אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני בודק ב-EVEREST מהירות מאווררים והוא כותב לי שהמהירות של מאוורר CPU היא 900RPM בערך בעוד שהמהירות של המאוורר על הכרטיס מסך היא 3200RPM בערך. זה הגיוני המהירות מאוורר CPU הזו או שמישהו חיבר לי משהו לא נכון בלוח אם? DG965SS של אינטל.
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכנן להחליף את המחשב שלי לקונרו E6400 ואני מחפש לוח טוב לאוברקלוק במחיר סביר.. אני יודע שה DS3 מומלץ לOC במחיר שלו, רק שאני לא מצליח למצוא שום השוואת לוחות בו מעורב ה S3, אחיו הפשוט יותר. האם הוא לוח זהה לDS3 חוץ מהקבלים? איך היכולת OC שלו ? (השאיפה היא להגיע ל 400 FSB ולא יותר) ההבדל בינהם במחיר הוא 130 שקל (790 ו 920 ש"ח בהתאמה ב KSP..) האם מישהו פה יכול להמליץ על ה S3 כאוברקלוקר טוב/סביר? או להפנות אותי ללינק השוואה בינו ללוחות אחרים..? תודה. *עריכה* מצטער שזה יצא ככה, אבל כבר מצאתי תשובות מעניינות מאד, עדיין אשמח לשמוע תוצאות OC עם S3 אם יש למישהו.. לינק לכל מי שרוצה גם לדעת מה ההבדל בין הלוחות (וזה לא אני אמרתי אלא איש משירות טכני של GIGAB…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
התוכנה היא ATITOOL 0.25 BETA 16.. א)זכרונות אי אפשר לעלות בכלל בכלל עם התוכנה כשמעלים ומציבים המחשב נתקע והמסך כבה..אז אתייחס רק לליבה. 648@581 2 בדיקות 3DMARK רצו ברציפות בלי ארטיפקטים ובלי כלום, אחרי איזה רבע שעה משחק בFEAR/NFS:C אין ארטיפקטים וכד' המחשב נתקע לגמרי והמסך נכבה, לא נהיה שחור אלה בכלל כל המחשב נתקע אין סאונד והלד של המסך מהבהב..והכרטיס לא היה חם כל כך פחות מ90 מעלות, סביב ה85 שזה לא נורא בכלל הכרטיס בקלות יכול לעבוד ב100 מעלות. ניסיון שני: 622@581 דילגתי על ה3DMARK וישר שיחקתי ברצופות כשעתיים והכל עובד מצויין.. ............... למישהו יש רעיון, רוצים לעזור? בשמחה. אמשיך לעדכן.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הP5B DELUXE מצאתי אותו בחיר קצת לא הגיוני 879.00. יכול להיות כזה מחיר?!?!?!?
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של samsung 256mb ddr pc2700 פועלים בdaul channel מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי לכולם. טוב חבר'ה חיברתי את הליברטי 400. חדשות טובות - אכן המחשב עובד ועושה רושם שכלום לא נדפק. הליברטי הזה כל כך שקט שזה לא יאומן. הייתי צריך לבדוק פעמיים כדי להאמין שהמאוורר באמת פועל. מעבר לכך אני קצת מאוכזב. ב3.6 ג'יגה אוברקלוק במאמץ מלא, מסילת ה12V מתייצבת על 11.90. בלי מאמץ היא נעה בין 11.97 ל12.03. האם יש סיבה לחשש מהירידה המינימלית הזאת? הרי בכל זאת מדובר בספק חדש מהקופסה, וזה גם ליברטי כמובן. לכל מי שהיה זקוק להוכחה שVDROOP נגרם ע"י הלוח ולא ע"י הספק - הנה היא מולכם(נתקלתי כמה פעמים באנשים שטוענים שVDROOP נגרם ע"י הספק). הVDROOP העצבני לא השתנה במאומה עם החלפת הספק, וכנראה שהלוח הדפקטי הזה גורם לו. למשל, עכשיו קבעתי בביוס 1.4VCORE, ואני מקבל 1.26-1.34V בתכלס.
-
- 43 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים הרצתי את התוכנה 3DMARK במחשב והציון שהיא נתנה לי הוא 313 האם זה הגיוני? המחשב שלי הוא פרסקוט 3GHZ 512 533 MHZ RAM DUAL ולוח של אינטל d915pcy
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תראו...זה מה שspeedfan הראת לי.. אני שואל אם זה הגיוני כזה דבר.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הבעיה היא מאוד פשוטה ברגע שאני שם FSB של 320 הוא לא מזהה את הכוננן SATA2. מה עושים אין איזה פאץ' שמסדר את הביוס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, אבל כרגע אני חייל אז אני ימשוך עוד קצת עם המחשב העכשווי, אז אני רוצה לעשות לו OC ולהגיע איתו לביצועים טובים יותר, ככה שאני אוכל לשרוד איתו עוד כמה חודשים אז ככה המפרט שלי הוא: AMD XP 3000+ ABIT NF7-SL v2 2x 256MB DDR Kingston (לא יודע את התיזמונים שלהם, אבל הם על default. מקסימום אני אעדכן את ההודעה יותר מאוחר אם זה מאוד הכרחי) Gigabyte RADEON 9600PRO הייתי רוצה לעשות OC לכל המערכת, יש לי קירור למעבד משהו עתיק - Thermaltake Volcano 12 אני חושב .. חחח אם אני צריך לשפר מעט את הקירור במחשב כדי להשיג OC רציני, בבקשה המליצו לי על דברים, כי באמת הייתי רוצה לשרוד עם המחשב הזה עוד כמה חודשיים ואז להביא איזה מפלצת חדשה הביתה…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי את הכרטיס כבר כחודש על OC מ 475/680 ל 550/800 והיום, כשרציתי להחזיר את הכרטיס לסטוק . הופתעתי לראות שהוא חוזר להגדרות של 523/715 אין לי מושג מאיפה הוא הביא בכלל את המספרים האלה . ניסיתי לעשות ריסטרט עם בחירה של "ללא הגברת יתר של המהירות" ועדיין הוא חוזר לאותן הגדרות.. חשבתי אולי משהו נדפק לי בדרייברים אז עשיתי הסרה והתקנה שוב - אותו דבר, הדרייברים בוחרים בהגדרות של 523/715 כברירת מחדל. גם POWERSTRIP מודיעה לי שעליי לאפס את הגדרות הכרטיס לפני שאני ממשיך - אבל שוב, אני לא יכול כי זה תקוע על ההגדרות הנ"ל.. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש מאווררים שקטים, חזקים ולא יקרים להחליף את המאווררים הרועשים במארז הנ"ל חשבתי על Arctic Fan 12 http://www.arcticcooling.com/fans2.php?idx=84 אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו במארז (גם כקדמי וגם כאחורי) בגלל הצורה המשונה שלו. האם מישהו הרכיב מאווררים כאלו ב-6A19 ? אם לא מתאים - אילו מאווררים ממולצים?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GEFORCE6800GT כבר כמעט 3 שנים. בחצי שנה האחרונה הביצועים במחשב ירדו וזה נהיה מורגש בהגזמה. שמתי לב שהטמפרטורה המקסימלית לפני שהמחשב נותן לי הודעה על חום יתר היא 120c(הרבה בתוך הקו האדום). לצורך העניין ניקיתי אבק באופן יסודי ממש לקח לי 5שעות, את כל המחשב מאווררים וכו'. המחשב יראה שיפור טוב מאוד כמעט 10c אפילו, אבל הכרטיס מסך עדיין בוחש לו שמה בקו האדום 111c ודרך אגב זה על משחק חלש ביותר. אני מאמין שהצורה בא ניקיתי את המחשב זהה לאיך שהמחשב שלי היה בשנה הראשונה לקנייה אבל הטמפרטורה לא מספקת אותי ואני מתחיל לחשוב שהכרטיס נדפק אולי למרות שהוא לא עושה שום בעיות. אם אני פשוט אשאל חנויות מחשבים אני לא אקבל תשובה טובה כמו שאתם תוכלו לספק לי בקשר לזה! Nvid…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, התזמונים של הזכרונות שלי הם 5-5-5-16@800MHZ כשאני עושה OC עם באס שהוא מעל 400 (אפילו אם זה 401) התזמונים שלי עולים ל5-6-6-17... הצלחתי למשוך את הבאס למעלה עד ל-422 (כאמור במצב זה התזמונים הם 5-6-6-17) במצב יציב. השאלה שלי היא מה עדיף? 176MHZ נוספים או תזמונים פחות טובים?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי OC בשתי צורות: 1. באס 371 מכפלה 9 - יוצא 3.34GHZ. 2. באס 419 מכפלה 8 - יוצא 3.34GHZ. עכשיו הבעיה היא שמצב הראשון הוא לא עובר S&M (רושם FAILED ב-CACHE 1 LEVEL) ובמצב השני הוא עובר את הS&M... איך זה יכול להיות הגיוני? הרי גם הלוח אם וגם הזכרונות עובדים בתדר נמוך יותר במצב הראשון ודווקא אז הוא נותן ERROR?!?!?!? לגבי טמפרטורות אין שום בעיה הן לא עוברות את ה54 במאמץ...
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
איזה מבין המאווררים האלה הכי שקט אני צריך שתגידו לי גם על רגיל וגם עם לד http://plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&cart=1162892447379783&neprice_totaldatarq=0&sortitems=1&eqshelfdatarq=CASE%20FAN%20120mm&price_totaltype=num&price_totalsdir=as&price_totalsort=1&Max=20〈=heb
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6300 ולוח אינטל DG965SS ניסיתי לחפש בביוס את כל האפשרויות של מכפלות זכרון וכו', לא ממש מוצא אותם. האם אפשר בכלל לעשות OC ללוח הזה? או בכלל למחשב? מצורפות תמונות מ-CPU-Z. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שהרבה אנשים אשר חדשים לOC בכרטיסי מסך שיש להם כרטיס מסך של ATI במחשב מסדרת הX1000 [זאת אומרת: X1950XTX ועד להכי נמוך מסדרת הX1xxx] אשר לא מעוניינים לעשות OC דרך הCATACLYST CONTROL PANEL [להלן CCC] בגלל שרוב האופציות בו כמו OVERVOLTAGE וכו' לא מתאפשרות, נתקלים בבעיה שגם אחרי שינוי הגדרות השעון והVOLTAGE בתוכנות כמו ATITOOL, למעשה כלום לא משתנה, ואז הם באים למקומות כמו HWZONE ושואלים: "מדוע?!". אז הרי לכם, "The ATI's OCer dummies guide" מאת J.Dog-Christ, כדי שלהבא לא תצטרכו לפתוח ת'רד חדש, אוברקלוקרים טובים שלי (:. דבר ראשון, LEGAL STUFF: חשוב לציין דבר נוסף לפני שאתם מתחילים ליישם את כל מה שרשום במדריך: כל הפעולות שתעשו עפ"י המדריך, הן על אחריות…
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
2 שאלות - 1. האם המאוורר יתאים ל-GIGABYTE 965P-DS4 ? 2. מישהו יודע להגיד לי טמפרטורות ב-C2D על OVERCLOCK עם המאוורר הזה?- מטרת הקניה היא להוציא קצת יותר ב-Vcore גבוה מה-X6800 שלי... תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס (את המספרט אם יכולים לראות בצד- ה7900GS שם זו טעות). בקיצור, אני לא מצליח להעלות בליבה עם ATI TOOL. האמת שאני לא צליח להעלות בכלל בATI TOOL אז אני מעלה עם הקטליסט בזיכרון (אני עומד על 1470 עכשיו) בכ מקרה אני פשוט לא מצליח לעשות כלום עם ה ATI TOOL ועם הקטליסט רק להעלות בזיכרון. בכלל יש לי בעיות עם הכרטיס כי בלי OC הוא מוציא רק 8.4K ב05 (זו בעיה שאני לא יודע לפתור- הכרטיס פשוט לא ציג את היכולות שהוא מסוגל). בכל מקרה, אם יש למישהו פתרון לבעית ה OC או לבעית ה 3DMARK שלי הייתי שמח אם הוא היה רושם כאן. תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות VMOD ל7900GT שלי, ואני רוצה להשתמש בCONDUCTIVE PEN בתרגום חופשי לעברית "עט מוליך" אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום \= למישהו יש מושג איפה יש? אני כנראה בסוף ילחים חוטים במקום להשתמש בזה אם אני לא ימצא בזמן הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כמו שהבטחתי.. ביצעתי את מוד העיפרון לכרטיס שלי. ניסיתי כל הצהריים להעלות את מתח הכרטיס אך ללא הועיל(מכיוון שאין לי מולטימטר אז פשוט בדקתי על ידי עלייה בטמפרטורות ואוברקלוק יותר טוב) לפני חצי שעה הדריך אותי מישהו מXS בכלל לחבר נקודות אחרות על הPCB עם עפרון.. : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1820157#post1820157 כפי שאתם רואים בשלושת הצבעים מסומנות הנקודות שכביכול חיברתי. במקרה הזה הייתי אמור לקבל 1.55V לליבה מה שלדעתי לא הגיוני מכיוון שהכרטיס אמור היה להגיע לסביבות ה80-90 מעלות עם קירור אוויר ב1.55V וגם הייתי אמור להגיע בקלות ל700 לליבה. זה לא קרה. לכן אני חושב שהכרטיס עומד על 1.25V/1.3V/1.35 אלו האפשרויות מכיוון שהאוברקלוק עלה אך ורק ב25מגהרץ - מ580…
-
- 68 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לי במערכת חדשה ואני רוצה קצת לראות מה הגבולות שלה. בגלל שאני חדש בתחום האינטל ולא מכיר גם את הביוס של הלוח הזה, אני מסתבך איתו אשמת לקצת עזרה ועצות כדי לסחוט את המיץ מהמערכת. כחלק משיפור הקירור אני הולך להתאים את הבלוק שלי (MAZE4) לתושבת LGA775 מסוקט A הישן שלי. המערכת הישנה שלי היא: Atlon XP 1700+ Abit NF7 v.2 TwinMOS ddr400 והחדשה: CPU: E6300 MB: Asus P5B deluxe MEM: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel (F2-6400CL4D-1GBPK ) PSU: OCZ ModStream 520W עשיתי OC קטן דרך התוכנה AI SUITE , העליתי את ה באס ל 300 ומכפלה 7, לא נגעתי במתחים. הכל יציב. דרך איפה עדיף להעלות את הבאס והמתחים, התוכנה או הביוס? ואיפה בביוס יש את האפשרות הזו?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-