אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי טמפרטורה של המעבד 45 במנוחה ובמאמץ 61 ... האם זה טוב ? Amd 4/2 Dual Core 939 //
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נקווה שלא תפסלו ת'כותרת, לא מצאתי משהו יותר טוב מזה בכלמקרה, יש לי AXP1600 כמו שאפשר לראות במפרט שלי, יחד איתו יש חרא לבן שנמצא בין המעבד לבין ה AX7 שיש לי, שעליו יש מאוורר מארז של אנרמקס שקבלתי עם המארז, של 2700RPM~ בהתחלה היה הכל טוב ויפה, אמנם היה טיפה קריר יותר מהיום או שלשום, (מזג האוויר) אבל היה יפה על 43 למעבד ב IDLE (רק גולש, מצ'אא בפורום, כמה דפי אינטרנט טובים.. ) ולוח אם על 31-32~ ביומיים האחרונים, לא יודע אם יתכן שהמזג האוויר (לא חשתי בעצמי שינוי) אם הוא השפיע או לא. כי לאחרונה המחשב על איזה 48-50~ למעבד, ואולי 36 ללוח אם. המודם אדסל גם כן חמים, והגוף של המארז (הגג) גם כן חמים במקצת רק לצורך הידוע, המחשב דולק נונסטופ, והוא במקום סגור יחסית כאילו זה ש…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי משחק בקידוד קליפ וידאו זה התשלום עליו אני צריך לשלם על זה שקניתי מארז מעפאן? איזה מארז אתם מציעים לי לקנות, שיכנס בו הרבה אוויר ושאני לא אצטרך לנקות אותו בתדירות גבוהה? דרך אגב המפרט הוא: core i5-750 עם קירור סטוק GA-P55M-UD2 ATI Radeon HD 5770 ועוד דבר אם אני ארצה לעשות crossfire עם הלוח אם שברשותי ישתלם לי? The GA-P55M-UD2 has two PCI slots and two 16x PCI-E slots. Although this means that, the GA-P55M-UD2 supports CrossFire, as the second slot only has an 4x link, it could well limit the performance of a second graphics card in games. שכחתי להגיד שאני לא עושה שום אוברקלוק, אפילו את הטורבו בוסט ביטלתי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב בעל I5 760 עם לוח GA-P55-US3L של GB וקירור סטוק. (בדקתי את יציבות הקירור על המעבד כמה פעמים) לא נעשה שום שינוי בביוס. אבל הטמפרטורות בIDLE הוא בין 40-50 ובLOAD בOCCT מגיע בין 80 - 90 מעלות בBFBC 2 המחשב מגיע למצב של ריסט. (רק BFBC2 מגיע לטמפרטורות כאלה) אני רוצה לדעת האם ידוע דפוס שקיים למעבדים האלה לתקלות דומות והאם צריך לפנות לחנות בנוגע למעבד? או האם מדובר העניין אחר? תודה מראש, עומר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם קירור Scythe Infinity, וכרגע לא עושה OC. הטמפרטורות ב Idle של המעבד הם 55 מעלות. עם זאת, ההיטסינק לא חם בכלל. מה שמוזר זה שהלוח אם שלי הוא P5B deluxe אשר קיבלתי היום כתחליף ל P5B Deluxe אשר נשרף בשבוע שעבר, אבל עם הלוח הקודם קיבלתי Idle של רק 33 מעלות... איך יכול להיות שהטמפרטורות קפצו ב 22 מעלות עם הלוח החדש ?. הדברים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם הם הבאים (אבל אין לי מושג אם משהו מהם יכול באמת להסביר את התופעה): 1. הסנסור על הלוח-אם שחש את טמפרטורת המעבד, מזייף בענק. 2. הרכבתי את ההיטסינק לא נכון (Scythe Infinity), או לא טוב. אני באמת הרכבתי אותו הפוך מאשר בפעם הקודמת (מה שהיה למעלה, עכשיו למטה), אבל את ה Infinity אני לא חושב שיש בעיה להרכיב איך שרוצים. בנוס…
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי מארז מידגם: NZXT ALPHA BLACK ויש בו 3 מאווררים 120 מ"מ קידמי+אחורי+צדדי בדלת המארז אבל הטמפרטורה בתוך המארז היא 42 מעלות כרטיס המסך מידגם GEFORCE 9600GT OC נימצא בטמפרטורה של 44-46 מעלות ומעבד עים TT MINI-TYPHOON עומד על 30-33 מעלות אני מחליף את כרטיס המסך ל-4850 אני רק מחכה שיגיע וידוע שכרטיס מסך זה חם יותר מהכרטיס שיש לי מה עלי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח? לאחר הרכבת גוף קרור חדש המעבד עדיין חם האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח?
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בidle המעבד יושב על 44/48 ןהכרטיס על 50 צלזיוס... מבדיקה באינטרנט הבנתי שזה לא הכי נורמלי ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה? המעבד והכרטיס שניהם עם קירור סטוק 280X VAPOR X OC AMD X4 955 3.3 יש לי מאורר אחד מקדימה שמזרים אוויר, שניים מהצד בפינה שמזרימים אוויר אחד למעלה של 200 שמוציא אוויר ואחד מאוחרה שגם כן מוציא אוויר המארז הוא פנטום. מצורץ תמונה של הטמפרטורות http://postimg.org/image/uwi04z1i3/
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החשד ובדקתי היום טמפרטורות, רציתי לשאול אם הן סבירות או גבוהות מדי המפרט הוא: ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore? כפי הנראה הקירור שKSP ה*** שמו לי הוא: http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268# שווה משהו? לוח אם: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? כרטיס מסך: point of view 6800 128mb עם 16 צינורות פתוחים ו6 ורטקסים הטמפ' הם: מעבד 53c לוח אם 38c סביבת כרטיס מסך 46C כרטיס מסך עצמו 63c נ.ב המארז של קומפיוקייס עם 2 מאווררים של 120 מ"מ
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערכתי בדיקת טמפרטורה במחשב נייד בן שבועיים, דגם Dell n5010 והנה התוצאות: מנוחה בדיקת linpack למעבד במשך 2 דקות בדיקת OCCT לכרטיס מסך במשך 2 דקות האם אלו טמפרטורות חריגות? **לכרטיס מסך יש אוברקלוק, בעצם מה שקיבלתי היה גירסא מוחלשת של HD4650 ואני פשוט "החזרתי" את התדרים לתדרי המקור שלו, אבל עדיין המעבד לוח אם ודיסק קשיח דיי מדאיגים אותי.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבד athlon II 245 (65W אם הקירור שמגיע איתו. לוח האם הוא gigabyte GA-M85M-US2H מבוסס nvidia 8200 המעבד חובר ללוח בחנות (לא אני חיברתי) כאשר אני מעמיס את המחשב (למשל דחיסת סרט) המעבד מתחמם לפי תוכנת ה easytune של gigabyte טמפרטורת המעבד 71. לפי speedfan הוא מזהה 3 חיישני טמפרטורה וכן חיישן שנקרא core ומשויך ל K10. אחד מהחיישנים מראה את אותה טמפרטורה של 71 וה core מראה 58. טמפרטורת ה system לפי ה easytune באזור ה 50. הלוח בעיקרון מותקן במארז קטן יחסית אבל ההבדל בין מארז סגור לפתוח הוא זניח אם בכלל. התוצאות מעל הם במארז פתוח. האם זה נראה סביר ? לא גבוה מידי ?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ככה מדובר במחשב של אחי יש לו פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ 1 מגה קאש FSB 800 תוצרת 90PRESCOTT נאנו מטר http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=19-116-027-02.jpg&CurImage=19-116-027-02.jpg&Depa=0&Description=Intel+Pentium+4+3.0E+Prescott+3.0GHz+1MB+L2+Cache+Socket+478+RoHS+Version+Processor+-+OEM היום בבוקר החלטתי לשב ולפתור לא את בעיית ההתחממות התחלתי בזה שניקיתי את המעבד שבלחץ הייתה עליו משחה ואת הקירור לאחר שהברקתי את המעבד מרחתי שכבה יפה של גריז טרמי חיברתי חזרה את הקירור מדובר בקירור של ג'יגה בייט עם 4 היט פייפס ומאוורר שעושה 4 אלף סיבובים בדקה נחשב קירור מאוד חזק הדלקתי את המחשב ואני רואה שהטמפרטורה עומדת על 54 מעלות (הסתכלתי בביוס) טוב אמרתי אם זה ככה …
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן לוח אם מסוג EP43-DS3L יחד עם מעבד E8400 + קירור XIR2300 של נקסוס והתחלתי היום לעשות אובר קלוק. לבדיקת טמ"פ בזמן מאמץ מלא הרצתי את CORE TEMP ואת SPEED FAN וכשהגעתי בסך הכל לתדר של קצת מעל ל-3.2GHZ בCORE TEMP אחת הליבות הגיעה כבר ל-73 ובספיד פן ל-72. דוקא לפי S&M שאיתה הרצתי את בדיקת המאמץ המעבד הגיע למקסימום 60 מעלות שזה סביר ביותר לאותו שלב באוברקלוק לפי דעתי אבל לא רציתי לסמוך על זה כי ההפרשים גדולים מדי. אני הבנתי שבCORE TEMP הטמ"פ הם לא בהכרח מה שרואים אלא זהו ערך שיש לחסר מהTJMAX שאצלי הוא 100 מעלות ומה שמקבלים זהו המרחק במעלות מהטמ"פ המסוכנת שבא המעבד מוריד הילוך, אבל בספיד פאן עדיין מופיע לי 72 מעלות אז אני חושב שהגעתי כבר לקצה היכולת. אני ש…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי הסט הבא I5 2500K + scythe mugen 2 rev 2 הטמפרטורה ב IDLE עומדת על 40-42 מעלות ובמאמץ 62~ לפי מה שראיתי באינטרנט הטמפרטורות גבוהות לקירור הנ"ל. אני אציין שמרחתי משחה טרמית מסוג MX-3. אני לא בטוח שהברגתי את הברגים עד הסוף אבל פשוט לא הצלחתי יותר, צירפתי תמונות להמחשה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי phenom 2 x4 965 בעזרת התוכנה של הדרייבר של הכרטיס מסך של AMD. עכשיו אל תשאלו למה דווקא מימנה כי יש סיבה וזה לא שאני לא יודע דרך הביוס. קיצר היא בדקה יציבות על כמה תדרים ויצא שעכשיו אני על 4GHZ עם מתח של 1.5V. יכול להיות שניתן עם מתח נמוך יותר אבל התוכנה הזו ישר מעלה ב- 0.1V את המתח בזמן OC. בכל מקרה במאמץ אני נע סביב ה- 75-80 מעלות בעוד שבנתוני היצרן רשום מקסימום 62 מעלות. נדמה לי שהכל יציב אחרי שעה של בדיקת יציבות ועוד כמה שעות משחק בעולם האמיתי. אז אני שואל יש מה לדאוג בגלל הטמפרטורות ולמה לצפות בקיץ...תהיה לפחות קפיצה של 10 מעלות, אני הורג את המעבד לאט לאט? נ.ב: בעבר ביצעתי OC על כ.מסך שהיה יציב לחלוטין ויום בהיר אחד נהרס כליל..אז אני כבר לא סומך ב-…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הרכבת גוף קרור arctic cooling freezer pro 64 על מעבד amd athlon 4800+ x2 טמפרטורת המעבד היא:30-35 במצב רגיל ובמאמץ 55 האים זה נורמלי? הישתמשתי במישחה שבאה על גוף הקרור לא שמתי מישחה לאחר שניקיתי את המישחה מהמעבד כך אמרו לי בחנות שקניתי מימנה את גוף הקרור האים הטעו אותי כי גוף קרור כזה אמור לדעתי לתת טמפרטורות טובות יותר לא?????????
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום לכם! לאחר הטיפול החודשי במחשב(ניקוי אבק, סידור חוטים, והחלפת מאוורר ספק) הטמפרטורות של המעבד עלו ב10 מעלות! הוא על 40 במאמץ של לשחק בקאונטר סרייק, ובמאמץ של COD4 הוא הגיע רק ל33 גג! לפני הטיפול החודש! מה שעשיתי פשוט פירקתי את המאוורר כדי לשאוב אבק מהצלעות קירור, ומארז הטמפ' גבוהות. חשבתי אולי לנסות לחדש משחה טרמית. מישהו יודע מה הבעיה ??? וגם המעלות של ההארדיסקים עלו מאוד, למרות שבכלל לא נגעתי באיזור שלהם! ??? ***עריכה*** הגיע ל 44 עכשיו בעבודה באינטרנט תודה מראש, אריאל
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, המעבד (core 2 6300 duo) מגיע לטמפרטורות ממוצעות של 45 מעלות בעבודה רגילה ועובר לפעמים את ה-55 מעלות במאמץ. לפי "טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים" שנכתב כאן אני מבין ש-55 מעלות זה סביר למעבד הזה. האם כדאי להשאיר את המצב ככה או להוסיף מאוורר ליתר ביטחון? לגבי כרטיס המסך (7600 GT) - האם קיים עליו חיישן שמאפשר מדידת טמפ'? אם כן אשמח לתוכנה שתאפשר מדידה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4300 (לא עבר OC,מאוורר סטוק) והטמפרטורות בו הם כאלה: במנוחה: SPEED FAN - מראה על 45 מעלות CORE TEMP- מראה על 65 מעלות TAT - מראה על 68-70 מעלות במאמץ: SPEED FAN- מראה על 83-85 CORE TEMP- מראה על 97-100 משהו שראיתי לפני כמה זמן הוא שהמאוורר הגיא לטמפ' של 20 מעלות במנוחה ואז גם ראיתי בSPEED FAN שFan1 עובד. כרגע אני רואה שרק Fan3 פועל. ניראה לי שהבעיה היא היא שFan1 לא עובד ואם הוא יעבוד אז הטמפרטורות יהיו תקינות. מישהו יודע אולי מה לעשות אולי הבעיה היא במשהו בביוס??
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
sorry no hebrew yet in this computer, check the temperatures! that isn't good is it? just how bad is it? what should i do and how? thanks i use: k8nxp-sli fx-55 two nvidia 6800U(PCX) i got a good case with few fans which seems good (but i don't know too much about fans) :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , חג שמח וכשר. אוקיי, אז יש לי בעיה בטמפ' של המחשב. כשאני משחק בקרייסיס משהו כמו שעה וחצי/שעתיים ברציפות, המחשב "קורס" ואז זה יוצא לי מהמשחק ורושם "תשלח" "אל תשלח". אני נכנס לבדוק טמפ' של המעבד - עם Coretemp והטמפ' מאוד גבוהות, הם משהו כמו 70-75.. קצת שונה בין הליבות. כנ"ל על הכ.ס מסך, שהוא גם בסביבות ה73-75 מעלות. דבר נוסף ששמתי לב, המעבד והכ.ס בתיאום טמפ', ברגע שהמעבד מאוד חם, גם הכ.ס מסך - אני מדבר על כך שהם באותם טמפ' בדיוק... המפרט שלי הוא: ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB B0X Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard…
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש.... אפשר לראות פרטים פה בצד במפרט שלי.... עכשיו שימו לב לטמפרטורות שרשום לי לפי אברסט... זה בזמן מנוחה ששום דבר שאמור להשפיע פועל... יש לי 2 מאוורים של 120 ואחד של 80 וזאת התמונה של המחשב שלי מפנים... עכשיו זה נורמאלי? ואם זה הטמפרטורה במצב idle מה יקרה שאני משחק?! זה לא יותר מידי???? תודה מראש על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 64 3200 newcastle עם קירור thermalright xp-90 והטמפרטורה שלו עומדת על 54 מעלות!!!!!!!!!! אני לא מבין איך זה הגיוני???????? ואל תשאלו אותי אם חיברתי אותו טוב.......כי הוא מחובר מצויין!!!!! עם משחה טרמית של thermairight בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה אני יכול לעשות..........ודרך אגב הלוח אם שלי זה msi k8n neo platinum....יש למשהו מושג על מקרים שהלוח הזה זייף בטמפרטורות?
-
- 17 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המעבד QX9650 וקירור Tuniq Tower. כאשר אני מפעיל תוכנות מעמס [פריים 95, SNM, OCCT, אורטוס] במצב סטוק של 3Ghz הטמפרטורות שמופיעות בRealtemp די מדאיגות. הטמפרטורות הם בסביבות ה75-80 מעלות עם טיוניק טאוור מקס מאוורר. כבר פירקתי את הקירור והרכבתי מחדש והשתמשתי במישחה שמגיעה עם הטיוניק. דרך אגב, איך לבטל את זה שהמחשב משנה לי את המכפלה אוטומטית כאשר אין מאמץ?
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני משתמש למדידה בתוכנה המקורית של אינטל Intel desktop utilities 3 לוח אם של אינטל, צ'יפס 965 טמפרטורות שנמדדו היום: מעבד 42c E6300 Motherboard temperature 49c I/O Controller Hub ICH 48c Memory Controller Hub MCH 53c הורדה של מכסה צד לא שיפרה המצב. האם גם בעלי לוחות אחרים עם 965 יכולים להעיד על טמפרטורות חמות? האם זהו צ'יפסט כל כך חם ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-