אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח של Gigabyte מדגם GA-7VT600 מישהו יודע איפה ניתן למצוא את הPLL שלו? ועוד שאלה האם ניתן להריץ עליו OC סביר? המעבד הוא AMD Athlon 2500+ Barton ו512MB זכרון DDR אה והקירור הוא TT-volcano 11+
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להנמיך בביוס את מכפלת המעבד שעומדת על 15 זה המעבד http://img246.imageshack.us/img246/249/cpu1ps.jpg
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום! עשיתי OC לכרטיס מסך שלי- Powercolor X800GT שלי, כרגע הזכרונות על 1110MHZ (בסטוק- 950), והGPU על 550MHZ (בסטוק 475) אני מקבל 4721 ב 3DMARK05. בעומס (אחרי 10 דקות מאומצות, הכרטיס מתייצב על 65-58 מעלות. זה תקין או גבוה מדי?
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
האם בהתקנה של ה-BT צריך למרוח משחה טרמית גם על ההיטסינק (ל- LGA 775 )? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אך בוחרים זיכרון טוב לOC? במה צריך להתחשב איזה חברות טובות וכו... תודה לכל העוזרים :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
1)HB-101 של Aerocool 2) א HS של sunbeam 3)א ZM-2HC2 של זלמן 4) אם יש לדעתכם קירור פאסיבי שיותר טוב מאלה שאני כתבתי פה אז תכתבו פה איך קוראים לו.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 6800GT LEADTEK ליבה 425 ולזיכרונות 574 והפעלתי ATITOOL האם יש לי ארטיפקטים? הכרטיס במנוחה על 49 מעלות, ובהפעלה של ATITOOL לאיזה 3 דקות הוא על 70 זה בסדר? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I think that because my CPU hits 60 degrees, it slows down Leon says: I've heared it does Leon says: and that's why I get FPS drops Leon says: like... major Leon says: with 1024ddram 3.0ghz and 5900ultra 256mb I get drops to 60 at CS 1.6
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רכשתי אותו היום ב KSP , בא בבאנדל צנוע מאוד וקטן ;D אז ככה : 1) רמת הרעש שלו בלתי נסבלת גם כשאני שם אותו על המהירות הכי נמוכה הוא מרעיש פחות אבל דיי מרעיש לא משהו רציני,העלתי קצת בקונטרולר שבא איתו והוא עושה רעש עצום אבל איורור מעולה שזה על הכי גבוהה בכלל זה מרעיש אבל איורור מצוין... 2) הSpeed fan והאוורסט לא מזהים את המאורר , הם אמורים לזהות ? אגב מישהו פה שלט על המהירות כאילו כמו הקונטרולר שבא איתו רק ב Speed fan כאילו לכוון את זה על RPM זה מה שעושה הקונטרולר כן ? 3) המארז שלי סגור,סגרתי אותו איך אתם מציעים שאני אשלוט מהקונטרולר מבחוץ ? זאת בעיה,אבל אם אפשר דרך המחשב לעשות את זה- זה יהיה יותר טוב. אגב טמפ' .. : [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקיי היום הגיע אליי הקירור ל 6600 gt agp מבית gigabyte ממבט ראשון אני מרוצהההה מאודדדדדדדד עם הקירור סטוק שהקירור סטוק חשוב להבהיר היה עשוי כולו מנחשות הזלמן שקניתי מביא לי כאלו ביצועים: סטוק (מנוחה) - 54 מעלות זלמן (מנוחה) - 43 מעלות שיפור של 11 מעלות עבודה מסיבית: סטוק - 70 זלמן - 48-49 עבודה מאסיבית = tdm cod 2 ומי שלא מבין לשחק טי די אמ בקוד 2 זה פחד שאי אפשר להאמין פתחתי את הטרד הזה מכיון שלפני שקניתי אותו כל הזמן הייתה לי התלבטות אם הוא טוב או לא אם לאחד מכם יש את אותה ההתלבטות אני ממליץ בחום על המאורר הזה רעש = לא שומעיםםםםם (12v) ביצועים= מעל ומעבר יופי = יפה מאוד (בלי לדים) יש גירסא של לדים למי שרוצה משקל = כבד גודל = ענקקק (הוא נראה בתמונות פי 10 יותר קטן) בק…
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מחבר...בדקתי טמפרטורה של המעבד כי זה עיניין אותי.. AMD Sempron 2400+ עם קירור אוויר ג'נרי שמקבלים עם המעבד (הקירור בא עם המעבד..BOX...לא שומעים אותו בכלל!) החלון בחדר פתוח, אני חושב שהטמפרטורה כרגע בחדר היא 15 מעלות. יש רק מאוורר אחד במארז שעובד (מוציא אוויר). על IDLE המעבד 24 מעלות עם קירור ג'נרי!. ולא, הטמפרטורה לא מזייפת. בדקתי גם בביוס (הביוס מעודכן) ובכמה תוכנות (CPUCOOL, EVEREST). הכל אותו הדבר וזאת הוכחה שקירורי מים שווים לתחת !!!!!!!! קירור אוויר גם יכול להגיע לתוצאות מדהימות! בלי לקנות איזה VOLCANO ב200 שקל בקיץ הטמפרטורה היא 10 מעלות יותר
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זכרון ADATA VITESTA DDR500 X2 מתח 2.95 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
או קיי שרדתי עוד שנה בלי למות :yelclap: ועכשיו הגיעה הזמן שאנשים יתנו לי כסף בשביל שאני אקנה לעצמי דברים שיעשו אותי שמח ליומיים!!! אז קדימה חברה. תחשבו שיש משהו כמו 1500 שקל פנויים. מה לעשות? אתם יכולים להסתכל בצד ימין על "מפרט מחשב" בשביל לראות מה יש לי. אבל זה בגדול: AMD Athlon +3200 64bit 1GB DDRAM SAPPHIRE X800GTO2 KN8 ULTRA חשבתי על מערכת קירור מים... אבל עכשיו אני לא בטוח... אני רוצה לצנן את המחשב... בעיקר את הכרטיס מסך כדי להגיעה איתו לאובר קלוק גדול יותר מ500 זיכרון על 500 ליבה אבל מה נראה לכם? מה כדי מאיפה וכמה?
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
שפשפו טוב טוב את עיניכם אתה הולכים לראות משהו מפחיד ביותר האובר קלוק המפחיד ביותר שראיתי: ה - amd opteron 146 רץ על 2.0ghz ברגיל שימו לב לאובר קלוק המטורף הזה http://img353.imageshack.us/my.php?image=opt146325x10141vpi1m1ne.jpg
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
אני משדרג בפברואר, ואני עומד לעשות למעבד ולכ.מ. OC רציניים. אני צריך לוח טוב לזה. רק שלוש דרישות: -שייתמוך במעבד P4 LGA775 -שיהיה עם PCI E -חובה 4 סלוטים לDDR 400, אני לא יכול להשתמש בלוח עם 2 סלוטים DDR ו2 סלוטים DDR2 כי יהיו לי 4 או 3 סטיקים. אה כן וחייב להיות סוס לOC. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. אתמול קיבלתי את הקירור היפה של הזלמן לכרטיס מסך ( alcu700) ואחרי הרכבה קצרה והרבה ציפיה עשיתי היום oc. אבל מה? העלתי קצת ב Oc וכבר הatitool משתגעת לי ואומרת לי כל 5 שניות שיש ארטיפקט וגם שאני מנסה להריץ 3dshow זה פשוט נתקע לגמרי. הכרטיס כרגע על 310\600 ( כרטיס gf 4 ti 4200) וזה מוזר כי עם הקירור סטוק הגעתי ל 270\560. ומה הקטע המוזר עוד יותר? שבמשחקים הכל עובד חלק רק בatitool הכל נתקע. אולי זה בגלל שניסיתי על המשחק call of duty ( הראשון) שלא כל כך מאמץ את המחשב? אבל קשה לי להאמין שהatitool מאמץ כל כך את הכרטיס הגרפי. ועוד משהו מוזר...הטמפרטורה מאוד נמוכה! נכון שאין לי סנסור אבל שאני שם את היד ליד הכרטיס בכלל לא נפלט חום , וההיטסינקס של הזלמן קרים לגמרי! וגם ה…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מהי הטמפרטורה הנורמלית של הכרטיס. יש לי קירור טוב (V-1 של thermalight ) והטמפרטורה במנוחה היא 63 מעלות. האם זה נורמלי או שאני יכול לעשות משהו?
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איך אני משנה את ה MHZ של המעבד בלי לשנות באותה מידה את הMHZ של הזיכרונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מחפש מאורר 120 מ"מ שעובד על 220 Volt עדיף מאלומיניום לסירקולציה רצינית של מחשב מגירה. כל קישור יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
בדקתי Artifacts ב GTO2 שלי ( לאחר פתיחת צינורות+O.C לXTPE ) ורציתי לשאול מס' שאלות: 1. האם הבדיקה מעמיסה על הכרטיס יותר ממשחק ? פשוט הטמפ' לאחר 4 דק' הגיעה ל 60 מעלות. 2. האם עלייה כזאת בזמן כה מועט תקינה ( במנוחה כרטיס ב 37-38 מעלות ) וזה אחרי מריחת MX-1 3.במהלך הבדיקה אני תמיד רואה את הנק' הצהובות ( אומנם לא הרבה ) נעלמות ומופיעות שוב ורשום לי למטה שאין שגיאות ...נשמע תקין ?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כנסו לפה ותשבו את המעבד שאתם חפצים בו עם אחר http://www23.tomshardware.com/index...l2=116&chart=30 תהנו חברה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף אתכם בOC ל 3000+ החדש שלי. כשקניתי אותו לא מצאתי שום נתונים על השבוע של המעבד שלי כיוון שהוא חדש. טוב אז עכשיו יש לפחות אחד במאגר... מעבד- A64 3000, סטאפינג: BW-E6 0535EPIW בכל מקרה ה CPU-Z לא מדייק והמעבד על 1.65V, אני כבר מפחד להעלות יותר.... עבר בדיקה ב SuperPi ו 8 שעות בפריים. 38 מעלות במנוחה, 51 בעומס. צ'יפסט על 54. נ.ב- לא שיניתי את המתח של הצ'יפסט, לפי מירב ידיעתי-זה לא משנה הרבה ב NF4... (תקנו אותי אם אני טועה :) [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצבע כסף. ולא כמו במעבדי הXP הישנים שאת המשחה מרחתי ישירות על הליבה.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-