עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי אובר נחמד לכרטיס שלי אבל אני רוצה עוד והרבה!! אז חשבתי ליקנות את זה = http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 הוא טוב?? והאם מישהו שהישתמש בו יכול ליגיד לי כמה מעלות הוא הוריד לו בתודה שגיא

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  2. Started by killer47,

אני ממש ממש חדש בזה ואני מבקש שמישהו פה יתן לי מדרעך טוב אך עושים את זה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  3. בדרך כלל (מיולי עד סוף אוגוסט), הכרטיס מסך היה על 58 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 55-56 במנוחה? האם זה נורמאלי? כנראה בגלל שהמזג אויר התקרר טיפה? או אולי זה משהו אחר? (בכל מקרה יש סיבה לדאגה?)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. קרה לי משהו מוזר מאוד... אתמול עדכנתי את הדרייברים שח הכרטיס מסך לגרסת בתא מהאתר של NVIDIA ועכשיו כשאני בודק מה הטמפ',אני רואה שהיא קפצה מ-50 ל-60????? מה זה צריך להיות???? ד.א אני אם הסיילנסר על הכרטיס...

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  5. טוב אתמול התקנתי במחשב שלי את הביג טייפון ללא ספק שיפר לי את המעלות במונחה המעבד נע בין 31-35 ובמאמץ בין 40-43 כשהוא דיי יציב על 41 פה ושם קפיצות למטה ולמעלה . תמונות של הגוף קירור ;D http://img203.imageshack.us/my.php?image=pict00018nb.jpg http://img236.imageshack.us/my.php?image=pict00026wy.jpg http://img345.imageshack.us/my.php?image=pict00036do.jpg [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by Vector13,

הזמנתי צלעות קירור חדשות, אמורות להגיע שבוע הבא, תנו קצת FEEDBACK: http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH(3D%20Cooler-Ultra%20GT).htm#

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by חובב,

יש לי כרטיס מסך ישן ורציתי לדעת אם מישהו פה עשה לו איזה מודינג כי אני רוצה לשים איזה צלעות קירור ממש כבדות שיש עליהם מאוורר..... אם למישהו יש הצעות איך לחבר את הצלעות בלי שהם יפלו זה ממש יעזור תודה! :smile1: :smile1: מקווה שזה המקום הנכון...או שהייתי צריך לשים את זה בפורום של הגרפיקה......

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  8. קניתי מארז סמוראי ויש שם רק מאוורר אחד בצד אז רציתי לדעת איזה מאוורר כדאי לי לקנות כדי להוסיף אותו למארז כדי שהמארז לא יתחמם יותר מידי.. תביאו לי בבקשה קישור למאוורר מהאתר http://www.logicpc.co.il תודה! ;D

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  9. Started by alia,

בוקר טוב-רציתי לשאול לגבי כרטיס המסך mx 4000/128 mb ברמת העקרון,מה הכדאיות\תועלת בהמהרה של הכרטיס הספציפי הזה(אני יודע מה הסיכונים) האם o.c "כסאח" יביא ל שיפור ניכר ? הבנתי שהכרטיס מיסודו הוא חלש אך אין באפשרותי לשדרג כרגע יש סיכוי שמשחקים שלא עובדים כיום כגון need for speed 2 יעבדו לי עם ביצוע oc? שעון הליב הבסיסי הוא 287.5 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  10. Started by joni,

שמעתי שבחלק מה- MB יש אפשרות לפתוח את המכפלות ידני ע"י הסרת הלחמה או שינוי ג'אמפרים. עכשיו יש לי את סוג d אז מזה יש לי שתי שאלות 1 זה אפשרי בסוג הזה 2 אם כן אז איך אתר / מדריך ... תודה ..

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  11. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,יש לי מעבד יחסית חזק,INTEL Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT שזה מעבד מעולה (רק חבל שהוא 32 BIT,אבל אני לא דואג,ויסטה תצא גם בגירסאת 64 BIT) עכשיו אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ולראות עד כמה אני יכול לשפר אותו. יש תוכנה מיוחדת לזה? ואם כבר אפשר מדריך אליה?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by djez26,

יש לי מעבד amd 2800 barton הסטפינג שלו הוא AXDA2800KV4D T844965B41339 AQYHA0408WMPW 1999 AMD מה זה אומר ? איך הוא? תודה........

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  13. Started by Gilo2005,

אז ככה עשיתי אוברקלוק ורציתי לדעת האם זה בסדר שהמתח כול הזמן קופץ מ 1.648 וולט ל 1.664 וביחד עם זה המהירות של המעבד גולת בטיפה אז רציתי לדעת אם זה מסוכן או לא במצב עבודה רגיל והאם זה מסוכן אם תהיה אפסקת חשמל?

• 4 תגובות
    • 414 צפיות
  14. Started by killer47,

אני קונה את זה: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology וגם מערכת קירור מי מים HIGH END......ואני מבקש מדריך טוב אך עושים OC למעבד...אם אפשר עם תמונות ;D תודה מראש

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  15. יש לי מארז של טרמלטק soprano ויש לי לוח אם dfi nf4 lanparty 939 לא תיהיה בעיה של מקום במארז? בעיה תיהיה כי המאוורר גדול אבל אני מתכוון לבעיה שהוא בכלל לא ייכנס לשם או שיהיה מרווח של 2 סנטימטר מהדלת של המארז ואם אתם יכולים להגיד לי מנסיון אישי שלכם אם זה מאוורר טוב ביחס למחיר? תודה

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני חושב לקנות את הקירור, נכון לעכשיו אני עם מובייל אקספי עם אוברקלוק של 500 מגהרץ ומתח של 1.75 עם טמפרטורה של 55 במאמץ, וזה על 4000 סיבובים בדקה עם וולקנו 12 ואני מרוצה ממנו. יש למשהו מעבד כמו שלי ואת הטייפון שיפרסם, וסתם מעניין אותי מה התועלת שלו אצליכם.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Swimmer,

מאחר וחופש סוכות הבא עלינו לטובה מתקרב, ואיתו 7 ימי עבודה =) חשבתי להחליף את ה-BT שלי, המחשב עצמו דיי יבש, ואני מעוניין להאיר אותו קצת (את ה-Tribe נאיר עם קטודה או שתיים) ותמיד חשקתי במים וגם עם הזמן להשפר את הקירור מים[אם וייקנה](בלוק + פלטייה)[אולי נשדרג בעתיד] השאלה שלי, האם עדיף להישאר עם הטייפון או לקנות את ה-Tribe? (תיכננתי במקור להזמין קירור מים מ-DD אבל אין תקציב לזה) קישורים: Tribe: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0020tribe/cl-w0020.htm

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by AdiR^SiNaI,

יש כזה אפשרות לבנות מאוור במקום לקנות? או שיש מדריך באתר ? ועוד משהו בלוח אם יש רק 2 מקומות לחבר מאורר אז נגיד אני רוצה 3 מאוררים איך אני מוסיף עוד אחד אם אין לי חיבור בלוח?? תודה.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  19. Started by elad the master,

רציתי לדעת ולבקש את עזרתכם במציאת השיא של הכרטיס מסך: MX420.. תודה למי שימצא תשובה..

20. Started by BigO,

שלום איכן ובאיזה מחיר ניתן לקנות מדבקות טרמיות עודד

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by iakovl,

אני לא מציין את החנות, אבל מי שרוצה למצוא ימצא קירור לצ'יפסט אני מציין פה את המחיר מהסיבה הפשוטה, הוא נמוך בטרוף 67ש"ח!!! כל מי שרוצה קירור מיים זול, למהר ולקנות קירור לצ'יפסט פה אני מציין את המחיר מהסיבה שהוא גבוהה בצורה מטורפת לקירור אוויר 122ש"ח ועוד צריך לזכור שהוא לא מתאים לכל לוח והנה שאר הדברים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Xane,

כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק ל-3800+ שלי מ-2.0GHz ל-2.4GHz, עכשיו השאלה היא האם אני יכול להגיע לתוצאה הזו גם עם הזכרונות האלה? - PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 התזמונים לא משהו ל-OC אבל לא נראה לי שיש השפעה כזאת, הרי אני לוקח לוח של DFI.

• 1 תגובה
    • 380 צפיות
  23. Started by UBS,

ע-ר-י-כ-ה ענקית תודה לכל המגיבים אני עכשיו תקוע עם הכרטיס מסך העלתי לו את הליבה והזכרונות ל 497/1377 וב 3DMAR05 אני מקבל 8537 נקודות עכשיו גם עם אני מעלה את הזכרונות בטיפה והליבה בטיפה נהיים לי ארטיפקטים (אני בודק ב ATI TOOL ) אבל מה שבעצבן זה שהליבה קפואה 38 מעלות במנוחה ו55 מקסימום במאמץ אבל עדיין אם אני מעלה את הליבה אפילו ב3 HARZ נהיים פווול ארטיפקטים אני אשמח לדעת אם יש דרך אחרת לסדר את זה דרך אגב אני עושה OC דרך התוכנה של GAINWAR - EXPERTTOOL תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by kattash,

ADA3500DAA4BP LBBLE 0521DPMW סטפינג טוב ל OC או לא?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  25. ובבדיקה שערכתי המאוורר עובד על 1400 סל"ד והמעבד לא חם מה שכן מתחמם הוא צלעות הקירור של כרטיס המסך (חם מאוד) radeon 9250 מה ניתן לעשות כדי לבטל את ההודעה ואיך ניתן לקרר את כרטיס המסך תודה גדולה מראש ושנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים