עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום חבר'ה יש לי מחשב חדש עם intel e7200 ,gtx 275 בדיוק שיחקתי CRYSIS ונגעתי מתוך חששות במארז באיזור הצד האחורי מול הפינים של הכניסות הרגשתי שהוא חם אבל לא סתם ! הורדתי עכשיוultimate EVEREST ואני מוכן לבדיקה אמיתית עם מעלות והכל כרגע אני כבר לא משחק שעתיים המעבד על 54 כרטיס מסך 43 לוח אם 37 צלזיוס חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא טמפרטורות מומלצות בעומס או מקסימליות למעבד ולכרטיס מסך גם לא ללוח אם אני מניח שגם הלוח אם חשוב אז אני מבקש עזרה בנושא אם יש למשהו את המידע הנחוץ אני אשמח עדיף מאתר אמין ואם יש קישור אז אחלה בתודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז ככה בזמן האחרון אין אפשרות לשחק במחשב מכיוון שהוא מתחמם יתר על המידה (קיצות קודמים זה לא היה ככה, ולא השתנה דבר) ניקיתי את המחשב פיקס כמו שצריך, שואב, לחץ אוויר. למעבד אני צריך להחליף משחה טרמית, אך כרגע הטמפרטורות שלו עומדות על כ52, ו54 במנוחה (לפי SPEED FAN, CORE 0 CORE 1). והכרטיס מסך נמצא על טמפרטורה מאוד גבוהה ונראה לי שהוא הגורם לבעיה, כרגע על 62 מעלות במנוחה אחרי שהעלתי את המאוורר מ30% ל100%, כולל דלת פתוחה של המארז ומזגן שמקפיא את החדר. ככה שבתנאים "רגילים" ז"א מארז סגור, מזגן על טמפרטורה נורמלית\בלי מזגן ומאורר על מהירות של כסביבות ה60% המעבד עומד על קרוב ל70 מעלות במנוחה. מה אני יכול לעשות בשביל לסדר קצת את הדברים ושאוכל לשחק שוב במשחקים ולהוריד טמפרטורות? הה…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  3. מחשב חדש , כל הטמפרטורות תקינות , מעבד , הליבות , הכל בגדר הנורמה ,ואפילו נמוך, רק לוח האם קצת חם. האם זה תקין? האם הקריאה נכונה? האם אני צריך להתחיל לדאוג? המחשב חדש. המחשב עובד ללא דופי ולוח האם לא עולה על 51 מעלות. בנוסף power aux נמצא על 124 c שני ה core על 35 מעלות. והמעבד על 17 מעלות. המדידה נעשתה ב pc wizard . מארז comucase 6a19 מעבד E-5200 ספק hec 450 . לוח אם אינטל DG31PR חג שמח ותודה מראש לכל המשיבים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by beekiller,

היי לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם GIGABYTE 965-DQ6 מעבד E6300 זכרון : 2X1GB KINGSTON VALUE RAM 667MHZ כ.מסך LEADTEKGF 7600GT EXTREME הטמפרטורות נראות לי ממש גבוהות הלוח במנוחה כ 45 מעלות בממוצע , המאמץ למשל של המרת סרט (ENCODING) הוא מגיע לכ 53 מעלות הכרטיס מסך 67 מעלות במנוחה 72 במאמץ דרך אגב המארז שלי הוא טרמלטייק סופרנו עם מאוורר 120מ"מ מקדימה ואחד מאחורה ספק 500W ENERMAX LIBERTY ללוח שהללו אותו כמו DQ6 ציפיתי שיהיו טמפרטורות הרבה יותר נמוכות מה דעתכם חברים?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by Friedman,

שלום ברשותי המעבד AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 ולוח האם DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 נמצאים במארז מידי נקי ומתוחזק אוויר נכנס מקדימה ע"י מאוורר של 120 אוויר יוצא מאחור ע"י מאוורר נוסף של 120 כמו כן יש לי Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler עבור המעבד. הטמפרטורה של המעבד סביב ה 40 הטמפרטורה של לוח האם סביב ה 46 מה שניראה לי קצת גבוה. אשמח לקבל את דעתכם תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by radar,

שלום ברוב הפעמים שיוצא לי לראות ביוטיוב review של מיני-מחשב אנדרואיד, רואים שם תוכנת System Information כלשהי, ובה, רואים בין השאר שהטמפ' של ה-SoC היא לרוב 60°c, וזה עוד בלי לעשות שום דבר.. רק מניווט בתריטים או מצב idle, הטמפ' היא 60°c.. אני מעוניין לקנות מיני-מחשב אנדרואיד, אבל קצת חושש מהטמפ' הזו. לא רק ש-60 מעלות נראים לי כיותר מידי, אלא גם כשהמכשיר יתאמץ קצת זה יעלה עוד. מה דעתכם? והאם מישהו מכיר מיני-מחשב אנדרואיד בו הקירור טוב יותר (למשל בגלל גוף קירור גדול) והטמפ' של ה-SoC נמוכה יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by esharone,

שלום רציתי לשאול מה נחשבת טמפ' סבירה למעבד e6600 (ללא oc) עם המאוורר שמסופק איתו

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  8. Started by yuvalaba,

everest מראה טמפטורה למעבד וטמפרטורה לליבה ליבה 53c מעבד 23c מה הערך שחשוב האם זה תקין

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DAVIDKI19,

יש לי את המעבד הזה עם הקירור שבא איתו.... המאוור על 2200RPM עכשיו הטמפ' מגיעה מדי פעם עד ל90 מעלות.... זה בסדר בכלל???? או שצריך דחוף לקנות משהו יותר טוב? טמפ' גבוהה תוריד את יכולות המעבד? המחשב ללא OC

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by tordek,

שלום, הטמפרטורה של המעבד שלי AMD 1700+ היא כ 60 מעלות האם זה סביר? אני זקוק לתוכנה אשר נותנת לי לראות את הטמפרטורה של המעבד בזמן הגלישה ב ווינדואוס.

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  11. Started by fleshbone,

מה הטמפרטורה של AMD 2500+ בסוקט A צריכה להיות במנוחה ??

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by OmerMel,

יש לי מעבד 5600x וקירור Corsair H100i Pro. הטמפרטורה של המעבד עולה ויורד בין 35 - 40 מעלות רק כאשר דפדפן פתוח ( chrome ). זה הגיוני? כשאני במשחק הטמפרטורה בממוצע על 50 מעלות.

13. שלום, שמתי לב שאני משחק ב Need for speed payback בערך שעתיים - הטמפ' של המעבד מגיעה ל 72 מעלות, במשחקים אחרים, כמו wolfenstein ii , מגיע בין 52-62 מעלות, כל המשחקים רצים על מקסימום הגדרות ברזולוציה של 3440X1440 - מסך 34 אינץ. האם הטמפ' האלו תקינות? בנוסף - במארז יש 2 מאווררים למעלה, אחד מקדימה, אחד מאחורה, אני שוקל להוסיף אחד נוסף מקדימה, האם צריך? מפרט המחשב: מעבד: 8700K לוח אם: Asus strix Z370-F כרטיס מסך: Asus strix 1080TI זכרונות: G-Skill - 16GB (2x8GB) DDR4 3200 קירור למעבד: Noctua nh-d15s מארז: Phanteks eclipse p400s אחסון: Samsung 960 pro 512gb nvme ספק: corsair rm750x מערכת הפעלה: win10 …

14. הרכבתי מחשב Athlon 64 3000 נכנסתי לביוס לבדוק טמפרטורה של מעבד רשום שם שזה נע בין 48-53 מעלות ב EVEREST 45 מעלות א.למה יש הפרשים בין הביוס לתוכנה ? ב.האם זה תקין ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by nati246,

שלום! יש לי מחשב P-4 64bit 3.0G עם מאוורר של זלמן. הטמפרטורה של המעבד בזמן שאני גולש באינטרנט הוא: בסביבות ה 55 מעלות, ללא אוברקלוק. רציתי לדעת אם זה טמפרטורה נורמלית? ד.א המחשב חדש!

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by RotemS,

לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש אחרי 5 שנים עם פנטיום 4.. בגלל שאז הטמפרטורה הגבוהה לא הדאיגה אותי בשל המעבד החם ההוא עכשיו אני מעוניין לדעת מה קורה אצלי עכשיו והאם הכל תקין ומבחינת OC עד כמה אפשר אולי לעשות במקרה ואני ארצה.. כרגע המעבד במנוחה כאשר הוא רץ על 2.0 גיגה הרץ בטמפרטורה של 40 מעלות לליבה הראשונה והשניה ונע בין 43-44 בליבה השלישית והרביעית. הלוח שברשותי הוא P5Q. האם הטמפרטורה היא טובה ועד כמה אני יכול לפי הערכתכם לעשות OC אם ואני ארצה..

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by CoPyCaT,

האם באמת לוחות של ABIT מראים טמפרטורות גבוהות יותר מלוחות אחרים? הטמפרטורה של המעבד שלי היא 53 מעלות במצב מנוחה. נמדד ב-Motherboard Monitor 5 האם זה נורמלי או גבוה מדי? מדובר על מעבד 2.8 בלי OC בינתיים בלוח ABIT IC7

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by GeForce,

המעבד שלי הוא P4 3.0 HT וכרטיס המסך HD3650 מעבד: 42 - במנוחה 56 - במאמץ כרטיס מסך: 45 - במנוחה 73 - במאמץ האם הטמפ' תקינות?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by beekiller,

אני רוצה לרכז כאן את שלל התגובות של כל מי שיש לו מעבדים מהסוג הזה מה הטמפרטורה ששלל התוכנות כמו אוורסט ו SPEED FAN מראות? אצלי לרוב 49 מנוחה 62 מאמץ אודה על אוסף התגובות של בעליי המעבדים

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  20. Started by omrit,

שלום, יש לי DFI lanparty Nf4 Ultra-D. כרגע הצ'יפסט שלי עומד על 50 מעלות. רציתי לשאול האם הטמפ' תקינה (מעל 50 מעלות התוכנת בדיקת טמפ' של nvidia מהבהבת לה באלגנטיות)? מה הטמפ' התקינה לצ'יפסט? המערכת כרגע באוברקלוק (מעבד ב 1.5V), לפני כן הטמפ' הייתה בסביבות ה 44 מעלות. תודה מראש! עמרי.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by RAID2010,

גם במנוחה, ובלילה, המעבד שלי מגיע ל59 מעלות בלי לעשות כלום ! אני חייב לציין שאין לו מאוורר מקורי של אינטל אלא משהו תחליפי זול מה הטמפרטורה התקינה של מעבד אינטל Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz צריכה להיות ? כמה ברגע שמערכת ההפעלה עולה וחוץ מזה הוא לא עושה כלום וכמה באימוץ מירבי של הCPU ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,רציתי לשאול העם הטמפרטורת שלי בסדר, אז כך, במנוחה 44, מאמץ 52. זה תקין? תודה-LaZy-©BoY*

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  23. Started by elad932,

שלום לכולם, מפרט: intel i5 4570 S1150 Gigabyte GA-85M-D3H 8GB Sapphire R9 280X Toxic 3GB Artic Freezer 7 pro rev 2 HD 1TB SSD250 קירור: cooler master 120 (קידמי מכניס אוויר) 120 אחורי מוציא אוויר 120 צדדי מוציא אוויר במנוחה הטמפרטורה בסביבות 40-45 ובמאמץ נע בין 55-70 מצורפת תמונה בזמן משחק (COD AW) האם הטמפרטורות נורמאליות? מה הם הטמפרטורות המקסימליות לרכיבים שלי? *הוחלפה משחה טרמית לפני יומיים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Guy950,

היי, שיחקתי עכשיו בכמה משחקים והרגשתי את הרגל שלי רותחת והחלטתי להריץ HWmonitor בזמן המשחק לראות מה המצב של הטמפ'. עקרונית יש לי מעבד 4770 עם CoolIT קירור מים, הטמפ' במשחק ובמאמץ בשאר התוכנות במחשב מגיעה לממוצע של 60 מעלות. אני כמובן כותב על זה על סמך הסתכלות על השורה Package תחת טמפ' ברשימה של המעבד. לפי מה שאני מבין, זה בסדר גמור למעבד הזה אז אין לי פה הפתעה. מה שבאמת מפתיע אותי הוא הכרטיס מסך שהוא הכרטיס הזה : http://www.tms.co.il/product/12804 לפי הHWmonitor המקסימום של המאווררים היה 2550RPM והטמפ' הגיע לשיא של 81 מעלות. זה תקין לכרטיס שכזה? במחשב הקודם עם HD6970 וקירור דומה לא הרגשתי כזה חום. עריכה, לפי שיציינו, בדקתי בגוגל ובבדיקות אחרות, הממוצע של הכרטיס הזה הוא 7…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מארז: COMPUCASE 6C28 BLACK לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz קירור למעבד: Spire Storm 532 ספק : Seasonic M12II-620 Bronze 620W זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X4 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III זכרון CRUCIAL M4.25" SATA3 128GB:SSD כרטיס מסך: Saphire HD7970 3GB GDDR5 צורב דיוידי: NEC DVD-RW AD-7260S X24 Black מסך:Dell UltraSharp U2412M WINDOWS 7 64BIT מעבד: http://imageshack.us/photo/my-images/7/35676004.png/ Uploaded with ImageShack.us כרטיס מסך: http://imageshack.us/photo/my-images/225/16761825.png/ Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.