אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם המאוורר של המעבד אמור להפסיק להסתובב? (האם זה קשור לחום של המעבד) (אצלי הוא מתחיל להסתובב ומפסיק וככה חוזר על עצמו, כל כמה שניות בודדות) המחשב שלי חדש, מעבד ולוח אם: E6300, GIGABYE DS3 ??
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Pci-e asus eax800 (raedon x800) xt platinum edition המאוורר שלו נשמע כמו מכסחת דשא במקרה הטוב, פירקתי אותו, ניקיתי לגמרי מאבק, שימנתי את הציר פעמיים, עדיין עושה את אותו רעש. אם אפשר המלצה לתוכנה שמאפשרת לי לראות את הטמפרטורה שלו ואולי לשלוט על הסיבובי מאוורר או הצעה לפתרון נוסף... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך 7600 ג'יטי איך אני משנה לו את המהירות של המאוורר כך שיהיה מהיר יותר? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המאוורר התחיל לעשות רעשית משונים לפעמים מפסיק לפעול לפעמים מסתובב לאט..ניסיתי קצת לשחק איתו אבל לא משהו רציני ולא עזר מה אתם ממליצים לעשות? דרך אגב: האם בגלל זה אני מקבל הודעת שגיאה לעיתים כשאני משחק על VPU Recover? אני לא יודע למה אבל אני מרגיש כאילו הדריברים החדשים של ATI לא מיטיבים עם הכרטיס מסך שלי..משום מה גם יש מין קירטועים כאלה בסרטים/משחקים כאילו מין חיתוכים כאלוזה דומה בתמונה אבל קצת שונה קשה להמחיש)
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI Readeon 9600 Pro והמאוורר לפעמים מפסיק להסתובב... הדבר גורם לכך שהמחשב לפעמים נתקע.. ואני רואה על המסך עיוותים (כאשר המחשב נתקע) מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה FAN SPEED והיא אומרת לי דבר כזה TEMP1 38 TEMP2 42 TEMP3 -38 (זהו מינוס באמת) HDO 38 FAN1 0 RPM FAN2 5200 RPM FAN3 0 RPM עכשיו אני רוצה לדעת איזה מאוורר עושה לי רעש 5200 RPM זה די הרבה סיבובים. אני חושב שזה של הכרטיס מסך אבל אני לא יכול לבדוק. אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול להגיד מה זה FAN2 בבקשה להגיד לי. (סביר להניח שזה לא הספק כי כשאני מוריד את הסיבובים בתוכנה אז הרוח של הספק נשארת אותו דבר ) יש איזה לוחות שהמדי טמפ' שלהם דפוקים, לי יש ASUS P4P800
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
המאוורר של המארז לא מסתובב. נתתי לו מספר "דחיפות" והוא התחיל לעבוד. הבעייה היא ששמתי את היד ולא הרגשתי שהוא מכניס אוויר. שמתי יד מבחוץ - ולא הרגשתי שהוא שואב אוויר מהמארז החוצה. שמתי חתיכת צמר גפן (ממש כמה שערות) על "הגריל" של המאוור - הצמר גפן לא זז - היינו לא עף לתוך המארז, ולא נשאב לתוך המאוור, וזאת כשהמאוור מסתובב במלא עוצמתו. אז איזה מן מאוור זה?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מאוורר שלא פועל לי במחשב, ניסתי עם speed Fan, ניסתי להוציא את התקע שלו ולחבר לתקע אחר ל- Speed Pwr או Sys Pwr וזה פשוט לא עוזר. (לא חיבור Mulex אלא חיבור ללוח אם...). מאוורר 12 ס"מ המחובר לגב המארז (אין לי עוד דרך לתאר אותו). מחוברל sysfan 2 בלוח האם. המאוורר משומן ושאני מסובב אותו עם היד זה רץ חלק. יכול להיות שהבעייה שלו זה אי קבלת חשמל?(למרות שניסתי 2 שקעים..)? יכול להיות שצריך להפעיל אותו דרך תוכנה? (ניסתי Speed Fan)... איך אני יכול לפתור את הבעייה? יש לי לוח לש gigaByte g35... מעבד q6600 כרטיס מסך ge force 8700 BFG מחשב יחסית חדש תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי היום את המארז לנקות קצת אבק ושמתי לב שהמאוורר שעל המעבד לא עבד נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל להסתובב... זה אמור להפסיק לעבוד או שמאוורר של מעבד תמיד צריך להסתובב? תודה
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול החלטתי לנקות קצת את המחשב מאבק, הוצאתי את המאוורר של המעבד וגוף הקירור, ניקיתי אבק שימנתי את המאוורר קצת והחזרתי למקום. באותו יום גם התקנתי את התוכנה sandra lite 2010.spid, וגם ניסיתי לעלות את תדר העבודה של המחשב על ידי שינוי הג'אמפרים בלוח אם, זה לא עזר משום מה, אז החזרתי הכל למקום כמו שהיה. לא היו לי שגיאות במחשב, או נפילות או משהו כזה, חוץ מבעיה אחת ששמתי לב והיא שמהירות המעבד תקועה על 3150-3250 RPM ללא קשר לשינוי הטמפ'. בדקתי עם כמה תוכנות, וגם בביוס זה מראה אותו הדבר. העלתי את טמפ' המעבד בכ 15 מעלות וזה עדיין לא השתנה, לפני הבעיה הזאת המאוורר היה מעלה את ה RPM ביותר מאלף RPM. לקחתי מאוורר נוסף עם שלושה חוטים (גם המאוורר המקורי של המעבד הוא עם 3 חוטים)…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי AMD 1200, המאוורר של המעבד התחיל להרעיש ואני חייב להגיד שאני ממש משתגע! זה בה בעוצמות שונות וזה לא יוצא לי מהראש :s05:, אני לא מבין איך זה יכול להיות, פתחתי את המחשב והסתכלתי וראיתי שפתאום ללא כל סיבה שאני יכול להבין אותה יש יותר רעש או פחות רעש, אני ממש אובד עצות. מה אפשר לעשות? אני ממש מתחנן לשמוע ממכם, תודה רבה וחג שמח! נמו.
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן לכולם! היום בזמן שהייתי בחנות מחשבים בחדרה ראיתי מאוורר זלמן ושאלתי את המוכר אם הוא יביא לי את זה בחינם? התשובה הייתה כן! (להפתעתי) רק הבעיה שלמאוורר אין תושבת... האם יש אפשרות לחבר תושבה כזאת או שזה סופו של המאוורר? המאוורר:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2969&CatCode=414 התמונה:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן שפתחתי את המחשב לנקות מאווררים שמתי לב שתושבת של המאוורר הולכת ליפול? איך אני יכול להדביק\לסדר את העניין? משחה תרמית תעזור? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לחבר שלי מחשב, עם כרטיס מסך GeForce 9800GTX+ (לא זוכר איזה יצרנית). לאחרונה הוא התחיל לצרצר באופן מציק נורא. הוא ניקה את המחשב מאבק, בשביל לשלול בעיית חום וסל"ד גבוה, וזה עדיין לא זה. הוא עצר את המאוורר פיזית עם האצבע, ולא היה רעש. הוא אומר שהוא לא רואה כבלים ליד הכרטיס מסך. מה עוד יכול לגרום לו להרעיש ואיך גורמים לו לחזור ולהיות שקט כמו שהוא היה עד עכשיו? יכול להיות שגם שלשאוב אבק ישירות מהגריל שליד היציאות של כרטיס המסך יעזור? יכול להיות שליד המאוורר של הכרטיס מסך יש כבלים שמספקים לו מתח, אבל נסתרים איכשהו? אם זאת בעיית חומרה, להעביר בבקשה לפורום "תמיכה טכנית לבעיות חומרה". חושב שזה הפורום הנכון, אבל יכול להיות שאני טועה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך Ati radeon x600 , הוא מרעיש בצורה בלתי נסבלת לאחרונה, הרעש בא מכיוון המאוורר, למען האמת היו לזה תקדימים בעבר אבל זה היה אחת ל... וגם היה מפסיק כמה שניות לאחר ההפעלה.. עכשיו הרעש הוא רצוף ובלתי נסבל, אשמח לדעת איך אפשר לסדר בעיה זו, או אם אפשר להחליף רק את המאוורר? דבר נוסף זה איך אפשר לפרק את המאוורר מהכרטיס מסך? לא הצלחתי הוא מחובר בשתי ברגים מפלסטיק שחורים כאלה, אשמח לעזרה מאנשים עם נסיון תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי מחשב לא הכי חדש אבל בכל זאת טוב והמאוורר של כרטיס מסך מת לפני זמן מה פשוט רק עכשיו שמתי לב יש לי הרבה מאווררים במארז אולי בגלל זה לא השפיע עליו ... וגם המאוורר שעל הלוח אם התחיל לקרטע ... מה אפשר לעשות? לקנות חדש אם כן אז איפה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את המארז מ TMS לפני פחות משנה ואני שם לא שהמאוורר הגדול לא מסתובב ויש רק את הלדים פועלים. כאשר אני פותח את המארז אני רואה ששינם 2 חוטים מחוברים למאוורר שחור ואדום. השחור אינו מחובר למאוורר ואי אפשר לחבר אותו,זה מולחם או משהו. יש למישהו מקור שממנו אפשר לקנות את המאוורר ? TMS אובדי עצות.. אם אי אפשר אז רציתי לדעת אם כדאי פשוא לשים במקום המאוורר הנוכחי מאוורר גדול משהו כזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=584729# תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אחד המאווררים של המארז שלי עובד הפוך את האויר שלו הוא מוציא החוצה לחוץ המארז ולא מקרר בפנים את המארז.. זה הגיוני ? או שאני צריך לפרק אותו ולהפוך את הכיוון שלו שיפעל לתוך המארז?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לשאול אותכם בקשר למאוורר של מחשב נייד, היום דברתי עם המעבדה של חברת HP, אני שלחתי את המחשב בעקבות בעייה שהמחשב פשוט נתקע לי על מסך ה HP VIEW לאחר הRESTART של הפירמוט מערכת ההפעלה (WINDOWS 7) והייתי בטוח בכך שיש בעייה עם הכונן קשיח או הלוח אם (המחשב פשוט חדש - שנה וחצי ובאמת היה לי מאוד מוזר), היום קיבלתי תשובה שהבעייה היא מאוורר ועלי לשלם סכום של כ 500 שקלים? זה לא מוגזם? .... שאלתי אותם איך יכול להיות שהמאוורר זה שגרם לכל הבעייה, אז היא הלכה ושאלה שנית את הטכנאי, והוא אמר שגם הארד דיסק נתקע אבל הוא שחרר אותו (אני מאוד מקווה שאני לא ישלם ואחרי כמה חודשים זה פשוט יחזור אלי כמו בומרנג) מה אתם אומרים אפילו מאוורר תעשייתי לא עולה במחיר שכזה, אני מאמין שהם פש…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המאוורר של המחשב הנייד שלי לא פועל חשבתי אולי הוא מתחיל לפעול רק שהמחשב חם יש מצב כזה ? יש למאוורר שני חוטים בלבד (אדום ושחור) והמחשב בלי חיישני טמפרטורה אז מה אתם אומרים ? המאוורר מקולקל או שנידלק רק מתי שצריך ?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מאוורר 70mm של המעבד (מאוורר רגיל של אינטל) מרעיש - לא חזק במיוחד אלא שומעים כזה שהוא עובד. אני פתחתי אותו ואני משמן ומנקה את האבק (הוא לא מלוכלך בצורה משמעותית) מקווה לטוב (ולשקט) 1. מה עוד אני יכול לעשות כדיי שיעבוד בשקט ? 2. איזה עוד פתרונות קירור למעבד יש במארז שבו הספק מקביל ללוח אם ? פנטיום 4 1.7GHZ סוקט 478
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאיך נראה הקירור המקורי שבא בגירסת ה BOX של מעבד AMD 64? תודה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם זה הגיוני יש לי מאוורר זלמן 9700 למעבד לפעמים הוא מראה לי שהוא לא מסתובב הוא כבוי והטמפרטורה של המעבד לא כל כך גבוהה עומדת על 42 אבל לא במאמץ ברגיל כאשר הוא מסתובב היא עומדת על 33 רק עכשיו זה התחיל לקרות האם זה הגיוני שמאוורר של מעבד יפסיק לפעול ?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
המאוורר שעל המעבד שלי מת. אני ממש חייב מאוורר חדש אבל אין לי מושג מה המחיר בשבילו. המחשב הוא יחסית ישן: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון: Crucial 2GB PC2-6400 DDR2-800MHz - יש 2 כאלה דיסק קשיח: Hitachi HDP725050GLA360 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 צורב: LG GH22NS40 מארז: Huntkey Hercules II H002 ספק כח: 400W HUNTKEY - אין לי מושג מה הדגם הספציפי זה כל מה שידוע לי... בהתחלה חשבתי שזה בעיה של שימון אבל מסתבר שלא.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז שוכב, ולכן הגובה שלו הוא בדיוק גובה כרטיס PCI-E. יש לי כרטיס מסך 6600 של LEADTEK המאוורר שלי נדפק, ואני צריך להחליפו. אני לא מוצא מאוורר חלופי. כל המאווררים שמצאתי בינתיים (זלמן 700,900, arctic cooling) חורגים בגובה מגובה הכרטיס. אני ממש נואש! הפתרון שאני רואה כרגע הוא להחליף מארז.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר? אפילו מקורי פשוט..
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-