עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך 6600GT

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי מעבד ישן שאני רוצה להרכיב עליו גוף קירור. בגלל שגוף הקירור הקודם הגיע עם המעבד הוא מחובר אליו עם מדבקה תרמית מפגרת כזאת. הורדתי את המדבקה, אבל עדיין יש שאריות ממנה, יש איזה חומר שאיתו אני צריך להוריד את השאריות? אולי להשאיר אותם ולמרוח עליהם את המשחה התרמית? והאם אפשר להוריד אותה בלי אמצעים מיוחדים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by vivo18,

משהו יכול לענות לי למה אני לא רואה את הטמפרטורה ברויה טוניר . בכרטיס GF 5700LE

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by lharpaz,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 290 ש"ח ב-KSP. זה זול, לא? נראה כאילו זה כבר כולל הכל - אני פשוט לא מבין בזה, האם זה באמת כך? מישהו מכיר את המוצר ויכול להגיד האם הוא איכותי? והאם הוא שווה קניה?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. אני מנסה לעשות OC לא רציני עם המפרט הנוכחי אבל המחשב שלי מסרב בכל תוקף!! עד 220HT הוא מוכן לקבל. אם אני מנסה להגיע ל225 ומעלה המחשב נכנס ישר לקיפאון בלי לחשוב שנייה מיותרת!! (אגב לא נגעתי בשום דבר אחר, לא מתחים ולא נעליים). למישהו יש מושג מה חוסם אותי פה?? אני מתאר לעצמי שזה הלוח אם או הזיכרון.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by lm,

איזה משחה טרמית הכי טובה??? אני לא רוצה שתגידו לי שעשו על זה כבר 100000000 דיונים אני רוצה שתרשמו איזה משחה הכי טובה!!!!!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by K0sTa,

עד כמה אפשר למשוך ת'זיכרון הזה? יש לי 2 סטיקים של זה..1024.. ועם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by nehmia,

או קי אני רוצה לקמבן אחת...ולא לקנות... אז יש לי גי פורס 4....אובר קלוק...החום מגבילך אותי... אז יש בלוק קירור שיקרר גם תזכרונות? וכמה עולה משאבה נורמלית? ואיפשר להשיג רדיאטוב בחינם?

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by K0sTa,

טוב אז הבעיה היא כזאת, אני לא מצליח לעבור את ה425 ליבה ו385 זכרון בלי שמופיעים לי הארטיפאקטס האלה, הפסים האלה שקופצים... המעלות של הכרטיס עומדות על כ-40-50 מעלות... ואני חושב שהוא מסוגל ליותר מזה... מה עושים ? :s05: הכרטיס מסך שלי במפרט......תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך SHAPPHIRE RADEON X800GTO, ליבת R480, וזכרונות 1.6ns. למחשב יש ספק כוח ג'נרי 500W, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את ה-530MHZ בליבה, למרות שידוע לי שזו ליבה שאמורה להגיע בקלות ל-590MHZ. הזכרונות מגיעים בלי בעיה ל-600MHZ. מה יכולה להיות הבעיה שבגללה אני לא מצליח לעשות OC טוב לליבה? יכול להיות שזה בגלל הספק הג'נרי? -=תודה רבה לכל העוזרים!=-

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. קניתי את ה MX 1 הזה...שיהיה .....המעבד שלי רותח אולי יעזור בכל אופן נשאר המון ! אפשר לשים גם על המעבד של ה GTO2 שלי ?? .......או על הצ'יפ גם ?..... (אם כבר נשאר כמות גדולה.............) ?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by yotam360,

לאיזה רמה אפשר להגיע עם x800gt????

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש: DFI NF4 ULTRA INFINITY SHAPPIRE RADEON X800GTO AMD Athlon64 3200+ (Venice core) AMD K8 64 Bit / Opteron DEEPCOOL Jagon AMD DDR400 512MB HYNIX x2 MAXTOR 200GB 7200 8M CASE ספק כוח ג'נרי 500W LG DVD RW GSA-4163B 16x16 Double Layer Super Multi+Software Zippy HEBREW wheel scroll and volume up volume down Logitech S90 -36 V DDR Memory Heatsink x2 הבעיה היא בOC לכרטיס מסך, עם הזכרונות אני מגיע בכיף ל-600MHZ, בעוד שהליבה משום מה נתקעת ב-530MHZ. חשוב לציין שהליבה היא R480, ושמעתי על אנשים שהגיעו עם אותו כרטיס ואותה ליבה ל-590MHZ! כמו כן, קיררתי את הכרטיס טוב ע"י מאוורר חזק שהוריד לו את הטמפ' טוב, ועדיין לא הצלחתי לעבור את ה530MHZ לליבה. האם יית…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by רן.ט,

שלום אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך ולמעבד (יש אותם במפרט שלי) מישהו יכול להעלות פה איזה אתר שיסביר איך עושים את זה או איזה מדריך?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  15. Started by rafi-s-,

תגידו זה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Phobus,

שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שאני מבקר בפורומים והתרשמתי מאוד לטובה, מקווה שאוכל להשתלב אצלכם ולתרום את חלקי. המפרט הרלוונטי שלי לבעיה: amd a64 3000+ venice E6 stepping s939 dfi lanparty ut ultra-d hynix ddr400 ocz modstream 520watt האוברקלוק: cpu @ 1800/2400mhz 200/267mhz fsb 2000/2080mhz htt 1.4/1.67v vcore ddram @ 240mhz 10:9 timing @ 3-3-3-8 2.5/2.7v במצב הזה המערכת יציבה ועוברת superpi ו-3dmark עם טמפרטורות מצויינות למרות שיש לי קירור ג'נרי של thermaltake. לכן אני משוכנע שאין בעיות טמפרטורה למערכת, הבעיה נוצרת כשאני משנה את יחס הזיכרון למעבד ל-1:1 ואז אין יציבות. האם זאת מגבלה טכנית של הזיכרון הג'נרי? או שיש מה לעשות בקשר לזה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קניתי Radeon 9550 בפברואר והוא היה מצויין לOC. הגעתי איתו ל380-400MHZ ליבה, ו250-260 זכרון. לפני מספר חודשים התחלתי להרגיש ארטיפקטים במשחקים, החזרתי גרסאות אחורה של דרייברים, עזר קצת אבל לא ממש. יכולות הOC של הכרטיס ירדו משמעותית. פרוט הבעיה אפשר לראות פה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151314.0 לפני כמה ימים החלפתי את המארז וגם את הספק הג'נרי שלי לFSP 300W. אחרי שכבר ויתרתי על הOC לכרטיס, רציתי היום לצלם את הבעיה דרך הצייר (בOC) ולראות מה אפשר לעשות, אולי להחליף. העלתי למהירות 400/250, וציפיתי שיהיה ארטיפקטים, אבל להפתעתי לא היה כלום. בדקתי גם בATITOOL וגם שום ארטיפקטים, לעומת פעם שעברה שהיה המון המון ארטיפקטים. יכול להיות שבאמת הספק הישן היה דפוק וגרם ל…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  18. הFAN על הmsi geforce 6600GT PCIE שלי מת. MSI רוצים 35$ על "תיקון". אני לא קורא להחלפת FAN תיקון. (ליתר דיוק, 35$ לפני דמי משלוח) במחיר הזה אני כבר יכול לקנות Arctic-Cooling NV Silencer 6 Rev 2.0. האם הוא שקט יותר מהקירור המקורי? (אין לי מושג מה זה Noise Level: 0.3 Sone) האם הוא יעיל יותר? (לא מצאתי השוואה בינהם.. מישהו מכיר?) האם זה פוגע באפשרות לחבר בSLI? תודה, LAZYBOY

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני צריך תוכנה אשר איתה אני יכול להוריד ולעלות את המהירות של מאוררי המחשב... מישהו מכיר???

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by yehob,

יש לי שלושה סוגי זיברונות במחשב אחד PC100 אחד PC125 ואחד PC133 אבל יש לי בעיה כולם על 83 מגה הרץ התיזמונים הם 2.0.2.2.5 ואני לא מצליח להעלות אותם. יש למישהו רעיון מה לעשות?? איך להמהיר את הזיכרונות??

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. שלום, לא מזמן נתקעתי ב OC ל A64 3000+)S-754), לא הצלחתי לעבור את ה 2400 גם אחרי העלאת מתח, לכן חשבתי שהזכרון שלי לא סוחב יותר כי גם במכפלה שונה זה לא עבר, יש לי לוח של gigabyte GA-K8NS והוא לא מאפשר לי לנות תזמונים בביוס, יש לי זכרונות DDR-SDRAM , אני לא יודע של איזה חברה, ראיתי שאנשים הגיעו עם זכרונות DDR-SDRAM לתוצאות יותר גבוהות. בכל מקרה, אני זקוק לתוכנה שתיתן לי לשנות תזמונים בווינדוס, תודה.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  22. שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי,הוא תמיד עמד על 40-38 בליבה ו28-30 בזכרונות,אחרי OC של מ500MHZ בליבה ל549MHZ בליבה הוא עומד על 42 מעלות ולזכרונות עשיתי מ900 ל1100,זה הגיוני שיש לי גם בזכרונות אחרי הOC הזה 31 מעלות? רשום ככה גם בEVEREST וגם בדרייברים דרך אגב זה כרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP 128MB **דרך אגב** מה זאת אומרת FAN ALWAYS ON? כדאי לשים על זה V? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by Quickly,

שלום. אני דיי חדש פה ולא מזמן קניתי מחשב ב 6אלף (מחשב לגיימרים אפשר להגיד) הטמפרטורה של המחשב גבוהה יחסית (קירור סטוק) ורציתי לדעת איזה קירור הכי כדיי לי לקנות אני מתלבט בין ה Tt BigTyphoon או Tt BigWater שזה קירור מים עלוב יחסית אמרו לי שהביגטייפון הוא שקט וגם מגיע לביצועים יותר טובים מהביג ווטר למרות שהוא קירור מים אני מחפש קירור שישפר לי את הטמפ' במעבד וגם בכרטיס מסך נכון לעכשיו שאני באוברקלוק קטן של 200mb המעבד על 37 לוח אם 38 והכרטיס מסך על 52 שזה בעיקר מה שמטריד אותי כי הוא לא יורד מ51 וזאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לקנות קירור . התקציב שלי נע בין 250-500 אבל תמליצו לי על הכי משתלם + יש לי לד על הכרטיס מסך יכול ליהיות שזה משפיע על הטמפ'? עוד על המחשב: a…

• 17 תגובות
    • 935 צפיות
  24. יש לי נורטווד פנטיום 4 2400 MHz והוא על 46-54 מעלות גם בלי אובר קלוק עם אובר של 100 MHz אותו דבר עם קירור זלמן 9500 וגם לפני עם הקירור סטוק של אינטל הוא היה על יותר מעלות למה ?? זה רק נורטווד לא פרסקוט .. :nixweiss: ??? ??? ??? :s05: :s05: :s05:

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by roc,

שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי וכשאני הפעלתי את המשחק F.E.A.R ועשיתי STRESS TEST של המשחק,באמצע עשיתי CTRL ALT DELETE והטמפ' עמדה על 57-64 מעלות הם זה יכול לגרום לבעיות ? להוריד ת OC? תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים