אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
האם הGigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 הוא כרטיס שאפשרי לעשות עליו אוברקלוק?(למעבד/כרטיס מסך/זיכרון)? והאם אפשר לעשות אוברקלוק לAMD Athlon 64 3000 (939-pin) ולהשוות אותו נגיד ל3200+/3500?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי שלושה סוגי זיברונות במחשב אחד PC100 אחד PC125 ואחד PC133 אבל יש לי בעיה כולם על 83 מגה הרץ התיזמונים הם 2.0.2.2.5 ואני לא מצליח להעלות אותם. יש למישהו רעיון מה לעשות?? איך להמהיר את הזיכרונות??
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שניתן לקרוא בצד ימין, ולמי שאין כח, אז זה AXP2100, עם 512 מגה זכרון של סמסונג, הזכרון הוא DDR266. בנוסף, נפל לידי סטיק בודד של 256 מגה, גם של סמסונג, אבל DDR333. המחשב כרגע עובד על 157 מה"צ FSB, ועושה פוסט עד 162 בקושי. ושאלתי היא מה עדיף לי, בהנחה שהמכונה שעוברת OC היא מכונה למשחקים בלבד? 256 מגה DDR333, או 512 מגה DDR266? האם יש סיכוי שהמערכת תעבור את ה-162 מה"צ FSB עם הזכרונן החדש? מערכת ההפעלה היא WINXP. תודה!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי אוברקלוק קבוע לפני הרבה זמן ואני לא מרגיש את האוברקלוק לכן רציתי לדעת אם עשיתי הכל נכון בהגדות של הביוס ואם ניתן לקבוע הגדות יותר יציבות. אז הנה כמה תמונות של ההגדות שקבעתי בביוס : 1. 2. 3. תודה..
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
התקציב נע בין 150 - 300 שקלים לא יותר אפשר לימצוא משהו טוב בכסף הזה?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אני מחפש מאווררי מארז 80 מ"מ, כאשר הפרמטר החשוב ביותר הוא השקט (DB), לאחר מכן כמובן בא פרמטר דחיפת האויר. המאגר שם בחנות (www.newegg.com) הוא עצום, ואיני יודע במה לבחור. העניין הוא שאני יכול לחפש ע"פ הנתונים היבשים באתר את המספר הכי קטן בדציבלים, אבל ידוע שחברות רבות רושמות נתונים בהגזמות (TT למשל), חוץ מזה שיכולות להיות טעויות באתר גם. ולכן אני מחפש המלצה למאווררים הטובים ביותר שיהיו ל-80 מ"מ, כך שיהיו השקטים ביותר עד כמה שאפשר ל-80.. תקציב אין לי, אבל ממש אין לי צורך ואני לא מעוניין במאווררי TC, או מאווררים בעלי פוטנציומטרים לכן התקציב לא אמור להיות גבוה במיוחד לדעתי.. חוץ מזה, המאווררים צריכים להיות בעלי חיבור מולקס, כי אני לא מעוניין לקנות עכ…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הי. מה דעתכם על הקיט החדש הזה? http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0103/cl-w0103.asp אך נחשבת המשאבה הזאת? בהנחה שאיני מעוניין ב EXTRIM COOLING אלה בהחלפת מערכת האויר שלי בקרור מיים. ובהנחה שיש לי כבר את מערכת BW שלמה .. ובהנחה שהC2D הוא מעבד קריר
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס מסך ATI HD 3850 והטמפרטורות שלו הם: במנוחה: 40+- מעלות במאמץ: 80+- מעלות האם הטמפרטורות האלה טובות? יכול להיות שינוי כזה קיצוני? ואיזה טמפרטורות טובות לכרטיס מסך הזה?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני פותח בזאת רשמית :yelclap: :silly: סתם אנחנו מתכננים הזמנה קבוצתית לבלוק של CHILLY1, מי שצריך את זה יודע את זה, המחיר, הינו 400 שקל(בלוק+משלוח+מע"מ, המחיר יכול להשתנות במקצת), ליחידה אחת, בכדי להזמין, יש צורך בלפחות 10 אנשים, *** מדובר במחיר עלות *** כרגע מזמינים: Swimmer(אנוכי) FeedMe ...... כל המעוניין להצטרף, שיוסיף הודעה בפוסט. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ההיתלבטות היא בין הZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP לבין הArctic-Cooling VGA Silencer Ver.3. כמובן שהמטרה העיקרית היא להגיע כמה שיותר רחוק אם הOC ב9700NP. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי Intel Celeron 2.6 Intel Rocklake D865 PERL 1024 Mb RAM DDR Nvidia GeForce FX 5200 ובעוד שבוע בס"ד אני יקבל מחשב חדש עם המעבד החדש שמגיע לארץ Intel Itanium 2 ואיתו עוד חלקים יותר טובים... ;D עכשיו עשיתי OC והצלחתי להעלות רק ב-4% כי זה המקסימום שהלוח נותן לי :'( והגעתי ל 2.7 Ghz וגם עשיתי OC לכרטיס מסך והגעתי ל... Core Clock: 350 Mhz Memory Clock: 461 Mhz השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות וכיצד.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי את האפשרויות האלה בביוס ורציתי לדעת למה הם משמשות? והאם אני יכול לבטל\להפוך לזמין לטובת אוברקלוק גבוה יותר והאם יש סיכונים בכך או האם זה מזיק לחלק או יותר במחשב שלי
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי ATI radeon 9600PRO והוא מתחמם בטירוף בגלל שהמאוורר המקורי שיא הדפוק אני רוצה לשים קריסטל אורב אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לו אם מישהו יודע אם הוא מתאים תגיבו ואם הוא לא מתאים תמליצו על משהו שכן מתאים
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום עומרי: אחרי חילופי ההודעות אתך, החלטתי לפתוח את השאלה לקהל הרחב, לשמוע דיעות לפני שאני מתחיל לכתוב מכתבים ל DFI. אני עובד עם המפרט שפירטתי בצד ימין בהודעה. הגעתי ל OC יציב עם באס 264, מכפלה מקורית של 11 וזכרונות עם מחלק 180Mhz, סה"כ 223Mhz. מתח מעבד: 1.5V. מתח זכרונות: 3.22V. מתח צ'יפסט: 1.59V מתח LDT על 1.3V אוברקלוק מקסימלי לא יציב: 269Mhz. מה שמפתיע ומאכזב מאוד הוא שכשאני מוריד את המכפלה ל10 ומעלה באס אפילו במעט ל270 חלונות לא עולה כמו שצריך. אני מקבל מסך מוות כחול עם בעיה ב ACPI.SYS. חשבתי שזה חד פעמי, אחרי עוד מספר רסטרטים היו פעמים שחלונות עלה ופעמים שלא. בבאס 280 כבר בכלל אין על מה לדבר. חלונות לא עולה כלל והמחשב עושה רסטרט לעצמו. המגבלה היא לא מה…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כמו רבים וטובים אני גם רוצה לעשות פאנל מהכיסוי לכונני 5.25 שלי. לא פאנבאס הציוד שיש לי הוא: הפאנל. כבל מאריך שטוח ליציאה של המידי (ג'ויסטיק) זכר/נקבה חיבורים לכרטיס קול (כמו של אוזניות אבל מתחברים לפאנל) USB (מהלוח אם) השאלה אם מישהו מכיר אתר עם מדריך כללי בנושא שייתן לי רעיונות נוספים אולי או שיקל עלי את העבודה. תודה חברה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך עושים UNLOCKED לXP1600 אבל רק מי שיודע שיעזור לי והאים זה מסוכן
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר של ה INFINITY? דרך הביוס או תוכנות כלשהן? יש לי במחשב מתחת לספק מאוורר 120MM יש לי אפשרות להגביר את המהירות שלו גם? אם כן הייתי שמח להסבר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB PCIe DDR3 מה עדיף קירור אקטיבי או פאסיבי? *אני לא עושה OC וכל הדברים האלה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
עברו עליי ועל המחשב שלי כמה חודשים מלאי תהפוכות. לשווא ניסנו יחד לפתור את הבעיה שהייתה לו. עברו עליו שינויי ושדרוגי חומרה, והיום סופסוף אני יכול להגיד שהוא החלים במלואו ונראה טוב מאי פעם. ואלה השינויים (אפשר להשוות אותם למפרט שמופיע אצלי - טרם עדכנתי אותו): זכרונות הוחלפו ל: 2X Corsair xms 1GB 800Mhz CL4 4-4-4-12 - 2.1V מארז הוחלף ל: Lian-Li PC101A (באמת שלא התכוונתי להחליף מארז, אבל כשמציעים לי ליאן-לי ב-300 שקל - ברור שאני אקח) לוח הוחלף ל: Gigabyte GA-P35-DS3L ובקרוב גם המסך הזקן שלי יוחלף בASUS MW22. סתם, כי בא לי לשתף (אחרי היעדרות ממושכת) עריכה: עכשיו כשיש כמה דקות לנשום, אפשר להראות תמונות. הוא עדיין לא מסודר בשיט בפנים, אני מבטיח להיות ילד טוב ולסדר את הכ…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מפרט בצד. אני כרגע יושב על 4.2Ghz למעבד, במתח של 1.424 תחת מאמץ. קראתי ברחבי הרשת וראיתי שמעבדים כמו שלי (סטפינג E0) רצים בכזאת מהירות עם מתח הרבה יותר נמוך..אני יודע שזה משתנה ממעבד למעבד אבל זה ממש קיצוני. עוד דבר, אני יציב ב442*9.5 , אבל לא ב495*8.5 (הלוח שלי עובר 50 לופים של הבדיקה של אינטל על 500 באס , 1.34 גשר צפוני) למרות שאני נותן לו את אותו מתח. אני כבר לא רוצה לעלות במתח כי זאת מערכת 24/7 והטמפ' שלי מתחילה להראות מוגזמת מבחינתי.. אם יש צורך אני מעלה כל סקרין שוט / template . אודה לכל העוזרים. יובל
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב ב sky pc וביקשתי מהם לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג E7300 2.66 ברשתותי ויסטה 64 ביט והוא מזהה לי את המהירות המקורית. איך אוכל לדעת שנעשה האוברקלוקינג?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם צריך למרוח היטסינק ? כי בהוראות אין וגם יש קצת מתחת למאוורר
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היי אני הולך לרכוש את גוף הקירור הזה לאחר מספר רב של ביקורות שקראתי עליו. מה שהכי חושב לי זה שקט ואחרי זה ביצועים טובים כי המטרה היא אוברקלוק של 1700 על לוח NF2. לא מצאתי משהו אחר שתואם או מספק יחס טוב יותר בנושא מאשר גוף הקירור הזה. בטוח יש לא מעט אנשים שקנו אותו והרכיבו אותו , היתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים עליו , לאיזה מעלות הגעתם איתו ועם איזה מעבד ואיך הוא אצלכם באוברקלוק, ובכלל אם אתם מרוצים ממנו או לא 8) בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-