עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אני פותח תר'ד חדש, מכיוון שהקודם חרוש מידי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354632.0 טוב אז הגעתי למקסימום או שאפשר עוד ? כשאני כבר מגיע בערך ל 720 לליבה 880 לזכרון והshade על 1850 הכרטיס כבר פשוט לא יציב... אז יש לי שאלה... האם לעלות מתחים ל כ.מסך דרך ה BIOS יעזור ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. Started by MiOB,

שלום טוב, לאחר שכיביתי את כול המאווררים במחשב, הגעתי להבנה שהרעש בלילה כלל לא נובע מהם, אלא משני הכוננים הקשיחים. (Samsung SpinPoint F1 1TB) כלומר, כיבוי המאווררים כלל לא השפיע על הרעש הקבוע והמסוים שאני שומע בלילה. האם ישנה דרך זולה ויעילה למיסוך הרעש שלהם? אני משער שהרעש הוא תוצאה של מהירות הסיבוב שלהם, ולא עקב טמפרטורות גבוהות. האם שטיחון כזה יעזור במקרה הזה? Nexus DampTek | Noise Absorption Mats או כזה: Thermaltake Noise Dampening Kit המארז הוא Antec Three Hundred, אז חשבתי לשים את השטיחון הזה בצד הקדמי שלו, היכן שניתן למקם שני מאווררים. מה דעתכם / עצתכם? אגב, לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון, אז תודה מראש על העברה לפורום אחר במקרה שלא.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ExploiT,

אוקי כולם יש לי 500 שקל להשיקע בדיוק 500 אין שקל יותר כי בראסמי יש לי 450 ואני ינסה לגרד 50 מעוד איפה שהוא קיצר אני צריך קרור טוב ומארז טוב ל אלתון 64 סוקט 754 מה ההמלצות ? אני לא צריך גם ספק כוח

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  4. מעבד : P4 1.7 S478 מתח : 3.056 מכפלה : X17.0 קוד ליבה : Willamette מהירות באס : 100MHZ FSB : 399.0 לוח אם : INTEL D805MV אהה ועוד משהו, יש לי מקלדת אלחוטית שלא עובדת אחרי ריסט, יענו רק כשאני מגיע לווינדוס, אז איך אני יכול להיכנס לביוס?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by nirperry,

שלום לכולם, ברשותי כ.מסך nVIDIA GeForce 7300 SE והוא בטמפרטורה קבועה של 72 מעלות! הנה קישור לתמונה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE7300GS1&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=HE חשוב לציין, שלא נעשתה המהרה. מה שכן, דלת המארז - שמאל, פתוחה תמיד, והמאווררים היחידים הם של המעבד וספק הכוח. גם לאחר סגירת המארז והפעלה של מאוורר קידמי במארז, הטמ' ירדה ל70 מע' בלבד! האם הטמפרטורה תקינה? האם שיפצור מאוורר על כ.המסך במהירות נמוכה ישנה משו? (רעש לא בא בחשבון..) אני שם לב, כי הגלילה עם העכבר היא איטית לפעמים בגלישה בנט...(או שזה לא בהכרח קשור?) תודה רבה לכל העוזרים!! ניר.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  6. http://jp.youtube.com/watch?v=V1S-Tl3TiOo&NR=1

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  7. שלום השאלה שלי פשוטה אני רוצה לרכוש כרטיס 4850 עם אחד גיגה זיכרון והעניין הוא יותר קוסמטי עד כמה יעיל ה VAPOR -X החדש מול הקירור המקורי שניקרא קירור סטוק?? (שאגב מגיע עם הכרטיסים המקבילים המקצועיים) התכנון שלי הוא לא לשחק אלה להמיר את הכרטיס לכרטיס גרפי לעבודה עם תוכנת שירטוט ולא מעבר.לכן השאלה האם לקנות אותו עם קירור סטוק (שיותר יפה לדעתי - או לקנות אותו עם הקירור החדש.בהתחשב שאני לא אפעיל אותו כמו שהוא אמור לעבוד אל רק בדו מימד או תלת מימד אבל לא במשחקים.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by YosiBeyamin,

שלום, שמי יוסי ויש לי בעיה מאוד קשה ורצינית אני דיי חדש בפורום אשמח מאוד לייעוץ. לפני כמה ימים קניתי את המעבד I7 2600K בקיצור עשיתי לו OVERCLOCK למהירות 4.6 עם מתח מאוד מאוד נמוך 1.330V בבדיקת מאמץ המעבד שלי כמעט מגיע ל70 מעלות!בדקתי תעניין בפורומים מתחרים עם המעלות האלה בסדר אמרו לי לא המעבד אמור להגיע ל60מעלות ולאפילו פחות יש לי את הקירור NOTUCA NH-D14 עם משחה MX4 עכשיו בקבלה של IVORY יש לי עד 14 ימים להחזיר את המעבד אבל הבעיה הרצינית פה המעבד עובד בסדר כשאין לו OVERCLOCK והטמפרטורות טובות אבל איך בידיוק אני יכול לספר את זה לIVORY שהמעלות לא טובות עם OVERCLOCK?...הם יגידו לי הכל בסדר אבל כשאני עושה OVERCLOCK המעלות לא בסדר קניתי את המעבד TRAY. איך אני יכול להגיד להם שי…

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by CoronaLover,

שלום, טוב אז ככה אני מחפש מאוורר חזק בשביל אוברקלוק למעבד TB חשוב שהוא יהיה יחסית שקט(בלי מאווררי דלתא למינהם) אבל גם עוצמתי אם אפשר אז תכתבו את שם הדגם ואת החנות שממנה קונים בתודה מראש CL

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by eyal107,

הזמנתי את הקרטיס הזה ואני מעונין לדעת? א. אך הקרור שלו ועד כמה הוא טוב? ב. OC-של בעלי נסיון כמה ניתן? ג. האם ניתן וכיצד להעלות מתח לכרטיס בביוס של הכרטיס? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nesber,

הזמנתי AMD 64 BIT 3000. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. האם הקירור שבא עם המעבד צריך להספיק? אציין שה"תנאים" של המעבד מסביב יהיו טובים: מארז LANFIRE של TT.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by made in zauglom,

שמעו חברה אני צבעתי את המארז שלי בשחור יצא פשוט משהו משהו לא צריך לשייף כלום צריך רק שלוחות האלומינים והפלסטיק יהיה נקי בלי שום ליכלוך עליו ליצבוע שכבה ראשונה בעדינות בלי שום נזילות ואחרי עשר דקות אפשר כבר את השניה אני לא יודע מה בקשר ל מספר השיכבות כי אני שי צבעתי בשחור אז זה כיסה לי ישר את הלבן ומי שרוצה ליצבוע בצבע בהיר יותר יצטרך יותר שיכבות. אבל על הפלסטיק לא יורת מ 3 שיכבות כי אז כבר שיכבת הצבע עבה והצבע מיתפרק או נישרט בקלות!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by giloman,

יש לי P4נורת'ווד סוקט 478 בקירור הסטוק הוא ב52 מאממץ ו44 מנוחה אני רוצה לעשות OC ואני מחפש לקנות קירור חדש למעבד יש לי עד 200 ש''ח לא אכפת לי רעש רק שיהיה הכי טוב ואפשר להגיד לי על כל מאוורר שאתם מציעים כמה מעלות הוא יוריד לי ?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  14. יש לי מערכת עריכה עם ממעבד פנטיום D 820, לוח ASUS p5wd2 premium. עד עכשיו היה עם קירור מקורי של אינטל, ובהמלצה כאן, החלפתי לקירור IGLOO-5700. (יש בו מכל טוב חום - 8 הארד דיסקים, כרטיס עריכה חזק וכרטיס מסך חזק). טמפ לפני החלפה (מקורי) מנוחה- 44 מאמץ- 68 טמפ' אחרי החלפה עם מהירות מאוורר מינימלית: מנוחה- 30 מאמץ- 41 כל זה עם OC קטן מ 2.8 ל 3.6. זה כבר טוב אני מניח... לא? יש לי מערכת נוספת, עם לוח ASUS P5GDC DELUX ומעבד פנטיום 4 3.0GHZ. במצב מנוחה הטמפ' בו היא 53 מעלות. (יש קירור טוב, 3 מאוורים). יש בו OC קטן מאוד, מהאופציה של אסוס , מ3.0 , ל 3.3... האם זה נורמלי? האם לקנות עוד גוף קירור דומה? תודה

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  15. יש לי 7600GT של leadtek. לא מצאתי שום כלי לאוברקלוק בדיסק המצורף, וגם לא ראיתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה של נבידיה. מה אני צריך להתקין כדי לעשות את זה? כמו כן, האם הכרטיסים של leadtek מאפשרים בדרך כלל אוברקלוק משמעותי?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by se7en,

איזה מאוורר יהיה הכי טוב לקירור ה-XP2000 החדש שלי?...בהנחה שאין הגבלת כסף.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by R9800P2,

קניתי מארזז של HEC הזה שעולה 300 שקל מקבלים שם מאוור 120MM התכנאי אמר שיש למאורר חישן רק שהמחשב חם המאורר פועל זה נכון? כי אתמול פתחתי את המארז והמחשב הייה חםםםםםםםם והמאורר לא פעל איך אני מסדר את זה? אפשר שתמיד המאורר היפעל? ושאלתי אותו אתה ראיתי שהמאורר פועל אז הוא אמר לי כן אז כחה זה פועל המאורר הזה? אפשר שהוא תמיד היפעל?

• 9 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by eranisra,

שלום לכולם...החלטתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי - הטמפרטורות במחשב במנוחה - מעבד כ33 מעלות, מאמץ כ-40. אני הולך לפי המדריך הזה שכבר פורסם באתר - http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1198647. זה נראה כמומדריך די מקיף. מה שכן יש כמובן הרבה שאלות כיון שזה פעם ראשונה שאני מבצע זאת יש לי לוח אם של ג'יגהבייט. במדריך כתוב לכוון את הPCI CLOCK SYNC.(בנוסף להגדרה של הPCI EXPRESS FREQ.) אך לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי(אולי זה רשום בשם אחר?).וכן גם את אופצייאת הDRAM FREQUENCY לא מצאתי. חשוב לי לשאול את זה לפני שאני עושה אוברקלוק שלא אגרום נזק למחשב. אודה לעזרתכם המהירה - אני מאמין שיהיו לי עוד הרבה להתייעץ אתכם.

19. ושאלה נוספת האם הקירור הזה :CoolerMaster Hyper TX3 עדיף על קירור הסטוק . ואם כן במה הוא עדיף תודה מראש למשיבים

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. שלום חברה. אני כרגע מתלבט בין משחות תרמיות כמו Arctic Silver 5 וCeramique 2 אם נקח בחשבון שלא עשיתי אף פעם מה שאני עומד לעשות, איזה משחה עליי להשתמש? האם לקחת Ceramique 2 כי זאת לא מוליכה חשמל במידה ואני אשים יותר מדי? אני לא רוצה לחשמל רכיבים. עכשיו בדבר עטם נחושת. זה פתרון יותר יעיל מאשר רפד תרמי אבל נראה לי לא קל למצוא אותו בארץ ולכן חשבתי להוסיף למשלוח הקיים שלי בארה"ב. האם מישהו משתמש בעטם תרמי ויודע איפה להשיג בארץ? האם אתם יודעים אם יש הבדל בין לקנות עטם תרמי מסין או מאה"ב? אני צריך במידות 20 מ''מ X 20 מ''מ X 0.5 ממ או 0.8 מ''מ אולי כמו זה אפילו. היה מומלץ להשתמש בעטם נחושת על שבבים כמו כרטיס מסך ומעבד. כשפירקתי מחשב נייד, היה רפד תרמי רק על שבב אחד ולשאר היתה משחה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום ... אני רוצה לקנות את המוצר הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 הבנתי כבר איך מחברים את הפאנל ואיך מחברים את המאוררים אבל יש לי שאלה: אם אני ישים מאורר בצד האחורי של המארז אז הכבל שלו יגיע לפאנל שליטה הזה ? הרי הפאנל נמצא בקדמת המארז... אז האם הכבל יגיע אליו ???

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עדכון הביוס גורם לביטול אוברקלוקינג? או לאיפוס הנתונים ?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by k22,

מרחתי משחה תרמית על הכרטיס מסך שלי לאחר כמה זמן אפשר לחבר אותו למחשב ולעבוד איתו ישר/שעה/יממה ???

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  24. יש לי כרגע VF900-CU ובאתר כתוב שהוא עובד בשקט של 18DB עכשיו כל החברות האחרות מפרסמות את הרעש בעוצמת DBA...השאלה היא איך אני יכול להפוך את יחידות הDB לDBA..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by yaron@,

שלום קניתי מערכת קירור של ARCTIC COOLER - FREEZER PRO 7 על המערכת קרור יש משחה טרמית ... רציתי לדעת אם פרט אליה אני צריך גם לשים על המעבד עוד משחה או שזה מספיק. וגם אם תוכלו לעזור לי בכך שתאמרו לי אייך לנקות את המעבד מהמשחה הקודמת. בחנות הביאו לי ספוג גס לנקיון. תודה.

• 7 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים