עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by m0tek,

חייברה , אני עכשיו יצאתי במבצע של קירור המארז שלי.. אני על פנטיום 4 , יש כבר וולקאנו 7 מחובר.. יש 2 מאווררים קטנים בתוך המארז , אחד בקדימה אחד למעלה מאחור ליד המעבד.. כמה מאווררים עלי עוד להציב בכדיי שהטמפ תהיה אופטימלית? איך להציב? עזרה... =)

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. Started by navk2,

ה PCI - E נעול על 100. הבאס על 266 והמחלק הוא 3 (הזיכרונות בתדר סטוק - 800). ה C1E וה ESET מכובים. והתדר של המעבד אם אני זוכר נכון על משהו כמו 1.2685. אם אני מעלה את הבעס ל 280 המחשב לא עולה ואם אני מעלה עוד קצת את המתח אז הוא עולה עם מסכים כחולים ובעיות... הגעת בערך למתח של 1.28 משם כבר חשבתי שזה מסוכן למשיך, לא ? הקטע הוא שאם אני מעלה אחרי 266 באס עם מחלק של 3 אני מעלה גם את התדר של הזיכרונות מעל הסטוק, אז אתם אומרים שגם להם צריך להרים מתח ? איך נקרא המתח של הזיכרונות בלוח שלי ?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  3. טוב אז ככה יש לי מעבד של INTL 2.8 PRESCOTT הידועים לשמצה כמתחממים!!! אני מעוניין לבצע אובר קלוק למחשב אז ככה: א.בבקשה האם מישו יכול לנסות להרכיב לי איזה מערכת לתת קישורים ולסכם עלות עד 500 שח למעבד ולכרטיס מסך (עם אפשרות של בלי משאווה אבל עדיף שיהיה) ב.עד לכמה אני יכול להגיע עם הלוח האם הבא INTEL ROOK LAKE D856PERL תודה רבה לכל מי שעוזר לי

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אני צריך זוג קירורים לשני ה-4850 שלי. חשוב לציין כי הקירור חייב לאפשר ל-CF בריג' להתחבר לכרטיס התחתון... (TWIN TURBO לדוגמה לא מאפשר זאת...) מה אתם אומרים על VF1000? יש אותו ב-140 ב-KSP... עריכה: מסתבר שה-TWIN TURBO לא חוסמים!!! :) יש.... כנראה אני לוקח אותם! אם למישהו יש הצעות יותר טובות או משתלמות הוא מוזמן להציע!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. Started by bagetrek,

שלום , רציתי לדעת מה הטמפ' המומצעת של הארדיסק ! תודה לעונים , רק רציתי לציין שהארדיסק שלי נע בין הטמפ' 30 במצב הטוב ל- 35 - 43 גג ( האם 35 ומעלה זה יותר מידי בשבילו ? ) את הפרטים לגבי הארדיסק אתם יכולים לראות למטה ... | | | | | | | | | / | \ / | \ / \

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  6. הוא 200, אני רוצה להעלות ל250. אני חושב שזה הגיוני. האם קירור סטוק יספיק? האם חייבים להעלות את תדר הזכרונות יחד עם המעבד? כי אני לא מעוניין להמהיר את הזכרונות. אולי עוד חודש אני אקנה קירור יותר מתקדם, ואז אני שוקל להעלות ל280. האם יש סיבה למה לא? כרגע בלי שום OC, אחרי כמה שעות משחק של CRYSIS היום ואתמול(הבחנתי שהמשחק הזה גורם לממורי ליק מפחיד), הטמפ' לפי CORE TEMP היא: http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2402532921/ וזה במאמץ קל- של הפעלת הג'ינג (התוכנה שאיתה תפסתי את התמונה והעלתי לפליקר), כרגע יש לי 57*2. היעד של הOC הוא סך הכל שיפור קל בביצועים. עריכה: http://screencast.com/t/hKpsSWTMUM סרטון מCPUZ. בדיקה בPRIME95, העלתה את הטמפ' בשניהם ל82. כרגע הטמפ' יורדת לאט …

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by Xilver,

התחלתי לעשות לו OC עם התוכנה rivatuner. שמתי לב שיש שלוש אפשרויות: אחד עם 2D, 3D ועוד משהו שאני לא זוכר. עשיתי OC ל3D והעליתי אחד מ500 ל- 528 ואת השני מ750 (אני חושב) ל- 820. למען האמת, אני לא יודע מה עשיתי ומה שיפרתי. אשמח לעצות ומדריכים =]

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by eliau21071981,

מה העדיפות במכפלה שתהייה על 9 או להוריד ל8? המפרט שלי רשום למטה בקשר לזכרונות 1:1 שמתי על 1:2 זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by what the fuck,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2963 איך הביצועים שלו ל AMD64 ? ומה לגבי ה SLK948U ? צריך להיות ממש טוב, לא ? וה TT silent Tower גם מתאים ל AMD64 ? הוא גם טוב ? תודה רבה לכולם, ומצטער על ריבוי השאלות P:

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by Titan777,

המלצות אחרות באותו מחיר יתקבלו בברכה. קיבלתי אותו ב210 ש"ח ובטח יתעגל בסופו של דבר ל200

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by Bengo5,

ישלי כמה שאלות..לאיזה מהירות אני יכול להגיע באוברקלוק עם מעבד e7200 לוח אם g31 ו3 ג'יגה זיכרון.. ובדרך קירור של וונדטה ומהו המתח המומלץ

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. הזמנתי מעבד כזה ולוח אם של ג'יגהבייט (GA-K8U ULi Chipset) ואני רוצה להוסיף לו גוף קירור או גוף קירור כולל מאוור, לא למטרת המהרה אלא שיהיה כמה שיותר שקט...רצוי שיהיה קיים ב www.logicpc.co.il

13. http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2941&p=1 לפי הסקירה הוא מדיח את ה-TUNIC TOWER מהתואר ה"HS הטוב ביותר" בגלל 3 סיבות. 1. ביצועי OC וטמפרטורות זהים או מעט טובים מה-TUNIQ 2. שקט משמעותי מה-TUNIC עבור אותם ביצועים/RPM/CFM 3. מסוגל להחזיק מעבדי קונרו ללא מאוורר (FANLESS) גם בעומס. הוא היחידי שבאמת מסוגל לכך (לחובבי השקט). עדיין, אליה וקוץ בה: * הוא בא ללא מאוורר ואת המאווררים הטובים והשקטים שנסקרו אי אפשר להשיג בארץ והם יקרים מאוד. * גם את ה-120 עצמו לא קל למצוא בארץ * אם נחליף ל-TUNIQ את המאוורר במאווררים דומים ככל הנראה נקבל תוצאות רעש דומות גם כן. כך שהיתרון האמיתי שנותר הוא ביכולת לעבוד FANLESS וזה לא יתרון מבוטל למי שרוצה מערכת סופר שקטה שרוב הזמן ע…

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  14. הרעש שיוצא מהמארוור של הכרטיס מסך הוציא אותי מדעתי, אי אפשר לישון כבר וזה מחמיר מיום ליום יש לי כרטיס מסך 7800gt של Leadtek הדגם המומהר!! איזה מאורר יתאים לי, לפי סדר חשיבות הבא א) שקט מאוד מאוד, כמעט בלי רעש כל שהוא ב) קל מאוד מאוד להרכבה, לא רוצה להסתבך שייתן קירור מספיק אני לא מתכוון להאיץ אותו אפילו לא טיפה מעל מה שכבר עשו במפעל תודה

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

אם אפשר תגידו לי בבקשה אם איך שסידרתי את המאווררים במארז זה בסדר. מאוורר קדמי-->מכניס. מאוורר בצד->>מכניס. מאוורר מתחת לכרטיס מסך-->מעיף כלפי מעלה. 2 מאווררים אחוריים-->מוציאים. מאוורר עליון-->מוציא. זה בסדר? עריכה: חחח הרבה מאווררים יש לי =] .

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by ben_amitai,

היי. היום ניסיתי לעשות איזה OC חמוד למעבד שלי ונתקלתי בבעיה, סמתי את המהירות FSB שלי על 333 MHz שמרתי בביוס ויצאתי אחרי זה הוא עושה לי מס' צפצופים מהלוח וחוזר חלילה. עד שאני לא מוריד את ה FSB הוא לא מפסיק, בנתיים אני על 300, ואני רוצא עוד :'( הטמפ' במנוחה 39-40, לא בדקתי במאמץ(כשהFSB על 300)

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  17. לוח asus p5ld2 מעבד pentium d 930 ספק ezcool j450w זיכרונות של CEON קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro אודה לעזרה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by SagroN,

שלום לכולם. קודם כל אני מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, תודה רבה. עכשיו ניגש לעניין, רציתי לדעת בקשר למעלות של הכ.ס מסך שלי, יש לי את הכרטיס מסך GainWard 8800GTS 512MB G92, הכרטיס נרכש לפני שנה ושלושה חודשים +-, עכשיו במנוחה הטמפ' של המעבד הם בין 56-58.. לפי דעתי זה די הרבה לא? ובמאמץ זה לפעמים מגיע לי ל65-68.. זה לא גבוהה מדי? יש לי מאורר סטוק.. לא שיניתי או משהו.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by DimRah,

חיפשתי ולא מצאתי שום קירור למעבד i5 בנעוץ. איזה קירורים יש למעבד הזה ואיזה מהם הכי טוב ואיזה הכי גרוע...? תודה לעזורים!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. Started by barzanger,

הורדתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי כל מיני סמלים עם טמפ' כל ריבוע צבע אחר אשמח אם תגידו לי איזה של הכרטיס מסך כי אני לא מבין ובנוסף איך אני מעלה את מהירות המאוורר בנוס זה עכשיו נעלמו לי כל הקיבועים איך מחזיר אותם?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by Boomer,

מישהו יכול להסביר לי איך חתיכת מתכת שמגיעה בצורה מוזרה כזאת עם פסים יכולה לקרר משהו...? וגם איך Heatsink של מעבד מקרר? פשוט מעניין אותי איך הדברים האלו פועלים.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  22. twinmos הוציאו זיכרון מעולה עם הציפים של OCZ VX GOLD הרעבים למתח והמעולים. הזיכרונות האלה יכולים לסגור לפחות 250 באס על 2.2.2.5 ובדרך כלל יותר לכיוון ה260-270 במתחים גבוהים. הציפים דרך אגב הם winbond utt אם אני זוכר נכון.. למקור http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=49660

23. מקווה שהבנתם למה התכוונתי לפי הכותרת. למה אני שואל? יש לי מעבד כפול ליבה של AMD בOC ל3.0 במאמץ מלא הטמפ' שלו לשתי הליבות יחד היא 50 אבל טמפ' כל ליבה בנפרד(מה שרואים בcore temp) היא 35.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by לוח שנה,

שלום, התקנתי קירור סטוק של אינטל שקבלתי עם הE7200 והתקנתי על לוח של MSI ישן עם תושבת 775 (תומך במעבדים עד D820), עכשיו הקירור יוצא קצת לחוץ, כאילו הוא גבוה מהלוח וקצת מעגל אותו. מה אתם אומרים להשאיר את הקירור או לפרק?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by MAOR,

רק בזמן האחרון התחלתי להתעסק אם מודינג/OC .... ככה שרק בחודש האחרון דאגתי לקירור טוב למארז .... ולכרטיס מסך לפני שהייתי מתעסק אם זה .. פעם אחת בדקתי את החום של המחשב (לא זוכר מה זה היה .. אבל התוכנה הציגה מעלות) והיום שאני מתעסק אם זה ... והתקנתי קירור וקדחתי חורים ... אני רוצה לדעת את המעלות ... ולא ... כל התוכנות לא נותנות לי טמפ'. הלכתי לחנות שקניתי את המחשב ... ושאלתי אם באמת יש בו חיישני חום (שאני לא מדמיין) והם אמרו לי שיש חיישנים ..... אני כמעט בטוח שהחיישנים שלי נשרפו/נדפקו... ישנה דרך להחליף את החיישנים ?? האם זה מסובך ?? וכמה יעלה לי העסק ?? (נכון לעכשיו אין לי תקציב ואני גם לא מעוניין לקנות את המקרר של ההארד דיסק אם הסנסורים אז אל תתנו את זה כאופציה ....)

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים