עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KoM,

כן, תראו איך לאט לאט כשמסדרים את המארז הטמפרטורות פשוט יורדות פלאים !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן חברה... אני רוצה לדעת אם הטמפרטורות האלה טובות... גם המעבד וגם הכרטיס ללא אוברקלוק!!! קירור סטוק למעבד, ועוד קירור סטוק של 6600GT בצירוף מאוורר ג'נרי 80mm מתחתיו שזורק אוויר ישירות עליו...(היטסינק גדול משני הצדדים...) המארז בנוי שיש בו: מאוורר 120 מקדימה מכניס. מאוורר 120 בספק (אם הוא נחשב בכלל). מאוורר 80 מאחורה מוציא (ג'נרי). מאוורר 80 בצד מכניס. מאוורר 80 הוכנס כחריץ PCI (המקופל לכיוון תוך המארז, מתחת לכרטיס מסך וזורק עליו אוויר). מישהו מציע לשנות את הכיוונים? המארז הוא A-Top X-Blade.... תודה מראש עודד ב.

• 14 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by zohar678,

האם מישהו יכול לומר לי אם הטמפרטורות של המחשב שלי בסדר? במיוחד חשוב לי אלו של המעבד. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  4. כמה זה סביר לכרטיס מסך בג'יפורס מנוחה (וינדוס+אקספלורר) 32 מעבד גראפי \ 28 זכרונות בוודוו מנוחה (אותו דבר.. חח) 69-71 מעבד גראפי \ 46 זכרונות קירור ג'יפורס, סינק+מאורר סטוק - זרימת אוויר טובה במארז קירור וודוו, לא הגיע איתו שום מאורר סטוק רק סינק ממש ממש ממש דפוק כזה מברזל שיש לו חריצים 60 קילומטר - זרימת אוויר טובה פלוס

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  5. יש לי שני מחשבים אחד amd 2000 עם קירור סטנדרטי ואחד סלרון 433 מומהר ל488. הרכבתי את החיישן של ההרדקנו על הסלרון והמעבד מגיע ל46-47 מעלות כשאני מפעיל כמה תוכנות ביחד(icq + firewall + antivirus+ sub seven + winamp + mirc) אפילו אחרי 10 דקות שהתוכנות פועלות ואין שינוי הטמפ' נשארת גבוהה... הורדתי את האוברקלוק אבל הטמפ עדיין גבוהה - 46מעלות. בamd אפילו במאמץ המעבד מגיע למקסימום 49 מעלות עם שני משחקים כבדים פועלים ביחד! מישהו יודע למה המעבד חם כל כך? מהם הטמפ' שהמעבד יכול להישרף לי? נ.ב: יש לי במחשב סלרון 3 מאווררים 80 מ"מ בדלת

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 אף פעם לא ניתקלתי איתו בבעיות כלשהן ואני לא עושה אוברקלוק. העניין הוא שמאד התפלאתי לקרוא שהטמפרטורה המומלצת למעבד הזה במאמץ היא 45 מעלות, כאשר שלי במנוחה עומד פחות או יותר על טמפרטורה זו. במאמץ הוא מתקרב לשישים(לא בדקתי משחקים כמו דום, אבל NBA על דיטייל מקסימלי הוביל ל58 מעלות). כל זה כאמור בלי OC ועם קירור סטוק רגיל. מה פשר הדבר?

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by omrij,

הטמפ' אצלי גבוהות מדי (אבל זה יציב לגמרי) הקירור למעבד הוא mugen 2 שמרבים לדבר עליו המתח הוא סטוק (1.25) מה הטמפ' אצלכם ובאיזה מערכת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by 104952,

טוב אז ככה...יש לי ביג טייפון על מעבד P4 478 עברתי לביג טייפון כי היו למעבד טמפרטורות של 90 - 100 מעלות כל הזמן עכשיו השאלה היא.... האם הטמפרטורות בתמונה המצורפת... והמהירות של המאוורר של הביג טייפון תקינות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by Yuvky,

שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות בCS ואני חושד שהמעבד בקצה דרכו. האם הטמפרטורות האלו לתקינות? מעבד P4 עם ליבת פרסקוט- 55 במצב רגיל. לא יצא לי לבדוק במאמץ אבל אני חושב שזה גבוה 7600GT - 55 בממוצע. גם לא יצא לי לבדוק במאמץ בנוסף, צירפתי תמונה של speedfan, יש כאן איזשהו באג בתוכנה, משהו יכול להסביר לי מה קורה& לתת חוות דעת על הטמפרטורות אני אשמח. תודה,יובל.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by nineball,

ערב טוב לכולם החלפתי היום קירור למעבד (ועל הדרך... גם מעבד), כמובן שהתחלתי לעשות אוברקלוק, אבל נתקלתי בבעיה קטנה בנוגע לטמפרטורות- כל תוכנה מדווחת על טמפרטורות אחרות, והייתי שמח לדעת- לאיזו תוכנה להאמין? Realtemp, Coretemp או אברסט? (שלוקחת את המידע שלה ישירות מהביוס...) תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yoavb,

שלום, ברשותי מחשב בן שנתיים שעובד עפ"ר מצויין. לפני כשנה ,כשהוא התחיל "לזמזם", ובעצת "המדריך לניקוי המאוורר" שמופיע כאן,פירקתי את המאווררים השונים של המחשב (כולל את זה של המעבד) ניקיתי ושימנתי אותם, ואכן לפרק זמן מסויים הוא חזר לעבוד בשקט. כעת הוא חזר להרעיש, ורגע לפני שאני חוזר על כל ההפקה רציתי לבדוק מה באמת קורה שם. לצורך זה התקנתי תוכנה שמודדת את הטמפרטורות ואת נתוני הסל"ד של המאווררים. להתרשמותי הלא מקצועית, לפחות חלק מן הנתונים נראים לי תמוהים: טמפ' מעבד של 60 מעלות? סל"ד של 29 סיבובים לדקה?. מה שאני מבקש זה התייחסות לכמה נקודות: א. האם הנתונים נראים לכם סבירים? ב. האם מופיעים כאן גם נתוני המאוורר של הספק ושל המעבד? איך ניתן לדעת איזה נתון מתייחס למאוורר מסויים? ג. …

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by mor_anter,

אז ככה הנה הטמפרטורות מצורפות בתמונה שהמחשב במאמץ 80% בערך 30 דקות תגידו לי מה גבוהה מידי(הטמפרטורות האלה נמדדו בחורף) המפרט:דיסק קשיח ולוח אם רשום בתמונה ומעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  13. Started by mor_anter,

האם הטמפרטורות האלה נורמליות במצב 100% עומס על המחשב למשך 10 דקות ככה??(בבקשה תענו לי זה חשוב) המחשב: מעבד:3גיגה הרץ אינטל פרסטוק לוח אם:asus p4u-800-x הרדיסק:wd120gb תמונה למטה! נ.ב אני לא באובר קלוק בכלל והכול קירורי סטוק! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by eSLC,

אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטמפרטורות... אבל תוכנה שלא תזיף משהו טוב! תודה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. צריך המלצה לקירור המעבד יש לי מעבד מדגם פרסקוט 3.2 מה הקירור הכי טוב שיש

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  16. Started by Animor,

שלום, המעבד שלי הוא 2500K והקירור שלו הוא ThermalTake Big Typhoon VX שקניתי לפני שנים בהמלצת הפורום. הקירור הזה מגיע עם בקר מובנה שאפשר היה לסובב פעם כדי להגדיל את המהירות. הבעיה היא שהחוטים שמחוברים לבקר התנתקו ולא הצלחתי לחבר אותם כמו שצריך. יש שם 2 רגליים שכל הזמן בורחות ו-3 מקומות אפשריים להכניס אותן, ניסיתי את כל הואריאציות ובאף אחד מהן לא הצלחתי להגביר/להנמיך את מהירות הסיבוב באמצעות הבקר. נראה לי שמהירות המאוורר קבועה על המינימום (1300 RPM), לפי speccy היא 1250. שאלות: 1. תחת עומס, ה-2500K מגיע ל-60-64 מעלות. האם זו טמפרטורה גבוהה מדי? כמה המקסימום הבטוח שאפשר להגיע אליו במעבד כזה? אני מעוניין לבצע OC קל ולא יודע אם הטמפרטורות האלה סבירות. 2. האם אפשר להגדיר את הק…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Pashapac77,

היי לכולם אחרי הרבה עזרה מאנשי הפורום יש לי את המחשב החדש שעובד מעולה! פתיחת ליבה הייתה הדבר הכי קל שעשיתי!!! בנוסף כרגע גם העלתי את הmultiplier ל14.5 שאה ראשונה: כשאני בודק את טמפ' המעבד בeasyTune אני רואה בדרך כלל בסביבות 40-50... האם זה בסדר? דבר שני כשאני בודק בSpeedFun אז יש לי Temp1: 35C Temp2: 45C - תואם את טמפרטורת המעבד Temp3: 80C - וזה עומד קבוע על זה!! האם זה סתם באג בתוכנה שיש לי סיבה לדואג? שאלה נוספת: האם אפשר בבקשה לקבל הסבר (או לינק) למתקשים איך אני בודק את המחשב במאמץ (גם לטמפרטורה וגם ליציבות) - הייתי רוצה לעלות עוד טיפה את מהירות המעבד אבל אני לא רוצה לדפוק את המחשב.. כל מידע יעזור מאוד תודה רבה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by white_angel,

יש לי מחשב חדש AMD 1800+ GIGABYTE 7XRXP 256 DDR 333 ללא OC טמפ' מעבד נעה בין 58-67 האם היא תקינה ? יש סיבה להוסיף אמצעי קירור למרות שלא מתכנן OC?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by shemiraz,

לפי התמונה ששמתי הטמפרטורה של הליבות במעבד שלי (core i5 2500k ) הם בסדר במנוחה אני על 32 בערך עם קירור קטאנה3 אבל כתוב שם טמפרטורה של cpu על 89 מעלות.... האם זה טעות בתוכנה או תקלת חיישן ? איך יכול להיות שהליבות על 30 ומשהו והcpu על כמעט 90 מעלות ועוד במנוחה??? או שה speedfan היא סתם תוכנה דפוקה.... תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, החלפתי היום לNF-A12 ומרחתי מחדש MX-4, על ידי שיטת ה"פס". נראה לי שהמריחה והפריסה עבדו. הרצתי פעמיים OCCT לחצי שעה, על מנת לבדוק טמפרטורה ויציבות. שמתי לב לשני דברים. קודם כל, המעבד מגיע ל80 מעלות מקסימום במאמץ. האם זה תקין בהתחשב בנתונים האלה? (CM storm trooper, 212 EVO, NF-A12, המחשב במיקום די מאורר ואין שום דבר שחוסם את המאוררים שלו, שמורכבים בצורה הדיפולטית שהוא הגיע, מלבד NF-A14 שהחליף את המאורר האחורי. לא באוברקלוק.). הדבר השני ששמתי לב אליו הוא שגם ב80 מעלות, המאורר של המעבד נעצר ב1100 ולא ממשיך עד 1500, למרות שהוא יכול. לא שמתי לב להגבלה כזו או אחרת בביוס. האם זה תקין? הטמפרטורה במנוחה: 40-45 מעלות (אני חושב שזה קצת חם, ופשוט לא מצליח להבין למה.) תודה.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Nom1fan,

אהלן לכולם. לאחרונה המחשב שלי חווה תופעה לא נעימה שכל כמה זמן הוא נתקע, המסך נכבה, והמחשב נשמע כאילו הוא נכנס למצב Standby. אחרי כמה שניות שומעים את המאווררים מסתובבים מהר מאוד והמסך נדלק חזרה, ושוב אחרי כמה זמן הוא נתקע וחוזר חלילה. לאחר בדיקות פיזיות של המחשב , לא הצלחתי למצוא שום מאוורר שהייתה איתו בעיה או משהו בסגנון. אז החלטתי להוריד את התוכנה Everest ולבדוק אם בכלל יש לי בעיה של התחממות או שההשערה שלי בכלל שגוייה. לפי מה שהתוכנה מורה, אני חושב שהכרטיס מסך שלי מתחמם עקב בעיה אלקטרונית (לא בעיה במאוורר), אבל אני לא בטוח כי אני לא מבין בזה מספיק. אולי המומחים יוכלו לעזור לי. התוכנה מורה ככה: Motherboard: 29c CPU: 25c CPU #1 / Core #1: 35c GPU Ambient: 38c GP…

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by toppy,

עד איזה טמפרטורה אפשר/כדאי להגיע על המעבד הנ"ל? (לא רשום בFAQ)

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  23. Started by star010101,

שלום לכולם, מדובר ב-3 דיסקים קשיחים המותקנים אחד מעל השני במארז COMPUCASE 6C11 , הטמפ' שלהם נעות בין 36-39 מעלות אחרי לילה של פעילות. יש לי מפוח EVERCOOL (שאני לא מבין מה הוא נותן לי ורק כי הוא מרעיש אני משאיר אותו), מאוור קדמי לדיסקים COOLERMASTER , מאוור אחרוי שבא עם המארז 12CM. הטמפ' סבירות או כדאי להוריד אותן איכשהו? ואיך אפשר לעשות זאת במארז זה? תודה רבה , חג שמח ושנה טובה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by JHONLEV,

אחרי שהתקנתי את EVEREST הוא הראה לי שהטמפרטורה ב GPU היא 59 זה סביר? ומה זה GPU? יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GS עם קירור אורגינלי.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  25. שלום יש לי RADEON 9500PRO ושמתי את החיישן של ה HARDCANO בדיוק מהצד השני של הליבה איפה שאין גוף קירור והטמפרטורה מגיעה ל 55 עם הקירור המקורי שלו וכשאני משחק במשחקים הטמפרטורה עולה ל 60 (ללא OC או העלאת מתח). המפרט שלי: מעבד P4 2.4 לוח אם של (GIGABYTE (GA -8SG800 עם צ'פסט SIS 648 רציתי לדעת האם הטמפרטורה פה נורמלית לכרטיס מסך ומדוע? מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.