אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את הסוניק יחד עם ה MX1 ללא מאווררים עליו . המעבד ב Idle נמצא על 26 מעלות ב Everest ו 29 מעלות בביוס. עוד לא הספקתי לבדוק בעומס, גם לזה אתן תשובה. אני מרוצה מהקנייה!!!
-
- 13 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה סתם רציתי לדעת...ואם יש זה לא משנה איזה יצרן...כן?
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
טרנספומר חדש + tr2 עם משחה חדשה ננוטרום 2 אתלון 64 +3200 קלוהאמר אז היה לי 50-49 מעלות ו59-64 מעלות במאמץ עכשיו 37-40 מנוחה 45 מאמץ בקרוב תמונות של הטסנרסומר
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי 6800LE שהוחלף פעמיים. הראשון נהרס בגלל הספק הג'נרי שהיה לי (עכשיו יש לי של HEC), השני היה דפוק כי הוא היה גורם למחשב לקרוס במשחקים, והנה השלישי עובד מעולה, חוץ מהעובדה שב- IDLE הוא 70 מעלות! על הראשון הרכבתי Giant3 והיה לי 45 ב- IDLE ומקסימום 63 במשחקים כבדים, בשני לא בדקתי ועכשיו הרכבתי אותו על השלישי. נחשו מה... 75 מעלות ב- IDLE! למה?! יש מצב שהחיישן דפוק? אני עם קירור מעולה ומשחה טרמית מעולה (arctic silver 5). תודה מראש עריכה: עשיתי OC של 100 מעלות לליבה והטמפרטורה צנחה ל- 56 מעלות למה זה?? WTF
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מאורר למעבד פנטיום 4 2800 על איזה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני די מוגבל בתקציב, אז כמה שיותר זול יותר טוב. ראיתי שה- thermalake big water הוא הכי הזול, אבל יש לו כאלה בקבוקים של נוזל שכל פעם צריך לקנות וזה אני לא רוצה. אולי אפשר לשים במקום הנוזל הזה מים רגילים?
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מעבד מסוג: Processor Properties: Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3000+ External Clock 200 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 1800 MHz Type Central Processor Voltage 1.7 V Status Enabled Socket Designation Socket 939 והוא בלי מאמץ בסביבות ה 22-26 מעלות.... וכשפועלים אצלי משחקים כמו DOOM 3 או דברים כבדים כאלה יחד עם תוכנת האימיול והאנטי-וירוס של מקפי (אני מדבר על כל הישומים האלו בו זמנית) הטמפרטורה מגיעה ל 28-32 במקסימום... האם זה טוב או שאני צריך לשקול מערכת קירור מים? מה דעתכם ? אני אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש קובי. ???
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. יש לי הזדמנות לקנות אחד במחיר הזה.. חדש דנדש.. שווה?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
RivaTuner לא נותן ובATITOOL זה עושה בהתחלה ואחר כך חוזר למהירות האופטימלית שלו... כך זה מראה באוורסט.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
היי, שאלה ראשונה- איפה יש מידע המסביר לי כיצד לבצע מריחה טובה של משחה תרמית? 2) יש לי כרטיס מסך ישן מאוד -4 שנים בערך, - אני צריך למרוח לו משחה תרמית?, ואם כן, אז איפה בדיוק? מעולם לא שמעתי שמורחים גם לכרטיסי מסך. 3) הזמנתי מעבד חדש AMD ATHLON 64 3000+ - איפה יש מידע כיצד בדיוק, עלי למרוח במעבד כזה את המשחה, הבנתי שמעל הליבה של המעבד יש כיסוי מסויים.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000 ואני מעוניין בקירור שקט-שקט. יחד עם זאת, אני לא הולך להשקיע הרבה כסף פה. בהתחלה הייתי בכיוון של Gigabyte Neon Cooler 8 שעלותו 110 ש"ח, אך נאמר לי בפורום מפרטים שיש טובים ממנו באותו מחיר. האם תוכלו להמליץ לי על קירור שקט למעבד (כאמור כולל מאוורר) ובאותה סביבת מחיר? (100-120 ש"ח) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... עשיתי OC קטן וזה מה שהצלחתי אם אני מנסה יותר אז פשוט הווינדוס לא עולה.. אפילו לביוס אני לא מצליח ואז אני חייב לאפס את הביוס.. :'( איזה באסה מזה הלוח המעפן הזה? זהו זה מה שהוא מסוגל...? והמעבד דווקא על 31 מעלות שזה יפה... אולי יש רעיונות איך להמשיך? אני לא ממש מבין ב OC. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 464 צפיות
-
-
השאלה בכותרת וזה דחוף כי מחר אני אמור לקבל תהזמנה תודה
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מאורר למעבד אינטל פנטיום 4 2800 על איזה מאורר אתם ממליצי?
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום מתי שאני נכנס לתוכנה הוא נותן לי מסך שלאשר את הפרטים של המחשב ואז כשאני לוחץ אישור הוא נותן לי שגיעה הינה מה שהוא רושם http://www.rar.co.il/files/eMule-1131398159.jpg מה לעשות? נ.ב אני מקווה שזה המקום ולא פרום תוכנות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! קניתי את זה : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CCVARAIR400&Cat2Cat1ID=1431&Cat2ID=0&aff=Zap מה אתם אומרים על זה? זה בטוח? השתמשתי בזה קצת וראיתי שלפעמים יוצא קצת "נוזל".
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אלה התוצאות שיצאו לי בבדיקה (יצא לי גם 73 מעלות למעבד) איך אני יכול לקרר אותו
-
- 6 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי מעבד : P4 2.8Ghz Pre' 1MB cach רציתי לשאול אם הביג טייפון יתאים לו או אם יש משהו אחר שמתאים יותר? והאם אפשר לעשות לו אוברקלוק לפחות ל 3.0Ghz ? כי הבנתי שהפרסקוט לא טובים באוברקלוק... ורציתי לשאול אם הקירור Fatality יתאים לכרטיס מסך שלי (R X800XL-->AGP) תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מעבד כמו בכותרת לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות Hynix 400 כאשר אני עושה OC למעבד ( מכפלה 10 על 200 סטוק) בכל קונפיגורציה המחשב עולה ופשוט לא עושה OC! כלומר אני בודק מה מהירות השעון בתוך הווינדוס היא נשארת 2000 ולא זזה.... במקרים מסויימים אפילו המהירות נופלת ל1600... אני לא מבין אם זה איזה מנגנון בטיחות או מה שלא יהיה ואיך אני מעיף את זה לקיבינימט כדי שאני יוכל לבדוק מה המעבד הזה שווה... תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול אם הכרטיס מסך שלי 6600 gt agp יכול להכיל את הקירור הנ"ל http://www.aerocool.com.tw/p-cooler/vm-101/vm101.htm AeroCool VM-101 קירור פסיבי מאוד מאוד טובב קראתי הרבה סקרים עליו הוא נותן ביצועים של כמו טמפ' שנותן קירור אקטיבי עכשיו רציתי לשאול אני הולך לשלב אותו עם הדבר הבא Spectrum Fan Card 2 מאוררים שנכנסים בחריץ פי סי איי http://www.vantecusa.com/moreimage/images/fancard06.jpg שגם הוא הוכח כקירור מצויין מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי תמעבד שבמפרט למטה ה P4 העלתי 200@220 והזיכרון על ל 533@585 הטמפ' בלי מאמץ 40 (לפני ה OC היה 30-38 ) ... הטמפ' במאמץ 52-57 (לפני ה OC 48-50 ) האם כדי להשאיר את זה?.... או שאני יחזיר בחזרה ל 3GHZ (הגעתי ל 3.3GHZ )
-
- 6 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום ראיתי את המדריך לOC לכרטיס מסרך אבל אין OC למעבד אז משהו יכול להסביר לי או להביא לי מדריך לOC למעבד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקיי לא בדיוק הכנת אז זה התחיל ככה יש לי ספק ישן שהחלפתי לפני כמה ימים עכשיו התחלתי לבדוק בקשר למאוררים כי המחשב התחיל להתחמם עלה לי רעיון הרי בספק יש מאורר נכון? אחחחחחחחח פירקתי תספק הוצאתי תמאורר ותלשתי את החוטים שלי מהלוח האלקטרוני חיברתי את זה לחיבור שלצערי אני לא יודע את שמו חחח זה לא 4 pin / 3 pin connector זה חיבור שבא בפיצול מזה של הכונן דיסקים קיצור חיברתי את החוטים בצורה פרימיטיבית ויש לי פה מאורר חחחח לקח לי איזה 15 שעה כל החרטא בראסמי אני ממליץ לכל אחד שיש לו ספק ישן לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי . האמת שבחרתי את הגוף קירור של asetek - VapoChill Micro Extreme Performance . אבל בנועה מחשבים אמרו שהוא אמור להגיע רק באמצע החודש . המחיר שלו הוא 250 שח . ובמחיר הזה , ראיתי שאפשר לקנות דברים טובים אחרים - כמו ה bigTyphoon של טרמלטייק. מה אתם ממליצים מבין השניים ? או שאוליי משהו אחר לגמריי .... אשמח לשמוע .
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-