אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
שלום...אני חדש בפורום הזה...ואני שמח להצתרף.....כי אני ממש בעניין של המודינג ושל האובר קלוקינג.... אני שמתי לב למאוורר שממש נראה לי טוב.... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/525drivebay/a1869.htm אני מדבר שם ר על ה x blower זה נראה לי ממש פתרון טוב... בגלל שהוא גם מקבל אוויר מהחלק העליון של המארז וגם מהחלק התחתון של המארז.....ואז הוא מוציא אותו החוצה.... לפי דעתי אם אני יקנה אותו ועוד שלושה מאווררים...ואני יסדר אותם שיהיה אחד למעלה בחזית ואחד למטה בחזית....ואחד או בחלק העליון של המארז( זאת אומרת שיופנה לכיוון הריצפה) או בדלת של המארז... מה אתם אומרים? האם הx blower טוב...? האם כדיי לי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחשב מבוסס מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz עם מאוורר FREZZER 7 PRO נרכש לפני שלוש שנים, מאוורר המעבד מסתובב לאט, לעיתים עוצר מעט, וממשיך להסתובב לאט, לא מדובר בשליטה על מהירות המאוורר, אלא לדעתי תקלה במאוורר, ניסיתי לשמן את הציר, לא עזר. א. האם יש משהו שאני יכול לבצע ע"מ לעזור למאוורר, או שהגיע הזמן להחליף ? ב. האם אני יכול לקחת סתם מאוורר ממחשב ישן ולהשתמש בו, או שחייבים מאוורר מיוחד שמתאים בדיוק לגוף הקירור הזה ? ואגב, האם גוף הקירור הוא חלק מהמאוור ואני צריך להחליף גם אותו ?
-
- 47 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
איך הביצועים ברגיל ובoc? האם יש מאוורר איכןתי יותר באותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
מאוורר לקירור מעבד Z600 http://www.hardware.info/productdb/bGZkbZiXmJHKZMg/viewproduct/Scythe_Slip_Stream_120mm_1900rpm/ החברה בצעה בדקה למאוורר הנ"ל והתברר שהנתונים בבדיקה נמוכים ממה שהחברה מדווחת שימו לב מנימום 40.5 cfm ומקסימום 89.5 cfm החברה הצהירה על 110 רעש גם שונה וגבוהה מהנתונים של היצרן למה ? מה זה מנימום ומקסימום ? הרי המאוורר מחובר לחשמל ועובד מקסימום לא ?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה רעש הוא עושה והאם שווה להחליפו במאוורר שקט שמתחיל ב 120 ל AC7 PRO ועד ה Tuniq שאם כבר אני מזכיר אותו האם הוא יותר זול בארה"ב משמעותית ?, פשוט אין מה שיתקלקל בו אז אולי אני אעדיף שיביאו לי מחו"ל.
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפחות נראה לי.. כי הוא עושה הרבה רעש.. אבל אני לא מבין בזה הרבה.. יכול להיות גם שהצד פשוט לא מהודק והוא רועד או משהו). אני צריך מאוורר לסוקט 478 במחיר סביר. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז. המארז ג'נרי; הכי זול ש-KSP מכרו לפני שנה וחצי. המחשב שלי לא היה יותר מדי בעומס עד היום, וכשכן היה אז השתמשתי במאוורר רגיל מבחוץ אבל נמאס לי מזה ואני רוצה מאוורר מארז נורמלי. הנקודה היא שיש לי בלוח האם חיבור, ואם הבנתי נכון אז הוא מאפשר לשלוט על המהירות לפי הטמפרטורה וכך למנוע רעש לא חיוני (כמו במאוורר של המעבד). (אחי הביא למחשב הישן מאוורר ישן עם חיבור חשמל בלבד והוא עשה רעש כאילו הוא הולך להמריא. כשנגמר הקיץ פשוט ניתקנו את חיבור החשמל שלו.) האם החיבור הזה הוא סטנדרטי? האם היום כל מאוורר תומך בפונקציה הזו (בהנחה שהיא בכלל אכן קיימת)? אם לא, מה הבדלי המחירים בין כאלה שכן וכאלה שלא? ויש המלצות ספציפיות? * התמונה המצורפת לקוחה מה-U…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 2500 בתוך מארז Compucase Midi Tower CI 6A1, אינני בעינייני אוברקלוקונג - ממש לא, אלא מחפש מאוורר שיהיה *שקט* ויתן ביצועים טובים - לא צריך להשתגע :-) אני לא מאלה שכל מעלה חשובה להם, גם אם המעבד יהיה בטמפרטורת 50 מעלות במנוחה - לא ממש מפריע לי. המאוורר הנוכחי שלי פשוט שבק, לכן אני מחפש משהו חדש. לא רק מאוורר כמובן, אלא יחידה שלמה שמגיעה מאוורר + צלעות קירור. התקציב הוא באיזור ה 200 ש"ח. אשמח מאוד להמלצה ספציפית של מאוורר שקט, סביר+ ושיכנס במארז שלי. המליצו בפורום על Thermaltake Volcano SilentBoost CPU Cooler for AMD Athlon XP או על VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD רוב תודות ! את הכי חשוב שכחתי... :-) מכיוון שאינני מכיר חנויות/מעבדות חומרה באיזור המרכז,…
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר120 שקט אבל חזק למארז שלי כסף זה לא ממש בעיה אבל לא להגזים...עד 500 ש"ח וחשוב שהוא יעבוד ב-12 וואט מאוורר שעובד על 5 זה לא חוכמה הוא בטוח יהיה שקט אבל לא יעשה את העבודה שלו נ.ב. יש מאווררים ששמים אותם בPCI - זה שווה משהו?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם! במארז שלי מותקנים שני מאווררים 120 מ"מ שמתחברים ליציאות ה-12v של הספק, כיוון שמשום מה לא הצלחתי למצוא כאלה עם חיבורי 3-פינים רגילים שמגיעים ללוח אם. מצד שני, חיבור המאווררים ישירות לספק מונע מלוח האם לשלוט על המהירות שלהם בהתאם לטמפרטורה. תהיתי אם קיים מתאם מחיבור 12v לחיבור 3-פינים שניתן לחבר ללוח האם, כך שגם על המאווררים האלה יוכל לוח האם לשלוט? מחשבה מוזרה, אבל היא מציקה לי... אודה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מאוורר 120 לקירור למעבד שלי (TR ultra extreme) חשוב שהוא יהיה שקט ויעיף מספיק אוויר בשביל לקבל OC גבוה למעבד... הסתכלתי על ה- S-FLEX 120 mm Quiet Fan של סקיינת' אשמח לשמוע מה דעתכם עליו בנוסף אני לא יודע כמה לסמוך על הגריז הטרמי שמקבלים עם הקירור אז אני מעוניין לדעת אם יש לכם גריז אחר להמליץ עליו תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום , חבר שלי צריך מאוורר 120 מ"מ שצריך שיהיה לו חיבור ללוח אם על-מנת שהביוס יוכל לנתר את המאוורר. אני לא מבין גדול בחומרה אבל אשמח אם תייעצו לי איזה מאוורר לקנות .
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאווררים במארז שלי, יש לי 2 של 120 , איזה מאוורר יהיה הכי שקט ככה שאני ממש לא אשמע אותו.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מאורר 120 לתקוע על TRUE מה אתם אומרים על: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1389 ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המארז שלי חם מדי וישנם שני דברים שאני מתכנן לעשות: 1. החלפת המאווררים שהגיעו עם המארז שלי (CM 690) למאווררים חזקים יותר. יש למישהו המלצה על מאוורר טוב ושקט 120 מ"מ? 2. סידור כבלים (בעקבות תמונות של סמיון שעוררו בי התפעלות). עד כמה זה באמת משפיע (במעלות)?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות קירור ואני צריך בשבילו מאוורר. המעבד שלי באוברקלוק 2.4 @ 3.1 ועד עכשיו החלפתי רק את המאוורר של הקירור סטוק למאורר 5000RPM. אי אפשר לישון עם המחשב ותמיד שאני לידו אני עם אוזניות.. ומיותר לציין שהקירור עדיין לא טוב. אז חיפשתי השוואות וכו' ומצאתי את הקירור Scythe Ninja שהוא בין ההכי טובים אם לא הכי טוב בקירור אוויר לפי כל המבחנים שראיתי והוא עוקף את ה XP120 בכ-8 מעלות. [בLOAD עם OC והעלת מתחים]. עכשיו, הקירור לא בא עם מאוורר ואני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיש לו יחס dB / CFM הכי טוב שיש, ושלא יהיה יותר מדיי יקר.. אבל חשוב שהוא יהיה שקט ושלא יעבור ת' 25DB משהו כזה. אבל גם שיהיה לו CFM גדול. העדפה למאווררים עם לדים <יש לי חלון במארז>.
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, המאוורר של המעבד שלי הלך... 120 מ"מ סטאנדרטי. מה מומלץ היום? איכותי ושקט. (לא מייסבי שרוול) יש לי noctua במארז ואני די מרוצה. בבקשה המלצה ועדיף שלא מ KSP כי אין להם משלוח חינם
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקי בעזרת השם גייסתי כמה שקלים מועטים ואני מתחיל לקרר את המחשב. יש לי מארז CI-6A19 שבא עם 120 מ"מ מאחורה ואופציה ל120 מ"מ מקדימה. כרגע יש לי מאוורר 80 מ"מ ישן מקדימה שקמבנתי שיהיה שם .. (הוא לא מזיק, עדיף מכלום.) עכשיו יש לי מס' שאלות לגבי זה: 1. איזה מאוורר מארז 120 מ"מ מומלץ יש? (בארץ) (שקט לא חשוב לי במיוחד רק שלא יהיה איזה טורנדו מוגזם) 2. עדיף לי להחליף גם את ה120 מ"מ שבא עם המארז או שהוא סביר? 3. איפה יותר חשוב שיהיה המאוור החזק מקדימה או מאחורה? עכשיו בנושא אחר, אני מחפש קירור לזכרונות בכרטיס מסך. אולי אני צריך לפורום של גרפיקה אבל זה קשור לקירור וזוהי בעיה פשוטה. יש לי R9800SE AIW של הרקולס שמופעל עם אומגה בהצלחה. אין לי חיישן על הכרטיס אבל אני מרגיש שהוא חם מאוד…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מאוורר 120 מ"מ sychte 1800 rpm מיותר ואני לא יודע איפה הכי כדאי לי למקם אותו ב-cm 690 ii שלי. אפשרות 1 - על כונן ה-HDD , מכניס אוויר. אפשרות 2 - על הדלת צד מול הכ.מסך מוציא או מכניס. אפשרות 3 - על הגג (בנוסף לאחד שכבר מותקן איפה שהחץ האדום) מכניס או מוציא. אלו האפשרויות שיש לי אני חושב. איפה הכי כדאי למקם אותו? בכלל כדאי להתקין אותו או שאולי אפילו עדיף בלי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איזה מאוורר שקט הולך היום ? צריך להתאים ל-Thermalright True120B? הוא צריך להיות בצבע שחור סטנדרטי. בשביל מעבד i5 באוברקלוק ל-4ghz, על לוח EVGA P55. אפשר גם להזמין מ-frozencpu.com , נראה לי אני בכל מקרה מזמין משם מאווררי 60 מ"מ שקטים למשהו אחר. הייתי מתחיל לנבור בפורומים של SPCR, אבל הזמן הפנוי מועט בימינו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-