישנים חיצוניים יכול להעריך מה קרוב יותר לאמת? כנ"ל לאנשים עם מעבד דומה לשלי.... (2.6C) אם הטמפ כאן הם ככה עם HT, מעניין מה יהיו התוצאות כשהHT לא יהיה מופעל (מישהו רוצה חביתה?)

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. אבא שלי הביא לי את המאורר הזה כי הוא ראה שהוא דומה למאוררי מארז שאני משתמש בהם. המאורר כולו עשוי מתכת (גוף+כנפיים) ונותן כמות יפה מאוד של אוויר, רעש חזק יחסית למאורר אבל עדיין נסבל, והרבה פחד על האצבעות חחחח באמת שהוא מפחיד כשמדובר באצבעות כשרואים אותו מסתובב!! אגב, הגודל הוא 12.7*12.7*3.3 יאללה תמונות:

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

שמעתי שההמלצה הכללית במקרה הזה היא AC freezer 7 pro אבל גם שמעתי שבזמן Load המאוורר דווקא מייצר רעש לא מועט.. ישנם גופי קירור יותר שקטים של Thermaltake כגון הBigtyp 120 אבל הם נראים לי ממש הגזמה (מחיר, גודל, משקל) בשביל מעבד שבכלל לא יעבור OC... האם קיים גוף קירור באזור ה 100-200 ש"ח שיהיה שקט במיוחד למעבד הנ"ל? תודה.

8. Started by SMSM,

http://heatsinkfactory.com/cgi-bin/HFAstore.pl?user_action=detail&catalogno=HS-005

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Shane McMahon,

יש לי סוקט 478 פנטיום 4 3 ג'יגה..... 47-50 מעלות(בזמן כתיבת ההודעה אפילו 52!) האם התוצאות נורמליות ? יש לי קירור סטוק שני מאוררים של 120 ואחד של 80

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. Started by subarel,

שאלה חדשה בתגובה השלישית.. | | | / \ / \ '' [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by אנימשוגע,

אני צריך המלצה למאוורר למעבד סלרון 2.8 סוקט 775 שיקרר טוב ושיהיה שקט תודה מראש לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by HitmanX,

כל פעם שאני מעלה בביוס את ה-FSB ל-146 הכל עובד טוב המחשב עושה POST מגיע לוינדוס וישר אחרי ה-WELCOME עושה איתחול, וככה כל פעם. יש פיתרון ? המפרט שלי : מעבד Pentium Northwood 1.6A 1600@2317 1.5V לוח אם Gigabyte GA-8S655FX Ultra זיכרון 256 מגה ג'נרי כרטיס מסך Saphire Radeon 9600XT 256MB ספק TSUNAMI 350W אני לא חושב שזה בגלל בתחממות כרגע יש לי SPARK 7+ יושב טוב על המעבד (בדקתי) ועובד על מקסימים ואת ה-AGP וה-PCI נעלתי ל-66 ו-33

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by EAD,

היי יחד עם הלוח האם הזה, לא מגיע חוברת שמכילה מידע על BIOS עצמו כלומר יש חוברת על מבנה הלוח וכו', אבל לא על הBIOS מישהו יכול לעזור? וגם אני מחפש מדריכים ברשת והסברים בכלל על הBIOS של DFI וכל הנושא של "ג'יני ביוס" וכו' פשוט זה לוח עם BIOS שונה לחלוטין נניח מASUS או ג'גה בייט שרגיל ורוצה יותר מידע ופירוט וכו' תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. היי האם יהיה הבדל משמעותי ? תודה

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by EliranB,

יש לי מעבד Pentium D 830 עשיתי לו אוברקלוק ל3.5Ghz והטמפ' עכשיו היא 42 (2 הליבות פועלות על 30% בממוצע) והמתח 1.36v האם האוברקלוק בסדר ? (אני עם BigTyphoon ומשחה טרמית של ArcticSilver MX-1) עד כמה אני יכול למתוח אותו בלי לגרום לו נזק ? אני לא רוצה להסתכן עם העלאת מתח ....

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by azuradragon,

אני צריך לקרר ארבעה כרטיסי זיכרון ddr2 יש לכם המלצות למשהו לא יקר עד 200 ש"ח לכולם ביחד?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Cyron,

שלום המעבד כנראה, E7400, לא החלטתי סופית עדיין (אולי 8400 ) צריך המלצה ללוח טוב בסביבות 500-600 תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. שלום לכולם, אתמול ניגשתי לחנות של לוג'יק ברמת גן כדי לקנות מאוורר למעבד AMD שלי. אין עליו OCניגשתי לשם מההתחלה בגלל שבדקתי לפי תוכנה AIDA והטמפרטורה היתה 63 +- הם המליצו לי לקנות את האוורר של VANTEC אף לאחר ההתקנה הפעלתי את המחשב שוב ל10 שעות בערך והטמפרטורה היתה 55 +-. איך המאוורר? עלה לי 179 ש"ח. האם הטמפרטורה נחשבת בתווך התקין? ואם אני רוצה או ירצה לעשות OC אז המאוורר הנ"ל יתאים?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  19. מחפש המלצה לפיתרון קירור שקט שיעשה את העבודה (לא למטרות oc - לפחות לא עצבניות). יש למישהו ניסיון עם Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 ?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  20. השאלה בכותרת...

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by kaki356,

E4500+Tuniq Tower או E2180+Thermalright Ultra 120 Xtreme עם שני S-FLEX

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  22. שלום יש לי אינטל סלרון 1.7 צילמתי השבוע את הגוף קירור ואת המאוורר שיושב עליו שבא עם המחשב (לא קניתי אותו בנפרד).... עכשיו השאלות שיש לי הם: 1. האם הגוף קירור טוב? או מעפן? 2. כפי שתראו בתמונות המאוורר שיושב עליו קטן מאוד אז האם לא כדאי לי לשים עליו מאוורר 120 מ"מ ? (אין לי בעיות של חום במעבד פשוט יש לי מאווררים ספרים - וגם אני לא רוצה לקנות מאוורר למעבד ב 180 שקל כי בכל מקרה עוד חודשיים אני קונה מחשב חדש.. ). 3. כפי שתראו בתמונות הגוף קירור והמאוורר מוחזק ע"י בית כזה שחור מפלסטיק שמחזיק הכל, עכשיו אם אני רוצה לשים על הגוף קירור מאוורר 120 מ"מ אז איך אני אתפוס את שניהם ביחד צמודים למעבד? זה לא יכנס בתוך התופסן שקיים עכשיו (תמונות מצורפות). תודה מראש... נ.ב אני רק…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by bbvv,

need help צריך לבנות מחשב חזק , האם מישהו יכול להמליץ על מחשב אחד (לא חווה)הכי מהיר שיש ( כסף לא בעיה, מחשב לעבודה עד 40000).

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by GRiM,

1. המאוורר הקטן, בגודל 8 ס"מ: 2. אחיו הגדול של הקטן, בגודל 12 ס"מ וחיבור לחשמל (שקט מאוד!): מה דעתכם? האם כדאי להרכיב את הגדול במארז ולגזור לו חלון?

• 13 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by Psyco_Dad,

אני יודע שעניין זה הוא עסק מסוכן למדי אבל אני רוצה לפתוח את המכפלה המזדרגגת של המעבד שלי. המפרט שלי הוא : AMD 2000XP (palomino)12.5 *133 לוח אם : GA-7VAX 512 333MHZ קירור מסיבי למעבד + 7 מאווררים למארז זה מה שרלבנטי לפי דעתי אני יודע שיש קומבינה על ידי קיצור שני רגליים במעבד.. השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה לדוגמא שמעתי שמישהו כאן עשה את זה עם עפרון......... אז יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים