עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yukon,

בגבולות התקציב של 500 +/- מה עדיף ? קירור מים Thermaltake Big Water 735 CL-W0075 http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp למישהו יש נסיון עם המערכת (קרור מים) הזאת ? זה לא רף (500 ש"ח) נמוך מידי עבור מערכת קרור מים? ואם ניתן להוסיף בעתיד בלוק נוסף עבור כרטיס המסך על אותה המערכת? ועוד אחת בקרור מיים TT-CL-W0005 ThermalTake BigWater - http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0005-01/cl-w0005-01.asp או את הביג טיפון כקרור אויר או bt-vx החדש http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0114/cl-p0114.asp#overview עבור מעבד פרסקוט 630 נקודה חשובה......אני רוצה שקט כיום מורכב גוף קירור ג'נרי תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by see4,

יש לי כרגע את ה TUNIQ והלוח של GIGABYTE DQ6 , למי שלא יודע ל TUNIQ צריך לשים BACK PLATE בגב הלוח אבל ב DQ6 יש שם HS , את ה CRAZY COOL , למישהו יש רעיון איך להרכיב את ה TUNIQ בלי להסיר את ה CRAZY COOL ...?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by ^Z^,

כל עזרה בכתיבת המדריך תתקבל בברכה - צרו איתי קשר בהודעה פרטית. הקדמה - למה קירור מים? חלק 1 - קירור המים ועקרונותיו חלק 2 - בחירת חלקים למערכת קירור המים נספח - ביקורות נספח - תודות נ"ב - מפרטים למערכות קירור מים הקדמה - למה קירור מים? לאחרונה חלה התפתחות בשוק החומרה. מעבדים, כרטיסי מסך, לוחות אם, זכרונות וכדומה יוצאים לשוק בתדירות גבוהה הרבה יותר מפעם, כל רכיב יותר טוב מקודמו וכתוצאה מכך (בחלק מן המקרים) גם חם יותר מקודמו. ידוע שצריך לקרר את המחשב במידה כלשהי. רוב האנשים כיום עושים זאת בעזרת קירור אוויר זול, אבל קהילת האוברקלוקרים העולמית (שמונה יותר ויותר אנשים עם הזמן) וסתם אנשים שרוצים שקט, כבר הבינו ממזמן שקירור האוויר רועש מדי ושאינו מסוגל יותר …

• 77 תגובות
    • 24.3k צפיות
  4. פשוט לא יאומן! 23000 נקודות ב!3dmark06 והיד עוד נטוייה משום שעדיין אין תמיכה מיטבית ליכולות של אף אחד מהם. המקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=122394

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. אז ככה, אם אני רוצה לעשות oc ל מעבד שלי, אני צריך להמהיר את mhz של הליבה את הmhz של הbus ולהעלות את המתח? --- האם זה נכון [ זה הכל?]? --- אם הבנתי נכון, את הליבה ואת ה bus אני יכול להמהיר דרך מערכת ההפעלה דרך תוכנה, ומה עם המתח, ולמה צריך להעלות אותו בכלל?, מה זה נותן? **עוד משהו קטן, יחס - איך אני יודע איזה צריך להיות בין ה ליבה ל bus ולמתח ? תודה,

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by yotamavi,

בינתיים על קירור סטוק ,מתחים: סטוק למעבד ותוספת 0.1 לזיכרונות כדי שייעבדו עם הלוח.. הרצתי בדיקה 4 שעות בORTHOS על 450 ויציב לגמרי עכשיו אני יריץ כל הלילה על 465 (3.2 ג"ה) נראה מה יהיה...אני מפחד לגרום נזק לזכרונות (G.SKILL PK) הם כבר ב939MHZ. טמפרטורות: 40-47 לאורך כל הבדיקה כשיש דקות אחדות שהטמפ' מסתובבת בין 47-51 .. מה אתם אומרים? איך הטמפ'? להמשיך?..

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. בלשבור שיא עולם בX6800 מה אני צריך בשביל זה בבקשה ובלי ספאם אני לא צוחק בבקשה מאיפה אני יכול להשיג p5w64 ws pro וX6800 שהוא טוב .כול אם המאוספוט REV4 אין בעיה אפילו יותר טוב מOPB בשיא שלו מזהב אני סגרתי אם JASSON

• 63 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. השגתי את המאוורר הבא : http://sanyodb.colle.co.jp/product_db_e/coolingfan/acfan/ac_fan_detail.php?master_id=1161 איך הוא מבחנית ביצועים לפי הנתונים שלו? האם שווה להכינס אותו למארז? * דבר חשוב - הרעש לא מפריע כי אני עושה לו מתג כיבוי והדלקה בפאנל מקדימה רק בזמן עומס על המחשב אני ידליק אותו (שזה במישחקים ) ואני משחק בווליאום גבוהה. *הקטע שהמחשב שלי ב OC בחורף בגלל הטמפ' המעבד יורד ב 5-6 מעלות בחורף , השאלה שלי האם המאוורר הזה יוכל לתחזק לי את הטמפ' הזאת גם קיץ. תודה מראש ,מחכה לתשובה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. נסיתי דרך הבטריה אני לא מצליח חיפשתי את הג'מפר אני לא מוצא עזרה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. חודש OCtober נגמר לפני יותר משבוע :jump:

11. שלום לכולם. היום הגיעו לי כל הדברים שהזמנתי מארה"ב. הזמנתי מערכת קירור מים ,לא מדהימה אלא יותר בקטע של המודינג והיופי כי המארז שלי שקוף אז הזמנתי משאבה עם אור,לדים ,מיכל שזוהר באולטרה שנכנס איפה שהפלופי וכו'. אני חסר כל נסיון בהרכבה של מערכת דומה וכל עזרה תתקבל בברכה. ראיתי למשל שבבלוק יש IN ו-OUT או שמהו כזה של כיוון המים שזורמים. איך אני בדיוק מחבר מה למה ? תודה.

12. Started by urich,

טוב הרגע סיימתי להתקין את הac alpine 64 ההתקנה הייתה פשוטה אפילו שבהוראות כתוב שיש לחזק את הברגים עד שגוף הקירור לא יוכל להתנועע במקום. אבל אצלי לא היה מקום או אפשרות להידוק הברגים, יכול להיות שהברגים כבר היו מחוזקים אבל בהוראות לא כתוב שיש לשחררם בכל מקרה הגוף קירור נכנס לאחר דחיפה עם קצת כוח. הסיבה המרכזית שרכשתי את הגוף קירור הזה היה כדי להחליף את הthermaltake tr2 הרועש יחסית לשאר המערכת וגם לאחר שהתרשמתי לטובה מהומצרים של ac עם ה nv silencer שמותקן על ה6600gt שלי. בבקרה על מהירות המאורר (ע"י speed fan ו eversest) כתוב שהמאורר פועל על 2400 rpm בעוד שהוא אמרו לעבוד על 2000 למה זה אין ךי מושג. חוץ מזה הרעש- המאורר לא יותר שקט מהtr2 שלי ועוד ניתן לשמוע אותו בבירור (יש לו …

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by sahargt,

זה המפרט שלי 3.2 P-4 פרסקוט לוח איביט IS7 זכרונות של ATADA 256*2 מהירות 500MZ זה מה הצלחתי עד החשב קירור רגיל אויר מצב מנוחה 40 עבודה לא עובר את 45 המחשב עובד ללא שום בעייות

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by fog87,

יש לי מארז Thermaltake Swing VB6000 אחרי שקניתי קירורים רציניים לכ. מסך ולמעבד שמתי לב שעכשיו זה נשמע כאילו המאוורר של המארז עושה די הרבה רעש (אם אני מנתק אותו המחשב הרבה יותר שקט) עכשיו השאלה שלי אם לקנות מאורר אחר (למשל ARCTIC COOLING 120MM מנעה) יעשה שיפור משמעותי מהבחינה הזו?

15. שלום יש לי כרטיס Gigabyte Geforce MX440 64mb במקור: מעבד: 274.5mhz זיכרון: 300mhz ועשיתי OC והתוצאות: מעבד: 398.25 זיכרון: 371.25 ---------------------- $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $ffffffffff Northbridge information $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $0400000000 Description : unknown $0400000001 Vendor ID : 1039 (SiS) $0400000002 Device ID : 0746 $0400000003 AGP bus : revision 3.0 $0400000004 AGP status : disabled $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $ffffffffff Display adapter information $ffffffffff --…

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  16. הגיוני? או שאני עלול לשרוף אותו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nadaviz,

כמה אתם שואלים? קצת יותר מ-5.7GHz אני אסכם: אמא, אני גם רוצה כזה! http://www.nordichardware.com/news,4970.html

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. קצת יקר..שמתי מאורר ביתי מול המחשב כשהמארז פתוח מן הסתם....וכשהרצתי בדיקת יציבות הוא עבר אותה(לפני זה המחשב נתקע כל הזמן)...אני משתגע הטמפ' של הלוח שלי גבוהות רצח אז אין לי ברירה ואני רוצה לעשות אובר רציני...אז השאלה שלי היא האם זה טוב להשים באופן קבוע את המאורר הביתי הזה מול המחשב? מבחינת מקום אין לי בעייה זה לא מפריע לי או משו..רק שמעתי שזה מכניס הרבה אבק..למרות שאם הוא קבוע אז זה לא נורא כל כך...וגם מבחינת צריכת חשמל..הוא צורך הרבה חשמל? זה מאורר של 90w בגודל בינוני כזה...חשבתי שאולי רק כשאני משחק במשחקים ועושה בנצ'ים אני יפעיל אותו וכשהמחשב במנוחה אני ישאיר אותו כבוי...כדאי?

19. אני מנסה להחליף משחה תרמית לציפסט. הבעייה היא שנשארה שכבה שהתייבשה לגמרי על הציפסט עצמו. האם זה בטוח לקלף אותה עם הציפורניים, כי סתם לנקות עם נייר ואלכוהול לא יעיל מספיק. קחו בחשבון שזה הציפסט ולא נראה לי שיש עליו IHS כמו למעבד. גם אי אפשר להוציא אותו מהמחשב אז אני קצת מוגבל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gilloze,

שלום, תמפרט שלי בצדד אני לא מצליח לעבור את ה3.6 בOC למה? ואני על יחס 1:1 מה הבעיה? ועוד שאלה למה שאני מעלה את הבאס למעל ה240 עם יחס 1:1, הוא עושה לי ריסטרט כזה(אבל כל ההגדרות עדיין נשמרות כאילו זה לא מתאפס) ? והמעלות הם בסדר 50+ דרך אגב הביוס הכי חדש ללוח אם שלי תןדה גיל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. שמתי על מעבד פרסקוט 3.0 גה"ז תושבת 478 (לא זה שבחתימה) - pentium 4 E rev C0 קירור מתוצרת פוקסקון שהיה במקור של נורטווד 3.0 גה"ז ורואים שהקירור הזה נחות יותר לעומת הסטנדרטי של הפרסקוט - הוא כולו אלומיניום וסנפירים שטוחים - בקיצור קירור פשוט יותר. מהן ההשלכות על המצב? האם המעבד יכול להישרף? או שיש למעבדים האלה יכולת להאיט את עצמם למהירות שבהם לא יקרה להם כל נזק? זה הולך להיות מחשב ליישומי אופיס, אינטרנט ודברים פשוטים, לא קידודים או משחקים. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by THE FOX,

מערכת בדיקה: מעבד AMD64BIT 3200+ בOC ל 2.5 GHZ כרטיס מסך :6800GS בתדרים 520/1510 דרייברים: 93.71 תדר AGP 66MHZ [מקור...] תדר AGP 90MHZ תוספת של 543 נקודות

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Astrix-D,

1)איך אני מעלה את הFSB ? 2)איך אני משנה את מחלק או יחס הזיכרונות ל1:1 ? 3)איך אני נועל את הAGP על 100MHZ? מפרט תוכלו לראות בצד ימין.

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  24. Started by s_b54,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בתוכנה speed fun אז יש שם משהו בשם Remote הייתי רוצה לדעת מה זה והאם זה בסדר שהוא ב 63C ומה אפשר לעשות עם הקירור של זה?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  25. Started by shaharZur,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס מסך של SAPPHIRE 1900GT 256MB והוא די חם (הגיע לי פעם ל91 מעלות במאמץ!!!!). אז חשבתי אולי שווה להחליף קירור ז מה את ממליצים? והאם ההחלפה פשוט?? כלומר האם אני יצליח להחליף אותו לבד?? (אני בניתי את המחשב אולי זה עוזר במשהו). תודה מראש

• 9 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים