אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב אנשים יש לי בעיה כזאת יש לי את הקירור Freezer Xterme במאמץ המעבד מגיע לי ל60 מעלות בסטוק בחדר די חם בלי מזגן :'( אז קיצור רציתי הצעות לשיפור הקירור שלי על מנת לאפשר OC סביר במעלות סבירות והשבוע עוד קניתי שני מאווורי TT עם לד כחול 120MM שאין לי מה לעשות איתם לבנתיים אולי אני ימצא להם שימוש ואני צריך הצאות איך למרוח את המשכה MX-2 כיי עד אכשו לא הצלחתי למרוח אותה כמו שצריך בכל מקרה הינה התמונה של פנים המארז http://img146.imageshack.us/i/dsc02364r.jpg/ תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שאני עושה אוברקלוק דרך התוכנה הזאת של MSI הוא עושה לי אוברקלוק ל1787MHZ אבל שאני עושה ריסטרט למחשב האוברקלוק נעלם.. תוכלו לתת לי תוכנה לעשות אוברקלוק נקי מבלי בעיות ?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז שיפרתי כמה דברים וסידרתי מהפעם הקודמת גם יש לי כלי חדש דרמל שבקרוב תתחילו לראות דברים על רמה. התמונות לא יצאו הכי טוב כי המצלמה לא שלי ואני צריך ללמוד לצלם איתה :-\ אבל אני בטוח שתקלטו את הרעיון. תודה לאבנר שעזר לי עם החור והמאוור למטה. http://photos.walla.co.il/carter3
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום למומחים,הרכבתי מחשב משרדי: INTEL Pentium 4 - 3.0 (531) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN זיכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX מארז:COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER הכל עובד יפה ,הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל40-47 במאמץ.עם מאורר אינטל. 1. האם כדאי להחליף מאורר ולאיזה כדאי? 2.מה שבכלל לא ברור : http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012552.htm#fancontrol אינטל מדברים שם על 75°C מה לע.... זה אומר??????? תודה עופר
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה כבר יותר עדיף 250X9.5 ותזמונים של 3,3,3,11 או 200X11 ותזמונים של 2.5,2,2,5 ?? מה יתן ביצועים יותר טובים?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך, איזה פרמטר עדיף לי להעלות לקבלת תוספת גדולה יותר בביצועים, הליבה או הזיכרון?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו ...כאשר אני באובר קלוק... (הכל יציב אגב בדקתי עם כל התוכנות ניטור ל OC )כאשר אני באובר קלוק אמנם מספר הפריימים במשחקים מראה על יותר ו3DMARK גם אבל הביצועים פחותים מאשר אני מבטל את האובר קלוק (מעבד AMD 3000) רואים את זה בעיניים בבירור ! בעיקר ב FPS כמו QUAKE 4 BF2 FEAR ! ...התזוזה נהיית יותר איטית ,שוב,בניגוד לזה שבמספרים עצמם (ה FPS) יותר גבוה . איך זה הגיוני הדבר הזה ? כרגע ביטלתי את האובר קלוק עד שאני יבין איך זה הגיוני ...
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו על כך שבשבועיים האחרונים, הפרסקוטים מגיעים עם מאוורר חדש , שדומה יותר בצורה לזלמן 7000 והוא שקט יותר מהמאוורר המרובע הקודם ? או שזה רק משהו בחנות אחת שביקרתי שינו לאחרונה ?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז יש לי שאלה קצרה. לאחר שקניתי את הלוח אם ASUS P4P800SE i865, רציתי לוודאות שאכן מה שעשיתי זאת נעילת AGP/PCI. נכנסתי לביוס ובאפשרות של האובר-קלוק יש אפשרות לעשות 5%, 10% וכן הלאה וזה עושה אוטומטי, ויש אפשרות מנואלי. כמובן שבחרתי מנואלי להחליט מה עולה מה נשאר וכו'. ושם היה משו כמו AGP/PCI frequency (אם אני לא טועה), והאפשרות שהיה לי לבחור הם Auto 66.66/33.33 (משו כזה אם אני לא טועה) ועוד כמה איזה 2 יחסים יותר גבוהים. מכאן הסקתי, לפי דעתי, שהאפשרות האוטומטית תעלה את התדירות של הכרטיס מסך וPCI בהתאם לאובר קלוק לפי היחסים ובהתאמה כמובן. והאפשרות של ה 66.66/33.33 תשאיר את היחסים של התדירות קבועה לא משנה כמה אני העלה את מהירות השעון של המעבד. האם זה באמת…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מחר ככל הנראה נוסע לקנות 2 מאוררים לצורך מודינג למארז TT SVIKING אני חושב שמדובר על חיבורי 2 פין(תקנו אותי אם אני טועה) והמאווררים המקוריים פשוט מרררעישיייים...בלשון המעטה.. חשבתי על חברת AC..ואני רוצה לקנות 2 מאוררים כמובן בהמלצתכם.. רצוי מחנות באזור המרכז.ראשון,רחובות..לא כלכך תל אביב אך אם אין ברירה אז כן. צריך שיהיו לדים בצבע כחול ו120 מ"מ.. נא המליצו בחופשיות..צריך מאורר טוב,מהיר,אמין ושקט!!.
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? טוב אז כך החלפתי ספק למחשב שלי לאנרמקס 425 החדש ועכשיו כול סיפור האוברקלוק הישתנה לי לגמרי! המתחים יותר יציבים בהרבה וכמובן שהאוברקלוק קפץ לו! אז כך! לפני זה שהיתי עם הטרמאלטק (הכוונה רק למחשב עצמו לא לגז) אז לא יכולתי לעבור את ה4.15 יציב וגם במתח של 1.652 למעבד (בזכות הוולט מוד) ואילו עכישיו אחרי שהחלפתי ספק לזה אני נימצא ביציב ב 4.34 ובמתח של 1.52 וגם זה יציב רצח חח איזה מוזר עם אני מעלה את המתח האוברקלוק לא יציב ובכלל עם אני מעלה הרבה הוא גם לא נותן את התחלה של הוינדוס חח טוב מה אומרים יש פה עוד מה לשפר או לא? הינה תמונות! נ.ב את התוצאה בסופר פאי אני עוד ישפר ל30 שניות אני כמעט בטוח כי עכשיו זה הכול על סנטרד כאילו זיכרון על 2.5-4-4-8 והזיכרון יכול גם…
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אחרי שביצעתי הזמנה על מחשב מIQPC , גיליתי שנגמר להם הTuniq Tower , ולפי מה שהבנתי מדובר בבעיה שלא תפתר בקרוב. השאלה היא מה אני יכול לקחת מהם במקומו ? איך הScythe Ninja Rev B למשל? מעניין אותי מבחינת רעש וביצועים. או שאולי שווה לחכות חודש + בשביל הטוניק?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי כרטיס מסך 1950P של SAPPHIRE שכרגע עובד במהירות סטוק.. האם כדאי לעשות לו OC? עד כמה? האם זה יכול לפגוע בו? הטמפ' שלו כרגע היא 44-45 מעלות לפי התוכנה של הדרייברים שלו (CCC?) יש מין תכונה כזאת שאפשר לגרום לו לזהות הגדרות אופטימליות לבד, כדאי? ד"א- אני לא מנוסה.. המפרט שלי << תודה לעונים~
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ראיתי כמה דעות עליו פה באתר אבל אני שואל את :עצמי למה לא בעצם? המערכת עולה 500 שקל עושה עבודה של מאוורר ב 400 שקל אז למה לא? זה אומנם לא מערכת מקצועית . לא מקפיא את המעבד. אבל עושה את העבודה
-
- 12 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תמיד חשבתי שזה מוציא אוויר, כדי להעיף את החום שהליבה יוצרת. אבל מצד שני צריך לקרר את הליבה. מה נכון? אני צריך לדעת כי אני רוצה להוסיף מאוורר 80MM מתחת לכרטיס, שיקרר אותו (בכך שיכניס אוויר). הכרטיס (אם זה משנה) הוא Inno3D 7600GS AGP. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צריך עזרה בבקשה למי שיש לינק טוב לתהליך OC מסודר בלוח GA-965P-DS3 אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב בקרוב אני אקנה מחשב חדש... ואני מתכנן OC. אבל...... לא עשיתי בחיים OC למעבד וללוח אם.. עשיתי רק לכרטיס מסך... עכשיו יש לי כמה שאלות.. מושגים.. FSB? מזה? מה המשמעות? מכפלה פתוחה? מה זה אומר? באס גבוהה או נמוך? מזה?! ואולי עוד דברים שמישהו חדש בתחום צריך לדעת לפני שהוא עושה את זה... טיפים וכאלה.. תודה
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד של דוד שלי על קירור סטוק AMD64 3000 Venice 1.80Ghz S939 מעניין כמה אני יכול לדחוף אותו בלי להעלות מתח והאם כדאי לשנות יחס זכרונות? עריכה : הלוח הוא Gigabyte GA-K8NS Pro-939
-
- 12 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני משתגע ! ניסיתי ATI TOOL גם 0.26 וגם איזה גרסה ישנה שמצאתי במחשב שניהם לא עבדו, משהו עם KERNEL... ניסיתי ATI TRAY TOOLS גם גרסאת הבטה וגם אחרת הוא נותן לי CAN NOT ... LOW LEVEL DRIVER (לא זוכר את האמצע) דרך CCC אי אפשר. עם RIVA TUNER אני לא מסתדר ולא מצאתי מדריך נורמלי. אפשר עזרה ? הכרטיס הוא 1950XT
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
I have a Gigabyte 4870 512MB I am looking for a cooler wich will give the best performance - High speed RPM and quiet as possible I was thinking about the Twin Turbo or the Scythe musashi If you have other recomandtions - please Btw max price is 200 shekels
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרים שיש בהם גלריות מודינג כי אני רוצה לקחת רעיונות! מישהוא מכיר אתרים כאלה?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכואחי חיבר מעבד QX9770 ללוח asus maximus II furmula , בבדיקת הטמפרטורה בביוס המעבד מראה 23-26 מעלות , אבל בתוך ה-WINDOWS עם CORE TEMP מתקבלות טמפרטורות שונות core 0 : 17 ולא משתנה core 1 :23 והוא היחיד שמשתנה core 2: -1 לא משתנה core 3: 12 לא משתנה רציתי לדעת האם יש בעיה במעבד , והאם ישנה תוכנה יותר אמינה לבדיקת הטמפרטורה . תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד של INTL 2.8 PRESCOTT הידועים לשמצה כמתחממים!!! אני מעוניין לבצע אובר קלוק למחשב אז ככה: א.בבקשה האם מישו יכול לנסות להרכיב לי איזה מערכת לתת קישורים ולסכם עלות עד 500 שח למעבד ולכרטיס מסך (עם אפשרות של בלי משאווה אבל עדיף שיהיה) ב.עד לכמה אני יכול להגיע עם הלוח האם הבא INTEL ROOK LAKE D856PERL תודה רבה לכל מי שעוזר לי
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2963 איך הביצועים שלו ל AMD64 ? ומה לגבי ה SLK948U ? צריך להיות ממש טוב, לא ? וה TT silent Tower גם מתאים ל AMD64 ? הוא גם טוב ? תודה רבה לכולם, ומצטער על ריבוי השאלות P:
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-