אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
זה גבול ה OC שלי רציתי לדעת לפני שאני מעלה אותו לDB של האתר האם אני יכול למשוך עוד קצת. מתח המעבד הוא 1.4 האם אני יכול לתת לו עוד מתח כדי למשוך אותו יותר למעלה? דרך אגב ה AGP נעול והזכרון רץ על 266 כלומר ביחס של 2:3 מה אתם ממליצים לעשות עוד? הזכרון שלי הוא dragon 466 לוח אם : p4p800 של asus ציפסט 865 תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב במפרט הבא: לוח אם - Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.0 מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz (21 x 133) זיכרון 4 כרטיסים של 4 GB (16GB) Gskill דיסק קשיח - 4 דיסקים בגודל 3.5" 7200 RPM כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) ספק כוח - Corsair vx550w קירור למעבד - Cooler master V8 מארז - Cooler Master CM 690 מאווררים - מצ"ב צילום מסך של הכמות וכיצד מוגדרת הסירקולציה (נראה לי מאווררים של 120 מ"מ) טמ"פ מערכת 49 מעלות טמ"פ CPU 44 מעלות טמ"פ MCH 52 מעלות מהירויות מאווררים כפי שמופיעים ב BIOS מהירות מאוור CPU 1040RPM Power Fan 1870 RPM System Fan1 1580 RPM אני יושב בחדש שקט ומה אני אגיד לכם ... המחשב עושה רעש !! ברמה שלאחר 5 דקות ישיבה לידו כוא…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום..ישבתי וחשבתי לי האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק לradeon 9700np ולהפוך אותו לpro ? כאילו אני יודע שזה אפשרי כמובן.. אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת בלי פחד שיקרה משהו לכרטיס? האם אני חייב קירור טוב כדי לעשות זאת או שאפשר להסתפק גם בקירור האורגינלי של הכרטיס? וגם עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות לradeon אוברקלוק?תודה.
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. הסיפור שלי הוא כזה - כשקניתי את המארז שלי (רשום בכותרת ובמפרט שלי) הוא בא עם 6 מאווררים שזה לא רע בככל לסירקולציה טובה , הנה הקישור לאתר היצרן שם בלשונית Specs תוכלו לראות פרטים על המארז כולל כל המאווררים - http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest_evo , המאווררים הם - 2 של 120 מ''מ עם לדים כחולים מקדימה מכניסים אוויר , 2 של 140 מ''מ מלמעלה מוציאים אוויר , אחד של 120 מ''מ עם לדים כחולים בצד מכניס אוויר ואחד של 120 מ''מ מאחורה מוציא אוויר. הבעיה היא שאחרי שימוש לא רב כל כך (אחרי חודש-חודשיים אחרי הקנייה) שמתי לב שבמאווררים שבהם יש לדים (2 מקדימה ו-1 בצד) התחילו לאט לאט להישרף הלדים , ז''א אחד אחרי השני לאט לאט פסקו לעבוד , ואני כמובן ישר הסקתי מסק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מעבד בoc ל3.00ghz באס 400 והיחס זכרונות על 1:1 אלה הזכרונות http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=563 היתי רוצה לשנות את היחס ל 4:5 ובכך לקבל 1000mhz כרגע לא העלתי מתח לשום רכיב והoc יציב כבר הרבה זמן שאני איתו כשניסיתי להעלות לתדר הזה ללא הוספת מתח המחשב היה מקבל crash במשחקים כמו GRID אז השאלה שלי זה אם אפשר לקבל עם הזכרונות האלה את התדר הזה כמה מתח אני צריך להעלות (1.8V כרגע) ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות שלהם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הנה הטמפרטורות שלי הטמפרטורה של הכרטיס מסך אמורה להיות AUX לא? ולמה זה לא מופיע? ויש לי כרטיס מסך של radeon 9550 יהיה שווה לעשות לו OC ? יהיה שיפור משמעותי? או שבכלל לא כדאי להתעסק איתו? ואיזה קירור יתאים לי? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הורדתי את התוכנה SPEEDFAN ומכיוון שאני לא מבין כלום במה שהיא מציגה אז אני פונה לשאול אותכם האם הכל בסדר או שיש לי סיבה לדאגה? עוד שאלה מה זה TEMP3? אני יודע מה זה TEMP1 (זה טמפ' הלוח אם לבי הבנתי) וTEMP2 זה טמפ' המאבד. המערכת שלי: sempron 2600 MSI K7N2 Delta-ILSR (nforce2 ultra) kigston 512 ddr [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב תראו ראיתי בהרבה דברים שיש טמפרטורות למחשב ואני לא יודע מה הטמפרטורה של המחשב שלי זה תוכנה או שזה נימצא במחשב כי אין לי מושג...ועכשיו יש לי עוד שאלה תמיד אומרים שצריך קירור למעבד אז איך עושים קירור למעבד...ושייצא OC טוב????........כי ראיתי במדריכים של ה OC שצריך לעשות למעבד קירור ורציתי לעשות OC למעבד שלי בלי קירור ואני יודע שזה לא טוב שהוא יכול להתחמם ולהישרף אז פחדתי לעשות....אז בבקשה תגידו לי איך אני עושה קירור למעבד.. וכל זה...ויש לי עוד שאלה המחשב שלי זה פנטיום 4 מהירות 2.4 זיכרון 256 מ''ב של ram חחחחחחח נמוך... ו geforce fx 5200 ותגידו זה מומלץ לעשות לו OC זה יישפר בהרבה תמעבד????....עד כמה המהירות של המעבד תגיע??????.... וזהו זה כל השאלות שלי.........…
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי קנה Powercolor 9550 128BIT 128MB (בחנות המוכר אמר לו שזה 256MB). 1) האם זה 256MB או 128MB? (בדקתי ב-ATITOOL וזה אומר שזה 128MB..יש סיכוי ש-ATITOOL טועה? ויש עוד דרך לבדוק חוץ מהתוכנה?) 2) ניסיתי לעשות לביוס שלו FLASH ל-9600PRO אבל כל ביוס שניסיתי שיכול להיות מתאים (ניסיתי המון ביוסים שונים) לא עבד וקיבלתי כל פעם את ההודעה "SSID MISSMATCH". מה אומרת שגיעה זאת והאם אני אוכל לתקן אותה / לעשות פלאש ל-9600PRO בדרך כלשהיא? נ.ב: ניסיתי גם עם התוכנה ATIFLASH וגם עם ATIWINFLASH. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2600 ואני רוצה לקנות מאוורר לוח האם שלי GA-7N400-L GIGABYTE מה הייתם מציעים בסביבות ה 300 שקל שיתאים ללוח הזה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי ספק של Hec שהגיעה עפ המארז של קומפיטקס והוא די רועש,מה אני צריך להוסיף כדי שהוא יהיייה שקט כמה שאפשר?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תיראו קניתי מחשב סוס אבל המארז לא השקעתי ממש כי עכשיו אני לא הולך לעשות OC אולי עוד שנה מה אתם אומרים המארז המיסכן הזה אם שני מאוררים 120מ"מ וספק 300W יקרר טוב את המחשב ? מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 300W והחלקים: מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y זיכרונות-DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 כרטיס תצוגה-SAPPHIRE RADEON 9800 128MB DDR TV-OUT+DVI OEM דיסק קשיח-WD 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y אני לא ירשום גם את הציוד העקפי כי אם לא צריכים קירור
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות שרוולי גומי כאלה שמתכווצים בחום (בשביל חוטים למולקס) ???
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1) העליתי מתח ל1.40 ב3.70 האם זה תקין? 2) אני בודק יציבות בORTHOS/OCCT ונכשלתי עכשיו בבדיקה אז במקום להעלות מתח שיניתי את התזמונים המקוריים(4-4-4-15) ל5-5-5-15 וזה יציב עכשיו מה זה אומר השינוי תיזמונים הזה? קישור לאתר הזכרונות http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2 אני במתח 2.10 להוריד או להשאיר? 3) הכרטיס מסך שלי 8800GT בOC 757/1836/960 האם זה סביר או שיש לאן לשאוף? מפרט בצד תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום באוברקלוקינק ולעולם לא עשיתי משהו דומה, האם זה קל? מה הסיכונים? יש לי מעבד ולוח אם מסידרת P35 Q6600
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אתמול הייתי אצל טכנאי כדי להתקין את הכרטיס המסך (HIS HD 4850 IceQ 4 512MB GDDR3) + הספק החדש שלי (Tagan Piperock 500W TG500-BZ) וסתם דיברתי איתו ואמרתי לו שמעתי שצריך לעשות OC למעבד כדי שהכרטיס ישתחרר קצת מהצוואר בקבוק של המעבד ... בקיצור אחרי חצי שעה אני חוזר אחרי שהוא כבר התקין את הכל והוא אומר לי שהוא עשה לי OC . כמובן שמחתי והכל ושאלתי אותו אם אני אפרמט את המחשב ה - OC לא יעלם ?.. הוא אמר לא ... באתי הבייתה, פירמטתי את המחשב ובאמת כל ההגדרות של ה - OC נשמרו ... אבל, כשהתקנתי Service Pack 2 ה - OC נעלם ! ניסיתי להעזר בכם אבל לצערי לא הייתה תגובה שעזרה לי אז התקשרתי אליו ועשינו ביחד דרך הטלפון את ה - OC מחדש ... הצלחנו להחזיר למה שהיה ... עכשיו מה הבעי…
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חברה אתם יודעים איזה לוח(גרוע)יש לי אני רציתי לעשות קלוק אבל ברמה קול שהיא המחשב קורס חשבתי שזה בגלל הזכרונות כי אחד זה ddr 400 והשני זה ddr333 האם זאת הבעיה האם אני צריך לשנות את שניהם לddr333
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה קורה? =] עד עכשיו הייתי עם OC לכרטיס המסך בלבד (המפרט המלא - בצד), וה-OC עמד על: Core: 680 Shader: 1700 Memory: 925 כמובן יציב ללא בעיות התחממות (כ-40 במנוחה, בימים חמים 45-49. כ-50 במאמץ, בימים חמים עד כ-55). היום העלתי בהדרגה עד ל: C 720 S 1800 M 925 והכל היה יציב לגמרי בבדיקות. טמפרטורות בסדר גמור וללא נפילות FPS בכלל. יש לציין כי ה-OC, כמו הבדיקות, נעשו דרך ה-AFTERBURNER וה-KOMBUSTER של MSI. העלתי לא בהדרגה לזה: C 750 S 1875 M 930 והכל היה יציב לגמרי - בבדיקות. כשהפעלתי את NFS:MW, משחק משנת 2005 שאינו כבד בכלל, ישר התחילו בעיות. לא במסכי הבחירה אלא בעולם המשחק עצמו. לא ארטיפקטים, אבל כן תקיעות ופריזים חוזרים ונשנים. להוריד את ה-OC למה שהיה באמצע פתר את הבעיה. עכשיו…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איזה מהמאווררים הבאים יותר טוב, הכל 80mm, הכל מאווררים למארז: Vantec thermaflow case fan Vantec Stealth Fan Thermaltake 80mm SMART CASE FAN II מבחינת RPM, רעש, שליטה
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Xigmatek-Tituli-D1612-Air-Cooling-System-/360451387181?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item53ec93af2d
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מה קורה? תשמעו, נתנה לי הזדמנות חד פעמית לקנות מארז בחו''ל. אז חשבתי על זה הרבה, והחלטתי ללכת על את Lian Li (לדעתי Cooler Master יקרים מדי). אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שעשוי מאלומיניום (כמובן), מגש נשלף ללוח אם, ושיהיה Full Tower. אני בינתיים חשבתי על הדגם, מה אתם אומרים? http://www.xpcases.com/shop/item.asp?CatID=1&Sku=289
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, רכשתי מארז זה : CoolerMaster Media 260 (RC-260). שגובהו כ8.9 ס"מ סך הכל, כלומר יש בערך כ6-6.5 ס"מ לקירור למעבד. מה דעתכם ? המליצו לי על AC Freezer 7 LP שנראה נחמד, לדעתי גם אחד הזלמנים יכנס, לא ? אשמח לעזרתכם. חן
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
תיראו ניכנסתי ל BIOS ושם ראיתי שאני יכול להעלות את ה CPU פריקוונטלי ( משהו כזה ) עשכיו זה על 200 MHZ ויש לי שם להעלות אותו עד 400.. וגם את ה PCI משהו יש לי שם להעלות מ 100 לא זוכר עד לאיזה מספר.. קצור אני לא יודע ממש מה זה אז מישהו יכול לעזור לי ואולי זה ישפר לי ביצועים במחשב !??!?! עריכה - בדקתי ויש לי את הדברים הבאים : CPU FREQUENCY עכשיו הוא על 200 MHZ ואני יכול להעלות אותו עד 400 PCI CLOCK הוא על 100 אני יכול עד 150 K8 CPU CLOCK RATIO הוא על DEFAULT ואני יכול עד X9 1800 MHZ ROBUST GRAPHICS BOOSTER על AUTO ויש גם FAST ו TURBO בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש שלדעתי מפרט המחשב הינו ברמה גבוהה (פירוט בהמשך), אחרי OC של 15% המחשב מתחמם לטמפרטורה של 53-55 מעלות. מבקש עצה/עזרה בקרור. להלן מפרט המחשב: מעבד-P4 2.8 לוח-ASUS P4C-800-E DELUX כ.מסך- GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128MB זכרונות-SUMSUNG DDR400 -2GB מארז-ENERMAX SERVER CASE צורב+CD+כל השאר.......... מבחינת מאווררים-2אחוריים+1 עליון+1 קידמי (על המעבד מאוורר סטנדרטי של אינטל) הטמפרטורה הנ"ל נמדדה בעבודה סטנדרטית(לא במשחקים) נא עזרתכם!!!! בתודה מראש GO-GO
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
סוקט 775 יש לי את המקורי של אינטל- הוא מרעיש מאוד. הוא עובד ב 4K RPM ברגיל בלי מאמץ מיוחד. יש לי מאורר נוסף של אינטל רק בפרופיל נמוך- הוא לא שווה כלום. אבקש המלצה למאורר והיטסינק שיתאימו מKSP או איבורי. האם ניתן לעשות למשב הזה אוברקלוקינג כדי להמהיר אותו קצת? או להחליף רכיבים בזול? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-