עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המאוורר של הכ.מסך הוא מה שגורם לבעיה בוודאות, הכ.מסך מתחמם יותר מדיי, עובר את ה100 מעלות ב IDLE ואז המחשב מכבה את עצמו כדי לא לשרוף את הכ.מסך, אני עכשיו עם מארז פתוח ומאווורר ביתי נושף עליו הכרטיס מסך הוא של Connect3d והוא גירסה שבאה עם קירור של Arctic Cooling כמו שניתן לראות כאן: http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850extreme.htm הוצאתי את המסילה של של המאוורר מההיטסינק, השפרצתי על המאוורר ליטר של ספריי מגעים כזה צבאי, וזה עזר לזמן מסויים ואז המאוורר חזר לקרטע שוב.. חשפתי את המדבקה שיש מעל המאוורר על מנת לשמן אותו, ואז נגלה לי "כביכול" עיגול פלסטיק כזה "שכביכול" אפשר להוריד, ניסיתי עם סכין להוריד וחפרתי בפלסטיק, אך ללא הועיל.. ואני עדיין עם הכ.מסך החם והבעייתי, מה ע…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by openta75,

בס"ד קניתי כרטיס משומש EVGA 8800GT SC שאין לי עליו אחריות הכרטיס בא עם oc מובנה של EVGA לפי התוכנות EVEREST -REAL TEMP הוא במנוחה מגיע בין 66-70 מעלות במאמץ לא ניסיתי כי אני מפחד שישרף מה דעתכם על הטמפרטורה מי שלא יודע בטוח שלא יגיב כי אין לי אחריות על הכרטיס מחכה לתגובתכם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  3. האם אלו טמפרטורות סבירות או לא? החלפתי את המשחה שקיבלתי איתו ב MX-1 ואלו הטמפ. האם הוא צריך להיות יותר קר?

• 4 תגובות
    • 407 צפיות
  4. אני לא מרגיש בעיות תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by iveco,

אני לא מצליח להוריד את הטמפרטורה של המעבד ניסייתי כמה משחות איכותיות מרחתי משחה כמו שצריך אפילו בכמה שיטות כלום לא עוזר במאמץ זה על 100 מעלות אבל המשחק עובד ואין בעיות חוץ ממשחקים כבדים כמו MAFIA שיש לאגים , השאלה מה אפשר לעשות ? הציפסט נדפק ? או שזה החום של ה GPU ואין מה לעשות ? יש GTX560 עם 2 / 3 מאווררים אצלי יש מאוורר אחד יכול להיות שזאת הסיבה ? המאוורר מגיע במאמץ ל 3600 סיבובים שומעים רעש חזק והכי מוזר שגם המאוורר של המעבד מתאמץ אבל הטמפרטורה יציבה 50 מעלות , בקיצור התאיישתי מהכרטיס גם לוקח 150W וגם חלש וגם מתחמם כמו מטורף על הנייר הוא מקביל ל 1030GT וחם פי 5 ממנו

6. Started by danielzy,

שלום, יש לי תכרטיס הנ"ל [מפרא מלא <<], והכרטיס קצת רועש. המאוור עובד חזק מדי... הכרטיס היה כך ישר שקיבלתי אותו. הדבר נראה כם בטמפ', לפי ביקורות הוא אמור לעמוד על 50 במנוחה, לי הוא עומד על 36 ולא יותר מ60 במאמץ. זה נחמד ויפה, אבל ההיח שאני רוצה להחליש את המאוור, איך אני עושה את זה ? וזה עדיין ישאר אוטו'. תודה. נ.ב. הכרטיס רועש ברמה סבירה לחלוטין, ורק כשאני לא עושה כלום ולא מתרכז בכלום אני שומע אותו.

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  7. אני יודע שזה תקין ואני יודע שמוצר מחזיק עד 110 מעלות אבל השאלה האם זה בסדר שהמצב כזה? האם 72 מעלות בממוצע מזיק בסופו של דבר ? העניין הוא שניתקתי את המאוור כי הוא מרעיש באסה. אני חשוב לקנות משחה טרמית ופשוט לחבר לצלעות הקירור עוד צלעות שהיו של המעבד בעבר. זה אמרו לעזור ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעונין להעלות מתח לכרטיס מסך אבל לא ב- VOLTMOD . יש תוכנה שאפשרי לעשות זאת דרכה ? MSI AFTERBURNER לא נותן לעלות מתח לליבה ואפילו אין אפשרות לשנות מהירות מאוורר (כאשר ב- RIVATUNER הדבר אפשרי).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by jonsi11,

התנתק לי המאוורר שלו והוא עבד ככה כנראה כמה ימים עד שהיום הפעלתי משחק והוא הגיע ל 95 מעלות ורק אז המחשב ציפצף האם זה נורמלי? זה לא אמור לצפצף בטמפרטורה יותר נמוכה? כי הטמפרטורה עכשיו שהמאוורר עובד 39 מעלות ושאלה אחרונה, כרגע נראה שלא נגרם נזק לכרטיס השאלה אם זה באמת ככה איך אני יכול לבדוק והאם ב 95 מעלות הוא יכל להידפק או שהוא מסוגל להגיע ליותר? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  10. Started by urdead,

לחבר שלי יש כרטיס מסך X1900GT שעבד בסדר גמור אבל לאחרונה הוא עושה ריסטים (כאילו המסך התנתק ושוב מתחבר אחרי זמן קצר או שיוצאים משמישחק בדרך כמו ALT+TAB )במשחקים אז חשבתי שהוא מתחמם יותר מידי אבל אני לא ממש בטוח שהוא מתחמם כי שבדקתי ב ATITOOLS הוא הגיע ל 83 מעלות בבדיקה של הארטיפקטים וזהו אבל במשחקים הוא עושה ריסט ודיי נראה לי שבגלל החום .. קרה לעוד מישהו ?? אני חושב שזה יכול להיות המארז שלו - הטמפרטורה בדרך כלל מסביב לכרטיס מסך(GPU AMBIANT או משהו כזה ) באוורסט היא 55 מעלות יש לו מארז גנרי עם מאורר אחד שמכניס אוויר מקדימה ואחד שמוציא מהצד והכבלים דיי מבולגנים אני הצאתי לו להוסיף מאוור שיוציא אוויר מאחור ושיסדר כבלים לדעתכם זה יכול לעזור ?? או שהבעיה היא אחרת ??

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by ooxoo,

אני מקווה שזה שייך לפורום הזה! יש לי כרטיס מסך 4850 . היום הלכתי לחבר לנקות את המחשב,בלחץ אוויר! מה שקרה זה שכל הכנפיים של המאוורר עפו! כן עפו! זה הדגם שבתמונה: http://gizmodo.com/5018366/ati-radeon-hd-4850-graphics-card-onsale-now איפה אני קונה מאוורר לדבר הזה? או כל פיתרון אחר.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by udilbaz,

שלום קוראים לי יהודה.. רציתי לדעת ואולי תוכלו לעזור לי איך אני יכול לשפר את הקירור בכרטיס מסך.. כרגע המעלות הן דיסק קשיח : 42 מעבד :55 כרטיס מסך : 73 ממוצא.. שאני יוצא ממשחק כבד זה עולה ל83 מעלות מפרט טכני כרטיס מסך 7600 GT של LAEDTEK מעבד: E6300 דיסק קשיח: WD250G לוח אם :Mainboard : Intel DP965LT Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2- ) 667 DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N ספק כוח: 500W וזהו בערך יש לי מארז זול אבל יש לו מאוורר ענק בצד אני רוצה לדעת מה הפיתרון . אחד אמר לי שזה יכול להיות הספק כוח.. תודה רבה ..

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  13. היי יש לי כרטיס מסך GEFORCE6800GT כבר כמעט 3 שנים. בחצי שנה האחרונה הביצועים במחשב ירדו וזה נהיה מורגש בהגזמה. שמתי לב שהטמפרטורה המקסימלית לפני שהמחשב נותן לי הודעה על חום יתר היא 120c(הרבה בתוך הקו האדום). לצורך העניין ניקיתי אבק באופן יסודי ממש לקח לי 5שעות, את כל המחשב מאווררים וכו'. המחשב יראה שיפור טוב מאוד כמעט 10c אפילו, אבל הכרטיס מסך עדיין בוחש לו שמה בקו האדום 111c ודרך אגב זה על משחק חלש ביותר. אני מאמין שהצורה בא ניקיתי את המחשב זהה לאיך שהמחשב שלי היה בשנה הראשונה לקנייה אבל הטמפרטורה לא מספקת אותי ואני מתחיל לחשוב שהכרטיס נדפק אולי למרות שהוא לא עושה שום בעיות. אם אני פשוט אשאל חנויות מחשבים אני לא אקבל תשובה טובה כמו שאתם תוכלו לספק לי בקשר לזה! Nvid…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. המפרט שלי מימין. לפני יומיים חיברתי את הכרטיס והספק החדשים. הכל פועל מצוין רק שהחלטתי לראות מה תוכנות הדיאגנוסטיקה למיניהן אומרות... התוצאות מתסכלות עד מאוד... ראו תמונה האם זה סביר?? אמרתי לעצמי ש80 מעלות זה הכי גבוהה שאני מחכה עם זה לפני שאני פונה פה לאנשים... המארז דיי מסודר, גנרי עם 4 מאווררים 80 מ"מ, שלושה מכניסים מקדימה ושניים בדלת, אחד מוציא מאחור. הצעות יתקבלו בברכה! [attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. כרטיס מסך בחום 80 C במאמץ זה בסדר?? 7800GT

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by danieln9,

שלום במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200 טוב ניראה מה יש לכם להציע... אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה ניראה מה עוד

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  17. החליפו לי את הקירור לכרטיס מסך 7800 ג'י טי ל x1 .. קיבלתי את המחשב.. שחזרתי לבית המחשב פשוט לא נדלק .. אני לא יודע מה לעשות.. אחרי זה פתחתי את המחשב , וראיתי שהכבל של הכרטיס מסך לא כולכך מחובר טוב , רק חיזקתי אותו , ואז המחשב נדלק ויצא כמו להבה קטנה כזאת מהכרטיס בלמעלה שלו בגב שלו , אולי זה היה כבל שהיה במגע עם הכרטיס אני לא יודע אבל ראיתי שזה יוצא מהכרטיס , בכל מיקרה אין לי אחריות לכרטיס :kopfpatsch: :kopfpatsch: כך שאני חושב שהוא הלך , כי המחשב נדלק אבל אני לא רואה את המסך , ניסיתי להוציא את הבטריה הכל פשוט לא עוזר , מאז שהבאתי את המחשב מksp הוא לא נדלק , חיזקתי את הכבל הוא נדלק , ואז ראיתי להבה , אחרי זה שהוא דלוק אני פשוט לא רואה מסך , מסך שחור , אבל המחשב עובד , …

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by tuvia,

שלום אני די חדש בכל הנושא הזה ויכול להיות שהשאלה ממש מטומטמת אבל יש אפשרותלהוסיף לכרטיס מסך עוד זכרון מכרטיסי מסך אחרים כי יש לי radeon 9600se והוא ממש חרא בגלל הזכרון הבסיסי שלו 64 mb ויש לי כרטיס מסך קודם שהיה לו 64 mb אז יש אפשרות להעביר זכרון?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by sharonhart,

ה7950GX2 שלי 70-80 מעלות במנוחה ובמאמץ... איך אני מוריד את הטמפרטורה??

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by ^oz,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro עם ביוס של 9800xt שרץ במהירויות לא גבוהות (350- ליבה 330- זיכרון). היום חיברתי לו arctic coolin והוא מגיע לטמפרטורות של 70C במנוחה ו82c בעבודה. בטוח שזה לא אמור להיות חם כזה ואני לא יודע מה לעשות. אין ארטיפקטים או כל בעיה אחרת (קפיאה או קראש) בבדיקה עם ati tool הליבה הגיעה עד 90 מעלות למהירות של 460 אבל שוב בלי ארטיפקטס או משהו אחר. הוא מקבל 1.6v רץ על x4 (כי אמרו שזה יותר stable) ואני לא יודע איך לקרר אותו יותר מזה.הקיצר ממש אובד עצות. (קיבינימט אפילו צלעות קירור לזכרונות הוא קיבל היום) .

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by miky,

חברה יש לי בעיה דחוף! יש לי כרטיס מסך שהחום שלו מגיע ל 70 -80 :o :o ונראה לי שהמחשב שלי משתגע קצת האם זה מהחום?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  22. ברשותי 8800GT עם קירור מקורי. כשקיבלתי אותו הטמפ' היתה 48-50 מעלות במנוחה. עכשיו במנוחה הטמפ' שלו היא 67!!! התוכנה לניטור כרטיס המסך שלי היא ASUS SMART DOCTOR, , כשאני מנסה להגיבא את מהיורת המאורר, לא קורה דבר. פירקתי את הקירור, והכל נראה בסדר. לא היה אבק. מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by LOL,

רציתי לדעת אם כרטיס gt8800 שפועל ב70 מעלות בidle ובערך 90-95 בload זה משהו שאמור להדאיג אותי? אם כן איזה קירור מומלץ לכרטיס מסך בטווח של עד 200 שקל? יש לציין ששאר המחשב פועל בטמפרטורות סבירות יותר ( 40 למעבד בidel) תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by pk1,

הטמפ' של המעבד: 32 במנוחה ו-45 במאמץ (אני חושב שזה מייצג את המאמץ כי קידדתי היום סרט ארוך והמעבד היה על 100% שימוש למשך זמן ארוך) ושל הלוח אם: 23 ורק הכרטיס מסך 6800 רגיל, 52-55 במנוחה ובמאמץ אני חושב 60+-. אני נמצא עם 4 מאווררים ג'נריים וזהו. מה לעשות עם הכ. מסך? להחליף למאווררים אחרים? יש פתרונות אחרים?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by nivster,

שלום לכולם האם יש למישהו המלצה ליצרן טוב של כרטיסי מסך מבוססי nVidia? ב"יצרן טוב" הכוונה היא ליצרן של כרטיסים שעומדים ב-FSB גבוה בצורה מכובדת ולא מרסקים את המחשב. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.