אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כותרת .... מישהו יכול להביא לי את הקבצים לOC כלומר הקובץ רג'סטרי הזה או מה שזה לא יהיה ... ועוד משהו מה הקירור הכי טוב שקיים שלא עובר את ה400 ש"ח (כרגע הכרטיס 70 מעלות ....) אני רוצה להפוך ל6600 לGT ... אז בערך כמה קווים ( כל קו MHZ אם אני לא טועה .... ) אני צריך להזיז בדריבר של נוידיה ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Asus V84400, קראתי איפשהו שאפשרי לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס הזה, האם זה נכון ? אם כן איך אני פותח צינורות לכרטיסי nVidia ? תודה מראש לעוזרים. Monti
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את הFSB/CPU אבל כאשר אני בודק באוורסט אני רואה שהמכפלה עדיין X10 הדבר היחיד שמשתנה זה הFSB bus Frequency מה הבעיה? כדאי אולי לשחק רק עם הFSB BUS? אם מישהו מכיר מדריך טוב ללוחות DFI אני אשמח לקבל קישור, עד עכשיו אני רואה כל מיני מדריכים אחרים שאינם עוזרים לי כי בDFI זה נראה לי קצת שונה. תודה
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ואני חייב להגיד משהו לפני התוצאות .... אני לא מבין את כל האנשים שמקניטים את הBIGWATER ומערכות דומות ומקטלגים אותן בתור מערכות "זבל" או "לא שוות כלום ....או שהם לא יודעים להתקין מערכות קירור מים או שהם לא ניסו אותן בכלל וסתם מסתכלים על מחיר ומחליטים שכל דבר מתחת ל1000 ש"ח הוא כנראה זבל אנשים ...תנסו בעצמכם ואם אין לכם כסף לקנות ולנסות אז תקראו ביקורות לפני שאתם מגיבים בחוסר ידיעה ( זה הכי מעצבן לראות מישהו שמגיב לשאלה של מישהו אחר בחוסר ידיעה מוחלט וסתם מקלקל לו ) והרי לתוצאות - מערכת BIGWATER עם הWATER LEVEL INDICATOR ובלוק AQUARIOS II לכרטיס המסך טמפרטורות - מעבד - IDLE 23C LOAD 35C כרטיס מסך - IDLE 32C LO…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי קירור למעבד שלי(A64 3000+ S754), בכל מקרה רציתי לדעת אם כדאי לי לחתוך את צלעות הקירור של קירור הסטוק שאני לא צריך ולהדביק על הזכרונות של ה GF 6600 256 שלי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan והיתי רוצה לדעת האם אני יכול להגביר את מהירות סיבוב המאוורר :s05:
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מתחיל יחסית בקטע של הOC... נכון לעכשיו יש לי את המעבד+הלוח שמופיע במפרט (עם הקירור שבא בגרסת BOX)... עכשיו השאלות שלי אליכם הן, לאיזה מהירות אפשר להגיע עם המעבד בOC לא מסובך מידי ואיך עושים בכלל OC למעבד?!?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
Sensor Properties Sensor Type Winbond W83697HF (ISA 290h) Motherboard Name Asus P4S800 Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 29 °C (84 °F) Maxtor 6E040L0 46 °C (115 °F) Cooling Fans CPU 3245 RPM זה המעלות של המחשב באמצע משחק ב Far Cry רציתי לדעת אם זה תקין והאם יש לי סיכוי לאוברקללוק טוב עם הטמפ, האלה מעבד 2.4Ghz motherboard P4s800
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל בתחום העלתי את הFSB/CPU שלי. האם אני צריך לעלות עוד משהו? איך אני בודק אם הכל בסדר? PRIME95 (מה אני צריך להריץ שם?)? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום אז אני די חדש בכל הנושא הזה אז פשוט התחלתי לעלות מתח וFSB והגעתי כרגע ל1.425 ן235 FSB ובדקתי מעלות והמעבד על 44 מעלות במאמץ מלא בפריים וברגע שאני מנסה לעלות ל245 אני עובר בוט וברגע ממש לפני שעולה המסך הזה שמראה את הטעינה של ווינדוס אני פשוט מקבל מסך שחור כזה עם הרבה מריכות וכל מיני דברים היו כתובים שם :[ ונסיתי לשחק עם המתח ולעלות אותו ל 1.45, לא עזר עכשיו פשוט אין לי מושג מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אם משהוא יכול להסביר לי אני אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לא מצאתי אותה להורדה, אני חושב שקוראים לה easytunes או משהו כזה, תודה ! ! !
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=3283 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
טוב, אז אני מחפש קירור למעבד שלי, (פרסקוט, חתיכת תנור מטומטם!) בסוקט 478 (ישן, אני יודע). אמרו לי שהסוניק הוא הבחירה הכי טובה (רק 170 שקל!), האם זה נכון? מה שאני מחפש בקירור זה שיהיה שקט. אני לא מתכנן שום OC, אני רק צריך קירור לתוכנות ומשחקים כבדים (רידיק, FEAR) אז, כדאי לי או לא?
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה קירור פסיבי כמה שרק אפשר ואם לא אז שיהיה הכי שקט שאפשר תודה דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 ASUS A8N-SLI PREMIUM939 1190 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 730 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 815 ¤ 1 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E 2490 ¤ 1 CREATIVE AUDIGY 2 ZS 615 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Thermaltake Silent PurePower 680W Active PFC 870 ¤ 1 Windows XP Pro 64BIT OEM 800 ¤ אני רוצה קירור לזכרונות (2) אני רוצה למעבד כרטיס מסך ואם צריך לצי"פ אני לא יודע ולכונן קשיח אם יש צורך חשוב שתדעו כול זה צריך להיכנס למארז HTPC זהו המארז http://www.lascala…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני קונה את המפרט שבחתימה . אני רוצה לעשות קצת OC , בקשר לכ. מסך , שמעתי שהקירור סטוק של פאוור-קולור יוכל להחזיק את הכרטיס בטמפ' יציבות עד שאני אגיע ל4,900 נקודות ב3dmark05 (ע"י OC ) , זה נכון ? ו-2 , כדאי לי לעשות OC למעבד? אני רוצה OC קטן . איזה קירור ( עד 70 ש"ח ) יכול לעזור לי לOC ? וכמה אני יכול להעלות למהיריות של המעבד עם הקירור .
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card ThermalTake W0009R 420W ואני רוצה לקנות תביג טייפון או איזה קירור שקט אחר בין 100ל-250 שח- שאני יוכל לעשות איתו OC רציתי לדעת עד לאיזה מהירות אפשרית ונורמלית משתמש ממוצע יכול להגיע.....מ... 3GHZ
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מניח שצריך להבהיר משהו פה. אני מתכנן לבנות את מערכת הקירור בעצמי ולא לרכוש חלקים מוכנים. לא כרגע לפחות. שאלה ראשונה: אם אני קונה משאבה טבולה של Atman, האם אני יכול לגרום לה להתכבות יחד עם המחשב? שאלה שנייה: האם יש משאבות אחרות, מהסוג שקונים בחנויות לחיות מחמד, שלא עולה הרבה, אך גם לא טבולה? שאלה שלישית: האם מישהו יודע לתכנת בCNC ויכול לתכנת בשבילי גוף קירור די פשוט מנחושת? שאלה רביעית: למישהו יש מושג איפה מוכרים רדיאטורים במחירים סיטונאיים ובגדלים שונים ומשונים? תודה בכל מקרה, אני מניח שאם אני אשיג מצלמה דיגיטלית, אשתף אתכם גם בפרוייקט המודינג שאני עושה...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
nמה אתם אומרים אם אני יזמין את הספק הזה http://www.lascala.co.il/products-65zf.htm זה יהיה בזבוז של כסף? אני כנראה בעתיד יעשה SLI או שיש לך משהוא באותו מחיר (עדיף פחות) ? תודה דרך אגב הוא עולה 1100 שקל וזה למחשב HTPC
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 12 סנטימטר עם לדים ו 2ball bearing
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
רציתי לקנות מערכת קירור מים לא ממש יקרה ורציתי לשאול אם זאת מערכת קירור מים טובה.. http://pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin בעיקרון אני מחפש מערכת קירור מים כדי שיהיה לי קצת שקט....(יש לי P4 2.8Ghz socket 478)
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קודם כל, אני רוצה שתראו את הפרוייקט שלי..אני מאוד גאה במעבד שלי..חח http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=623 http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41004 וגם הגעתי למסקנה שהסידור של המאווררים במארז משמעותי. יש לי אחד..חח..אבל הזזתי אותו מהצד למאחורה של המחשב, ועכשיו הוא מוציא אויר במקום להכניס, וזה הוריד לי את הטמפרטורה ב2 מעלות[!] ועכשיו לשאלה.. הטמפרטורת מקסימום במשחקים או בתוכנות כבדות היא בערך 46. רק עם תוכנות מאמץ מיוחדות[פריים וs&m] המעבד מגיע לסביבות ה51-2. אני יודע שאלה כבר טמפרטורות לא מומלצות, אבל לא נתקלתי בהן אף פעם בלי תוכנת מאמץ, אז רציתי לשאול אם אני יכול עוד להמשיך, ולא להריץ תוכנות מאמץ. אני שואל עכשיו כי אני לא מצליח…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את מאוורר של המעבד כדי לנקות אותו קצת יותר טוב אבל אני לא מצליח לשחרר יש לו 2 קליפסים כאלה אני פותח אותם אבל זה לא יוצא מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אין לי זרימת אויר כמעט בכלל במארז..רק מאוורר אחד שמוציא אויר..יש לי תיכנון לעוד שניים-שלושה מאווררים, כדי שתהיה זרימת אויר אמיתית. עכשיו אני יודע שהם יעשו רעש[המאוורים] ואני רוצה לחסוך לעצמי את הימי רעש האלה, ולחבר אותם ביחד עם פאן באס. השאלה שלי היא כזאת..משמעותי איזה מאורררים אני קונה? עקרונית, כדי להתאים למארז שלי, הם צריכים להיות 80 מ'מ, והתיכנון הוא מפסק 12 7 ומכובה לכל אחד. אז ב7 וולט, יהיה הבדל משמעותי בין מאורר מיוחד שנחשב שקט לסתם מאורר ג'נרי? אין לי יותר מדי תקציב להשקיע בפרוייקט, אז אני מעדיף סתם מאוררים..אבל אם זה לא ישנה את הרעש שהם יצרו בצורה משמעותית, זה לא יתן לי כלום.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אז ככה אני שוקל לקנות את המוצר הבאה http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0032AquaBayM1/cl-w0032.htm הוא יפה מאוד השאלה היא עם זה יעיל או רק ליופי ? הבנתי שהמיכל מים הזה גם מפזר חום של מים האם זה נכון ? כדאי לקנות ? בתודה איתי
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-