עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, ברשותי מארז Compucase 6A21 עם ספק HEC 400W בחרתי במארז הזה על פני ה 6A19 כי הוא נראה קצת יותר טוב לטעמי וגם קיבלתי אותו עם ספק 400W במקום ה 300W של ה 6A19 ובאותו מחיר. המארז כולל במקור שני מאוררים של 120mm . אני חושב שהמאווררים מייצרים יותר מידי רעש כי זה רעש שלא ניתן להתעלם ממנו ואין לי שום מאווררים אחרים לא ב M.B ולא על ה 6600GT קראתי כאן בכמה מקומות שה 6A19 יותר שקט מה 6A21, האם זה נכון? והגיוני? איזה מאווררי מארז 120mm שקטים ניתן להרכיב במקום? בחיפושי ראיתי שרוב המאווררים עם CFM גבוה (50-75CFM) מיצרים רעש די גדול 32-35DBa ואילו השקטים יותר מיצרים CFM נמוך שלא בטוח מספיק לאוורור נאות.

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by Cowerd,

יש לי את המארז Antec P160 ולוח אם dfi lanparty SLI-DR איזה גוף קירור הכי מומלץ אין הגבלת תקציב... אבל שיהיה אוויר

3. Started by Monstalicious,

יש לי Epox 8kda3j Nforce 3 250gb השאלה האם אני יכול לחבר עליו את הטייפון הגדול האם יש לי חורי עיגון בלוח? פשוט אני לא ממש רוצה לפרק את הלוח כרגע כדי לבדוק, זה סיבוך במארז שלי. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

שמתי לב שבשוק ישנם המון מוצרי קירור להארד דיסק.. עכשיו .. למה זה באמת הכרחי ? עד עכשיו לא שמעתי על הארד דיסק שנשרף מחום, למרות שידוע שהוא מתחמם מאוד 0_o וכפי הידוע לי, הוא לא מתחמם עוד אם עושים למערכת OC, אז למה באמת צריך את אותם אמצעי קירור ? שווה לקנות http://www.comp-il.co.il/product.asp?cat2cat1id=1421&Cat2ID=1698&pid=FNVARSHDCA לSAMSUNG 160GB SATAII החדש שלי ? **אני לא OC**

5. Started by BigO,

אף אחד לא הצליח לעזור לי למצוא איך להשיג מדבקות טרמיות ו/או כמה הן עולות !!! ואולי בכל זאת ??? עודד

6. Started by amiel18,

איך עושים OC ל-FX5200? ועד כמה הוא יכול להגיע. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  7. אני רוצה לדעת אך פותחים צינורות בכללי דרך תוכנה/BIOS/לוח אם וכו.........,אם כל הכרטיסים תומכים בזה?....בכמה אחוז זה משפר את הביצועים ואם אפשר אז גם בערך אך עושים את זה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by roeiw,

מאיפה אני משיג כזה? http://images.google.co.il/images?q=tbn:WXebkWo_r2YJ:www.de.tomshardware.com/motherboard/20031110/images/gigabyte_nb_fan.jpg

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  9. סטפינג : 0522tpmw קרח יבש, טמפרטורת סטוק = מינוס 25. מקסימום מתח 1.69v מקסימום SS http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=40909 SUPER PI 1M SUPER PI 32M על מספרים נמוכים כי נגמר הקרח תצוגת אופנה ;D

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. הלוח אם הוא: Gigabyte K8NF-9 אני ממש לא מבין לאן לחבר את הברגים Type B... וגם נרמז לי להשתמש ב-Type A (ארוכים יותר ודקים יותר) עם האומים המסופקים. המדריך לא מובן לי תצחקו כמה שבא לכם האם מישהו עם הקירור הזה יוכל להסביר כיצד הוא הרכיב אותו ? :-* אם מישהו רוצה להסביר ב-ICQ, תוסיפו אותי (רק לא יותר מידי, הרשימה שלי כבר ארוכה מספיק)

• 65 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. ואיפה אפשר להשהיג בארץ הנה קישור http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0257-blueorbii-2/cl-p0257-2.htm תודה מראש אדם

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by killer47,

איפה בביוס(בכללי,או איפה לכם)יש את האפששרות של שינוי המכפלה?! וגם מישהו יכול להסביר לי מה לעלות ומה להוריד?! תודה

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  13. אוקיי, החלטתי שאני ילך עליו במקום הX800GT של POWERCOLOR... 1. מה הסיכוי בערך שאני יוכל לפתוח את כל צינורות העיבוד בכרטיס הזה ? 2. איך עושים את זה ? 3. האם הקירור סטוק שבא עם הכרטיס יחזיק את הצינורות הפתוחים ? 4. מה בערך יהיה ההבדל בביצועים בין ה 6800LE פתוח הצינורות (בלי OC) לבין x800gt (בלי OC גם) 5. האם ניתן לעשות לו OC בנוסף לפתיחת הצינורות עם הקירור סטוק ? תודה רבה לכם, love hwzone

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Dawn,

מה זה איך זה נכנס למחשב ??? איזה גודל יא אללה בטח צריך מארז חדש רק בשביל זה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lmlm,

שלום, ברצוני לעשות OC למעבד Intel pentium 4 1.6 האם אפשר לעשות למעבד הזה בכלל? ואיך אני עושה? כנ"ל לגבי כרטיס מסך 9200 READON תודה לעוזרים

16. Started by mor1989,

מערכת : ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ?A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? ?512Mb 400MHz Kingston CL3?x2 GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? ?Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? אגב העלתי לו מתח ל 1.475 לא יודע למה ב CPUZ זה מראה 1.520 V אז זה מוזר אל תתיחסו , ואין ארקטיפקטים. עבר OC , אין קירורים שהוספתי איך שזה בא ככה קיבלתי =) עבר OC נחמד הנה תמונות : http://rotter.name/User_files/nor/433ea0fb0c4838f7.jpg http://rotter.name/User_files/nor/433ea51f2560b82d.jpg הצעות ושיפורים התקבלו בברכה =) !

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  17. אני לא יודע אם זה שייך לקירור או למודינג אז שמתי את זה פה. תמיד אני רואה שעושים מאוורר למעלה שיוציא אוויר ומאווררים מאחורה וקדימה אבל למה לא לעשות מאוורר בתחתית המארז שיוציא אוויר וגם יתן אור מתחת למארז ? בטוח שיש אנשים שאין להם מקום מתחת למארז והרבה יגידו שאין בזה תועלת כי המאוורר חסום בערך 50% בגלל הכרטיס מסך או כל כרטיס אחר שנמצא מעליו וגם בגלל שהוא למטה אז אין לו ממש מקום להוציא את האוויר אבל מבחינה של סירקולציה זה מעולה לדעתי וגם מוציא את כל האבק שמצתבר בתחתית המארז. אם תוכלו להביא לי סיבות למה כן ולמה לא זה יהיה מעולה! תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kobibo,

בא לי ללכת על מחשב חדש שיהיה בעיקרו מבוסס על חלקים פסיבים ( ללא מאווררים ) לא מתוכנן O.C. בחרתי כבר כרטיס מסך : Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Bulk. בחרתי לוח ללא מאוורר על הציפסט : Abit AN8 ULTRA NVIDIA NF4 Ultra. ועכשיו אני חושב ללכת בכיוון הזה גם לגבי הקירור על המעבד ורציתי לקבל את המלצכם לגבי :Thermaltake Sonic Tower No fan CPU Cooler במידה ואני לא אוסיף לו מאוורר האם עדיין הוא יעשה את העבודה וישאיר את המעבד על טמפרטורת נמוכות יחסית ? האם מחוייב שיהיה לפחות עליו זרימת אוויר ?

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  19. הזמנתי מעבד כזה ולוח אם של ג'יגהבייט (GA-K8U ULi Chipset) ואני רוצה להוסיף לו גוף קירור או גוף קירור כולל מאוור, לא למטרת המהרה אלא שיהיה כמה שיותר שקט...רצוי שיהיה קיים ב www.logicpc.co.il

20. Started by killer47,

אני מבקש מי מי שיודע או יכול לעזור אני צריך תוכנה לעשות OC לכרטיס מסך של NVIDIA אני חדש בOC אז אם אפשר תוכנה לא ממש קשה! תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  21. איזה קירור טוב יש לכרטיס מסך GeForce 5200?

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by Void,

יש לי PINE XFX GEFORCE 6600 128DDR דרך הדרייבר הוא לא נותן לי מעל ליבה:422 זיכרון:710 תוצאה ב3dmark05 - 2419 (לא משהו) ניסיתי את הפאוור סטריפ העלתי 450 ליבה 750 זיכרון העלתי 3dmark התחלתי איבחון אחרי שנייה היה ארטפקטים והמחשב עשה ריסט... יש על הצלעות קרור שניי מאווררי 60 ס"מ + מאוורר של טרמלטק(SF2) שנימצא על החלון בידיוק מול הכרטיס(75 CFM הכרטיס ממש קר כשנגעתי בצלעות ובכרטיס עצמו..). מה אפשר לעשות? והאם לכרטיסים של XFX אין פוטנציאל לOC גבוהה?

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by davis5,

מדובר על מעבד p4 2.66g ולוח p4x400 כראה של dfi הורדדתי את הגוף קירור מהמעבד ואחרי שהחזרתי אותו חזרה בדקתי את הטמפ ע"י cpucool והא מראה לי 70 c יכןל להיות שהתוכנה לא מתאימה ללוח הזה או שזה נוצר כי הגוף קירור לא מודבק למעבד אלא רק מוצמד עלי? תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by mor1989,

שלום לכם , השאלה שלי היא כזאת : כמה מאווררים אני יכול להכניס במארז הבא: ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי תמונה שלו ב פרופיל כמו זה , שמסומן איפה להכניס מאוורר: http://img61.imageshack.us/img61/5451/1231je.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 428 צפיות

דיונים חדשים בפורומים