אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
לכמה אני יכול להגיע איתה עם אוברקלוק והאם יש מאווררים שיכולים לקרר יותר טוב ממנה http://img62.imageshack.us/img62/1065/sm25961rj.jpg
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום כרגע גיליתי, (בעזרת תוכנת HWinfo), שה- Auxiliray במחשב שלי ב- 60 מעלות. מה זה Auxiliray, ואיכן ניתן למצא אותו על מנת לקרר אותו.. עודד
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בצד ימין יש את המפרט שלי....רק שיש לי גם כרטיס קול SB LIVE 5.1 שמחובר ב PCI......הקירור אצלי רגיל ודי פשוט ואני לא ממש רוצה להחליף אותו (בגלל זה הוספתי תמונות) ...הבעיה העיקרית היא הנעילה של הPCI ושל הAGP (אני לא יכול לעשות בגלל הצ'יפסט ..) .....רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בחומרה אם אני יעלה את ההרצים של הFSB שבעיקבותם יעלו ההרצים של ה PCI והAGP ....הכרטיס מסך פחות מטריד אותי כי זה במקום לעלות לו את ההרצים דרך תוכנה(בערך.. כי זה לא ממש מראה העלאת מהירות בזיכרונות וליבה כשהורדתי את ההרצים של ה AGP .).....אבל האם הכרטיסים שנמצאים על ה PCI יפגעו בצורה רצינית..וגם כמובן לשאר החלקים מעבד זיכרונות....(512 במהירות 400 ו256 ב333) .....שאלה אם הטמפ' טובה לOC ונזקים..... (כרגע …
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איך הקירור הזה ל AMD 3000+ 939 ? Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 ואם עדיף לקנות מעבד BOX עם אוורור של AMD ? זה חשוב תודה וזה די דחוף ..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הקירור הזה? האם הוא טוב? כמה בערך הוא עולה? למערכת amd
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איזה מאורר קטלניייי ממליץץץ עלייייו בחוםםםם, או בקורררר.. התקנתי אותו הכל טוב ויפה חוץ מהרגע שאני מפעיל ת'מחשב... הוא רושם לי CPU Fan Error Prees F1 To Continue... והוא מראה לי טמפ' וRPM אבל בביוס זה מסומן באדום... מיש'ו יודע איך מבטלים את ההודעה הזאת זה משגע אותי... תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס p4p800se את המעבד הנ"ל וזכרונות ג'נריים אחד PC2100 ואחד PC2700. עשיתי OC למעבד ל- 3.17 כמו שאמרתי, העלתי מתח מ1.55 ל1.6 ולזכרונות נתתי 2.75 - הם עובדים על 208 באס כרגע. טמפ' המעבד נמוכה הן בזמן מנוחה והן בזמן מאמץ. אני לא מצליח לשים אותם בדואל, זה אפשרי בכלל? אני מקבל בסופר פאי 50 שניות על 1M, זה טוב? אפשר המלצה לזכרונות טובים לקניה? האם מישהו הגיע ליותר מזה למעבד הנ"ל?(בארץ). תודה.
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש ליWD160GB SATAII וקירור ששמתי עליו שני מאווררים כאלו של BESTCOOLER, הטמפרטורה עכשיו היא 39 מעלות להארד דיסק, ואני לא בטוח שהמאווררים עובדים (אין לי כוח לפרט למה) ואין לי דרך לראות אותם ויזואלית גם, להוציא ולבדוק זה טרחה גדולה מדי, אז אמרתי, אני ישווה טמפרטורות עם אנשים אחרים
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בביוס שמתי את ההגדרות שלו על TOP PERFORMANCE (לא יודע מה זה שינה חוץ מההרצים של המעבד והחריצי הרחבה) אז הדברים האים השתנו(ללא התערבותי כמובן): FSB=134@136 AGP=67@68 PCI=33@34 MEMORY=335@340 אני יודע שהFSB במקור אמור להיות על 133 והAGP על 66 והזיכרונות על 333 ......לא יודע למה הלוח מעלה אותם כשזה על AUTO .......ובכלל העלאה די מסיבית ב TOP performance השאלה שלי האם לכרטיס קול ולכרטיס מסך שיש ברשותי עלול להיגרם נזק רציני ? (כרטיס מסך 9600 ראה מפרט* והכרטיס קול הוא SBLIVE 5.1) ואם פשוט כדי לחזיר להרצים הרגילים ידנית(בגלל סכנה גדולה לחלקים ) טמפ' 33במנוחה (לא בדקתי עבודה ..אני מניח 36~)
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
<------- המפרט שלי בצד. בכל אופן, אתמול החלטתי לעשות OC 1:1 ולבדוק עד לאן אני אוכל להגיע בלי שגיאות memtest וprime95. אחרי כמה טוויקים ומשחקים עם הגדרות עדינות, הצלחתי לסחוט 241mhz מהזכרונות, דבר שהוא הישג בפני עצמו. מתח המעבד - 1.425 עם VID special control -110%, שתי אלה מובילים אותי למתח של בערך 1.52 במצב מקסימלי. לזכרון הבאתי מתח של 2.9. הבדיקה הראשונה נעשתה ע"י memtest בלוח הDFI והשנייה ע"י prime - שתיהן יציבות לחלוטין בהגדרות אלו. למרות שהביצועים ירדו במעט בגלל כמה טוויקים ואני לא אשאר עם ההגדרות האלה, זה סתם לשם הOC. תראו, אני דואג משתי סיבות: 1. אני יודע שהסיכויים שקיבלתי את הזכרונות עם צ'יפים של TCCD או BH-5 הם אפסיים כמעט, אבל לפי נסיון של אנשים רבים אני יוד…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוקיי אני כמעט בטוח שהשאלה נשאלה אל תעירו לי" תריץ חיפוש" "זה פעם המאה..." אם למישהו מכם בא לענות אני יודה לו מאוד אני קונה כרטיס מסך EVGA 6600GT agp יפה אני מבין שעד כאן ברור חחח אני רוצה לקנות מאוורר לכרטיס כי אני מתכוון לעשות אובר קלוקינג אז ככה חשבתי על זלמן vf700 אבל נראה לי שהוא לא יספיק כי המהירות סיסובים לדקה מגיעה למקסימום 2650 לכן אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס זה ויביא ביצועים גבוהים מ 2600 rpm אל תביאו לי את fatal1ty הוא יקר לדעתי ואני לא זקוק ללדים שלו שמעלים את מחירו תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות תודה רבה לכל מי שעוזר ועונה על השאלות 1. איפה נמצא החיישן טמפ' בלוח-אם? 2. איפה נמצא החיישן טמפ' בהארד דיסק? 3. כמה נקודות אני אמור לקבל ב- 3DMark 2005 (יש לי ג'יפורס 6600GT בלי OC) 4. סליחה על הנוביות אבל איך מוציאים חריץ PCI? לא צריך לפרק את הלוח-אם נכון? תודה רבה על העזרה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו בכותרת... אז אני מעוניין בפאנבאס טוב, עם כמה שיותר ערוצים, חובה שיהיה שחור (ומעדיף בלי אורות או משהו בסגנון, מקסימום לדים) ויתן מקסימום מתח למאווררים. ובקשר למאוורר - אני מעוניין באחד בגודל 12cm, עם יחס דחיפת אוויר\רעש הכי טוב שאפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה כנראה את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11207 עכשיו אני צריך לדעת אם זה יהיה טוב מבחינת קירור (וגם מבחינת אוברקלוקינג) או שעדיף לקחת מארז אחר ולשים בו מערכת קירור מים קנוייה (לא אחת שבאה עם המארז...) אשמח לקבל תשובות מעניינות... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אך הקירור הזה? והאם צריך להחליף לו את נוזל הקירור אם כן כל כמה זמן בערך? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ו/או תוכנות לא יותר מדי מסובכות שייראו לי את הנתונים הנ"ל. נ.ב. מה הן הטמפרטורות המקסימליות הכי בטוחות לרכיבים הנ"ל?
-
- 42 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במערכת ביג טייפון של תרמלטייק יש משאבה של 90-120 ליטר בשעה [תלוי אם זה החדשה או הישנה יותר] במדריך באתר רשום 2000 בין 120 ל-2000 יש הרבה הבדל...אז רציתי להבין קצת יותר בקשר לזה? איך זה הגיוני? ובכלליות האם אתם ממליצים על קירור מים ביג טייפון של תרמלטייק?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות oc למחשב לשי ולדעת עם הוא מתאים לזה ואני לא מבין כול כך בנושא אבל אני מבין בחומרה.... את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל בבקשה עזרו לי אין לי בעיה לקרוא מדריכם וכאלה
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אבא שלי הגה רעיון נחמד, לבנות מערכת קירור בעזרת גז פריאון של מזגנים, הגז הוא פרמננט כמובן (לא צריך להחליף אם אין דליפה) ומקרר מצוין (לכולם פה יש מזגן לא ? ) איזו דרך יש למנוע התעבות ?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם אפשר לשים חיישן חום בתוך המיכל של הקרור מים?? לפי מה שידוע לי הנוזל לא מוליך חשמל.
-
- 8 תגובות
- 474 צפיות
-
-
נתקלתי בכמה הודעות בפורומים ברשת שאומרים שיש בעיה לחבר את הBIG TYPHOON ללוח של ABIT NF7. מישהו שמע? מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מעדיף את אחד הקירורים הנ"ל כי אני קובע איזה מאוורר לשים ואני יכול להחליף אותו בקלות ומתי שבא לי. ושאלה נוספת איזה גודל מאורר אפשר להרכיב על SONIC TPWER ?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש ראדיאטור נחושת ובלי אלומיניום שבתוכו עובר צינור 1/2 אינץ' ויש מקום לשים 3 מאווררים של 12 סנטימטר. תכתבו לי את השם של הדגם של הראדיאטור הכי טוב שמתאים למה שאני מחפש בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
האם זה נכון שאפשר להעלות את המגההרץ של ה-cpu בעזרת קירור? ואם כן אז איך דבר זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
לפי מידע שקראתי, ידוע לי שמתווספים 40mhz נוספים בעת שמפעילים יישומי 3d. אם כן, למה בriva יש שלושה טאבים שנראים לי מוזר. 2D - מהירות הכרטיס בעת הפעלת יישומי 2d. low power 3D - אני מניח שזה מהירות הכרטיס בהפעלת יישומי 3d שלא דורשים כוח עיבוד רב. performance 3D - מהירות הכרטיס בהפעלת יישומי 3D שדורשים כוח חישוב גדול. עכשיו, ההפרש בין הlp 3D לבין הP 3D הוא 80Mhz. עלתה לי בראש ההשערה שאולי הperformance 3d זו מהירות הכרטיס עם התוספת של ה40, אבל ההפרש של ה80 מהlp 3D בלבל אותי לגמרי. אם כך, אז איך אני עושה OC בצורה הנכונה? זו פשוט הפעם הראשונה שלי עם כרטיס Nvidia ואין לי מושג איך כל הביזנס פועל.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-