עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by elipok,

איזה קירור הכי טוב לכרטיס מסך מסוג GeForce 6800? (הכל חוץ מקירור מים)

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  2. Started by shai11,

יש לי את המפרט הבא:לוח: asus p5ld2 se מעבד:intel d-c d945 3.4 ghz זכרון:ddr2 1024 הרד דיסק:250 gb כרטיס מסך:7300 le אני רוצה לכון את המערכת לביצועים הכי טובים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. קניתי כרטיס מסך x1900xt 256 ורציתי לדעת אם אני יתקין אקסלרו עליו האחריות תתבטל??

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. Started by avivlevy,

אני רוצה לקנות מישהו מעבד איך אני יכל לדעת שהוא לא עשה לו OC (הוא אמר לי שלא אבל אני רוצה לבדוק)

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  5. והאם אפשר להעלות לכרטיס מסך וולטג' בלי vmod?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by bigshow,

היי שלום לכולם יש לי לקירור הצ'יפסט גוף קירור ועליו מאורר המאורר מת (עבר הרבה זמן) , הלכתי לחנות הקרובה לביתי ואין להם מאורר כזה (מאורר קטן מאוד) השאלה שלי אם אני יכול להשתמש ככה במחשב כמה זמן עד שאקנה את המאורר ? או שזה מסוכן ? (אני שואל את זה כי יש מחשבים שיש להם בצ'יפסט רק גוף קירור בלי מאורר לכן יש אופציה שאולי אפשר לעבוד בלי מאורר זמנית ?) תודה מראש לכולם וגמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  7. המפרט שלי מופיע בצד... הגעתי עם ביוס 731 ל380FSB יציב ואני חושב שאני יכול לקצת יותר...המערכת עובדת מאד יציב וערכתי בדיקות מאמץ והכל בסדר. נתוני הOC שלי הם כאלה: FSB380 1:1 1.3V 3048MHz 4 4 4 12 533MHZ 7.8us 2.1v(memory)760MHz הבעיה היא שיש לי שהמחשב עובד 24/7 ופעם ביום יומיים יש לי LOCKUPS וזה מבאס ביותר!! ??? הטמפרטורות,44C למעבד ו55לNB בIDLE יכול להיות שהתזמונים הדוקים מידי עבור הזכרונות? או שהטמפ' גבוהות מידי וזה גורם לבעיה? כי באופן כללי המערכת מאד יציבה,אני לא חווה בעיות כאשר אני עובד על המחשב או מריץ משחקים כבדים...מה עלי לעשות? עצות התקבלו בברכה שנה טובה!

• 53 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by alonig,

רבותי המלומדים, ראשית הרשו לי להחמיא בפוסט ראשון זה לפורום הראוי במיוחד. שנית, ברשוני לוח המצויין בכותרת שעובד ב- HTPC בסלון. לאחרונה התחיל המאוורר שעל הלוח להרעיש בצורה זוועתית ואני נאלץ לכבות אותו ומפסיד הקלטות לרוב אנא עיזרו לי למצוא תחליף שיהיה שקט במיוחד ועדיין ימלא את יעודו (במחשב HTPC ללא OC כמובן) ואם אפשר שיהיה זמין לרכישה מיידית בשרון כי אני פשוט משתגע. תודה :elkgrin:

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. מעבד: E6400 לוח אם: Asus P5B Deluxe זיכרון: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231085 קירור למעבד: Scythe Infinity ה E6400 עובד כאמור על 2.14ghz. בעזרת המפרט מעלה, לאיזו מהירות אני יכול לצפות שרוב הסיכויים שאצליח להגיע בלי בעיות מיוחדות ?. אני ירוק לחלוטין בנושא Overcocking כך שאין לי כ"כ מושג למה לצפות, אבל אם מהמפרט הזה יש אפשרות לא רעה שלא אצליח להוסיף כמות מגהרצים יפה, אז אעדיף לוותר על OC לחלוטין, ואז אני צריך המלצה ללוח אם טוב ואמין, אך יותר זול. תודה רבה למי שיכול לעזור !!!.

• 15 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by ido-nava,

יש לי מעבד Athlon64 3500+ 939 וגריז טרמי Arctic Silver 5. הטמפרטורות שלי במחשב עלו וברצוני למרוח את הגריז בשביל להוריד טמפרטורות.. עכשיו לפי מה שהבנתי . צריך לשים כמות קטנה של הגריז באמצע ליבת המעבד ולמרוח על כולו בצורת עיגול עם כפפה חד פעמית כזאת ? לשים כמות כזאת: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab1.jpg ולמרוח שיהיה ככה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg הבננתי נכון ?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by ^Z^,

מה עיקרון הפעולה של הרדיאטור? גם שירטוט יכול לעזור.

12. מישהו יכול להסביר בבקשה שלב אחרי שלב איך מעדכנים את הביוס של gigabyte 965 s3??

• 19 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by kobx,

כמו ששמעתם בטח על הלוח הזה הוא בכלל לא רע באוברקלוק הוא סוגר FSB ממש גבוה ודיי בקלות.. לא היה קשה להגיע לזה.. אבל מה שהפתיע אותי אלו הזכרונות 2 סטיקים של ADATA VITESTA 667 512MB שעשו 940 בתזמונים 4.4.4.12 על מתח 2.2 הלוח ממש ממש מומלץ לא חושב שיש לו בעיה לעבור את ה500 אם הזכונות היו נותנים עוד פוש קדימה אבל כמה כבר אפשר לצפות מ667.. מחיר הלוח 790 ושווה כל שקל.. מחיר המעבד 1120 מחיר הזכרונות 450 (מאיביי) קירור סטוק תגובות? הצעות? עדכון! הגעתי ל500.. הזכרונות ממשיכים להפתיע ב1000! מעניין כמה עוד אפשר?.... נבדוק את זה בהמשך

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by gilloze,

שלום קוראים לי גיל מצאתי לו מזמן gefroce 3 titanuim כמובן agpx4 אז אני מעונין ליפתוח לו צנירות \או ללצרוב ביוס אני לא מבין בזה בגרוש כאילו לא כל כך אכפת לי מהכרטיס האם יש לו צינורות פתוחים מה הכי כדאי לעשות תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by finish,

לרדאון של חבר שלי יש קירור לזכרונות ואנחנו מורידים את הקירור ושמים יותר טוב רק לליבה הם יחזיקו בלי קירור נכון? הם DDR במהירות של 400MHZ

• 3 תגובות
    • 390 צפיות
  16. Started by fit3,

קודם כול המון תודה לכם אנשים אבל השאלה מה עדיף ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? ??? ואני יודע ששניהם מתאימים לסוקט 775 שזה הלוח שלי השאלה שלי האם בטוח לא תהיה לי בעיה עם הגודל שלהם בתוך הלוח???? שוב הלוח שלי הוא Intel Cherry Creek D915PCY אני יודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  17. Started by aviad_18,

שלום לכולם! בעבר היו זמנים שהייתי מגיע ל-BUS של 300 ויותר.. עכשיו משום מה אני נתקע על 225 כל הזמן... ואני לא יודע אם המעבד מגביל אותי או הלוח.. כי פעם גם הייתי ממהיר תמעבד למהירויות של 2500 MHZ ויותר.. בדקתי שהזכרונות לא מגבילים אותי ע"י הורדת התדר שלהם בביוס ל-333 MHZ. למה זה ככה ומה אפשר לעשות?? הזדקנו לי הרכיבים או מה?

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  18. Started by fit3,

שלום אנשים אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי יש לי פנטיום 4 3GHZ והחום מעבד נע בין 62 ל 70 ואני יודע שזה מוגזם ומעונין להחליף קירור אני מתלבט בין ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? והבעיה העיקרית שלי האם מישהו יוכל בבקשה להגגיד לי האם אני יוכל להררכיב אותם על הלוח אם שלי? שאני לא סתם יקנה יש לי לוח של Intel Cherry Creek D915PCY ???? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  19. Started by PROSK8,

שלום אני רוצה לפתוח צינורות בקיצר לקרוע את הצורה לכרטיס מסך שלי זה 6600TD של לידטק 256 מגה ואיזה מודים אפשר לעשות לכרטיס מסך ואם כבר אפשר כדאי שאני יעבור את אה 4000 מגההרץ לבנתיים 3948 המקסימום ולוקח לו 3 דקות והוא עושה ריסטרט

• 12 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by poltergeits,

האם יש דבר כזה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by gunga_g,

בקרוב יהיה לי 7600GT של GIGABYTE, ושמעתי כי הקירור סטוק שלו ממש מעפן... השאלה היא, האם זה ממש קריטי להחליף אותו? ואם כן, מה הם המאווררים המומלצים ביותר לכרטיסי מסך? תקציב: עד 100 גמיש.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  22. Started by Void,

יש בפורום יותר מידי מחלוקות בקשר לנושא הזה צריך כאן קביעה חד משמעית בשביל נפש שקטה וגוף בריא( ;D ) ובשביל המון חדשים ששואלים תשאלה הזאת כמה אלפי פעמים ביום תנו בראש! BT NINJA

• 251 תגובות
    • 22.9k צפיות
  23. Started by Leo101,

שלום חברים לאחרונה נשרף לי המחשב.... ובמסגרת השיפוצים החלטתי לקנות קירור חדש. המעבד שלי הוא ( soc 478 (p4 2.8 אני לצערי לא מתכנן אוברקלוקינג (לוח שאני קונה לא מתאים). אז אני מחפש קירור ששווה בביצועים שלו לקירור סטוק ולכן מה שבעצם חשוב לי זה שקט. כל המטרה של הקירור החדש היא שקט שיחליף את "המפעל" הקטן שיש לי בבית... אין ממש תקציב- אני רוצה כמה שיותר זול וגם אני מניח שבגלל שהקירור יספק רק שקט ולא ביצועים זה יהיה יחסית זול. (תקנו אותי אם אני טועה)

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. המחשב שנפל לידיי הוא : פנטיום 4 1.5GHZ סוקט אם אני לא טועה 423 (אני חושב שזה המספר, אחד לפני 478), זיכרון 512 MB RDRAM של סמסונג לוח אם P4T של ASUS כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 32MB , HD 160 GB+40GB מה אפשר להוציא מהמחשב הנ"ל ? אם בכלל? לגבי קירור יש לי שלושה מאווררים מאוד חזקים שעדיין לא הותקנו על המחשב... 1. 80mm אבל 0.5 mA מאוד חזק 2. 120mm גם כן חזק 0.8mA 3.מאורר ענק, ממתכת שמיועד לשרתים (עושה המון רעש במקסימום כוח) בקוטר של 170mm עם כוח עצום! 2.3A (אמפר!!!) הספק שלי סוחב אותו למרות שהוא רק 380W, אבל הרעש נכון לעכשיו בלתי נסבל, אני יבר לו פוטנציומטר בשביל להחליש אותו עד למצב שהוא יקרר בלי רעש מטורף... הכל תלוי אם יהיה לי שווה לעשות למחשב הזה אוברקלוקינג.. מבחינת ביצועי…

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  25. Started by Kiru,

המליצו לי וגם מצאתי בחיפוש המלצות על כל מיני מאווררי מארז שקטים (Glacialtech, AC וכו'). העניין הוא שככל שמאוורר שקט יותר כך הוא נותן פחות CFM. השאלה היא, כמה CFM אני בכלל צריך כדי לקרר את המחשב? יש לי Pentium D 3.4, ומארז עם 2 מאווררים. לכרטיס מסך ולצ'יפסט אין קירור אקטיבי. כמה CFM אני צריך שיהיה במאווררים של המארז? 37 או 40 לדוגמא זה מספיק? תודה

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים