אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך של gain ward ge force 2 ti 500\xp 64 ddr אני רוצה לעשות לו אובר קלוקינג מישהו יכול לעזור לי כי אני ל יודע איך....... בבקשה :'(
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ואיזה גדלים של מאווררים כדאי לי לשים במארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ובאיזה צורה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי אני חייב ממש דחוף סינק ממש טוב למעבד 2.6 ht socket 478 אין לי הגבלת מחיר צריך משהו הכי טוב שיש בארץ כי המעבד מגיע ל 60 מעלות והמארז ממש רותח ניסיתי הכל ניקיתי אבק , סידרתי חוטים ועדיין זה רותח, שאני יושב ליד המחשב אני מרגיש כמו בתנור אני חייב סינק טוב ממש טוב וגם אם אתם חושבים שזה משהו אחר אז בכל זאת תביאו לי סינק טוב וחשבתי על CoolerMaster jet 4 או Thermaltake Spark 7+ מה יותר טוב ומה הסינק למעבדי אינטל הכי טוב בארץ עריכה: סידרתי לו עכשיו את המאווררים והמעבד בחום של 56 מעלות זה עדיין חם אני חייב סינק חדש תודה מראש לעוזרים install
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך, איזה פרמטר עדיף לי להעלות לקבלת תוספת גדולה יותר בביצועים, הליבה או הזיכרון?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps5700d.htm הוא שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חברה מצאתי פתרון קירור מהיר ושעולה לא אגורה אבל הוא לבעלי אודף משחה תרמית בלבד! אז ככה אתם לוכחים את הסינק שמים אותו בפריזר של המקרר לכמה דקות הציאו ועברו מכל הצדדים עם נייר תואלט ושימו בחזרה הכל באחריותחם אם משהוא קןרה זה לא באשמתי
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי A64 3200 S939 ולוח K8NS ULTRA של GIGABYTE אני משתמש בתוכנה HARDWARE MONITOR לניטור בטמפרטורה והיא מראה לי שיש CPU1, MAINBOARD וHDD1 ו HDD2 ולא משנה מה אני עושה הטמפ' נשארת אותו הדבר 25 מעלות אני כרגע עושה קידוד לסר דיוידי והקידוד משתמש ב 100% מהמעבד שלי ובכל זאת הטמפ אותו דבר איך זה יכול להיות? יש לי גוף קירור XP-120 עם SF2 של THEMRALTAKE 120 . תודה.
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה פוטנציאל האוברקלוקינג שלו? האם ניתן לפתוח לו צינורות? וכמה קל זה?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איך הסידור שלי? הוא די מרעיש אבל אז בעיקר מעניין אותי לדעת איך אוכל להפחית את הרעש. שמעתי על גומיות אבל המאוררים לא זזים אלא מקובעים טוב, שמעתי גם על ספוגים אבל לא ברור לי מה הכוונה אז כל הצעה להחליש את הרעש תעזור מאוד כי כבר איזה 10-13 מטר לדעתי מהמארז שומעים אותו!!! תודה מראש! 8)
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי חברים, עם הגעת המחשב החדש כמובן רציתי למתוח אותו עדקצה היכולת. באמצעות הביוס המדהים בלוח P4P800 הגברתי את מהירות המעבד בקלות מ- 2.8 ל- 3.36 הווה אומר ב20% והניהול כולו נעשה ע"י ה-AI OC בביוס, כרגע הבאס עומד על 240 מה"צ שזה אומר שהמכפלה היא 14. הבעייה היא שאיני מצליח להביא את המחשב לתוספת של 30% בביצועים ורציתי לקבל עצות מה אני צריך לעשות. הריכיבים הבסיסיים הם אלו: לוח אם: ASUS P4P800 זכרונות: SAMSUND PC3700 256MB מעבד: P4 2.8@3.36 Mhz כרטיס מסך: ASUS G-FORCE 2 GTS 64MB DDR (זמנית) האובר קלוק הנוכחי לא רע ויציב מאוד, בינתיים אחרי הרצה מרובה של משחקים ותוכנות הכל עדיין יציב אבל מגרד לי באצבעות להגיע עד קצה היכולת!
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המעבד הנ"ל למטרת אובר קלוק , לכמה אתם חושבים שאני יגיע בצורה יציבה מאוד כשהוא דלוק כל הזמן עם SP94 + ENERMAX 92 ??
-
- 13 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על אחד מהשניים. האם הם טובים באותה מידה כמו הTUNIQ? מי מהם 0NINJA או INFINITY) עדיף? לא מתוכנן OC כרגע, אלא מחפש קירור טוב מאוד למעבד. OC אולי יבוא בעתיד. המון תודה.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4696 זה נראה ממש טוב לעשות להם מוד קטן להפחתת הV ומקבלים מאוורר שקט וחזק אני מתכוון לקנות שניים בעוד חודש כשאתפנה מהמבחנים ולהתאים למארז שניים כאלה מישהו כבר רכש כאלו ניסה ? אם כן איך ההספק שלהם ? איך הרעש שלהם? כמה W הם צורכים?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קירור אוויר הכי טוב ללא הגבלת סכום!!דחוף!!איזה?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המלצות אחרות באותו מחיר יתקבלו בברכה. קיבלתי אותו ב210 ש"ח ובטח יתעגל בסופו של דבר ל200
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך קירור שקט לE6550 מלמיר, ואני בכלל לא מתמצא בתחום הקירור, יש דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו עד 150 שקל? רצוי 100, לא מיועד לOC רק שיהיה שקט. תודה מראש, אורי
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את המעבד Intel Dual Core E2180 65NM + Stock (עם המאוורר סטוק) ואני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מה התדר הכי גבוה שאני יוכל להגיע עם המעבד על הסטוק? והאם בלי האובר קלוק אני אוכל לשחק CRYSIS טוב?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אחרי שביצעתי הזמנה על מחשב מIQPC , גיליתי שנגמר להם הTuniq Tower , ולפי מה שהבנתי מדובר בבעיה שלא תפתר בקרוב. השאלה היא מה אני יכול לקחת מהם במקומו ? איך הScythe Ninja Rev B למשל? מעניין אותי מבחינת רעש וביצועים. או שאולי שווה לחכות חודש + בשביל הטוניק?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך NVIDIA 6800 ULTRA OC של BFG ולפני דיי הרבה זמן חבר בא וצרבנו את הביוס למהירות ליבה של 440 במקום 425 וזיכרון ל1200 במקום 1100 גם את המתח של הליבה העלנו אני לא זוכר בכמה. אני רוצה עכשיו לחזור לביוס עם המהירויות המקוריות והמתח המקורי. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה או לתת לינק למדריך שמסביר? תודה רבה אור.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הכרטיס : הגעתי עם הליבה לhd4850 toxic. הגעתי עם הליבה ל800ל וזכרונות 1250. איך? כדי להמשיך עוד עם לזכרונות? לא ממש התאמצתי..ואם אני ממש עם הליבה המחשב קורס. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רואה הרבה באינטרנט כל מניי חברות שמשחררות עדכונים ל BIOS עבור כרטיס 8800GT שהמאוורר לא באמת משנה את המהירות שלו עם מאמץ ועוד כמה דברים, מישהו יודע במה מדובר? יש לי כרטיס של TWINTECH תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני יומיים הורדתי את התוכנה speedfan 4.33 בהמלצת כתבה בנושא קירור המחשב. עכשיו יש שתי בעיות: 1. בניסיון לאמת את הנתונים התקנתי גם את התוכנה שבה עם הדרייבר של הלוח אם (ASUS) והיא מראה לי את הטמפ' של המעבד והMB להיפך, כלומר 33 למעבד ו 45 לMB במקום 45 למעבד ו 33 לMB. 2. לפעמים אחד מה HD שלי מגיע לטמפ' מבהילות של 55+ מעלות ובצד יש סימלון של אש :errrr: (בתוכנה של ASUS אין נתונים לHD). באיזה תוכנה אפשר לאמת את הנתונים האלה והאם הHD, שאגב בשימוש מועט, עומד להישרף?? גמר חתימה טובה וצום קל!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מעבד DUAL 2.8GHZ סוקט 775, ניסיתי לחבר כמה פעמים את הגוף קירור ללוח אם ואחרי כמה נסיונות כושלים גם שברתי את אחד מהפינים הקטנים שנכנסים ללוח האם (כלומר אם יש 4 פינים גדולים שאותם מסובבים, ולכל אחד מארבעת הפינים הגדולים יש 2 פינים קטנים לבנים ואחד שחור אז נשבר לי פין אחד לבן). בכל מקרה, עכשיו יש מרווח בין הגוף קירור למעבד כי פין אחד לא לוחץ כמו שצריך על הגוף קירור להצמד ללוח האם. מה אני יכול לעשות כדי להצמיד אותו? האם ניתן לקנות פין כזה בודד או שאני צריך לקנות גוף קירור שלם? האם אני יוכל להשאיר את זה ככה ולהשתמש במחשב או שהסיכון גדול מדיי להתחממות המעבד?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קירור למעבד , ואני מתלבט אם לקנות את הזלמן 9700 או לא, אני פשוט יכול להשיג אותו בזול ולא כמו במחיר של חנות רגילה, עכשיו הבעיה שאני צריך לדעת אם הוא רועש או שקט, זה כל מה שחשוב לי. או טוניק טאוור אבל אין לי חנות מאיפה לקנות אני לא מוצא.. אז תעזרו לי ותגידו לי אם זלמן 9700 רועש ! תודה מראש ;]
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-