אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי 4 מאווררי SILENT CAT 8 ס"מ. יש לי חיבור אחד של ספק הכח אליו אני רוצה לחבר את כולם - 2 בקדמת המארז ו-2 בחלקו האחורי. הבעיה היא שהמאווררים מגיעים עם חיבור 3 פינים. בחנות נאמר לי שעלי לרכוש מתאם (3 פינים -> 4 פינים) לכל אחד מהמאווררים (סה"כ 60 ש"ח). אני רוצה לרכוש מפצל ליציאת המתח ע"מ שהכבלים יגיעו לקדמת המארז ולחלקו האחורי (כ-20 ש"ח). יש לי מספר שאלות: האם אין פתרון אחר מלבד 4 מתאמים (3 פינים ל-4) ? ראיתי שלזלמן יש משהו כזה (מתאם מ-4 פינים ל-4 יציאות של 3 פינים) אבל 2 יציאות הן עם מתח 12 V ו-2 יציאות עם מתח של 5V). האם קיים משהו אחר ללא מגבלת מתח ? האם מחיר של 15 ש"ח למתאם כזה הוא סביר ? האם במפצל המתח אני צריך לראות חיבור של 4 פינים וממנו יוצאים 2 סטים של ח…
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום חברים! כפי שהבנתם מהכותרת אני חדש בתחום ואני רוצה לשאול מספר שאלות. 1. האם כדי להעלות את מהירות המעבד מספיק לי להעלות את הfsb? 2. לאחר שהעלתי את הfsb המתח של המעבד עלה לי מ1.4 ל1.6, האם זה נורמאלי? 3. מה הטמפ' והמתח המקסימליים שהמעבד שלי יכול לסבול? 4. ראיתי אנשים שמורידים את המכפלה ומעלים יותר את הfsb, איך זה תורם? 5. איזה תוכנות מאמץ הכי מומלצות לבדיקת יציבות? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של אינטל על המעבד והוא מסתובב במהירות של 1079 rpm רציתי לדעת אם זה איטי?
-
- 7 תגובות
- 502 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2543 זה בשביל לוח אם שאני מוכר ואם ישאר אני אשתמש בו גם בשבילי (מעבד פנטיום 4 1700 ). האם זה שווה משהו? אני לא ארצה שזה ישרוף לו את המחשב (או לי). וגם כמה צפסטים/מעבדים אתה חושבים שזה יכסה?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
OMG ! קניתי את ה ARTIC MX1 ....מרחתי עכשיו במקום 49 מעלות במנוחה זה מראה לי 62 !!! במנוחה ועוד חורף !! מה אני עושה !?? זה VENICE AMD ! הוא לא אמור להגיע בכלל ל 50 במנוחה ! גם האברסט.....גם התוכנה שבאה עם הלוח שתיהן מראות 62 עכשיו ! ורק הדלקתי אותו ! קירור IGLOO 7200 LIGHT
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם הסיילנסר NV1 מתאים לכרטיס V9520MAGIC/T??
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
לאחר שראיתי באתרים בחו"ל מוד לביגטייפון, שמים צמר פלדה בשני הרווחים של הטייפון(בכל צד) זה התברר כרעיון רע מאוד... במיוחד שהטייפון עולה קצת באש, לא ממש הבנתי איך.... למזלי, הכל שרד... לאחר מכן, גיליתי שהקירור של ה-LeadTek 6600GT שלי חצי מנותק, פתחתי, אין בכלל משחה על הליבה... פתחתי מרחתי סגרתי הכל קומבן למקומו בחזרה.... המעלות טסו מ-78 מעלות ב-OC במאמץ ל-41 MAX... אם מישהו ניסה את המוד והצליח לו... והמאוורר שלו לא נתקע בצמר פלדה... שישלח לי הודעה פרטית...
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שמעתי איפשהוא שזה אפשרי בעזרת דרייברים של אומגה...אבל איך עושים את זה? זה כרוך בסיכון מסויים? צריך לפרוץ ביוס או משו כזה? או שזה רק תוכנתי וזה שטויות ואם יש בעיות פשוט מחזירים את ההגדות להגדרות הקודמות\מוחקים את הדרייברים של אומגה?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי הלוח שלי הוא GA-7VM400M-RZ GIGABYE , והמאוור של המעבד הפסיק לעבוד. אני מחפש המלצה למאוור קטן וזול, כיוון שלוח האם הזה הוא קטן ולכן רק מאווררים קטנים יכולים להכנס בין הקבלים שלו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנושא הזה הוא לא שאלה אלא פשוט לשתף אתכם בחומר שאולי יעזור למישהו בעתיד.. היום מתוך שעמום פתחתי את המחשב כדי לנקות כמה מאווררים מאבק..אז על הדרך החלטתי סתם מסקרנות לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך, לקחתי טרמומטר פשוט והצמדתי אותי לצלעות קירור של הכרטיס (XFX GEFORCE6600 256MB PCI-E), כרטיס שלא מגיע עם שום מאוורר עליו, ומצאתי שהטמ' על הצלעות עומדת על לא פחות מ 70!! מעלות צלזיוס.. המום מהמספר, חשבתי מה אפשר לעשות והחלטתי לאלתר עליו מאוורר של מארז רגיל וצנוע כדי לראות מה ההשפעה. חברתי את המאוורר תוך דקה על ידי שני ברגים קטנים לצלעות.. הדלקתי את המחשב שוב ונתתי לו לעבוד כרבע שעה ואז נגשתי שוב למדידה. הטמפ' ירדה ל 35 מעלות בלבד!! שמח וטוב לב החלטתי לבדוק מה הטמפ' תתן לי…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
במסגרת הניסיון להשקיט את המחשב, סיימתי להחליף היום את כל המאוררים שהיו לי במחשב. כל המאווררים זה אומר 3 מאוררי מארז 80 מ"מ (GlacialTech), קירור לכרטיס מסך (Silancer), לפני כמה שבועות שמתי ביג טייפון (והיום חיזקתי ברגים - זה הקטין את הרעידות של המארז), קירור לנורת'ברידג (לפסיבי של זלמן) ואפילו ספק החלפתי לאנרמקס 420 (שאמרו לי שהוא אחד הספקים השקטים יותר) אבל המחשב עדיין מרעיש קצת, למישהו יש רעיונות מה עוד אפשר לעשות? (התלבטתי אם לפרסם את זה פה או במודינג ואלקטרוניקה - כי נראה לי שמה שצריך עכשיו זה איזשהו מוד. אז אם זה לא מתאים - בבקשה להעביר).
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד כמה אפשר למשוך ת'זיכרון הזה? יש לי 2 סטיקים של זה..1024.. ועם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
והתשובה היא לא! חחח עד כמה שאני ניסיתי כמובן. טוב, אז בואו נתחיל בכך שאתם לא צריכים לומר לי שהזכרונות האלה מעפנים וזה פשוט ביזבוז של המחשב שלי :-[, אבל אין מה לעשות, וברגע שאני אחסוך מספיק אני אקנה לעצמי זוג TwinMos SP 433 BH5. ולענייננו. אז יש לי את הזכרונות המצ'וקמקים האלה, שרצים בתזמונים של 3-3-3-8 ובמתח יצרן מומלץ של 2.6V. כשקיבלתי את המחשב, כל הזמן היו מסכים כחולים, ופשוט לא הבנתי למה! עבר חודש עד שהבנתי שזה הקטע של ה CPC. מאז אני מנסה לגרום לזכרונות האלה לעבוד ב 1T, ואני פשוט - לא מצליח. בעבודה ב SINGLE CHANNEL הם עובדים ב 1T בלי בעיה ותיזמונים של 2.5-3-3-6. כשמנסים לעבור ל 1T ב DC, מסך WELCOME של ה WIN הוא הדבר היחיד שאני מספיק לראות לפני הכיתובים הלבנים על גב…
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן, עלה לראשי רעיון לעשות וולט מוד לGT שלי, לתת לו בקלוקים, כאן אתם נכנסים לתמונה חיפשתי ברשת לא מצאתי כלום! חחח הכרטיס הוא Gigabyte 6600GT AGP / GV-N66T128VP אודה להסבר הכי מפורט שאפשר, הכי בטיחותי והכי נכון, אחרי הכל חבל להרוס כרטיס כזה, תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, מקווה שזה יצא לפועל, אהה אגב זה שווה את זה? זה באמת יתן לי מתחים טובים שאני יוכל למתוח את הזכרונות, אני לא מתכוון לטחון את הליבה ממש, גג 100MHZ.. קירור בתהליכי בניה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155610.20 אז אהה זהו בעיקרון, תודה תודה ושוב תודה
-
- 62 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מישהו יכול בקשה לתת לי שם של אותר שיסביר לי איך לעשות אוברקלוק לכרטיס ולמעבד או אולי איזה מדריך שיסביר לי את זה??
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
טוב אז הבעיה היא כזאת, אני לא מצליח לעבור את ה425 ליבה ו385 זכרון בלי שמופיעים לי הארטיפאקטס האלה, הפסים האלה שקופצים... המעלות של הכרטיס עומדות על כ-40-50 מעלות... ואני חושב שהוא מסוגל ליותר מזה... מה עושים ? :s05: הכרטיס מסך שלי במפרט......תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 650 צפיות
-
-
או קי אני רוצה לקמבן אחת...ולא לקנות... אז יש לי גי פורס 4....אובר קלוק...החום מגבילך אותי... אז יש בלוק קירור שיקרר גם תזכרונות? וכמה עולה משאבה נורמלית? ואיפשר להשיג רדיאטוב בחינם?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך SHAPPHIRE RADEON X800GTO, ליבת R480, וזכרונות 1.6ns. למחשב יש ספק כוח ג'נרי 500W, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את ה-530MHZ בליבה, למרות שידוע לי שזו ליבה שאמורה להגיע בקלות ל-590MHZ. הזכרונות מגיעים בלי בעיה ל-600MHZ. מה יכולה להיות הבעיה שבגללה אני לא מצליח לעשות OC טוב לליבה? יכול להיות שזה בגלל הספק הג'נרי? -=תודה רבה לכל העוזרים!=-
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני לא מרגיש בעיות תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה יותר טוב: קירור מים פנימי או חיצוני. ומה בכלל הקירור מים מקרר? וצריך מאווררים אם יש קירור מים? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אנשים יש לי כרטיס מסך של גיפורס 6600GT עם גוף קרור רגיל בלי מאוור מה אפשר לעשות? שווה להחליף? ועם כן? זה הכרטיס המסך GV-NX66T128VP FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE+SLI Bulk
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש: DFI NF4 ULTRA INFINITY SHAPPIRE RADEON X800GTO AMD Athlon64 3200+ (Venice core) AMD K8 64 Bit / Opteron DEEPCOOL Jagon AMD DDR400 512MB HYNIX x2 MAXTOR 200GB 7200 8M CASE ספק כוח ג'נרי 500W LG DVD RW GSA-4163B 16x16 Double Layer Super Multi+Software Zippy HEBREW wheel scroll and volume up volume down Logitech S90 -36 V DDR Memory Heatsink x2 הבעיה היא בOC לכרטיס מסך, עם הזכרונות אני מגיע בכיף ל-600MHZ, בעוד שהליבה משום מה נתקעת ב-530MHZ. חשוב לציין שהליבה היא R480, ושמעתי על אנשים שהגיעו עם אותו כרטיס ואותה ליבה ל-590MHZ! כמו כן, קיררתי את הכרטיס טוב ע"י מאוורר חזק שהוריד לו את הטמפ' טוב, ועדיין לא הצלחתי לעבור את ה530MHZ לליבה. האם יית…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 290 ש"ח ב-KSP. זה זול, לא? נראה כאילו זה כבר כולל הכל - אני פשוט לא מבין בזה, האם זה באמת כך? מישהו מכיר את המוצר ויכול להגיד האם הוא איכותי? והאם הוא שווה קניה?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-