עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shaul,

מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by yosda-boy,

שלום, אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב (שמעתי זה משפר ביצועים וכאלה). ואני לא יודע איך, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי פירוט קצר על איך עושים אוברקלוק. בתודה .yosda-boy

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by jaco_c,

לכל המומחים שלום יש לי p4 1.7 לוח של msi דגם 845ge max גרסת ביוס אחרונה של אמריקן ביוס איני מצליח לשנות את המכפלה בביוס -הוא נעול הורדתי את הספר של הלוח מהאתר שלהם אך לא רשום שם איזה גמפר נועל את המכפלה ניסיתי להיכנס לאתרים שונים אך הלכתי לאיבוד עזרתכם תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות זיכרונות של קרוסיר מהאתר בחו"ל רצית לדע מה אתם אומרים עליהם עבן OC בריא: http://www.crucial.com/store/PartSpecs.asp?imodule=CT6472Z40B&cat=RAM בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by JSK,

אני מתכנן לעשות היום OC למעבד (מפרט בצד). דבר ראשון רציתי לשאול אם אני משנה את המחלק ל 1:1 אז תדר הזכרון לא יורד? אם נניח יש לי 280 BUS אז הזכרוןנות יעבדו על 560 לא? ועכשיו הם עובדים על 667. דבר שני, למה ב CPUZ אני רואה ב CLOCKS תדרים ומכפלות שונות? כל כמה שניות המהירות של הליבה משתנה וכנ"ל גם המכפלה ואחרי כמה שניות חוזרת. לדוגמה לרגע יש 1870 MHZ מכפלה 6 עובר ל7 ואז הופך ל 1600MHZ עם מכפלה 6. מה זה? דבר אחרון, אני אצטרך קירור חדש למעבד? אני מתכנן OC קטן 2100-2200 מקסימום. תודה רבה (ומצטער על החפירה )

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. יש לי מחשב שאני מת להוציא ממנו קצת יותר. עכשיו,החלקים שמעניינים בOC הם: מעבד,לוח,זיכרונות,כרטיס מסך וקירורים מיוחדים וטמפרטורות המחשב. יש לי AMD ATHALON 64 3800X2 DUAL CORE ASUS A8N-SLI PREMIUM CORSAIR SELECT VALUE 512*2 400MHZ LEADTEK 6800GS ZALMAN 7700CU מעבד:38 אחרי מאמץ כבד לפי הביוס כרטיס מסך:40 מעלות בלי מאמץ. אחרי מאמץ כבד עוד 2-3 מעלות לפי הדרייברים של נווידיה. לוח אם:35 מעלות מקסימום לפי הספיד פאן. מה מומלץ? יש לציין כי המעבד על משחה פשוטה,עוד לא מרחתי את הAS5. אם אני עושה OC למעבד,זה יגרום לו לנצל את הכרטיס מסך יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by sstephan,

נראה לי ה cpu-z השתגע http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2380030

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by navk2,

מי יותר טוב ? שקט יותר חשוב לי. תודה !

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. לפני כחצי שנה קניתי קירור לנייד בשמונים שקל. חודשיים הראשונים הוא עשה את העבודה, אבל בחודשים האחרונים הוא עושה רעשים וזה די מפריע. שמתי עין על קירורי Zalman, על הסדרה של Zalman ZM-NC מ1000 עד 3000. השאלה איזה הכי כדאי לקנות? גם שלא ירעיש הרבה וגם שיעשה את העבודה וישמור על טמפרטורה טובה במחשב, במיוחד כשהוא במאמץ כשאני משחק בו מדי פעם. מפרט: Acer aspire 5740G מעבד i7 620M כרטיס מסך Radeon HD 5650.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by or_m0,

מישהו יכול להסביר לי איך אפשר להשתמש במדי מעלות של הלוח-אם עם תוכנה שתוכל להציג את המעלות (צלזיוס) של כל רכיב (מעבד...). אני כל פעם רואה שאנשים כותבים שהם בדקו את הטמפ' במעבד לפני ואחרי שהוסיפו מאוורר חדש ואין לי מושג עם איזו תוכנה/קוד ביוס או משהו דומה, אתם יודעים מהם הטמפ' במארז...

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם מאורר ג'נרי של 80 יכול להיות יותר קטן ממאורר 80 של TT ? כי יש לי שני מאוררים ג'נריים אני בודק עם מטר את הגודל שלהם ורשום 80 זה נראה לי ממש מוזר כי זה נראה ממש ממש קטן .........

• 4 תגובות
    • 403 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה צריך לינק!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. שלום שוב, יש לי שני מחשבים ניידים, המחשב הראשון compaq presario CQ62 הרעיש מאוד. אתמול ריססתי אוויר דחוס לפתחים (גם הצדדי וגם התחתי), ומאז, כניראה המאווררים הפסיקו לעבוד. כבר שאני מנסה להעלות אותו הביוס ממליץ שלא ומראה בעיה במאווררים, וגם אם אני מעלה את הווינדוס, הוא נכבה אחרי כמה דקות. עשיתי משהו דומה עם המחשב השני dell vostero 3550 וגם הוא נהיה מאוד שקט ואחרי זמן מה שהמחשב עובד הוא מראה את הטמפ בתמונה [ATTACH=CONFIG]6305[/ATTACH] גם במחשב הראשון, המצב נראה אותו דבר, אבל לא נתתי לי זמן להתחמם אני לא יודע אם בדל המאווררים הפסיקו לעבוד, אם כי הוא ממש שקט איך אפשר לטפל בזה? בנוסף, לגיטימי לעבוד על הדל כשהוא בטמפ הזו? עצתכם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. נכון לפני שמתחילים אוברקלוק למעבד צריך לכבות כמה דברים בביוס כמו cool n quiet אז השאלה שלי זה אחרי שסיימנו עם האוברקלוק ,האם צריך להחזיר את הדברים האלו לכמו שהיו ?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  15. שלום, ככל הנראה אזדקק לקירור מינימאלי (בתקציב) למעבד i3. ראיתי את הקירור ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7. השאלה, האם הוא באמת אפקטיבי? הוא נראה כמו חיקוי של קירור סטוק מבית אינטל... :s05: הייעוד של המעבד הוא להריץ סרטי HD ומשחקים, כלומר יעבוד במאמץ רגיל עד מכובד. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אוקיי חבר'ה הפרטים שיש לי בחתימה לא כל כך מעודכנים. הנה הפרטים המעודכנים : AXP2600M @ 230X11|1.75V PQI PC3200 400MHZ@460|2.5-3-3|2.8V NF7-SL vmodd ככה,עד עכשיו בחורף המעבד שלי הגיע במאמץ ל 42 מעלות ככה עם SP97,מאורר 92מ"מ עובד על המקסימום קבוע (3000RMP) היום הוא עומד לי במנוחה על 43 מעלות,ובאמץ מירבי אחריי שעתיים שפריים רץ רצוף הוא מגיע למקס' של 54 מעלות. אבל לא למעבד אני דואג..אני יותר דואג ללוח,בחורף הוא לא עבר את ה 30 מעלות,עכשיו הוא כבר מגיע לי ל 37/38 ואני זוכר שקיץ שעבר הוא לא עבר את ה 35 =\\ ועוד החלפתי לו את הקירור ל Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM מה דעתכם? צריך לשפר את המעלות של הלוח לא? או שזה בסדר...פשוט כל החורף זה לא כל כך עניין אותי אבל עכשיו לקר…

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  17. שלום אני בתכנונים לקנות מחשב חדש עם מעבד E5200 וסטיק זכרון של 2 ג'יגה VALUE הקירור על המעבד יהיה כנראה Freezer 7 והתקציב ללוח אם זה כ-300 שקלים בתקציב כזה מצאתי את ה-ASUS P5KPL-CM איך הוא לאוברקלוק ? האם מספיק טוב בשביל שאני יצליח להביא לשינוי משמעותי בתדר המעבד? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  18. חשבתי על קרח יבש...מצרך זול ויעיל...שיוריד כל מעבד ל - מעלות בקלות... אבא שלי אמר לי שאין בעיה להשיג לי את זה..ושזה חוקי והכל השאלה אם קור של זה מפיק מים מהאוויר (לחות שבאוויר) ואם ישנה איזו דרך להחזיק את הקרח לאורך של יותר מ יומים 3 ב ט'מפ מעבד...

• 4 תגובות
    • 9.3k צפיות
  19. Started by dids22,

משהו מוכן להסביר לי איך הוא עובד? איך מים שעוברים בצינור בתוך מחשב מקרררים את החלקים? שניה הקרור מים מקרר את כל החלקים או רק את המעבד?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by wiz,

שלום לכם. זאת השאלה, אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לצייד אותו הפעם בקירור כמו שצריך, שיאפשר OC סביר פלוס פלוס. כרגע אני הולך על מארז 1080 Antec ככה שיש הרבה מקום ושני מאוורים מובנים. אני הולך על Intel 3.0C האם הוא טוב ל-OC? האם יש יותר מומלץ (כמובן Intel, בגלל שאני עובד בתלת מימד ועריכת ווידאו). ולוח אם Abit Ic7 Max3. (הבנתי שהוא הטופ לOC). OCZ Pc4000 (עוד לא בחרתי איזה בדיוק.. ) אז עכשיו מתחילות השאלות, אני רוצה לרכוש מערכת קירור טוב מאוד למעבד. אז, אני מעוניין ב- Sp94 השאלה, היא האם זה מתאים ל- Abit? אמרו לי שיכול להיות שיהיה קצת מחסור במקום. לגבי מאוורר, מה מומלץ? הבנתי שהטורנדו זה חיה אבל פשוט הקול בלתי נסבל, אז איזה מאוורר מומלץ? מה עם ה- Antec 92MM או ה- Ene…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  21. הי, הטמפרורה הרגילה היא 50 מעלות. כאשר אני משחק למשל את המשחק Serious Sam 2 הטמפרטורה עולה ל70 מעלות. במשחק Battlefield 2 הטמפרטורה היא 60 מעלות. האם נורמלי?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by yehob,

אני ישמח אם מישהו יפרט בצורה ספציפית איפה זה נימצא.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  23. האם הסיילנסר NV1 מתאים לכרטיס V9520MAGIC/T??

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  24. Started by Access Denied,

החברה ב-thermaltake לא קמים מהשולחנות שם לשנייה.. וזה הפלא החדש שלהם: הוא נקרא SpinQ אז נכון שהוא לא הקירור הכי טוב ויעיל בעולם, אבל לעזאזל הוא יפה.. ביקורת: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Freview2k8.blogspot.com%2F2008%2F10%2Fthermaltake-spinq-cpu-cooler.html&hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by Glow,

שלום... אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך( ATI RADEON 9500 PRO) ובATI TOOL הוא אומר לי שאני צריך ביוס פרוץ... הורדתי את הביוס המתאים ואת הפלאש הזה אבל עכשיו שאין לי מושג מה לעשות...

• 4 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.