אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך תוצרת GIGABYTE דגם GV-NX66256DP רציתי להאיץ את תדר ה-GPU ואת תדר הזיכרון שעל הכרטיס אך למרבה ההפתעה לאחר ששיניתי את הפרמטרים הנ"ל בעזרת התוכנה שהגיע עם הכרטיס vTuner 2 הפרמטרים חזרו לברירת המחדל לאחר שעשיתי RESET למחשב. האם מישהו יודע איך לפתור את "הבעיה" אם בכלל אפשר לפתור אותה תודה !
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר בלוק קירור שמתאים לזכרונות? מישהו יכול לתת לינק בבקשה
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
איזה מערכת קירור מים מרשימה , מעניין בכמה היא תתומחר בארץ (אם בכלל ..) http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0040symphony/cl-w0040.htm
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה עשיתי למעבד OC קל העלתי את המתח ב0.25V ואת המכפלה ל223*9 הטמפ" שלו הן כמו בתמונה המצב תקין ? כדאי לעשות עוד OC ? וגם איפה אני את הטמ"פ של הכ.מסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היום הצלחתי להוציא מה3200+ שלי 1790 יציב בסופר פי איי אני יכול להגיע עד 2840 והמחשב לא יוצא מהווינדוס אבל לא יציב... החומרה כתובה במפרט והזכרונות הם הקורסייר שלי! 736 מגה הרץ ואני מוכר אותם הלוח דיי מגביל אותי , בנוגע למכפלה אולי אני יקנה LAN PARTY הקירור: סוניק + מאוורר 120 ולצ'יפ TT אקסטרים אם מאוורר דלטא 60 על LOW VOLT אז... הנה התוצאות:
-
- 15 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות סוניק טאוור ואין לי מושג איך לעשות את המודינג הנדרש בכדי להתקין שלושה מאווררים. מישהו עשה ומוכן להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
איך אני OC לכרטיס GTO2 אני לא מתכוון להגדלת צינורות ל- 16 אלא להגדלת מהירות זיכרון לביצעוים של X800XT ... הסתכלתי בקישור הבא :http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/1 ואין שם דרך להגדלת הזיכרון מישהו יכול לכתוב לי מדריך בקצרה לקטע הזה בעברית בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אז מה הטמפ' המומלצת שיהיה למעבד במנוחה? אם זה מעל 50 זה יכול להשרף?
-
- 14 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בחיי שמגיע קצת כבוד ל-TT על הישיבה עם האצבע על הדופק.. החברה שם לא מפסיקים.. :yelclap: TT החליטה להרחיב את משפחת הסיינט קאט שלה (מי שלא יודע, מאווררים שקטים ביותר בעלי ביצועים מעולים יחסית לכמות הרעש.. משתמשים ב"טכנולוגיה" של כונסי אוויר מהצדדים של המאוורר ולא רק מצידו העליון..) עד היום הגדלים של המאווררים במשפחה כללו מאוררים בגדלים של 80 ו-92 ממ, והחידוש הוא מאוורר נוסף במשפחה בגודל 120 ממ אידאלי לכל מי שמעוניין בקירור אוויר שקט ויעיל מאוד (כמעט כל אוברקלוקר...) לדוגמה, מתאים במיוחד לשימוש בשני מאוורים בסוניק טאוור נתוני המאוורר: Product Name Silent CAT Fan Dimension 120 x 120 x 25 mm Fan Speed 1600 +-10% RPM Max. Air Flow 62.2 CFM Noise …
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אוקי אנשים יש לי clowhumer a64 +3200 s754 עכשיו אני לא יודע למה הטמפ שלו מטורופות 50 מנוחה 64 מאמץ עכשיו זה רק ממשיך לעלות ואני יודע שהמעבד מת ב70 אז לא המשכתי לבדוק עד איפה הוא מגיע האם זה נורמלי ? מה הטמפ שלכם (בעלי מעבד כמו שלי)
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מעבד וניס 3000 בביוס החום נע בין 48 ל 55 מעלות ובאברסט בין 44 ל 55 מעלות מה מדוייק יותר ?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
Award Modular BIOS v6.00PG TDB103F מישו יכול לעזור לי... אני לא יודע איך נועלים PCI AGP ואיך מעלים מתח בביוס שלי.. אני פשוט לא מוצא את זה. הלוח אם הוא BIOSTAR M7TDB
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
הלוח אם מופיע במפרט....הצי'פסט הוא KT600 וממה שהבנתי אי אפשר לנעול ..אז חשבתי אולי יש איזו דרך אחרת או עידכון ביוס.......או כל דבר אחר... וקשה אני חייב עזרה(אם אי אפשר אז באסה רק תעזרו....תודה) :s07:
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שמתי לב גם שטמפ' המעבד עלתה בזמן המבחן של הכרטיס מסך, זה צריך להיות כך? והמתחים בסדר?
-
- 10 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בוקר בוקר, אחרי שנתיים וחצי של פעולה דיי רצופה (כמעט בלי לכבות את המחשב), המאורר של המעבד התחיל לטרטר (מה שאומר שהוא מתקרב לסוף חייו הטבעיים והגיע הזמן לשמן או להחליף אותו) אבל לדעתי חבל להתחיל להתעסק עם משהו לא יקר אם אפשר להחליף אותו בקלות. הסתכלתי בהמלצות שיש בפוסט העוגן, אבל מכוון שההיטסינק שלי דיי ישן, לא הצלחתי להבין מה כדאי לי לעשות. האופציות שלי הן כאלה: 1. לקנות SF2 חדש ולשים במקום הישן (יש חיישן מתחת למעבד ולא צריך לפרק את הסיפור הזה כדי להוציא אותו). 2. לקנות איזה מאורר חדש. 3. להתרגל לטירטור (לא, לא באמת ). עוד קצת נתונים : מבחינת טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה (גם אם יש לי חשד שהתוכנה של הלוח אם קצת מרמה) ובמאמץ אני לא כל כך זוכר כ…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
רציתי לדעת אך הקרור הזה אם משהוא יודע ??? וגם איזה קרור הכי חזק ל-6600GT AGP GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי מעבד Amd Atholn 64 3500+ Vince איזה קירור אתם אומרים שעליי לבחור מבין השניים ? Thermaltake BigTyphoon או Thermalright XP-120+Smartcase II 120mm ???
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9550 128BIT/MB של GigaByte עם הקירור הפאסיבי. קניתי אותו בפברואר 2005, לפני שמונה חודשים והוא היה פועל מצויין על 380 לליבה ו250 לזכרון ואפילו יכל להגיע יותר בליבה, ללא שום ארטיפקטים. קיבלתי 1665 ב3DMARK2005 ו-3800 ב2003. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש שיש ארטיפקטים במשחקים והיום החלטתי לבדוק למה הכרטיס מסוגל בATI-TOOL. המקסימום שאפשר להשיג בלי ארטיפקטים זה 280 לליבה (ירידה של 100MHZ) ו-ו220 לזכרון (ירידה של 30MHZ) !! זה פשוט נראה לי מאוד תמוה. הכרטיס מקורר במאוורר 80MM שמחובר לדלת ומעיף עליו אוויר ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? יכול להיות שהדרייברים החדשים של ATI לא מתאימים לOC וכדאי לנסות גרסה ישנה יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני קונה קירור חדש לGTO2 שלי שפשוט משווע למהירויות עצומות ומי אני שיגיד לו לא יש לי התלבטות בין שני אלו... מצד אחד הזלמן מקרר יותר טוב תיאורטית, אבל הסיילנסר מוציא את האוויר החם מהמארז.. חשוב לי גם הקירור של הזכרונות באותה מידה שחשוב לי קירור הליבה.. הסיילנסר נראה כאילו הוא מחמם את הזכרונות במקום לקרר אותם (הצלעות קירור שלו מתחממות מהליבה גם שהיא הרבה יותר חמה מהזכרונות) בכל מקרה, מה הייתם מעדיפים ? רעש לא מהווה פונקציה בשבילי
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
Kingwin - Arctic Liquid Cooler - Self-Contained CPU and VGA Liquid Cooling System תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הי לכולם, לאחר החסרת פעימה לאחר הודעה כאן בפורום ולאחר שראיתי שהסוניק טאוור באמת ירד מהאתר של KSP ( כל זה לאחר שכבר בצעתי הזמנה ושילמתי מראש עבורו ) קבלתי היום כנראה את החתיכה האחרונה שאלה קצרה ביחוד לאלו שכבר התקינו אותו על AMD סוקט 939 ( K8 ),צריך או לא צריך להסיר את התושבת הפלסטיק שבאה על הלוח ( Abit AN8 Ultra ) ? פשוט בהוראות התקנה שקיבלתי איתו צירפו לי עוד דף הוראות מצולם גם על התקנה אלטרנטיבית ל K8 ושם אם אנני טועה לא מפורקת התושבת המקורית של המעבד, שוב איכות הצילום על הפנים אז אודה גם לעזרתכם.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Athlon xp 1800+ עכשיו הוא מגיע בIDLE ל-כמעט 60 ובLOAD הוא פשוט נתקע...עכשיו אני יודע שזה בגלל שקירור לא יושב טוב איך אני מסדר את זה? בדקתי את זה על ידי דחיפה של הקירור לכיוון הלוח כאילו לקרב בין הליבה למעבד והטמפ "צנחה" ב-4-5 מעלות!!!!! עכשיו מה אני צריך לעשות? להחליף משחה? שאגב היא ג'נרית כזאת שבאה עם גוף קירור ג'נרי שקניתי ב-איזה 40 שקל עם מאוור לדים שהיה עליו... עוד שאלה הגוף קירור אמור להיות רופף במקצת? כאילו בעדינות נגעתי בו והוא טיפטיפה רופף...אם זה לא אמור להיות ככה איך אני מתקן?!? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי קירור ביג טיפון+קירור של זזלמן לכרטיס מסך+אני רוצה להחליף את המשחה הטרמית של הקירור ציפסט אני מחליף מודרבורד ואמרתי אם כבר אני צריך לפרק את הכל אז בוא נחליף גם משחה טרמית... אז השאלה שלי היא: האם מזרק אחד של המשחה יספיק לי ??כי הוא רק 3 גרם.... לינק לקניית המשחה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1185 האם זה יוד לי את המעלות של הרכיבים?? או שזה לא משתלם לי? נ.ב אני קונה lanparty (אם זה חשוב במשהו... נ.ב 2 לכל מי שמעונין במודרבורד העכשיוי שלי אז שיצור קשר בפרטי...(אני רוצה עליו 500 ש"ח )
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אחרי שעידכנתי את הביוס לגרסת F8 אני לא מוצא איפה נועלים את תדר הPCI מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן. אני הולך לעשות בקרוב אוברקלוק למעבד שלי A64 3000 ולזכרונות (GeIL Dual DDR400 (512x2 המטרה בהתחלה היא להעלות אותם עם המעבד ביחס של 1:1 האם יש פה מישהו בפורום שכבר התנסה באוברקלוק איתם? כמה Mhz יהיה אפשר לעלות אותם מבלי שהמערכת תיתקע או שתתקבלנה שגיאות? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-