עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avivlevy,

אני מתכוון לעשות לו OC בינוי.... הקרור שלו יספיק או לקנות איזה זלמן 700?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. רציתי המלצה לקירור צ'יפסט מדגם nfors4 sli

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  3. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מארז קטן יחסית ויש לי שני הרדיסיקים בהתחלה הם היו צמודים אחד לשני אבל עכשיו הרדיסק אחד למטה והרדיסק אחד איפה שהצורב זה שליד הצורב מתחמם הרבה הוא מגיע כמעט ל50 מעלות ורציתי לשאול יש לי בבית גוף קירור של פנטיום 3 עם מאורר עליו ורציתי לשאול האם אני יכול פשוט לשים את הגוף קירור והמאורר על ההרדיסק פשוט להניח אותו עליו? האם זה יכול לגרום נזק או חשמל סטטי או כל דבר אחר והאם יש שיטות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  4. אין לי מושג מה לעשות עם זה, ראיתי שהמאוורר מחובר עם חוט חשמל בתוך הספק ואין אפשרות לפרק את זה, אני לא יודעת אם זה מסוכן להמשיך להשתמש בו ככה... (יש עוד 2 מאווררים בתוך המחשב) ואיך להחליף אותו... מה אמורים לעשות במצב כזה? [חשוב לציין שאני מחוברת וזקוקה מאוד למחשב כל הזמן ולשלוח לתיקון זו האופציה האחרונה...] תודה.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  5. כידוע שמשתמשים בווילמייט ומנסים לעשות לו אוברקלוק, אחרי 1900 מגה הרץ זה כבר לא יציב אבל אני זוכר שפעם קראתי שמישהו אמר שאם מעלים לו את המתח הוא מסוגל לעבור את זה וגם יש במדור אוברקלוקינג של הזון מישהו שעשה את זה והגיע לאיזה 2100 או לא זוכר והוא העלה את המתח עכשיו עוד משהו, נגיד אין לי אפשרות בביוס לשנות מתח למעבד, האם יש איזה מוד פיזי שאפשר לעשות כדי להעלות את המתח? אני מת לעבור את ה1900 הזה כי אוברקלוק של 200 מגה הרץ לא כל כך עוזר לי

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  6. Started by the godfather,

מה אתם אומרים על הzalma rrseratron 1 plus?? הוא יחזיק את הקונרו החדשים שעמדים לצא +כרטיס מסך ובלי מאווררים בכלל במארז חוץ מזה של הספק???

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by shaharezra,

אני יודע שזה נושא שחרשו וטחנו מכל כיוון אבל אני צריך דעה סופית בשביל חבר קרוב איזה קירור אוויר יתן את התוצאות הטובות ביותר ללא הגבלת תקציב ובלי בעיה עם רעש לא ממש בא לי להמלציץ לו על ביג טייפון יש משהו יותר רציני?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  8. Started by omerha,

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8198

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by MaC_MaN,

אוקיי כך רציתי לדעת איזה קירור טוב אני יכול לקחת לארד דיסק שלי WDC WD1600JS-22MHB0 עכשיו הארד דיסק עד לפני כמה דק' הייה בטמפרטורה של 68 מעלות הרכבתי המאוורר לכיוון שלו והוא ירד ל 62 מעלות. עכשיו רציתי לדעת איזה קירור טוב אתם יכולים להמליץ לי במחיר שעד 100 ש"ח * אם יש כזה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by Jhonta,

רציתי לשאול אותכם בימי הקיץ החמים האלו, מה הטמפ' הממוצעת של ציפסטים NF4 ? שלי רץ כרגע על 53+- במנוחה ונראה לי מגיע ל 60 בכיף במאמץ (וגם קצת מעל אולי) יש סיבה לדאגה? יש פה מישהו עם הציפסט הזה שיכול לתת השוואה?? ???

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  11. אז ככה חברה בדקתי בביוס ואיפה שצריך להיות בדרך כלל 3.3V זה 2.3V ומופיע סימן אדום בביוס לוח אם P5P של Asus אם הדבר הדבר הזה משפיע על משו זה לא טוב שזה ככה תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  12. כמו שאמרתי בכותרת אני צריך קירור טוב למעבד בשביל לעשות לו אוברקלוקינג. עדיף את הקירור שיתן את התוצאות הכי טובות.. אם צריך עוד פרטים תגידו לי.. תודה מראש, אליאב.

• 26 תגובות
    • 944 צפיות
  13. והמעבד לא באוברקלוק תודה

• 18 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by F-You,

מה עדיף יותר Scythe NINJA PLUS או Thermaltake BigTyphoon תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by angelos21,

אני עומד לרכוש את ה- RADEON X1800XT, וכנראה גם לעשות לו אוברקלוקינג, על איזה מערכת קירור אתם ממליצים שתהיה טובה ביחס של קירור\רעש ???

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  16. Started by notxist,

שלום לכולם. אני מקווה שההודעה הזאת לא עוברת על איזה חוק מחוקי הפורום. הנה שני צילומי מסך של EVEREST. מכיוון שאני לא ממש יודע מה אמור להיות החום וכו של המחשב הזה אז אשמח אם תוכלו לספר לי מה מצבי... כמו כן אשמח לדעת בקשר לאפשרויות האוברקלוקינג שניתן לבצע לחומרה זאת... בתודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  17. תוכנת Ai Booster של Asus דורשת Reset כשמשנים את ה FSB באופן ידני. יש פיתרון אחר שלא דורש RESET? [דא"ג, יש להם פיצ'ר שנקרא Ai NOS שמשנה דינאמית את מהירות ה FSB (בין היתר), אבל הוא עושה זאת באופן אוטומטי, ולכן לא עונה לצרכי]

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  18. שמו ZM-NBF47 והוא מאמץ את קו העיצוב המסורתי של זלמן (בצורת פרח) ולדעתי יהווה פתרון תחרותי לבעלי מארז עם סירקולציה טובה (תלוי במחיר כמובן). http://www.frostytech.com/permalink.cfm?NewsID=50847 הקיט שמגיע עם הקרור http://www.zalman.co.kr/eng/product/view_img.asp?strImg=/upload/product/zm_nbf47_y_p.jpg הקרור מורכב על לוח האם הצורה פשוטה תוך דקות ספורות כפי שמודגם במצגת הפלאש http://www.zalman.co.kr/eng/product/view_flash.asp?strFlash=/upload/product/ZM-NBF47.swf מחירו במכירה מוקדמת בארה"ב הוא 9.95$ (אל תשאלו אותי כמה זה יצא בארץ). http://www.endpcnoise.com/e/images/nbf47_bottom.jpg

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by galgul,

ל- X300 (כרטיס מסך). או מאוורר עד 20 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  20. Started by shlomi8,

איזה קירור עדיף לי ביג טייפון או artic cooling freezer 7 ומה ההבדל טמפ'....יש לי 300 שקל ואני צריך גם לקנות משחה תודה...

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  21. טוב אז הלוח הוא DFI NF4 ULTRA-D וכמו שכתוב בכותרת פתאום המאוורר שעל הצ'יפסט הפסיק לעבוד, והלוח מתחמם ! איזה מאוורר לקנות ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avidan28,

שלום לכולם. אני מתעניין על מאוורר חדש לציפסט של הלוח שלי.ורציתי לדעת האם הדגם הזה יכול להתאים http://www.thermaltake.com/2005/coolers/chipset/a1178.htm הלוח שלי זה A8N דלוקס SLI. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה את זה ואם כן איך זה עובד והאם זה שווה את ההשקעה. הרבה תודה מראש ;)

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  23. הי! גיליתי שכנראה ההארדיסק עושה לי את הבעיות של התקיעות והמשחקים הכחולים (הוא רותח מרוב חום) ולכן החלטתי לקנות אמצעי קירור. הבעיה היא שאני לא יודע איזה מומלץ לי ואם בכלל יש מקום לבחירה... אני מתכוון לקנות מ- KSP (החנות הנורמלית היחידה בירושלים, אם יש הצעות למקום אחר אני אשמח), ואני לא יודע מה לקנות משם. חשוב לי שהוא יהיה שקט יחסית אבל גם אפקטיבי. תודה!

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  24. יש לי מעבד AMD Athlon 64 bit socket 745 אני צריך קירור שיהיה שקט, טוב ולא יקר במיוחד ( אין בעיה של כסף אבל לא משהו יקר מאוד ) וגם אני צריך מארז מידי טאוור חדש שיהיה יפה, שהאיוורור בו יהיה מאוד טוב ( זה הכי חשוב לי ) וגם שלא יהיה יקר יותר מדי תודה

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by intel suck,

היי שכחתי איך קוראים לתוכנה הזאת שאיתה אתה יכול לקבוע את הסיבובים של המאווררים ולעשות שהמאווררים יהיו שקטים תודה

• 1 תגובה
    • 396 צפיות

דיונים חדשים בפורומים