עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Numi1989,

יש לי מעבד : AMD athlon[tm] 64 Processor +3000 עכשיו יש לי מערכת קירור מים של tt Big Water 735 כתוב שהיא מתאימה לכול מעבדי all AMD AM2 Series and AMD K8 series. זה אומר שזה מתאים לשלי או לא ?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  2. כמה זה סביר לכרטיס מסך בג'יפורס מנוחה (וינדוס+אקספלורר) 32 מעבד גראפי \ 28 זכרונות בוודוו מנוחה (אותו דבר.. חח) 69-71 מעבד גראפי \ 46 זכרונות קירור ג'יפורס, סינק+מאורר סטוק - זרימת אוויר טובה במארז קירור וודוו, לא הגיע איתו שום מאורר סטוק רק סינק ממש ממש ממש דפוק כזה מברזל שיש לו חריצים 60 קילומטר - זרימת אוויר טובה פלוס

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. המפרט שלי הוא כדלקמן: NZXT Hush 2x120mm Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 ו- XP X32 מחשב בן 3+ חודשים. בימים האחרונים הטמפ' של המעבד שלי גבוהות מאוד וכמעט תמיד בין 55 ל- 70 מעלות (נמדד עם RealTemp, שאר התוכנות מדידה מראות מעלות גבוהות יותר), המעבד ב- OC של TMS ל- 3.0Ghz במתח VID 1.3250v (כלומר ללא תוספת מתח). הטמפ' בחדר לא עולה על 26 מעלות. מהירות המאוורר ב- V1 היא כ- 1900RPM. ה- V1 לוקח אויר מחלל המארז וזורק אותו לכיוון הספק (והמאוורר של הספק מוציא אותו החוצה), הטמפ' במארז 30-40 מעלות. במשחקים כבדים המחשב קורס אחרי זמן מה, בבדיקת מאמץ PRIME95 אחת הליבות נותנת שגיאות, ואחרי זמן מה המחשב קורס (B…

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by אדם לוי,

אני עכשיו במחשב חילופי כי המאוורר של המעבד שלי נשבר =\ אין לי כוח לספר סיפרתי פה לכמה נישברה לי היד מזה... קיצר יש במחשב הזה ראדיאון 9220 ואי אפשר להריץ את הבנצ'מארק.. למה?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by Lmagus,

בדקתי בEVEREST והטמפרוטורה של הכ"מ שלי היא 60 מעלות, אני צריך לדאוג מזה? אם לא אז מאיזה טמפרוטורה אני צריך לדאוג?

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  6. תראו קניתי מארז עם חלון המארז לא הכי גדול ולא חשבתי לפני שקניתי שאני יקנה גם ולקנו 12 ורק אחרי שקניתי ראיתי את הבעיה פםשוט הספק והולקנו ממש צמודים בגלל שמארז קטן ולא גדול ומה שקורא שהספר פשוט מחמם את הולקנט שגורם למעבד להתחמם סתם !נראה לי ב 5 מעלות יותר מה אני יכול לעשות עם הספק כשיש לי רק מקום אחד !הספק ממש קרוב ל ולקנט אול 2 3 ס"מ מה אני יכול לעשות ?

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by 1900GT,

נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך SAPPHIRE 1900GT 256MB עד כמה אני יוכל להגיע בהשוואה לכרטיסים אחרים ללא OC. כלומר לאחר OC נורמלי לאיזה דגם הוא יהיה שווה (גם ATI וגם נווידיה)?

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  8. Started by keglevich,

איזה בלוק מים במחיר של עד 380-390 שקל שניתן להשיג אותו בארץ!! הכי טוב????? תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  9. אז ככה אני קונה שני SF2 ואני רוצה לעשות את מספר 6 כאן http://www.hwzone.co.il/pictures/casecool/sit.jpg עכשיו לא ממש הבנתי משהו המאוורר שמכניס הוא לא יתקע את כל האוויר על הלוחו והכרטיס מסך והכול ואז כל הסירקולציה תעצר ? וגם כן אם אני קודח את החור של המכניס איפה שאני רואה אני אקדח את החיבורים של הלוח לא ? אז מה עושים ? זה המפרט שלי אם זה חשוב - AMD Athlon XP 1800 + EPOX 8RDA3 + Rev 2.1 R9800 Pro Samsung 512 3200 המממ זהו בעיקרון . אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי בתודה גדולה תומר .

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  10. שלום לכולם, התחדשתי בכרטיס מסך הנ"ל.יש לציין כי הוא OC מעולה (בהשוואה ל9600GT שהיה). *תוצאות OC יעלו בקרוב אך נכון לעכשיו בSTOCK מגיע עם:620 לליבה,1050 לזיכרונות ו1300 לשיידר.לאחר OC (נבדק בOCCT כשעתיים)ליבה 745,זיכרון 1150 ושיידר 1607 (לפי תוכנת GPUZ שיפור מ16.8GPIXELS ל21.5GPIXELS. שאלתי ה1 היא:האם להשאיר את כיווני המאוורר לAUTO או לקבוע בעצמי כשמההפעלה יהיה קבוע נגיד על 40%(לעומת 25%) ובמשחקים להרים ידנית או להשאיר לתוכנה לקבוע? 2.בקשר לחיבור הHDMI משום מה הטלוויזיה לא מזוהה בחיבור זה מה ההליך כדי לזהות את הטלוויזיה(עשיתי דרך הדרייבר FORCE DETECTION ואז RESET ועדיין הTV לא מזוהה),מדובר בMARANTZ 32 HD-READY עם כניסת HDMI פעילה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wrecker,

(אפשר לדלג על ההקדמה) "החורף" הגיע והאומץ שלי עלה בהדרגה עשיתי בעבר OC לכרטיס מסך שלי (470GTX) והיום הגעתי לשיא עצמי חדש 700 לליבה 1400 שיידרס 1800 זכרונות ובשביל להרגיש יותר טוב\בטוח העלאתי מתח מעט ל1.0V ראיתי בפורומים שאנשים הגיעו הרבה יותר אבל הטמפ' שהם רשמו היו יותר נמוכות משלי, עם הOC הזה הגעתי ל92-93C ומאוורר 75%(AUTO) בממוצע כשהם רושמים שהם מגיעים ל88-89 (המארז שלי מאוורר כראוי ויש מאוורר ישיר שמכוון לכרטיס עצמו) ולעיניין, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת יותר בטוח בכמה להעלות את המתח של הכרטיס ? יכול להיות שאם המתח יעלה הליבה פחות תתאמץ בOC? מה שיאפשר טמפ נורמלית? ודבר שני רציתי לדעת כמה אני צריך להעלות את הכרטיס בשביל שיהיה ברמה של 480.. תודה

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  12. יש אפשרות (פיזית) לחבר מאוורר 120 (F3 כנראה) אחרי שהמחשב הורכב כולו? (כולל הגוף קירור) ז"א נגיד קניתי מחשב עם הקירור הנ"ל ואחרי שבוע אני רוצה להוסיף לו מאוורר תהיה בעיה של נגישות או משהו בסגנון שידרוש ממני להוציא את הקירור מהלוח אם? מדובר על לוח X48-DS5 של גיגבייט.

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by David K,

לפני כשעה גמרתי להרכיב (פחות או יותר) את המחשב החדש שלי: Core 2 dou E6600 G-Skill 2GB 800MHz 4-4-4-12 Dual Channel ATI x1900XT 256MB VIVO Scythe NINJA PLUS GigaByte GA-965P-DS4 MAXTOR 7V250F0 (250GB SATA 2 16MB Cach כרגע אני בודק את הזיכרון עם Memtest86+ העלתי את תדר הבאס ל 350 המעבד עובד ב 3150 הזיכרונות ב 1050 !!! (אני מאד מרוצה מהם עד כה) עדכון: באס: 375 מעבד: 3366 זיכרון: 998 (הורדתי את המכפלה ל 2.66) אשמח לתגובות, הצעות, רעיונות....

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by xXx Lid,

עשיתי OC למעבד שלי מ-3000 ל-3400 ע"י שינוי מכפלה מ-200X15 ל-227X15 עכשיו המעבד עובד בטמפ' טובה יחסית לפרסקוט במצב מנוחה המעבד על 47 מעלות בערך עכשיו שאני משחק אחרי כמה זמן המחשב עושה ריסט בדקתי ישר טמפרטורה בביוס והיא הייתה 58 מעלות והלוח אם הייה על 40 שזה סביר אני חושב שזה בגלל הספק שלי שהוא גנ'רי והוא 300 וואט חרא ספק כנראה אבל שהמחשב עלה שוב הווינדוס כתב "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ממה אתם אומרים הבעיה מ-OC ? או בגלל הספק דרך אגב במפרט שלי הוא: intel p4 3000@3400 E ASUS P4P 800 E DELUXE RADEON 9600 XT 256 DDR GEIL 512X2 DDR MAXTOR 120 SATA והכרטיס מסך גם ב-OC בליבה במקום 500 זה 560 ובזיכרונות זה 350 במקום 300 ויש עוד 4 מאוורים במארז 2 קידמיים שמכניסים אווי…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  15. שלום אני מחפש מארז למחשב שיהיה FANLESS (ואם אפשר שיהיה מוקשח ככל האפשר) יש לי לוח MICRO ATX בעיקרון על הלוח מחוברים שני כרטיסי על אפיקי ה PCI תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by Tuvok,

לאחרונה, המחשב מאוד מתחמם (המתכת של המארז לוהטת) והמאווררים עושים הרבה רעש. התופעה קורת רק אצלי בבית, ולא בחנות המחשבים. כנראה, בגלל שאין לי מזגן. יש לי פנטיום 4 פרסקוט במהירות 2.8 גיגההרץ. הטמפרטורות: CPU: באזור ה-50 מעלות MB: מתחיל מאזור ה-35 מעלות ומטפס עד ל-41 מעלות האם הטמפרטורות האלו נורמאליות? מה כדי לקנות כדי לקרר קצת את המחשב ולקבל קצת שקט בחדר? תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by assaf12,

מישהו הצליח להריץ את הגרסא שיש כאן באתר על AMD64? אני לא מצליח לעבור יותר מ3 בדיקות בלי לקבל הודעה על שגיאת חומרה אבל הגרסא העדכנית מהאתר שלהם רצה חלק לגמרי

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  18. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש.. ומעוניין לרכוש את הגוף קירור Thermalright XP-90C for P4&K8 - החנות היחידה בה מצאתי אותו היא פנדה אבל אין להם אותו במלאי. האם יש חנות אחרת שיש לה את הגוף קירור המדובר במלאי? אם לא אשמח אם תמליצו לי על חלופה מתאימה לגוף קירור זה. הגוף קירור בשביל הלוח: DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR והמעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) Retail BOX

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חח ואיי איזה דבר אכזריייייייייייייי חחח ואיי איזה גוודלללל תודה רבה לכםםם בכול מיקרה אני זז להרכיב!!! D :

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by THE FOX,

http://www.scythe.co.jp/cooler/andy-cooler.html סינק חדש בבית scythe.

21. Started by dddddd,

לא אכפת לי עם קשה למרוח או לא העיקר שתקרר הכי טוב שאפשר ושיחזיק הרבה זמן ועם המשחה שמקבלים עם הטוניק טובה?

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  22. כרטיס מסך- eVGA 8800GTS 320MB superclocked, מרוצה ממנו בטירוף (מתוכנן עליו עוד אובר קלוק), אבל הטמפרטורות בלי מזגן פשוט הורגות, 70 בלי מאמץ, במאמץ יכול להגיע גם ל90, יש משחה טרמית חדשה. מעבד-E6600, לצערי קניתי לפני שיצא הE6750, בכל מקרה אני חושב לעשות עליו אובר קלוק, הקירור סטוק ומרעיש רצח, חשבתי על BT אבל אני יחכה להמלצות שלכם תודה רבה =] עריכה: מה דעתכם על קירור מים? מסוכן מידי? כמה יכול לעלות? יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  23. וטמפ' של 57 במנוחה האם זה תקין?

• 7 תגובות
    • 438 צפיות
  24. גוף הקירור לא במקום איך אני מחזיר אותו בלי לפגוע במעבד גוף הקירור מתנדנד וגם זז קצת למטה למעלה... אני צריך להחזיר אותו אבל מפחד לפגוע במעבד... מה לעשות? ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO לוח אם אסוס M2N-E מעבד ATHLON 64 X2 4400

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. Started by Lex,

שלום לכולם ! כמו שצינתי בכותרת , אין לי אפשרות בביוס להעלות את ה - MHZ יש לי לוח של אסוס ... ניסיתי לבדוק את הדגם שלו ב אוורסט אבל זה כותה "לא ידוע" . מישהו יכול לעזור לי ??? ועוד שאלה , : חייב לעשות OC דרך הביוס? אפשר אולי דרך חלונות?? תודה לכל העוזרים !!!!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים