עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חברים יש לי מעבד 3800+ כפול, וכרגע אני על 10x240 יענו 2.4 גיגה הארץ עם 3X HTT עכשיו אני רציתי להעלות אובר ל2.6, אז שמתי 9.5 על 279 ומתח 1.45 .. עכשיו הוא עשה ריסט ומתי שהוא טוען את המחשב בקו הכחול של XP הוא נותן מסך כחול למה לעזאזל זה קורה ? ובטלתי את ה-COOLNQUIET

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Quickly,

שלום. אני מעונין לעשות וולטמוד לכרטיס הנ"ל האם אפשר המלצה? מדריכים ומה הציוד קירור שאני צריך בשביל זה? תודה

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  3. יש לי מחשב פנטיום 2 450mhz ישן התוכנה aida מדווחת שהטמפרטורה שלו היא 70 מעלות סלציוס זה נשמע לי מאוד גבוה. האם זה נורמאלי למעבד מסוג זה?

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by E-Bear,

I have Oc'ed my X2 4200+ yesterday and reached 2700MHZ (11*246) on 1.55v and it's stable... but now comes the part I don't know about: does the HTT effect my OC? my friend told me that when I go above 250 fsb I should put the HTT on X3 instead of X4. Is it true? *In addition, I would like to know what does the HTT multiplier really mean. Thanks.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by DuduMan,

מישהו יכול להביא לי מדריך אוברקלוק ללוח אם P4C800-E DeluXe? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kobibo,

שתי שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שניתן לעלות באמצעותה מתח ל GTO2 במקום להתעסק עם vmode ? 2. אם לא אפשר הסבר כללי לגבי vmode באמצעות עיפרון? לאיזה מתח צריך להביא את ה vmode באמצעות הנגד? 3.האם מישהו החליף נגד ולאיזה ערך?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. טוב כל מה שאני רוצה זה שתסבירו לי מה כל דבר שמסומן באדום אומר בתמונות האלה, כי אני לא רוצה לשנות משו שאני לא יודע : תודה התמונות(גדולות מאוד): http://planet.nana.co.il/0pnt/1.JPG http://planet.nana.co.il/0pnt/2.JPG טעות שלי פרסמתי את זה במקום הלא נכון, להעביר בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 423 צפיות
  8. איך אני יודע לאיפה לחבר מאוורר חדש ואיפה לשים אותו? ???

• 16 תגובות
    • 927 צפיות
  9. ה OC שעשיתי לזכרונות ולליבה יהיה קיים גם אם אני יתקין תדריוורים החדשים או ששוב אני אצטרך לעשות OC ?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by Gliding,

היי, כבר העליתי פה לפני חודש וחצי את הבעיה לגבי חוסר יכולת לגשת לנתונים לגבי כרטיס המסך שלי, מאז התקנת XPX64 הבעיה מתרחשת גם עם ATT וגם עם TRIXX. לפי הודעות השגיאה מדובר בחוסר יכולת לגשת ל LOW LEVEL DRIVER (על אף שב ATT מותקנת תמיכה לגישה כזו, האוא לא מסוגל לגשת לביוס של הכרטיס) התקנתי כבר שתי גרסאות של ה CATALYST )5.11 ו 5.12), ואין שינוי הבעיה דחופה כי TRIXX מנטרת את המאורר והטמפ' על הכרטיס, בלעדיה אין לי מושג מה הולך איתו, בעיקר במשחקים שאני מריץ... הייתי מחלעיף אולי ל OMEGA, אבל הכרטיס הוא VIVO ולא הצלחתי למצוא משהו שיתמוך ב WDM. חוץ מזה שזה לא יעזר כנראה ל TRIXX לעבוד, כי נראה לי שהמקור של הבעי הוא הנסיון של וינדוס למנוע גישה לשינויים בחומרה אם זו הבעיה, ומישהו מכיר …

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  11. נניח ב OVERCLOCKING החלקים יכולים להישרף. מה קורה אם אני אשנה תזמונים מ(כרגע) 3-4-4-10 לפחות? או שאני אשנה את ה -2T ל-1T? יתחמם? יתקצר או מה? סכנת אחריות? דרך אגב התזמונים גבוהים כיוון שאני רץ על 440MHZ במקום 400MHZ. בזכרונות של יונדאי(מה לעשות, לא כולם מושלמים ???) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by sagi_10,

שלום חבר שלי מתכוון ליקנות מחשב חדש בימים הקרובים והוא מתכנן אותו לאובר קלוק די כבד הבעיה היחידה היא הזיכרנות,עד עכשיו הינו בטוחים שהוא ילך על bh-5 אבל אז ראינו את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4247 האם הם טובים לאוברקלוק??? האם יש יותר טובים במחיר שלהם?? בתודה שגיא

• 70 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by jacko_il,

שלום לכולם, התחלתי בזמן האחרון ללמוד מעט על OC (הרוב דרך האתר הזה ועוד כמה בחו"ל) הצלחתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי בקלות ובכיף.. הצלחתי גם לעשות OC קל למעבד שלי (ATHLON 64 3000 ווינצ'סטר הרמתי לו ל220 במקום 200 לליבה) אבל יש דברים שאני לא כל כך מבין וגם אחרי חפירות בפורום ובכלל באתר לא מצאתי תשובות.. אמרו לי כבר בעבר שאני לא מצליח לעבור את ה220 לליבה כי כנראה הזכרונות מגבילים אותי ושאני צריך להוריד להם תדר (איך לעזאזל עושים את זה??! חפרתי בביוס שלי ואין שום אופציה כזאת - לוח של GIGABYTE K8NF-9 ..) וגם אמרו לי לנסות לשנות תזמונים שלהם ..(שוב - איך ??! אין לי דבר דומה בביוס..) ושאלה נוספת - מה מגביל את המכפלה של המעסד שלי ל 9 ? המעבד עצמו או הלוח ? כי הבנתי שצריך לגשר בין החי…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. שלום לכולם, מבלי לפגום בקירור הפסיבי שיש לי כרגע אין לי דרך להבריג מאווררים אל הכרטיס מסך (הסינק חוסם). קיצור חשבתי להדביק משני הצדדים את המאוורים בדבק מגע, מה אתם אומרים? הצעות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by ido-nava,

המפרט של המחשב שלי הוא: AMD ATHLON 3500+ עם קירור TT BIG TYPHOON ו 512MB CORSAIR CL2.5 X2 ו eVga Geforce 6800 GS רציתי לשאול עם גם להם כדי לשים קירור מסויים ... כי אני משחק המון במשחקים והמחשב דלוק 24/7 .... ואם כן .. איזה הכי מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  16. יש לי כרטיס 6800 רגיל של לידטק שפתחו לי ל-16 צינורות יש לי בעיות טקסטורה ואני מעוניין להחזירו למצב המקורי 12 צינורות עיבוד איך אני עושה זאת הבנתי שמשתמשים עם תוכנת RivaTuner הצינורות צרובים בביוס איך אני מחזיר למצב המקורי תודה רבה לעוזזרים!! והאם בעיות הטקסטורה יעלמו אם אחזיר את הכרטיס למצבו המקורי?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gigabot,

אהלן, עלה לראשי רעיון לעשות וולט מוד לGT שלי, לתת לו בקלוקים, כאן אתם נכנסים לתמונה חיפשתי ברשת לא מצאתי כלום! חחח הכרטיס הוא Gigabyte 6600GT AGP / GV-N66T128VP אודה להסבר הכי מפורט שאפשר, הכי בטיחותי והכי נכון, אחרי הכל חבל להרוס כרטיס כזה, תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, מקווה שזה יצא לפועל, אהה אגב זה שווה את זה? זה באמת יתן לי מתחים טובים שאני יוכל למתוח את הזכרונות, אני לא מתכוון לטחון את הליבה ממש, גג 100MHZ.. קירור בתהליכי בניה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155610.20 אז אהה זהו בעיקרון, תודה תודה ושוב תודה

• 62 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by DaMN,

בוקר טוב. יש לי בעיה מטרידה, המאוורר של המעבד הוא בעל הצתה מאוחרת. מדובר ב-P4 Prescott על -ASUS P4S800D ולפעמים שאני מפעיל את המחשב הוא נתקע במסך פתיחה, אחרי כמה כיבוי כולל של המחשב והפעלה מחדש הוא מתחיל לעלות וזורק הודעת שגיאה "OVERCLOCKING FALIED". בדקתי את העיניין על איזה OC לאזעזל הוא מדבר, וראיתי שה-RPM של המאוורר של המעבד נמוכה (2200 RPM) אבל לאט לאט עם הזמן המהירות עולה עד ל-4000 ואפילו יותר. המחשב עבר ניקוי מבפנים, התווסף לו מאוורר אבל עדיין פעם בכמה זמן אני מקבל את הודעת השגיאה הנ"ל. מה ניתן לעשות ע"מ שהמאוורר יתחיל את הפעולה שלו ישר על RPM גבוה וכך ימנה מימני את העצבים של לכבות ולהפעיל מחדש את המחשב כל פעם. שאלה נוספת שלא ממש קשורה לבעיה: המעבד לא בעבודה מואמצת …

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by bumpd,

זה אותו רעיון של המעבד?יענו מורחים רק עם הליבה וכמה צריך למרוח בכלל על הליבה אם רק עליה? יש לי 6600gt אם זה משנה... יש מדריך לזה במקרה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by E-Bear,

The program is quite new to me and I would like to know more about it... For example: What calculation is most recommended and what results should I be getting with my computer? (You can see my computer below my avatar) Thanks.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by evy,

הרעש הזה נשמע מהמאוורר של הכרטיס מסך בכל פעם שאני מדליק את המחשב...יש איזה 2 דקות של רעש של המאוורר כאילו הוא משתפשף\נוגע במשהו..אבל עם הזמן הרעש נחלש עד שנעלם.. חבר'ה מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by davie007,

בחיאת מה האוברקלוק ל6600GT של GIGABYTE AGP בלי הויוו עם המאוור הוא כל כך פשוט ביחד עם התוכנה הזאת V-TUNER מה הסיכונים איך לעשות כמה לעשות מתי?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  23. 1. כאשר הרכבתי את הביג טייפון על המעבד הייתי צריך להסיר לגמרי את התושבת של הסינק שהגיעה על הלוח אם שקניתי אותו. מאז שעשיתי את זה התוכנות שמראות טמפרטורה מציגות לי שאין חיישן טמפרטורה למעבד, השאלה אם אפשר לתקן את זה בדרך כלשהי ואם מישהו יודע איפה בידיוק נמצא החיישן הזה על הלוח? 2. הביגטייפון נכנס למארז שלי בלי בעיה, מולו יש מקום בדלת להוספת מאוורר. אם אני מוסיף מאוורר רגיל מולו אז המארז נסגר בקלות, אם אני מוסיף מאוורר SUNBEAM ROUND CCFL FAN GRILL (שזה מאוורר טיפה יותר עבה ממאוורר רגיל ויש לו קטודה עגולה) אז המארז נסגר אך לא לחלוטין וזה לא נוח. השאלה אם מישהו מכיר מאוורר דומה או עם תאורה חזקה כלשהי שאני יכול לשים במקומו מול הביגטייפון והוא פחות עבה מה-SUNBEAM ROUND CCFL FAN…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. ליתי את הוולט במחשב אסוס ועכשיו הוא לא עולה המחשב מראה לי רק את השקופית הראשונה אך לא נותן להיכנס לביוס או נותן למקלדת לעבוד ( כאילו אין חשמל למקלדת ) מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  25. יש לי מעבד 2.8 לוח אם של ABIT IS7-E ואלה הדברים ששיניתי 1. AGP RATIO - FIXED 2. FIXED AGP PCI FREQUENCY - 66\33 3. CPU POWER SUPPLY - USER DEFIEND 4. DDR SDRAM VOLTAGE - 2.70V 5. AGP VOLTAGE - 1.6V 6. N\B STRAP CPU - BY CPU 7. DRAM RATIO - 5:4 8. CPU CORE VOLTAGE - 1.65V מהירות המעבד שלי עכשיו היא: 3.6 ג'יגה הרץ מבחינת עומס אני מבצע כל פעם בדיקה רק עם PRIME95 ועם אימיול ביחד (שהאימיול פתוח אז המעבד על 100 אחוז) המעבד נמצא על 41 מעלות בזמן עומס ועל 44 מעלות בזמן שאני מפעיל תנור בחדר (התנור קצת קרוב למחשב). בינתיים המחשב קרס (תמונה של המסך קופאת והמקלדת נכבת) בזמן העומס או בזמן משחק CALL OF DUTY 2 ואימיול כשהייתי על 1.50V במתח למעבד, כרגע אני על 1.65V ועדיין מב…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים