עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, רציתי לדעת אם יש תוכנה כלשהי המראה את החום של הכרטיס מסך כדי לדעת אם הוא מתחמם יותר מדי וגם רציתי לדעת אם המאוורר הקטן שמתחת לכרטיס מסך חייב לזוז תמיד? תודה מראש ניר.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by nanus,

שלום ברצוני לדעת אם כדי לקנות מתקן לקירור הHD כדוגמת Cooler Master - Cooldrive 6 המחשב שלי אמור לעבוד נונסטופ עכשיו האם יש באמת הדבל בביצועים ברגע שאני שם את ההתקן הזה? והאם הוא מתאים לSATA?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by Burning Ice,

זה פשוט לא הולך ..... אני מקבל כל מני תופעות מוזרות ... יש למישהו את הלוח הזה והוא עשה לו OC ? אשמח לקבל עזרה פה ..

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום, אני מחפש מאורר חזק מאד ולא מרעיש במיוחד למעבד שלי: Intel P-4 2600MHz Hyper-Threading, Northwood, Socket 478 תודה רבה לעונים!

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by Kenny,

היי אנשים , יש לי בעיה , יש לי כרטיס מסך של X850 XT וכמו שאתם יודעים הוא יונק אויר מפתח יחסית קטן . הפתח הזה תמיד נסתם לי באבק , ואז הכרטיס מגיע לטמפרטורות של 75+ במאמץ. בכל מקרה , אני מחפש מספר דברים : מארז חדש (יש לי כרגע את ה TT Soprano שהוא עלה לי 500-600 שקל) אבל הוא קטן מידי בשבילי , צפוף , הכבלים מסתבכים. אני רוצה מארז גדול וטוב. בנוסף אני רוצה מערכת קירור מים טובה , למעבד + כרטיס מסך + (אם יש דבר כזה) לחלל המארז. התקציב עומד על 2000 שקל , אפשר לחרוג. דגש על : מארז גדול \ מערכת קירור רצינית ונוחה. תודה.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by niro007,

קודם כל שנה טובה לכולם! אני חדש פה והתייאשתי לחפש בפורומים... קיצר יש לי מארז עם צד שקוף(פרספקט), ואני רוצה לעשות בו פתחים למאווררים, אבל אני לא יודע איך אני מחבר את המאווררים לפרספקט!!! כדי שיהיה נורמלי ואסטטי ויישב טוב..... (תושבות מיוחדות, ברגים??) תודה מראש על העזרה!!

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  7. http://www.hwzone.co.il/gallery/album86/aau כתבתי את השאלה גם למטה מתחת לתמונה ב"הערות" או מה שזה לא יהיה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by yotam.m,

רציתי לשאול בתוכנת האוורסט בתוך SENSOR יש MOTHERBOARD למה הכוונה? האם זה לכל הלוח? האם זה לאחד מהצ'יפסטים? מופיע אצלי 42 וכמו שהבנתי זה יותר מידי בשביל לוח של אסוס דר"א הלוח הוא P4S8X של אסוס.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by alonkl,

יש מתאם או משהו של מולקס ל3 פין (או החיבור של המאוור בלוח אם לא יודע איך קוראים לו)? תודה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  10. שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה אל העולם, אני מעביר את המחשב לסלון כדי לפנות את החדר עבורה. הרעיון הוא לחבר את המחשב ל - lcd ולהשתמש בו כמחשב לצפייה בסרטי HD, הורדות ומדי פעם משחקים (פעם בשנה לאיזה שבועיים-שלושה כשיוצאת גרסה חדשה של COD). אני רוצה למקם את המחשב באחד מארונות המזנון ולהשאיר את הדלת סגורה, כך שרק הצד האוחרי יהיה פתוח במלואו. במארז יש 3 מאווררים 120, כאשר הקדמי יונק וכולל פילטר, העליון והאחורי מוציאים את האוויר מחוץ למארז. שאר מפרט המחשב : Intel core 2 duo E8400 Asus P5QL-EM W.D 5000AAKS 500GB 7200rpm Mushkin DDR2 4096MB (2048x2) 800MHz CL4 Asus DRW x20 case -Nexus Clodius1 CPU colling - Nexus LXM-8200 case fan 120mm x 3 connect3d HD4850 Hiper HP…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. גוף קירור שבחרתי למעבד Q6600 ללא OC בשלב זה הינו THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2. המליצו לי לקחת את גוף הקירור הבא, כי הוא יותר שקט: ASUS Silent Square Pro. האם גוף הקירור החליפי מקרר מספיק טוב והוא באמת יותר שקט ? תודה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  12. אני יודע שאחד מתחתי פתח תרד אבל זה לא עוזר לי אז ככה יש לי לוח של asus p4s800d ואני לא יכול לעלות מתח למעבד ניסיתי לעדכן ביוס וכשבאתי להתקין את התוכנה היא רשמה שהיא לא זיהתה לוח של asus עזרה בבקשה חברים תודה רבה לכל העוזרים :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  13. Started by aviram20,

היי נכנסתי ללשונית האופשנס ובחרתי בסטינגס עכשיו יש שמה 3 חלונות למלא את המספרים איזה מספרים אני צריך לרשום כדי שהוא יתן את המעלות המדויקות של המעבד שלי? המעבד הוא Q9550 שאר המפרט בצד...

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  14. שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman המאוורר שלו מאוד רועש- אני די בטוח שהוא תמיד על 100% אבל אין לי דרך לוודא זאת מכיוון שאין לו חיישן והתוכנות השונות לא מראות לי את המהירות/אחוז העבודה שלו. המחשב בחדר שלי, והחדר די קטן ככה שזה סיוט לשמוע אותו כל הלילה עובד, הייתי שמח לדעת אם יש אנשים נוספים פה עם אותו כרטיס מסך בדיוק ואם הוא מרעיש להם גם כן או שלא. (חשוב לציין- הרעש הוא פשוט רעש של מהירות מקסימלית, זה לא שיש רעש כאילו משהו נוגע במאוורר או משהו כזה...) בכל אופן- בהנחה ואני רוצה להוציא את המאוורר ולשים קירור לכרטיס מסך בנפרד שהוא שקט- מה מומלץ כדי באמת לוודא שהטמפ' של הכרטיס מסך תהיה נמוכה? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. קודם כל המפרט הינו: Pentium 4 530 GA-8I915o-DUO GA 6600GT משום מה, כשאני דרך הביוס מעלה מתחים למעבד מעל לדיפולט (1.3875) המתחים לא עולים בכלל! אבל אם אני מוריד מתחת לדיפולט הם כן יורדים (רואים את זה בתוכנות נילוות וגם בטמפ'). השאלה שלי היא - אולי יש איזשהו פיצ'ר בלוח הזה שחוסם אותי מלהעלות מתחים מעל לדיפולט שאני יכול להעיף? דרך-אגב, כשאני עושה OC בעזרת התוכנה EasyTune5 אני מסוגל להעלות מתחים בלי בעיה עד 1.6V, ככה שזו לא בעיה של ספק וכד'... תודה על העזרה מראש, עידן

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  16. היי, קיבלתי השבוע מחשב חדש, ואני אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך =] כרטיס מסך - HD4850. תמונות:

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by navk2,

שלום. לפני כשנה וקצת רכשתי את הכרטיס 1950XT גרסת ICEQ3 של HIS. לפני כחודש קיבלתי את המערכת החדשה שלי שכללה מעבד חדש (E5200@3), והרגשתי שאני רוצה לנצל יותר את המעבד ובכלל את המערכת ולהוציא ממנה יותר ביצועים, התחלתי באובר לכרטיס, והגעתי ל 668 לליבה ו 932, שזה דיי צולע (625\900 בסטוק)... יותר מזה, תוך כדי משחק (לאחר 10-20 דקות משחק) הכרטיס כנראה מפסיק לשלוח תמונה למסך, המסך עובר למצב "מנוחה" כזה ולאחר כמה שניות הוא חוזר לעצמו אך הגדרות המאוורר שלי ב AI TOOL מתאפסות ואם אני ממשיך לשחק זה ייקרה שוב שוב בשכיחות גבוהה יותר ויותר. דבר ראשון, רציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול את הגדרות המאוורר שלי ב ATI TOOL, כך שלא משנה מה, ההגדרות יישארו כמו שהן. דבר שני, רציתי לדעת איך אני ממשיך את…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. יש לי במארז 3 מאווררים 12X2 + 8 CM , אחד מקדימה בפאנל הקדמי ( באיזור שמדליקים את המחשב ) מכניס אויר 12 , אחד מוציא אויר 12 בחלק האחורי של המארז איפה החיבורים מקלדת , USB וכו' ואחד בצד שמכניס אויר 8CM . 1. האם הסדר נכון ? 2. איך אפשר לדעת באמת שאני לא טועה ? " מוציא / מכניס " אויר , יש דרך לדעת בוודאות את זה ? אני חושש שהתבלבלתי קצת ... למישהו יש תמונה להמחיש? 3. מה ההבדל בין מאוורר מיוחד " אחור " בלבד ( מכניס אויר ) לבין מאוורר רגיל שהופכים אותו ? קניתי 2 FAN של זלמן מ KSP זה עלה לי 47 ש"ח ‏ZM-F3 120mm Silent Case Fan‎ הכיוון של המאוורר בתמונה מוציא אויר או מכניס ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva היה לי מאוורר ARX DC BRUSHLESS שהרעיש כמו מטורף אבל ה…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by Mda101,

ברצוני להתעלל במארז שלי... לפרק אותו לגורמים, להוסיף לו כמה חורים... והחדיר אליו כמה חלקים אך... ישנה בעיה קטנה... אין לי את הידע האלקטרוני לביצוע הפעולות... לכן, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים באיזור נתניה... שמוכנים להיות "חונך" למופרע מתחיל בתודה מראש... נדב, מד"א 101

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  20. שלום התקנתי את התוכנה RivaTuner נכסנתי אליה עשיתי על אפשרות performance 3D! עכשיו שאני מעלה את ה MHz לליבה ולזיכרון אני עושה החל הכל סבבה. אחרי זה שאני לוחץ אישור זה סוגר את החלון System tweaks זה מחזיר לי ל MHz הרגיל הנורמל ולא שומר את ה MHz שהעלתי. ככה גם במהירות של המאוורר אני בא לעלות את המהירות של המאוורר אני עושה החל אישור ואחרי שאני עושה אישור זה מחזיר לי אותו ל 40%.. אשמח מאוד אם תעזרו לי.. תודה והמשך יום טוב

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  21. כוונתי היא האם הרכיבים האחרים כגון : מעבד, זכרונות וכדומה יושפעו כתוצאה מהOC של הכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by haim652,

אז ככה ממש אתמול בלילה קניתי את הULTIMA 90 חדש דנדש מהקופסה עם מאורר 120MM. הרכבתי אותו ואני מגיע לאותו OC שהאיתי יכול לעשות בלי הקירור הזה... מישהו יודע מה הבעיה? יש לי לוח אם: Asus P5GC MX ויש לי שתי כרטיסי זכרונות של 1GB אבל הם שונים. אחד של סמסונג ועוד אחד שאני לא יודע בדיוק.([כאילו 2GB RAM] אמרו לי שזה אולי הבעיה שלי, שהזיכרונות שלי. יש להם אולי בגלל זה CHIPSET שונה, לא יודע בדיוק) יש לי ספק של 500W. מישהו בבקשה יודע מה הבעיה שלי פה? זה מעצבן אותי שרציתי לקנות לOC ובסוף כלום לא יצא מזה מזה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by R3flect,

היי ח'ברס , הייתי רוצה לעשות OC למחשבי הלא ממש טוב =[ P3 866 256SDRam GF4MX440

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  24. שלום יש ברשותי קירור למעבד THERMALRIGHT EXTREME עם מאוורר 120 מ"מ של SYN שעובד ב1600RPM בערך רציתי להוסיף מאוורר נוסף ושקט של 120 מ"מ בצד השני שלו(לכיוון המאוורר 120 שמוציא חום מהמארז עצמו) וככה בעצם לשפר את היעילות של הקירור אין לי את הקליפס ברזל המיוחד שאיתו תופסים את המאוורר, וגם רציתי לשאול אם זה יהיה הכי יעיל לשים את המאוורר ולא בצד הנגדי ? אז המלצה למאוורר טוב + קניה של אותו קליפס ברזל (חשוב שלמאוורר תיהיה תמיכה עם הקליפס!)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז ככה אחרי ניסיון של הרכבה לא מוצלחת ירדה המשחה אז חשבתי אם אני הולך למוכר שירכיב את הקרור אז שישים את המשחה mx2 מה אתם אומרים?או שכדאי להשאיר? וגם בדפנות של הקרור איפה שמבריגים את הברגים יש כמו מדבקות כאלה אחת נעלמה לי יש משפיע על משו?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.