אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
ה OC שעשיתי לזכרונות ולליבה יהיה קיים גם אם אני יתקין תדריוורים החדשים או ששוב אני אצטרך לעשות OC ?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קוניפיגרציות: מעבדי E6600 SL9S8 L632A קירור Glacialtech 5700MC - עברו Lapping קליל משחה Arctic Cooling MX-1 החלפת גופי קירור ללוחות אם: Noctua NC-U6 ו-Thermaltake Extreme Spirit II מארז Chieftech, מאוורר 120 מ"מ אחורי מוציא Arctic Cooling 1500RPM 53CFM, שני מאווררי צד Glacialtech 80mm 1700RPM 25CFM מכניסים. ספקי HEC 475 זיכרון ג'נרי 667 מ"ה. פרטים לשינוי בביוס: FSB ל-334 מ"ה. מתח מעבד ל-1.45v PCIE ל-100 מ"ה +0.1 לצ'יפסט הייתי מנסה להגיע ל-3.5Ghz, אבל לחבר'ה האלה יש 8GB של הזיכרון המחורבן הזה.. יש עוד משהו? צריך לשנות גם VID? עם איזה תוכנות לבדוק טמפ' ויציבות? בזמנו הייתי נותן הרצה עם s&m אבל אני זוכר שהיא בעייתית עם C2D, ראיתי שמזכירים את השם TAT מדי פעם, זה התחליף? O…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אפשר בבקשה עזרה בOC למעבד Q9450 2.66 GHZ פשוט לא הבנתי את כל המדריכים.. אז בבקשה תתנו לי עזרה שלב אחר שלב .. (: יש לי את התוכנה CPU Z ואת OCCT יש לי קירור BIG TYP למעבד אני רוצה אובר קלוק קטן ל3 GHZ בעבר טכנאי עשה לי אובר קלוק אבל עשיתי עדכון לויסטה ואיכשהו האובר קלוק יתאפס... אולי הביוס התעדכן ? לאדע.. בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כי הביצועים אצלי לא כמו שהם אמורים להיות והAUX על 81.......וגם המעבד על 57 כשהוא נח והלוח על 38
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום היום חזרתי מהביהס וניסיתי להעלות את המעבד ל3000 מגההרץ כמובן שהצלחתי אבל הויינדוס הראה כזה מסך כחול ושאל אותי על מצב בטוח וכל השיט הזה אז בחרתי בSTART WINDOWS NORMALY ואחרי זה זה העלה לי את הוינדוס... אוקיי הבעיה היא כזאת אני ממש מפחד שיקרה למעבד משהו כ אני ממש לא רוטשילד... הטמפרטורות בקושי עלו אבל אני מפחד מזה שאני לא העלתי את המתחים. השאלה שלי היא כזאת: 1)האם אני צריך להעלות את המתח של המעבד מ1.50 ליותר כדי להגיע ל3000 מגההרץ בלי שום בעיות? 2)אני צריך להעלות מתח של רכיבים נוספים כדי להגיע ל3000 מגההרץ בלי שום בעיות? אני מאוד אשמח אם מישהו יקדיש מזמנו כדי לענות לי כי אני ממש מתעניין ומתרגש מכל העניין תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
החלפה של המאוורר שבא עם הBT ב 12ס"מ silent cat שווה את ההשקעה?? נ.ב. לסילנט כט יש מודד מהירות?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם... כמו שאתם רואים אני ממש חדש פה. למעשה עד שנכנסתי לאתר הזה חשבתי שאני מבין במחשבים.. טוב זה לא משנה, מה שבאמת רציתי לשאול זה, איך עושים אוברקלוק? יש לי פנטיום 2 400 מגה הרץ ( ;D) אם זה אמור לעזור...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים שלי!! אני חדש כאן roc הביא אוי לכאן אז ככה,יש לי: לוח אם:ECS M935LR (כן אני יודע שזה מעפן) מעבד : intel p4 1.7ghz צ'יפסט:sis 650 כרטיס מסך:asus geforce 5200 fx עם אובר קלוק ענקי!(יחסית למי שאין קירור) במקום 250 בליבה יש לי 330 בלי קירור ובלי ארטיפקטים ובזיכרונות במקום 331 יש לי 490 שאלות: 1)בביוס ה-system clock הוא על 100mhz והוא על מולטיפלייר x17 אני שמתי אותו על x24 והוא עדיין לא משתנה מה הבעיה? 2)אני צריך פתרונות זולים לקירור הכרטיס מסך שלי אני אין לי כסף
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מזה הדבר המפלצתי הזה??? http://www.vr-zone.com/Home/news51/heatsink.jpg
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
רציתי לקנות מחרטה ידנית. ראיתי שיש משהו חדש, שקוראים לוד DREMEL. בהום סנטר הוא עולה יותר מחמש מאות ש"ח. לאומתו, יש מחרטות ידניות אחרות של WOLF למשל, שעולות חצי מחיר. יש גם ב250 ש"ח, מחרטה שהמנוע יושב על בסיס, וממנו יוצא חוט ציר גמיש, כך שמה שמחיקים ביד הוא כלי הרבה יותר קטן ונוח. האם הDREMEL הזה הוא משהו כל כך יותר טוב מהאחרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהנל.... אם נגיד אני קונה NV5...וכרטיס 6800GT של POV...אז ביצועי הOC שלו יהיו כמו של 6800GT עם NV5 של PNY או XFX או כל חברה אחרת??
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה...אני לא יכול לשנות את הFSB למספרים כמו למשל 159 או 142. אך ורק 166 ו133....למה זה? יכול להיות שזה בגלל הזכרון המעפאן שלי ( SAMSUNG 256DDR PC2100 CAS2.5)?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקציב עד 160 מומלץ שיהיה שקט אך לא מחייב ודי מקפיא תודה ניר
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
חבר'ה משהו מוזר עובר על המאוורר שלי יש לי במארז מאוורר צד 80 MM של המארז עצמו (SIGMA) שמסתובב קבוע ועוד מאוורר 120 MM בצד האחורי של המארז מבית AC העיניין הוא שהאחורי בקושי מיסתובב מדי כמה שניות הוא עושה איזה חצי תנועה וזהו המחשב די מקורר המעבד עם מאוורר משלו ובצד הקדמי של המארז גם מאוורר המקור שלו יכול להיות שזאת הסיבה לזה שהאחורי לא עובד ? כי חשמל הוא מקבל זה בטוח בדקתי ת'חיבורים.. ומבחינת חשמל הוא בסדר
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שהמעבד שלי מתחמם מאוד כשאני מפעיל דברים שמעמיסים על כרטיס המסך (בדקתי עכשיו עם COD6 ו- OCCT) הטמפרטורה של כל ליבה בנפרד (core 0,core 1) לא עולה, מה שעולה זה הטמפרטורה של המעבד (core) והיא בערך (עד כדי מעלה) שווה לטמפרטורה של כרטיס המסך (מה שיכול להגיע לסביבות ה 70) בדקתי את הטמפרטורות עם SpeedFan. המפרט שלי: intel e7400 arctic cooling freezer 7 pro rev 2 gainward 9800gt antec 300 את הקירור למעבד החלפתי לפני בערך שבוע (בגלל רעש בעיקר וההתחממות). לא עשיתי OC לשום רכיב. מה כדאי לי לעשות עם זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין משחה תרמית לבין דבק תרמי? האם הננוטרםII הוא דבק או משחה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לאבא שלי את המעבד הזה עם לוח הNF3 הכי זול שמצאתי (GIGABYTE K8NS) המעבד אוברקלוקר ממש טוב (וגם הלוח בכלל לא רע) המעבד עם קירור סטוק ונמצא במארז ישן ללא מאווררים פשוט תענוג של מעבד חבל שהמכפלה כ"כ נמוכה (הלוחות בסוקט 754 לא מגיעים לHTT כ"כ גבוה) המעבד במתח סטוק, והטמפ' ממש נמוכות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש ברשותי את המשחה התרמית SILVER 5. אני מעוניין לשים אותה על המעבד ובגלל שיש לי מכחול בבית הייתי מעדיף להשתמש בו. רציתי לדעת האם זה יילך טוב או שבגלל שהשמשחה קשה זה לא יילך.. מהי דעתכם בעניין? תומר.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עכשיו סיימתי להתקין את המעבד החדש שלי וההיטסינק שלו פשוט דפוק!!!! הוא רועש לי מדי!!!והוא גם לא נראה לי כל כך טוב.... אני רוצה סינק חדש טוב שקט ואיכותי!!! יש לי כסף....אבל שלא יהייה רק שקט אלא שיעבוד גם טוב!! יש הצעות? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler אני מחפש בגדול מאוורר שקט שאני לא ישמע אותו ושיתן לי קרור טוב תחת OC בינוני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מארז Antec GX900 ולאחרונה מאווררי הסטוק שלו התחילו להרעיש במיוחד, ואני רוצה להחליף את המאווררים. אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ על מאווררים מתאימים :). למארז יש בקר(?) קירור שיכול לשלוט במקצת בעוצמת הפעילות של המאווררים- שלושה מצבים של גבוה\נמוך\ניטרלי. התקציב גמיש - מחפש bang for the buck, לא צריך להיות זול במיוחד. אני חושב עד 300 שקל בערך. יש לי אפשרות להזמין מאמאזון ארה"ב או כל חנות שעושה משלוחים מהירים בארה"ב ללא עלות משלוח לארץ (יאספו בשבילי), אבל גם המלצות מחנויות בארץ יתקבלו בברכה. תודה מראש על כל עזרה בעניין.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מעבד q6600 עם לוח p35sd3 . הבעיה היא שגם כאשר אני נותן בביוס מתח של 1.35 לדוגמא, אז בcpuz זה מראה לי מתח 1.312 וכאשר אני מאמץ את המעבד אז המתח יורד ל 1.28 בערך. למה ???? הגדרתי את הביוס לפי ההגדרות במדריך הזה : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366. אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה .
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לא כל כך ידעתי איך להגדיר את הבעיה שלי ואם הספק הוא הבעיה אבל היא כזאת... שאני מפעיל תמחשב לפעמים הטוניק לא עובד או שהמאווררים של המארז לא עובדים אבל הלדים כן, אני צריך לפתוח את המארז ולתת להם דחיפה עם היד כדי שיתחילו לזוז למה זה? אני יודע שהספק הזה חזק ולא אמור להתקשות. (אם הבעיה היא בספק כמובן) מה עושים? תודה....
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-