עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ברק דדון,

שלום לכולם, יש לי לוח של asus rog maximus xii hero z490 ואני מסתכל על טמפרטורות בHWINFO הטמפרטורה של הציפסט מגיעה ל52 מעלות במקסימום האם זה תקין או גבוה? האם זה טמפרטורה בטוחה? בנוסף יש לי זיכרון של G-SKIL 2X16GB CL17 3600MHZ ובמאמץ הטמפרטורה המקסימלית מגיעה ל50 מעלות האם זה תקין או גבוה? ומה הטמפרטורה הבטוחה? ושאלה נוספת יש לי כונן NVME M2 של סמסונג והוא מגיע ל50 מעלות במאמץ האם זה תקין בטוח תודה לכולם

2. Started by aviv00,

שלום מצאתי משהו שקשור ללוח אם שלי לכמה מעלות מותר להגיע [אולי אין לי מושג [ הינה הלינק http://www.digit-life.com/articles2/mainboard/gigabyte-965g-ds3-i965g.html וזה הציטוט ממנו שאולי קשור guaranteed 3000 hours of service under the maximum admissible temperature of 105°P¡ זה קשור ? מה הכוונה ומזה ה-P¡ תודה מראש אביב

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by Blabber,

שמתי לב לכמה דברים מוזרים בזמן האחרון, הטמפ' של אחת הליבות היא 42 במנוחה והשנייה היא 32 במנוחה. במאמץ שתיהן אינן עוברות את ה 44 ונשארות באזור ה 42 רוב הזמן. כמו כן, בSpeedFan כתוב: Vcore1 : 1.23v,Vcore2 : 2.06v(מתחים במנוחה ומאמץ שווים). המעבד הוא E8400 בOC ל 3600(לוח אם עלוב). מה שכאן נראה לי מוזר: א. טמפ' של ליבה אחת כמעט ולא משתנה בין מנוחה למאמץ ב. הבדל גדול בין טמפ' מנוחה של הליבות. ג. הבדל לא הגיוני בעליל בין המתחים של הליבות(לא ידעתי בכלל שיש מתח שונה לכל ליבה, ויכול להיות שVcore2 זה משהו לא קשור בכלל). אשמח אם תוכלו ליצור לי סדר בראש. עריכה: הרצתי עוד בדיקה ב OCCT, ליבה אחת התחילה ב 42 ונשארה ככה לאורך כמה עשרות דקות, ליבה 2,התחילה ב 32 וריצדה בין 39 ל- 42

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by polliker,

מהו קירור האוויר שהייתם ממליצים עליו ל-6870? אני לא ממש מבין בנושא הקירור אז אשמח לעצות... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  5. Started by moshel7,

בשעת צריבת סרט המעבד עומד על 55 מעלות ולוח-האם על 53 האים זה תקין?

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  6. אם אני לוקח כרטיס הכי זול בשוק נגיד זוטק או מה שזה לא יהיה שם לו קירור פסיבי של Thermalright : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1823&products_id=18811 או של זלמן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9214 האם יש סיכוי לעבור/להשוות לאולטרה? , האם יש משהו ברשת שעשה את זה כבר ויש תוצאות ? (עם הוספה של קירור איכותי מהצד ולא הזבל שמקבלים על הכרטיסים). ד"א , אין קשר ללוח אם ול OC של כרטיס מסך האם אני צודק? (יותר תלוי בספק כוח , או בשניהם?) סה"כ אני מצפה להגיע ל: core:850 shader:1900 Memroy Data Rate:2200 אני חולם בהקיץ או שזה אפשרי? כמובן שלא ניתן לחזות את העניין אבל ניחוש עם חוש של הגיון ואולי שוב יש מי שעשה את זה ברשת (מאמין שכן פשוט לא מצאתי…

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני לא בקיא כל כך בענייני האוברקלוק והקירור ובקרוב אקנה מחשב חדש, כנראה 6600 עם לוח 965 של ג'יגהבייט. אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק בשלב הראשוני ורציתי לדעת אם במצב כזה יש צורך בקירור למעבד ? במחשב הזה אני שם דגש על שקט ובגלל זה אני מתכוון לקחת את הP150 של אנטק - האם הוספת קירור פסיבי למעבד כמו sonic tower יוכל לעזור בהשקטה נוספת של המחשב (הכוונה היא לשיפור בשקט שאבחין בו ולא רק "על הנייר")? האם הוא יכנס למארז הזה (הבנתי שהוא די קטן) ? תודה מראש, ליאור.

• 7 תגובות
    • 516 צפיות
  8. מערכת הקרור: HARDCANO 13 (מבית THERMALATAKE) טובה? כמה לינקים של מערכת הקרור: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=hardcano_13 http://www.cnab.co.il/productslist.aspx?CategoryID=101&DefaultProduct=1364 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A2259&affiliate=zap http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=A2259&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNTTA2259&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap 1. היא טובה? מומלצת? 2. היא מקררת את כל חלקי המחשב או רק חלק מסוים? 3. היא תקרר טוב כרטיסי מסך?= END HIGH ??

• 13 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by valleyzz,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי הטמפ' במחשב שלי האם הטמפ' הרכיבים במחשב היא סבירה או צריך בקירור נוסף. *התוכנה היא hwmonitor.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

אני מתכנן מוד למחשב ה P3 750 הישן שלי אבל הבעיה היא שאין לי את הציוד ל MOD שאני מכנן (הקדחות וכאלה) אז השאלה איפה אני יכול להשיג אותם בזול?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  11. הקינגסטון הם PC-3000 וככה קניתי אותם ... זאת לא טעות הם 377MHZ שרצים על 333MHZ בלבד כי אמרו לי שעדיף שהם יהיהו בסנכרון עם המעבד שהוא 2500 עם באס 333.... אז לאיזה תזמונים להוריד אותם?? אני עושה את זה דרך הNvidia UTILITY זה בסדר נכון? הטמפרטורות אצלי הם 24-25 למערכת ו38-39 למעבד ועם הC2NGO המעבד על 32-33 אבל זה עושה לי בעיוךת שאני לא מצליח לפםתור כרגע.... ויש על הזכרונות צלעות קירור כחולות שבאו עם הזכרון.... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  12. אז ככה יש לי כרטיס מסך GeForce mx 400 64mb וברצוני לעשות לו OC לאחר OC מוצלח למעבד קראתי את המדריך באתר - וראיתי שאם כרטיס פחות טוב משלי הגיעו לאחלה ביצועים ! אז קודם כל - אני רוצה לקנות את המוצרים הבאים את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=788 ואת זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=736 ואז להתחיל אם ה - OC אם אני יקנה את המוצרים הנ"ל אני ירגיש שיפור משמעותי לאחר OC ? או שאני לא יצליח להגיע רחוק ?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by The-Fox,

היי, אני ממשיך את חווית ה OC שלי בבדיקת יכולת המעבד שלי: AXP 1800+ סטפינג AGKGA... עכשיו יש לי וולקנו 7+ עם AS III... אני עובד עכשיו ב 173 באס עם מכפלה 10. המעבד רץ ב 1730 MHZ כרגע. עכשיו העניין הוא שבלוח שלי A7V333 אפשר או לשים את המתח על 1.85 V בביוס (הכי גבוה) או שאני משתמש ב Jumper שמשנה את המתח למשהו קבוע. בעיקרון זה אמור להיות על 2.1... מסיבה כל שהיא זה החליט לעלות ל 2.2 V... הטמפ' בסדר, עובד על 52 מעלות במנוחה בערך, עכשיו שאני גולש זה על 53... השאלה שלי, זה מסוכן המתח הזה ?

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  14. מדובר על רדיאטור שיהיה בגודר של שני מאווררים 60ממ אחד ליד השני. יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by athi,

אני מתכנן לעשות OC רציני ולכן אני קונה קירור מיים כזה,אוכל להגיע ל4GHZ עים הלוח אם שלי?במיקרה ואני אגיע ל 4GHZ המעבד יתן ביצועים טובים מאשר Intel Core i7 940?עוד משהו,הספק שלי מדאיג אותי בקשר ל OC,האים הוא חלש? והשאלה:איזה קירור מיים אני יכול להשיג למעבד בעיקר?(אולי אני יעשה לכרטיס) תודה רבה. ;D

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by The_Byter,

חלון זכוכית למארז !

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by shlomo_l,

התיזמונים על 3 3 3 11 יחס 1:1 498BUS מכפלה 9.5 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  18. אי אמ די ל2000 תמורת ההפרש שזה 100 שקל נראה לי.. האם כדאי לי? הבעיה היא שהסטפינג של המעבד שלי agoga מאוד גרוע ואין לי אפשרות להחליף אותו כי הוא טוען שזה מה שיש לו במלאי.. והוא אמר שאם אני אקנה 2000 רוב הסיכוים שיש לו סטפינג טוב.. הסטפינג הנוכחי שלי כרגע מקביל אותי ל145 באס נורמלי מעבר לזה נגיד ב148 יש תקיעות ומסכים כחולים.. אז אנא תעזרו לי בבעיה ותיעצו לי נ.ב ראוי לציין כמובן שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver 1.1 memory xtreme ddr 2700 333 עם קרור מובנה מיועד לאובר קלוק

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. איזה סירקולציה עדיפה למערכת שלי (מפרט בצד) מבין הבאים: בלי לקנות שום דבר. ואגב כל הכבלים מסודרים יופי כבר עם אזיקונים.

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by chenrp,

שלום, יש לי מעבד E6600, עם קרור סטוק עם משחה MX1. האם יתכן כי הטמפ' היא על 55 מעלות? לאחר הורדת מתחים של המעבד ע"י תוכנת RM CLOCK הטמפ עם 53 (ד.א. תוכנה מומלצת מאוד). יש לי לוח של אינטל ללא יכול OC. במארז יש מאוורר 120 מלפנים, 90 מאחור. עד לTJ יש לי מעל 35 מעלות... השאלה אם זו קריאה נכונה? הנייד שלי רץ קר יותר מזה (והוא בוודאות חם יותר). נתוני EVEREST: מעבדים 1 ו 2 רצים על 46. GPU על 45 וכונן קשיח רץ על 34. אין קריאת חום לוח אם כי הEVEREST האחרון (5.30) לא קורא את הנתון הזה אצלי ב WIN7. אשמח על המלצות. תודה. עריכה: תמיד הטמפ' היו כך, הם לא עלו באופן פתאומי...

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אני רוצה להזמין משם כמה דברים ואני לא יודע אם אני צריך להזמין להם אביזרים אם אתם מבינים למה אני מתכוון אתם יודעים מפצלים חוטים אז אני ייתן לכם פה רשימה של מה שאני רוצה להזמין ותגידו לי בבקשה מה אני עוד צריך UV 5mm LED בשביל הלדים האלה חייבים LED Holder ? זה משנה אם זה Metal או פלסטיק מבחינת הרכבה או רק איכות? אני צריך אותם בשביל להחליף את הלדים שיש לי במארז ולהחליף אותם בלדים שיש לי בסידירום הם בשביל זה? Blue CCFL Kit אם אני לא טועה זה כמו מנורת קטודה לא ? רק שזה לא קר אני חושב Mini Blue CCFL Kit זה אותו דבר רק קטן יותר את שניהם מרכיבים ישר לספק או שיש שיטה אחרת או שצריך מפצל או שנאי ? אני צריך אותם בשביל להאיר את המארז הם בשביל זה? נ.ב יש מישהו שהזמין מישם? כי …

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  22. לאחר זמן לא מועט של חברות כאן באתר, החלטתי לבצע OC למעבד שלי. לא בצעתי אף שינוי למערכת הקירור הקיימת. העליתי את ה-FSB כרגע ל-120. המהירות עלתה ל-2.16G . מהירות הזכרונות עלתה אף היא. המערכת כרגע נראית יציבה לחלוטין. טמפרטורת מעבד 37-36 מעלות. במבחן burn in של Sandra שחזר על עצמו 5 פעמים הטמפרטורה עלתה ל-45 מעלות. מספר שאלות לי: 1. האם זה תקין להשאיר כך את המעבד קבוע על OC ללא כל סיכון - עם שמירה על מערכת יציבה? 2. מהו גבול הטמפרטורה המסוכנת למעבד? 3. האם כדאי להמשיך ולהמהיר את המעבד גם ל-FSB של 133 ? 4. האם ניתן להשאיר את המערכת כך ללא קירור נוסף? 5. האם יש צורך להעלות גם את ה-Vcore ? 6. האם העלאת המהירות שנוצרה של הזכרונות בטוחה להם? תודה רבה על המידע.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by Lama,

GIGABYTE PCI Express 2.0 x16: ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 החלפת קירור? אם כן, איזה? יכול להיות גם שהבעיה היא אחרת? מה לבדוק? איך?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by getsomefood,

המעבד שלי הוא בערך ב45 מעלות לא במאמץ בלי oc (אבל בלי קירור מיוחד) יש סיבה למה הוא כל כך חם? (או שזה לא כל כך חם) הנה הפרטים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  25. מחפש קירור שיעבוד באובר קלוק לE 8400 מתכנן בעתיד לשדרג את המערכת ככה שחשוב לי שיעבוד בתושבות של 4790K (אם ניתן)

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים