עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקיי. ערב טוב לכל חברי הפורום. החלטתי לעשות לראדון 9500 פרו שלי אוברקלוק בשביל תוספת ביצועים. ניסיתי פונקציות שונות של מהירויות שעון לליבה ולזכרונות ועד שהגעתי לתוצאות טובות בבנצ'מרקים, גיליתי שהכרטיס לא יציב במשחקים גם אם הרצתי את הבנצ'מארק במשך יותר מ3 שעות (3DMARK2001 SE). המדד שלי ליציבות במשחקים זה כמובן UT2003. אז פה אני מבקש את עזרתכם ואולי גם את נסיונכם (לאלה מכם שהמהירו ראדון 9500) על מה לתת את הדגש? מהירות ליבה מטורפת ומהירות זכרונות צנועה, או ההפך??

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by Fighter,

יש לי כרגע מעבד intel core 2 duo 1.8@2.8 שעובד כרגע על 65 מעלות וזה בגלל שאין לי איוורר במארז הסיבה לכך היא שכל פעם ששמתי מאווררים הם הפסיקו לעבוד אמרו לי שזה בגלל שנכנס אבק לתוך המנגנון שלהם בכל מקרה אני לא יכול כל שני וחמישי להזריק שמן או לקנות מאווררים חדשים, האם זה משהו שאני עושה לא טוב שגורם להם לצבור אבק ולהתקע? אני ממש מוטרד בקשר למחשב הבא שאני אקנה כי אני לא יודע מה לעשות בעניין הקירור, הרי הוא גם יכול להפסיק לעבוד...

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. הי כמו שניתן לראות בתמונה, המהירות אצלי היא 1 ג'יגה קבוע, כאשר המהירות אמורה להיות 2. מחשב דל נייד D820 אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by redti,

הגיוני שאני לא מצליח עם OCZ HPC REAPER pc 6400 cl 4 להגיע ל996 על טימינג של 5-5-5-18 עם מתח של 2.2 ? אני לא מצליח להעלות את המחשב על ההגדרות האלה וזה משגע אותי חשבתי שהם טובים לOC , מה יכול למנוע ממני להפעיל אותם בהגדרות האלה? יש לי E8400 HD4850 EARTHWATTS 430 WATT

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  5. תמיד זה עניין אותי למה המעבד של המחשב מתחיל להתקע ב60-70 מעלות לעומת הכרטיס-מסך שמצליח למשוך עד 100 ויותר מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by CybeR_CoM,

???

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by fire15,

???

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by RTTW,

תגידו, זוכרים בימים עברו את הייפר 6 ... אז אני שואל, למה הוא משתווה, נגיד והיה מישהי שמצליח איך שהוא לשים אותו על סוקט אחר

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  9. הסבר קצר thanx

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dan9,

מה זה ביוס לכרטיס מסך? היכן אני משיג את זה? ולמה זה טוב?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יכול להיות שלא עשיתי את זה טוב? השתמשתי ב Riviatuner סימנתי V בכל הצינורות יש עוד משו שצריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by On Fire,

שלום, כמה שאלות לי אליכם: 1. למה צריך להעלות את הVCORE? 2. מעבד Willamtte, עד כמה ואיך אני יכול להגיע איתו לביצועים גבוהים? 3. העלתי את הFSB ל111 ויותר מזה המחשב לא עולה, האם עליי להעלות את המתח? תודה!

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by shaks,

למה צריך להעלות את המתח של הNORTH BRIDGE? למה זה עוזר? יותר יציבות? אפשרות להמשיך בOC?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. למה מעלים את הוולטאז כשעושים אובר?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. למה צריך להוריד את המכפלה כשעושים O\C? כדי להשאיר את הטמפ' נמוכה?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  16. יש לי לוח די ישן שכמובן לא תומך ב-PWM - כל חיבור המאווררים הם 3 פין. עם זאת, מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד משתנה בין 3000 ל55000 סל"ד כתלות בחום המעבד. אני שזה נעשה ע"י שינוי המתח למאוורר. אז מה בעצם ה-PWM נותן בכל המאווררים החדשים?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. Started by shaks,

הרי המטרה של הקירור היא לשמור שהמעבד לא ישרף אז מה זה משנה אם הוא ב10- או 100- מעלות? הוא גם ככה לא ישרף וזה ברור שקירור גז שמביא את המעבד ל10- מעלות יותר זול מאחד שמביא ל100- מעלות אז למה צריך את זה? ועוד משו מישו יכול לתת לי הסבר מפורט על התיזמונים של הזכרונות או מדריך מפורט על זה? עדיף בעברית

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. למה צריך.כדאי Peltier בשביל מערכת קירור מים? למשל כמו זה:peltiER

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

בחיים לא עשיתי אוברקלוק, או ניסיתי לעשות.. ובזמן האחרון המחשב פשוט התחיל להתחרפן לי... אחת מכל הבעיות שלו בזמן האחרון היא כשאני מדליק את המחשב, הוא אומר לי שיש שגיאת אוברקלוק, והוא שואל אותי אם להיכנס להתקנה של הביוס או להמשיך. כמו שאמרתי קודם, בחיים לא עשיתי אוברקלוק אז למה זה??

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  20. קירור מים עם מים מקוררים גורם להתעבות למה אין התעבות וקפיאה בקירור גז ? ואם כן למה בכלל מיצרים דבר כזה

21. בעבר הצגתי את בעיית ההתחממות בשירשור הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=36675;start=msg330024#msg330024 פעלתי לפי העיצות שקיבלתי והנה התוצאות מלוות בתמונות שבקישור: http://www14.brinkster.com/edipedi/ הטמפ' בביוס (תמונה 4) 56 למעבד. אחרי שעולה הוינדוס הטמפרטורת המעבד עולה ל-66 מצב מנוחה (נמדד ב-Sandra 2003) מדידת הטמפ ב-AIDA הראתה 112 מעלות צלזיוס טמפ, מעבד... כנראה שה-AIDA מכיל באג... זיהוי המעבד: AIDA thoroughbred - B AMD Athlon Xp 1466Mhz (5.5X267) 1700+ לוח אם : 7VKML Gigabyte Sandra AMD Athlon Xp 1700+ Model Information : Duron Athlon 4/MP/XP (Thoroughbred) 1.5-2.65G 1.5-1.65V לא מצאתי איפה כתוב 0.13 או 0.18 (…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm לפי הלינק הזה ובעוד כמה מקומות שראיתי הוא לא מתאים..

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  23. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.8 mhz כאשר הלוח עובד בטורבו וכמובן ב-ht במעבד.. וטמפרטורה של 38 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-43 בממצוע.... עכשיו הבעיה היא שעם אני ממשיך עם ה oc לדגמא הצלחתי להגיע ל-4.2 אבל מעל…

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by Regev,

[glow=green, 2, 300]למה תורם אוברקלוק למסך?[/glow]

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אהממ... למה לוח האם שלי לא מוכן להריץ זיכרון DDR 266 ליותר מ100/33 ? אנחנו מדברים פה על דורון 800 אם לוח אם A7V266-E . ועוד משהו אם אני אצליח לשים אותו על133/33 האם זה יחמם משהו,אני שואך את האלה הזאת מכיוון שהוא 266 אך עובד ב100 (200) בתור ברירת מחדל. אסכם זאת בלמה? גדול וזוהר: [glow=Teal, 4, 500]למה?[/glow] עריכה: עקב אילוצים של בעיות חומרה מסוימות אני לא אוכל להגיב לפני השעה עשר, אבל בבקשה מכם תענו לי!

• 5 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.