אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום אבל האם יש כזו אפשרות להוציא תזיכורן של הכרטיס מסך ולהלחים זיכרון אחר גדול יותר??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מארז חשד ולהלחליף לו מאווררים. אני צריך 2 מאווררים של 120 ואחד של 80. אני רוצה שהמאווררים האלה יהיו כמה שיותר שקטים ובעלי ביצועים גבוהים ביותר. בכל הקטע של הלד במאוורר אני לא רוצה להתייחס לזה יותר מדי, אני רק רוצה לשאול אם הלד פוגע בקירור??? מה ההבדל בין מאוורר רגיל למאוורר UV, למאוורר turbine ולמאוורר מאלומיניום??? ומה עדיף יותר, מאוורר שיש לו מד טמ"פ ופועל לפי הצורך או שאני אוכל לשלוט עליו??? מהם הנתונים העיקריים שאני צריך לדעת על מנת להבדיל בין מאוורר טוב עם ביצועים ושקט לבין מרעיש וחלש??? אני גם אשמח אם תמליצו לי על מאוורר של 120 ועל של 80 שיהיו כמה שיותר שקטים ועם בעלי ביצועים טובים מאוד, מחיר לא חשוב לי
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
צריך מאוורר חזק ל SOCKET 775 מחשב חזק אם GEFORCE 6600 במיוחד עכשיו שקיץ הוא מתחמם נורא ועושה רעש צריך מאורר שקט וחזק אם תועלו לכתוב שם מוצר חרברה או לינק, מי שיודע גם תמחיר בערך. טווח המחירים הוא עד 600 שח. דרך אגב מה זה SYS FAN ??
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
החיבור של המאוורר של המעבד שלי הוא בעל ארבע חוטים. אדום, צהוב, שחור וכחול.. מישהו מכיר את החיבור הזה ויכול להגיד לי מה תפקיד של כל חוט? האם זה חיבור סטנדרטי? כל מאוורר שאני אקנה היום בשוק בנוי בצורה של חיבור כזה או שזה משהו שונה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אחרי שהתקנתי חלזונות איכס פיכס וכמה תוכנות בנצ'מרק. התחלתי לעשות אוברקלוק. בהתחלה זה היה מאוד קל. פשוט העלתי את הבאס והוא עומד כרגע על 1064 וה-FSB על 266. מה שנותן 3724MHZ עם התיזמונים המקוריים של הזכרון 4-4-4-12. אבל אחרי כמה דקות הוא עשה לי ריסטרט אז הורדתי את ה-FSB ל-239 מה שנתן 3333MHZ והיה יציב בבדיקה. ניסיתי שוב לעלות, ואז חשבתי לעצמי שאני מגזים עם אובר של 900+ MHZ בלי להעלות את המתח זה טיפשי. העלתי טיפה את המתחים לזכרונות ולמעבד. (שלב אחד מעל) ובינתיים המערכת יציבה כשעה עם קירור סטוק ומחלק של 4:5. בינתיים 45 דקות עם PRIME95 בלי בעיות וגם עובד עם המחשב תוך כדי. כמה זמן לדעתכם כדאי לי לבדוק כדי להיות בטוח שהמערכת יציבה? התוצאה בפאי עומדת על 34 שניות. זה נחשב טו…
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כודם כל שאלה כללית, הרי הם כבר מגיעים עם מאורר אז למה אני צריך אחד אחר ?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי היום את המאוורר והוא הוריד לי 5-7 מעלות בערך זה טוב?
-
- 10 תגובות
- 599 צפיות
-
-
החלפתי לפני יומיים ל X1800XT ומאז אני לא מפסיק להזיע . החום שהכרטיס פולט יוצא מחוץ למארז ומחמם לי את כל החדר, זה פשוט לא יאומן. לפני זה היה לי 7900GT שפלט רבע מהחום שהמפלצת הזו פולטת. אני כרגע עם קירור סטוק של הכרטיס מסך וחשבתי להחליף ל Accelero 2, שאולי יקרר טוב יותר את הכרטיס אבל עדיין יפלוט המון חום החוצה, האם קירור מים זה מה שאני צריך בשביל להפסיק לגרום לתנור הזה לחמם לי את כל החדר? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? תודה!
-
- 27 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה קירורים שונים של חברת זלמן לכרטיס מסך שלי: VF700-Cu LED - 215 VF700-Cu - 189 VF900-Cu - 235 VF900-Cu LED - לא מצאתי אחד כזה בשום מקום.. מישהו יודע איפה יש? Fatal1ty - 215 המחירים בצד בשקלים.. בינתיים הכי נמוך שהצלחתי למצוא.. מי מהם הכי טוב/משתלם? שמעתי שחלקם זורקים אוויר חם למארז..? זה נכון? נ.ב. - הכרטיס שלי עומד על 60 בסטוק במנוחה ועל 75 ומעלה (לפעמים 80) במשחקים.. ואני מעוניין לעשות לו OC.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: ASUS P5LD2-VM והייתי רוצה לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות שלי. תודה מראש, גיא!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
GTO2 530\580 16P הרכבתי עכשיו את ה זלמן VF 700 ALCU ואת האמת ! זה לא עושה כלום ! חוץ מקצת פחות רעש כמובן . העלתי ב ATI TRAY TOOL את חלון ה 3d renderer כדי לבדוק הוא מגיע ל 74 מעלות !!! נו אז מה הרעיון בכל הקירור הזה ? ועוד שמתי לו את ה MX1 היקרה במקום מה שמגיע איתו כרגיל ..כמו שהיה מקודם אותם נתונים במנוחה . 44 ENV 41 עוד שאלה איך אני גורם למאוורר לעבוד ב 40 אחוז לדוגמא במקום בקבוע לעבוד ב 12V\מקסימום ? מאוד מאוכזב !
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לינק למוצר http://www.sytrin.com/3b-I-1.html לפי מה שהבנתי זה מזגן למחשב או משו בסגנון ? יש לי מארז full tower ומעבד 2.8 פרסקוט שפולט הרבה חום אני משתמש בקירור למעבד Thermaltake Spark 7 + Xaser Edition אז אני מצליח להחזיק אותו על 40-50 מעלות תלוי במאמץ יש לי שניי מאווררים אחוריים בלבד בינתיים עוד מעט אני יוסיף שניים קידמיים ואולי יעשה קצת מודינג ויוסיף עוד אחד של 120 מילימטר , נראה כבר איפה שיגידו לי שהכי טוב לשים שם אני ישים השאלה שלי היא האם הקירור הזה יכול לעזור לי בסירקולציה של האוויר במארז ? טמפרטורות ?
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
שלום! בביוס שלי יש אפשרות לקבוע באיזה יחס יעבדו הזכרונות וה-FSB. האפשרויות הן 2, 2.66, ו-3. המעבד שלי עובד על 230 FSB והזכרונות ביחס של 2, מה שנותן לי מהירות זכרון של 460MHZ. הזכרונות שלי יכולים לעבוד במהירות 533, אך אם אני מעלה את היחס ל-2.66 הם כבר עולים מעל 600MHZ, וזהו OC גדול מדי בשבילם בהנחה שמדובר בזכרון שאינו מיועד ל-OC רציני במיוחד. מה עדיף לי לעשות? אני מפחד להעלות את ה-FSB כי אני אתקל בחוסר יציבות של המעבד ובטמפ' אסטרונומיות... רעיונות? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את הD930 וASUSP5LD2-VM KUNGSTON DDR 2 512(533)MHZ וGF6800 XT ברצוני לעשות למערכת אובר קלוק יש לי קירור סטוק שבנתיים עובד מצויין המעבד במצב מנוחה =27-30 מעלות קראתי את המאמר שיש באתר אבל לא הבנתי כל כך איך אני מתחיל ???
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 7900gt של msi ואני רוצה לעשות לו oc אבל ניסיתי וזה כזה עושה לי רעש כזה שאי אפשר ניסתי עם כמה תוכנות לפי דעתי הכרטיס נעול יש דרך ליפתוח אותו תודה בינתים הוא עומד על 450/660 תודה גיל
-
- 7 תגובות
- 461 צפיות
-
-
עקב רעשים גדולים מהמאורר של גוף הקירור במעבד שלי, אני מחפש גוף קירור חדש שיחליף אותו. המעבד עובד כל הזמן מגיע לטמפ. של כ 70 מעלות (עם גוף הקרור הסטנדרטי ללא O.C.). המעבד יושב על סוקט 775 (מעבד לא prescot). מבקש המלצות לגוף קירור שקט במיוחד ואמין (ללא O.C. נראה לעין). אין בעיית תקציב אך כמובן לא להתפרע. תודה
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב, איזה סוג של קרור מומלץ לסוקט 478 ? בכמה מעלות יורד חום המעבד ? בברכה עדי
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
המעבד שלי ל 45-46 בזמן מנוחה,והטמפרטורה הכללית במחשב דברך כלל על 51-52 (גם במנוחה אם זה משפיע ולמרות שלא נראה לי) אני צריך גם בבקשה תוכנה שבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך,הארד דיסק וכל השאר חוץ מאוורסט ניסיתי את כל הגרסאות כלום לא פועל חוות דעת יתקבלו בברכה! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי, זה המעבד שבתמונה . והטמפרטורה נעה בין 40-42 מעלות, האם זה תקין ? ומה המקסימום ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
או שהעניים שלי דפוקות או שאני מסטול [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
הקאטצ' הוא 399Mhz על 1.05V ,אפשר מתחים הרבה יותר נמוכים, אבל לא ניסיתי. המעבד עובד על 1.05V ב מהירות סטוק 1800Mhz . 399Mhz CPU-Z Verified הינה קליפ שהמחשב הקליט ב399Mhz ללא גוף קירור (אפשר לראות את התוכנת הקלטה ברקע) http://rapidshare.de/files/21467698/A64_without_HSF.wmv.html
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד פרסקוט 3 גיגה הרץ - 24 מעלות עם קירור מים כרטיס מסך - גיגה בייט 6800gs טמפ במנוחה 51 ומאמץ 65 וזכרון כרטיס 35 -40 דיסק קשיח sata 2 wd - טמפ' -60 האם הטמפ' טובות והאם צריך קירור לכרטיס מסך או/ו לדיסק קשיח
-
- 16 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אמרו לי שמאוור הזה הוא מומלץ לתושבת 478. 1.האם אני לא אצטרך לפרק לוח אם אלא רק להתקין בלי יותר מדי מאמץ? 2.מה ההבדל בין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085 לזה-- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3075 לא הצלחתי להבין ולמי מה ששמתי לב השם שלהם זהה. אז מה ההבדל ומה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Pentuim 4 2800 HyperTherding - 478 לוח אם Asus P4P800 . המחשב עושה לי הרבה ריסטים פתאומיים ואני מניח שהבעיה של חום.. חוץ מכך המאווררים עושים הרבה רעש (גם של המארז וגם של המעבד).. ואני רוצה להפוך את המשחב לשקט... כרגע המארז פתוח (בשביל שיכנס אוויר למארז) והטמפרטורה של המעבד עומדת על 42 מעלות, והטמפרטורה של הארדיסק 56 מעלות... בנוסף הכרטיס מסך פשוט רותח! אני נוגע בו.. וכמעט מקבל כוויה.. (והוא יחסית חדש.. גם הארדיסק יחסית חדש.. בערך מלפני חצי שנה..) דגם הכרטיס מסך: ATI GeCube Radeon 9250. בכל מקרה - יכול להיות שהמאוורר של הכרטיס מסך דפוק או משהו? גם בקשר להארדיסק.. לא אמור להיות לו מאוורר פנימי? כי אני לאחורנה חווה הרבה מאד ריסטים.. סך הכל כרגע חוץ מהוורר ש…
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-